Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
προτιμω να ακουω ποσο αγαμητη ειμαι :-

γιατί ρε, γαμώ, θα γίνει ξανά της μοδός η έξοδος για υποβρύχιο  :rockon:
άντε στο τσακίρ κέφι και άμα πετύχεις κουβαρντά να σε βγάλει για πάστα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατί ρε, γαμώ, θα γίνει ξανά της μοδός η έξοδος για υποβρύχιο  :rockon:
παστα;απο μιση ισως με δυο κουταλακια....και μετα σπορακια και παγκακι.....γουσταρω λεμε.... :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατί ρε, γαμώ, θα γίνει ξανά της μοδός η έξοδος για υποβρύχιο  :rockon:

AXAXAXAXAXA
τωρα ειδα το λινκ σου με το τραγουδιαρικο πουλι χαχαχαχα

και σπορακια στην πλατεια?  :rockon:

εντιτ:
παστα;απο μιση ισως με δυο κουταλακια....και μετα σπορακια και παγκακι.....γουσταρω λεμε.... :rockon: :rockon:

μπροοο!  :grin:

περιμενεις να απαντησω?  :uglystupid:
και μου κλεινεις κ συνωμοτικα το ματι, τζιζους  :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειναι πως λεγαν παλια στην δεκαετια του 80 προ ειτζ με νοημα...εισαι;

για ενα στα γρηγορα; :grin: :grin: :grin: :grin:
ωραιος ο φεθρυ

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα των αγαπητων Ελληνιδων οπως το εχω βιωσει εγω, ειναι οτι πολλες εκλαμβανουν το σεξ ως ενα ειδος νομισματος για την αποκτηση του καλου γαμπρου, το γνωστο "στο δινω αν εχεις "καλες" προθεσεις". Επισης ειναι γνωστες και οι ολιγον δυνατες απαιτησεις πολλων σε υλικα αγαθα, πραγμα που δεν βοηθαει την κατασταση.
Η ειδοποιος διαφορα της βορειοευρωπαιας ειναι οτι εχει συνηδητοποιησει ποια ειναι η διαφορα των αυγων και των καλαθιων κι ετσι οταν θελει σεξ θελει σεξ, ενω οταν θελει γαμο και παιδακια κανει παιδακια, και το γαμο μετα αν ταιριαξει.
Ετσι η βορειοευρωπαια ειναι πιο χειραφετημενη, γιατι γνωριζει οτι για να ζησει πρεπει να δουλεψει οσο σκληρα θα δουλεψει και ο αντρας και οτι πολλες φορες θα χρειαστει να πληρωσει μονη της το τιμημα του να εχει παιδια, μια που οι ντοπιοι αντρες σπανια θα περασουν μια ζωη με την ιδια γυναικα.
Ετσι η φιλη μας η Ελληνις πολλες φορες ανακαλυπτει οτι με τη μεθοδο της εχει κανει το ενα δεκατο απο το σεξ που ηθελε, ενω γενικως η βορειοευρωπαια εχει κανει το σεξ που της αναλογουσε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το προβλημα των αγαπητων Ελληνιδων οπως το εχω βιωσει εγω, ειναι οτι πολλες εκλαμβανουν το σεξ ως ενα ειδος νομισματος για την αποκτηση του καλου γαμπρου, το γνωστο "στο δινω αν εχεις "καλες" προθεσεις". Επισης ειναι γνωστες και οι ολιγον δυνατες απαιτησεις πολλων σε υλικα αγαθα, πραγμα που δεν βοηθαει την κατασταση.
Η ειδοποιος διαφορα της βορειοευρωπαιας ειναι οτι εχει συνηδητοποιησει ποια ειναι η διαφορα των αυγων και των καλαθιων κι ετσι οταν θελει σεξ θελει σεξ, ενω οταν θελει γαμο και παιδακια κανει παιδακια, και το γαμο μετα αν ταιριαξει.
Ετσι η βορειοευρωπαια ειναι πιο χειραφετημενη, γιατι γνωριζει οτι για να ζησει πρεπει να δουλεψει οσο σκληρα θα δουλεψει και ο αντρας και οτι πολλες φορες θα χρειαστει να πληρωσει μονη της το τιμημα του να εχει παιδια, μια που οι ντοπιοι αντρες σπανια θα περασουν μια ζωη με την ιδια γυναικα.
Ετσι η φιλη μας η Ελληνις πολλες φορες ανακαλυπτει οτι με τη μεθοδο της εχει κανει το ενα δεκατο απο το σεξ που ηθελε, ενω γενικως η βορειοευρωπαια εχει κανει το σεξ που της αναλογουσε.
το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες δεν παντρευονται τις γαμιολες μαλλον...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
περιμενεις να απαντησω?  :uglystupid:

Όχι, πουλακι μου.
Δεν περίμενα να απαντήσεις, άλλωστε ο όρος αγάμητος/η ποικίλλει ανά περίπτωση.
Απλά ήθελα να τσεκάρω για μια ακόμα φορά πόσο καλά σε είχε "κόψει" ο περσόνας, καλή του ώρα.
Φάε κι άλλο ένα συνωμοτικό ματάκι τώρα.      ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όχι, πουλακι μου.
Δεν περίμενα να απαντήσεις, άλλωστε ο όρος αγάμητος/η ποικίλλει ανά περίπτωση.
Απλά ήθελα να τσεκάρω για μια ακόμα φορά πόσο καλά σε είχε "κόψει" ο περσόνας, καλή του ώρα.
Φάε κι άλλο ένα συνωμοτικό ματάκι τώρα.      ;)

:2funny: :2funny:
αγιουτο

ειναι γνωστη εκφραση στα μερη μας....αντε θα μας σερβιρουν παλι τον πουτσο της παρηγοριας κλπ :grin: :grin: :grin:

θεσσαλια ρουλζ :grin:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, αν υποθεσουμε οτι και ο νεοελλην ανηρ θελει κι αυτος να παρει παρθενα και ¨κοριτσι απο σπιτι", τοτε ας προσεχε κι αυτος. Βεβαια ο γαμος ειναι ενας θεσμος που και στην Ελλαδα σιγα σιγα θα παει για βρουβες. Εδω συνηθως στο γαμο τους ειναι τα παιδια τους παρανυφακια πλεον

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.879
Πόντοι
22.785
Βέβαια, πρόβλημα του καθενός τό τι ψάχνει και τελικά τι βρίσκει,αν ή άλλη γουστάτει να πετάει έξω τα πατσοκοίλια,να φοράει το μπλουζάκι των 5 ευρώ καί να στήνεται σε ένα μαγαζί όρθια όπου η τιμή του ποτού άντιστοιχεί σε σεβαστό ποσοστό του μισθού της, παρακαλώντας να τής τήν πέσει κανάς άποτριχωμένος με το πουκάμισο άνοικτό μέχρι τον αφαλό,ΚΑΛΑ κάνει........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πολύ επίπεδη ρε παιδιά  :think:

Stories

Νέο!

Stories