η λιστα συμπληρωνεται αναλογα με τα βιωματα του καθενος.
....και της καθεμιάς.
η λιστα συμπληρωνεται αναλογα με τα βιωματα του καθενος.
εδω μας κοψαν τα επιδοματα λεμε εσυ θες να βολταρουμε κιολας....σπιτι λεμε και ξερο ψωμι.....
προτιμω να ακουω ποσο αγαμητη ειμαι :-
παστα;απο μιση ισως με δυο κουταλακια....και μετα σπορακια και παγκακι.....γουσταρω λεμε....γιατί ρε, γαμώ, θα γίνει ξανά της μοδός η έξοδος για υποβρύχιο
άντε στο τσακίρ κέφι και άμα πετύχεις κουβαρντά να σε βγάλει για πάστα
προτιμω να ακουω ποσο αγαμητη ειμαι :-
Είσαι; ;)
γιατί ρε, γαμώ, θα γίνει ξανά της μοδός η έξοδος για υποβρύχιο
άντε στο τσακίρ κέφι και άμα πετύχεις κουβαρντά να σε βγάλει για πάστα
παστα;απο μιση ισως με δυο κουταλακια....και μετα σπορακια και παγκακι.....γουσταρω λεμε....
Είσαι; ;)
μπα ετσι λεει για να την συμποναμε και να της ριχνουμε κανεναν εξτρα....Είσαι; ;)
ειναι πως λεγαν παλια στην δεκαετια του 80 προ ειτζ με νοημα...εισαι;και μου κλεινεις κ συνωμοτικα το ματι, τζιζους
μπα ετσι λεει για να την συμποναμε και να της ριχνουμε κανεναν εξτρα....
ειναι γνωστη εκφραση στα μερη μας....αντε θα μας σερβιρουν παλι τον πουτσο της παρηγοριας κλπ
πουτσο της παρηγόριας που λεμε
το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες δεν παντρευονται τις γαμιολες μαλλον...Το προβλημα των αγαπητων Ελληνιδων οπως το εχω βιωσει εγω, ειναι οτι πολλες εκλαμβανουν το σεξ ως ενα ειδος νομισματος για την αποκτηση του καλου γαμπρου, το γνωστο "στο δινω αν εχεις "καλες" προθεσεις". Επισης ειναι γνωστες και οι ολιγον δυνατες απαιτησεις πολλων σε υλικα αγαθα, πραγμα που δεν βοηθαει την κατασταση.
Η ειδοποιος διαφορα της βορειοευρωπαιας ειναι οτι εχει συνηδητοποιησει ποια ειναι η διαφορα των αυγων και των καλαθιων κι ετσι οταν θελει σεξ θελει σεξ, ενω οταν θελει γαμο και παιδακια κανει παιδακια, και το γαμο μετα αν ταιριαξει.
Ετσι η βορειοευρωπαια ειναι πιο χειραφετημενη, γιατι γνωριζει οτι για να ζησει πρεπει να δουλεψει οσο σκληρα θα δουλεψει και ο αντρας και οτι πολλες φορες θα χρειαστει να πληρωσει μονη της το τιμημα του να εχει παιδια, μια που οι ντοπιοι αντρες σπανια θα περασουν μια ζωη με την ιδια γυναικα.
Ετσι η φιλη μας η Ελληνις πολλες φορες ανακαλυπτει οτι με τη μεθοδο της εχει κανει το ενα δεκατο απο το σεξ που ηθελε, ενω γενικως η βορειοευρωπαια εχει κανει το σεξ που της αναλογουσε.
περιμενεις να απαντησω?
και μου κλεινεις κ συνωμοτικα το ματι, τζιζους
Όχι, πουλακι μου.
Δεν περίμενα να απαντήσεις, άλλωστε ο όρος αγάμητος/η ποικίλλει ανά περίπτωση.
Απλά ήθελα να τσεκάρω για μια ακόμα φορά πόσο καλά σε είχε "κόψει" ο περσόνας, καλή του ώρα.
Φάε κι άλλο ένα συνωμοτικό ματάκι τώρα. ;)
ειναι γνωστη εκφραση στα μερη μας....αντε θα μας σερβιρουν παλι τον πουτσο της παρηγοριας κλπ
Ναι, αν υποθεσουμε οτι και ο νεοελλην ανηρ θελει κι αυτος να παρει παρθενα και ¨κοριτσι απο σπιτι", τοτε ας προσεχε κι αυτος. Βεβαια ο γαμος ειναι ενας θεσμος που και στην Ελλαδα σιγα σιγα θα παει για βρουβες. Εδω συνηθως στο γαμο τους ειναι τα παιδια τους παρανυφακια πλεοντο προβλημα ειναι οτι οι ελληνες δεν παντρευονται τις γαμιολες μαλλον...
Βέβαια, πρόβλημα του καθενός τό τι ψάχνει και τελικά τι βρίσκει,αν ή άλλη γουστάτει να πετάει έξω τα πατσοκοίλια,να φοράει το μπλουζάκι των 5 ευρώ καί να στήνεται σε ένα μαγαζί όρθια όπου η τιμή του ποτού άντιστοιχεί σε σεβαστό ποσοστό του μισθού της, παρακαλώντας να τής τήν πέσει κανάς άποτριχωμένος με το πουκάμισο άνοικτό μέχρι τον αφαλό,ΚΑΛΑ κάνει........το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες δεν παντρευονται τις γαμιολες μαλλον...
Τωρα μιλας την απολυτη αληθεια συμφορουμιτισαθεσσαλια ρουλζ
πολύ επίπεδη ρε παιδιά