boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
καλα καμερα εβαλες ρε πουστη και τα πετυχες ολα....;κανάς τριχωτος με το πουκάμισο άνοικτό μέχρι τον αφαλό,ΚΑΛΑ κάνει........
Βομβυ ολα κι ολα. Οταν ο Θεσσαλος ερχεται απο Αθηνα και στις στροφες μετα το Δομοκο αντικρυζει την πατριδα παθαινει μια πλακαρα σα να βλεπει την Αντζελινα Τζολι. Ο καθεις στο ειδος τουπολύ επίπεδη ρε παιδιά
Βομβυ ολα κι ολα. Οταν ο Θεσσαλος ερχεται απο Αθηνα και στις στροφες μετα το Δομοκο αντικρυζει την πατριδα παθαινει μια πλακαρα σα να βλεπει την Αντζελινα Τζολι. Ο καθεις στο ειδος του
Βομβυ ολα κι ολα. Οταν ο Θεσσαλος ερχεται απο Αθηνα και στις στροφες μετα το Δομοκο αντικρυζει την πατριδα παθαινει μια πλακαρα σα να βλεπει την Αντζελινα Τζολι. Ο καθεις στο ειδος του
Δεν εχει στροφες μετα το Δομοκο? Τι λες ρε Φεθρυ? Απο το Δομοκο μεχρι το Πουρναρι εχει τις στροφες της αλεπους! Ενας και δυο εχουν σκοτωθει εκει? (σημειωτεον εννοοω το χωριο Δομοκο, οχι τη χρηση του ορου ως γενικο τοπωνυμιο)Μετά το Δομοκό δεν έχει στροφές.
Στροφές έχει ΣΤΟ Δομοκό.
καλα καμερα εβαλες ρε πουστη και τα πετυχες ολα....;
Δεν εχει στροφες μετα το Δομοκο? Τι λες ρε Φεθρυ? Απο το Δομοκο μεχρι το Πουρναρι εχει τις στροφες της αλεπους! Ενας και δυο εχουν σκοτωθει εκει? (σημειωτεον εννοοω το χωριο Δομοκο, οχι τη χρηση του ορου ως γενικο τοπωνυμιο)
Το είχε το θεματάκι του απο παλιά ο anatolΔΕΝgami με την μπάιτ.
Φροϋδικό ζήτημα.
Ανατολγκαμί,να σε ρωτήσω....πόσο συχνά τρως πατσά; ;)
ε ... οτι μ'οτι εχει κανεις πορευεται ...Ητανε να το ποσταρεις αυτο στο θρεντ της οικολογιας, ή υπονοεις κατι για τις Ελληνιδες?
αννα την λενε την κομμωτριαχα χα χα χα Όταν η Σούλα η κομμώτρια από τον Εύοσμο, μέ το 1.58 ύψος πού έβγαλε το νυκτερινό πιστεύει πώς ίδανικός άντρας για αυτήν είναι ένας νευροχειρούργος με Porsche 911,τότε ύπάρχει πρόβλημα.
Όχι επειδή είναι άδύνατον να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο,αλλά γιατί άπορρίπτει αυτόματα όλους τους ύπόλοιπους ώς κατώτερους της...... έπεσα πάλι μέσα ??????????
έξοδος για υποβρύχιο
Εγώ είμαι πλούσιος και δεν έχω πρόβλημα....εσείς θα πεινάσετε
Ξεροχύνω με πλούσια...poustiki kithara...