apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και για το μνημα τυπεΕσυ κανονισες το φερετρο τυπε;
και για το μνημα τυπεΕσυ κανονισες το φερετρο τυπε;
και του ελεγε να παει να κανει παρκιαδαΚηπαρχης
και το ειχε παρει και ο βλαμμενος ο αχαχουχας και ελεγε τον λοπεζ εκτοροτριαντη χωρις λογο οποτε τον πεθαινε στο κράξιμο
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ Ελληνίδα, ούτε πρόκειται πλέον! Καλύτερα να παρά να γαμήσω Ελληνίδα....
Το Ανατολικό αλλά και γενικά το Ευρωπαικό μπλοκ έχει κερδίσει την προτιμησή μου με διαφορά απο τις ντόπιες.
Κατάλαβα τι σημαίνει κάβλα όταν ήρθαν οι αλλοδαπές εδώ στην Ελλάδα. Επι πληρωμή, και ενίοτε με γκόμενα αλλοδαπή, οι γυναίκες δεν έχουν όρια στην κάβλα και την συμμετοχή.
Ισως γι' αυτό έχουν λυσσάξει οι Ελληνίδες και προτιμάνε αράπηδες, οι οποίοι τους έρχεται λουκούμι να τους κάτσει μια λευκή ντόπια....Σε λίγο θα γαμιούνται και με γύφτους και Πακιστανούς, όχι πως έχω τίποτα με τους παραπάνω, απλά θεωρώ πως είναι λύσεις ανάγκης
και του ελεγε να παει να κανει παρκιαδα
αντι για παρκαδα τυπε
και για το μνημα τυπε
τυπε ο αχαχουχας εφυγε γιατι μπαχαλευαν το θρεντ του με τα ξυλογλυπτα και του ελεγαν χυδαιοτητες :-
apo to πολυ το κραξιμο που έφαγαν εξαφανιστηκαν και οι 2 αχαχουχας - αβραμης-τριαντης
τυπε ο αχαχουχας εφυγε γιατι μπαχαλευαν το θρεντ του με τα ξυλογλυπτα και του ελεγαν χυδαιοτητες :-
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=2504.0;attach=575437;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
θα τον περιποιηθει καλα ο χαστουρας οταν γινει αντμιν τυπε ;)Ο glου φταιει και γι αυτο τυπε. Μπαχαλεψε το ποιοτικοτερο θρεντ του σαιτ με ξυλινες πουτσες
αυτα τα κανε ο Πανας.Μπαχαλεψε το ποιοτικοτερο θρεντ του σαιτ με ξυλινες πουτσες
ο πανας τιμωρηθηκε για τις χυδαιοτητες του τυπεαυτα τα κανε ο Πανας.
το ξερω μαν.ο πανας τιμωρηθηκε για τις χυδαιοτητες του τυπε
τυπε απτο νικ δεν καταλαβες οτι ηταν 12θειστης? :Sτο ξερω μαν.
εσυ τον εθαψες?
τυπε απτο νικ δεν καταλαβες οτι ηταν 12θειστης? :S
τυπε αυτο το θρεντ ειναι μαυσωλειο νικς
τυπε αυτο το θρεντ ειναι μαυσωλειο νικς
τυπε ουτε ο λεμπρον να ησουνΓια αυτό το ξέθαψα τύπε...
τυπε ουτε ο λεμπρον να ησουν