Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• xalepas koimwmenh.jpg
    xalepas koimwmenh.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 29

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κηπαρχης  :2funny: :2funny:

και το ειχε παρει και ο βλαμμενος ο αχαχουχας και ελεγε τον λοπεζ εκτοροτριαντη χωρις λογο οποτε τον πεθαινε στο κράξιμο  :2funny:
και του ελεγε να παει να κανει παρκιαδα
αντι για παρκαδα τυπε
:grin:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ :knockinb: :knockinb: Ελληνίδα, ούτε πρόκειται πλέον! Καλύτερα να  :jerking: :jerking: :jerking: παρά να γαμήσω Ελληνίδα....

Το Ανατολικό αλλά και γενικά το Ευρωπαικό μπλοκ έχει κερδίσει την προτιμησή μου με διαφορά απο τις ντόπιες.

Κατάλαβα τι σημαίνει κάβλα όταν ήρθαν οι αλλοδαπές εδώ στην Ελλάδα. Επι πληρωμή, και ενίοτε με γκόμενα αλλοδαπή,  οι γυναίκες δεν έχουν όρια στην κάβλα και την συμμετοχή.

Ισως γι' αυτό έχουν λυσσάξει οι Ελληνίδες και προτιμάνε αράπηδες, οι οποίοι τους έρχεται λουκούμι να τους κάτσει μια λευκή ντόπια....Σε λίγο θα γαμιούνται και με γύφτους και Πακιστανούς, όχι πως έχω τίποτα με τους παραπάνω, απλά θεωρώ πως είναι λύσεις ανάγκης :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:

apo to πολυ το κραξιμο που έφαγαν εξαφανιστηκαν και οι 2 αχαχουχας - αβραμης-τριαντης
τυπε ο αχαχουχας εφυγε γιατι μπαχαλευαν το θρεντ του με τα ξυλογλυπτα και του ελεγαν χυδαιοτητες :-

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τυπε ο αχαχουχας εφυγε γιατι μπαχαλευαν το θρεντ του με τα ξυλογλυπτα και του ελεγαν χυδαιοτητες :-

Ο glου φταιει και γι αυτο τυπε. Μπαχαλεψε το ποιοτικοτερο θρεντ του σαιτ με ξυλινες πουτσες

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αρπαχτρες ολες :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom