Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αχ σας εχω πει μη μου κανετε σπανκ γιατι φτιαχνομαιιιιιιιιιιι

Αχα !!!!!!!!    εκδηλωθηκε.....Εμ ποσο να το κρατησει κρυφο???
Μπεs κι εσυ στην ουρα τωρα μαζι με τιs αλλεs.... :headbang: :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Παρε ποπ κορν γιατι εχεις 39 ολακερες σελιδες να διαβασεις....θα σε πιασει το σκοταδι :cheesy:

Αχαχαχαχα, πως περνάνε τα χρόνια και πόσο λίγο αλλάζουν τα πράγματα...
Οι παλιές τελικά επέζησαν. :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλα κι εσυ πουλακι μου απο κοντα.....Μην πεσει τιποτα κατω....ε???
Τουλαχιστον διαλεξεs κατηγορια???? Να ξερω δηλαδη τι ...κονκαρδα θα ραψω για το μπλουζακι σου

εγω δεν ανηκω σε κατηγοριες........αυτα ειναι για τα προβατα.....εγω ειμαι γουρουνιτσα οχι προβατο :2funny:

Αχα !!!!!!!!    εκδηλωθηκε.....Εμ ποσο να το κρατησει κρυφο???
Μπεs κι εσυ στην ουρα τωρα μαζι με τιs αλλεs.... :headbang: :headbang:

τι να κρατησω κρυφο? εδω αντιλλαλουν οι λογγοι και τα βουνα :P :P

νιντζα.........τις ιδιες βλακειες εγραφα και πριν 2 χρονια παντως........χαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω δεν ανηκω σε κατηγοριες........αυτα ειναι για τα προβατα.....εγω ειμαι γουρουνιτσα οχι προβατο :2funny:

τι να κρατησω κρυφο? εδω αντιλλαλουν οι λογγοι και τα βουνα :P :P

νιντζα.........τις ιδιες βλακειες εγραφα και πριν 2 χρονια παντως........χαχαχαχα

Eχουμε και λεμε......γουρουνιτσα ....αρα ρεπει προs το παμφαγον του θεματοs....τα ιδια ελεγε και πριν δυο χρονια...αρα επαναλαμβανεται
λογγοι και βουνα....αρα εχει ροπη προs την φυση και τα τοπια
Χμμμμμ.....γραφω την συνταγη.... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Eχουμε και λεμε......γουρουνιτσα ....αρα ρεπει προs το παμφαγον του θεματοs....τα ιδια ελεγε και πριν δυο χρονια...αρα επαναλαμβανεται
λογγοι και βουνα....αρα εχει ροπη προs την φυση και τα τοπια
Χμμμμμ.....γραφω την συνταγη.... :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαι στην ελλάδα κάνουν σα τρελές για μαύρους. Ειδικά οι ανοικτόχρωμες.

10 χρονια ειμαι στην Αγγλια (απο 18 χρονων,  τωρα για δουλεια)  δεν εχω δει ελληνιδα να θελει αγγλο η μαυρο η τουρκο η πακιστανο (εκτος απο μια κακκασχημη που βρηκε εναν αγγλο), δεν θα ηταν πιο λογικο να θελουν ολουσ αυτους εδω που ολες οι φυλεσ  ειναι σε αφθονια? Που τα ειδατε αυτα στην ελλαδα?

Επισκέπτης

...όντως οι Ελλεεινίδες είναι οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες...αλλά είναι μουλοχτές οι τσουλάρες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

...δηλαδή δεν είναι σαν τις Ουγγαρέζες ή τις Τσέχες που κάνουν κρα για πούτσους...αλλά τουλάχιστον δεν το παίζουν μυξοπαρθένες! :rockon: :rockon: :rockon:

ilias1981

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη ρε παιδια αλλα κανουν σεξ τις λεμε ψωλοαρπαχτρες,δεν κανουν τις λεμε μυξοπαρθενες,κανουν και δεν το δειχνουν ειναι μουλωχτες,κανουν και το δειχνουν ειναι πουτανες.Γιατι τετοιο μενος με τις ελληνιδες?Ολες οι γυναικες σε ολα τα κρατη με δυτικο πολιτισμο αυτην την νοοτροπια εχουν.Θελουν απο τον αντρα μερικα πραγματακια επιπλεον απο οτι την εποχη του 50 και του 60 και το πρωτο και κυριο πιστεθω ειναι να μην αντιμετωπιζονται σαν σπερματοδοχεια.Ας προσαρμοστουμε λοιπον στα νεα δεδομενα και ας σταματησουμε να τις κατηγορουμε με καθε ευκαιρια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Η εντύπωσή μου, είναι ότι πολλές κυρίες είναι μουλωχτές. Πάντως πολλές, πάρα πολλές, το πάνε το γράμμα.

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Η εντύπωσή μου, είναι ότι πολλές κυρίες είναι μουλωχτές. Πάντως πολλές, πάρα πολλές, το πάνε το γράμμα.
η μιση ελλαδα το παει το γραμμα,και η αλλη μιση το ξαναπαει καπου αλλου αυτο το γραμμα.παντος το γραμμα αλλαζει χερια πολλα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε παιδια αλλα κανουν σεξ τις λεμε ψωλοαρπαχτρες,δεν κανουν τις λεμε μυξοπαρθενες,κανουν και δεν το δειχνουν ειναι μουλωχτες,κανουν και το δειχνουν ειναι πουτανες.Γιατι τετοιο μενος με τις ελληνιδες?Ολες οι γυναικες σε ολα τα κρατη με δυτικο πολιτισμο αυτην την νοοτροπια εχουν.Θελουν απο τον αντρα μερικα πραγματακια επιπλεον απο οτι την εποχη του 50 και του 60 και το πρωτο και κυριο πιστεθω ειναι να μην αντιμετωπιζονται σαν σπερματοδοχεια.Ας προσαρμοστουμε λοιπον στα νεα δεδομενα και ας σταματησουμε να τις κατηγορουμε με καθε ευκαιρια
Πες τα... :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Η μέση γρέκα θέλει πολλά παραπάνω και μάλιστα αδικαιολόγητα συγκριτικά με την μέση γυναίκα της δύσης.

Αναφέρομαι στον μέσο όρο, και βεβαίως τα γυναικεία μέλη του site δεν ανήκουν σε αυτόν.  :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
η μιση ελλαδα το παει το γραμμα,και η αλλη μιση το ξαναπαει καπου αλλου αυτο το γραμμα.παντος το γραμμα αλλαζει χερια πολλα.

Να μην καταλήξει στο τέλος να μείνει μόνιμα στο δικό μας, ε; (γάμος)

arcans2

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Να μην καταλήξει στο τέλος να μείνει μόνιμα στο δικό μας, ε; (γάμος)
δεν μιλαω για γαμο ρε φιλε.αλλα ολη η ελλαδα μια αλλαξωκολια εχει γινει.ο ενας γαμαει την γυναικα,γκομενα,αδερφη,θεια,γιαγια του αλλονου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν μιλαω για γαμο ρε φιλε.αλλα ολη η ελλαδα μια αλλαξωκολια εχει γινει.ο ενας γαμαει την γυναικα,γκομενα,αδερφη,θεια,γιαγια του αλλονου.

Αυτό λέω κι εγώ...οπότε προσέχουμε...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οχι και οι μεγαλυτερες ψωλαρπαχτες της υφηλιου
παει η αγαμια συννεφο
η κατασταση ειναι τραγικη για οσες ειναι 30+ και singel

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι και οι μεγαλυτερες ψωλαρπαχτες της υφηλιου
παει η αγαμια συννεφο
η κατασταση ειναι τραγικη για οσες ειναι 30+ και singel

κ εκει που νομιζα οτι καταληξαμε σε συμπερασμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom