Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μάγκες τα καταφέραμε. Τσακώνονται και μεταξύ τους οι κότες τώρα. ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑ
Ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πρέπει να υπάρχει πρόβλημα που μπαίνουν γυναίκες εδώ μέσα; Είναι πραγματικά τόοοοσο ενοχλητικό πιά; Μου φαίνεστε λίγο υπερβολικοί.
Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.Πω Πω πόλεμος
Να σοβαρευτούμε λίγο, οι κοπέλες σωστά είπαν ότι αν μας την βγαίνετε βρίζοντας και υποτιμόντας μας, τότε και εμείς θα αντιδρούμε. Στο θέμα αυτό που έχει τίτλο ελληνίδες οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες, περίμενες κάτι διαφορετικό?
"Συναγωνιστής" εννοείς, study the lingo, εσύ δεν είσαι νιούφης τουλάχιστον?Το site είναι αντρικό δεν λέμε όχι. Αλλά τουλάχιστον εγώ γίνομαι μερικές φορές "συνάδελφός σας" παίρνοντας κάποιο cg, πιο παλιά μόνη μου ή τώρα πιά με το μωρό μου!
Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν, αλλά επιμένω...why bother? γιατί τόση ανάγκη να αποδείξετε κάτι εδώ μέσα? εδώ στο συγκεκριμένο site? είπαμε...δεν καταλαβαίνω...Σε πολλά θέματα μας υποτιμάτε και πάλι δεν σας την βγαίνουμε, αλλά όταν μας μιλάτε σαν να είμασταν σκουπίδια, τότε είναι λογικό να σας σπάμε τα νεύρα.
Ειλικρινά, ούτε που ξέρω γιατί μιλάς...ΔΓ/ΔΑ.Δες την αγγελία μου. Μπήκαν τόσοι και τόσοι και με έβρισαν κιόλας. Νομίζω τα θέλει ο κωλαράκος τους.
Για αυτό και εγώ γελώ μαζί τους και τους σπάω τα νεύρα. Αν δεν το ήθελαν, δεν θα έγραφαν εκεί σε ένα θέμα με τίτλο "για κοπέλες μόνο".
Τελικά σπάζεσαι και αντιδράς? Αντιδράς για πλάκα? Γιατί αντιδράς?Δεν σπάνε τα νεύρα μου, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ.
Τι λέει? Σε εμένα μιλάει τώρα? Κακό πράγμα τα ληγμένα...πολύ κακό.Σας αρέσει βρε μωρά, σας αρέσει να νιώθετε ότι είστε καβαλάρηδες και μάγκες αλλά η συμβουλή που σας δίνω, είναι πως αν το παίζετε μάγκες στις γυναίκες σας, θα τρώτε κέρατο ;)
Δεν είμαστε καλά...εάν απευθύνεσαι σε εμένα, δεν καταλαβαίνω (πάλι...) τι σχέση έχει αυτό με το δικό μου post... Εκτός εάν δεν απευθύνεσαι σε εμένα οπότε Sorry...Δεν είναι ψωλοαρπάχτρες οι γυναίκες, εσείς τις κάνετε
Μας καταπιέζετε, μας υποτιμάτε, μας φτύνετε και εμείς σας κερατώνουμε μερικές φορές από αντίδραση.
Δεν είναι λογικό?
Τελικά μήπως εσένα σου αρέσει να τα ακούς ρε μωρό? Λέω μήπως...Ουφ! τα είπα και ας ξέρω ότι πάλι θα με βρίσουν οι
κάθονται κλαρί όταν μυριστούν "μουνί για πήδημα"
'Εχεις μήπως καταλάβει γιατί σε βρίζουμε? θεωρείς ότι είναι κάτι προσωπικό?Θυμώνω μόνο με αυτούς τους δήθεν "μάγκες" που ξέρουν μόνο να βρίζουν εδώ μέσα τις γυναίκες, αλλά κάθονται κλαρί όταν μυριστούν "μουνί για πήδημα"
Ναι αλλά μην βρίζει εκεί που έγλυφε
Δεν είναι ψωλοαρπάχτρες οι γυναίκες, εσείς τις κάνετε
Μας καταπιέζετε, μας υποτιμάτε, μας φτύνετε και εμείς σας κερατώνουμε μερικές φορές από αντίδραση.
Δεν είναι λογικό?
Αισθάνεσαι απειλή?
Ε ρε βοϊδόπουτσα που σας χρειάζεται...
Σσσσσσσσ τι άντρας Θεέ μου!
Ερεθίστηκα
Αγόρια σας βαρέθηκα, τα μυαλά σας κάποιοι τα έχετε off.
Για αυτό σταματώ να σας ζαλίζω περισσότερο σε αυτό το θέμα.
Καλά να περνάτε, φιλάκια :-*