Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες τα καταφέραμε. Τσακώνονται και μεταξύ τους οι κότες τώρα. ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑ

housewife

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πρέπει να υπάρχει πρόβλημα που μπαίνουν γυναίκες εδώ μέσα; Είναι πραγματικά τόοοοσο ενοχλητικό πιά; Μου φαίνεστε λίγο υπερβολικοί.

Εγώ δεν μπήκα ούτε για να τη σπάσω σε κανέναν ούτε για να ενοχλήσω. Καλό είναι να μαθαίνω και τις εξελίξεις στον χώρο (μπας και ξεστραβωθούμε λιγάκι).

Αλλά τόσο άχτι πιά; Καταλαβαίνω να μην συμπαθεί κανείς κάποιον συγκεκριμένο χρήστη, αλλά έτσι γενικά; Όοοολες οι γυναίκες... τι να πω.

(Ρε ρούλα είσαι κουραστική. Βαριέμαι να σου απαντήσω. Παίξε μόνη σου.)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σωστή σε βρίσκω housewife....δεν νομίζω ότι έτσι όπως το θέτεις ενοχλέίς κάποιον, αρκεί να καταλαβαίνεις ότι εδώ είναι ένα αντρικό σαιτ.
Κι εγώ προσωπικά δεν μπαίνω γιατί είμαι φανατικός του αγοραίου έρωτα, σπάνια έχω πληρώσει για σεξ, αλλά το σάιτ έχει το στύλ (και πολύ ενδιαφέροντα θέματα) της αντροπαρέας.
Αν δεν γίνεσαι παράλογη, νομίζω ότι όλοι θα σε αποδεχθούν...το έχουν δείξει άλλωστε και άλλες γυναικείες παρουσίες, που είναι καθ'ολα αποδεκτές.
Όσον αφορά εμένα..........welcome.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Γιατί να πρέπει να υπάρχει πρόβλημα που μπαίνουν γυναίκες εδώ μέσα; Είναι πραγματικά τόοοοσο ενοχλητικό πιά; Μου φαίνεστε λίγο υπερβολικοί.

Ένας βασικός λόγος που μπαίνουμε εδώ είναι πως δεν περιμένουμε να βρούμε γυναίκες που θα μας τα ζαλίσουν με τις μαλακίες τους. Και όταν βλέπουμε ότι αυτό δεν ισχύει, ενοχλούμαστε (οι περισσότεροι τουλάχιστον). Προφανώς και ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αφού δεν σε ξέρω. Γενικά μιλάω. Και σε ένα αντρικό σάιτ, το τελευταίο πράγμα που περιμένει και θέλει κανείς είναι να βρίσκει γυναίκες (χωρίς χαρακτηρισμούς) που με τις μαλακίες τους ξενερώνουν τα θρεντάκια στο φόρουμ.

Αλλά η γυναίκα δεν είναι γενικά καλή για κουβέντα. Για άλλη δουλειά τη χρειαζόμαστε. Προτιμάμε να μιλάμε με τα φιλαράκια μας. Κακό είναι?

Τώρα, το προφίλ που παρουσιάζεις είναι χαμηλών τόνων και (προσωπικά) δεν ενοχλεί, όπως και άλλα (λίγα..). Κάποιες που μπήκαν για να πουλήσουν μούρη και άποψη άκουσαν τα εξ αμάξης.

Μου είναι πάντως δύσκολο να καταλάβω γιατί από τα (πρακτικά) άπειρα φόρουμ, μια νορμάλ γυναίκα θα διάλεγε να μπει εδώ. Συγγνώμη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν μου επιτρέπετε αγαπητοί συνομιλητές μία γνώμη...

ΟΚ, τα αγοράκια ας μην γενικεύουμε, αλλά και εσείς ρε κορίτσια, δεν θα σας φαινόταν καθόλου περίεργο ότι ξαφνικά όλοι οι μη typical νέοι χρήστες του forum (κοινώς γυναίκες που όπως και να το κάνουμε δεν είναι και οι τυπικοί πελάτες/οπαδοί του αγοραίου έρωτα), πιάνονται με την μία με τα threads που τα αγοράκια κράζουν τα κοριτσάκια και αντιδρούν σαν αμαζόνες υπερασπιζόμενες την γυναικεία τιμή?

Δλδ, δεν θα απορούσαστε με αυτό? Δεν θα σας φαινόταν κάπως?

Και όλες, τόσο μα τόσο ξερόλες...και τόσο μουνάρες και τόσο επιτυχημένες...και τόσο διαφορετικές από ότι εμείς γνωρίζουμε και έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα... Αλήθεια που συχνάζετε? Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα? Σε άλλο πλανήτη? Μήπως είστε πολιτικοί? Γιατί αυτοί συνήθως μιλούν λες και ζουν αλλού...

In any case, αφήστε εμάς τα αγοράκια στην λάσπη μας, να παίξουμε με τα κουβαδάκια μας, να κάνουμε τις βρωμιές μας, να λέμε τις μαλακίες μας και αν ενοχλήστε, μην απαντάτε...κάντε πως δεν ακούτε.

Διαφορετικά, η μόνη επιλογή που σας μένει είναι να παίξετε σε άλλη παραλία...

Ή νομίζετε ότι με το να αντιδράτε θα μας πείσετε να αλλάξουμε γνώμη?

Όσο λίγα ξέρουμε εμείς για εσάς, άλλο τόσο ξέρετε και εσείς για την πάρτη μας. Αλλά δεν νομίζω να ξεσηκώνουν και να γαμάνε συχνά αγοράκια τις συζητήσεις σας... 

Από την δική σας παραλία σε χρόνο dt θα εξαφανιζόμασταν εάν πιάνατε "γυναικοκουβεντούλα". Εκτός και εάν ήσασταν topless, όπου θα καθόμασταν, αλλά σίγουρα θα κλέιναμε τα αυτάκια μας και δεν θα ασχολούμασταν με τα λεγόμενά σας.

Τώρα γιατί εσείς έχετε ξεκινήσει σταυροφορία εδώ μέσα, μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω....

Για άλλη μια φορά διαπιστώνω πόσο ηλίθιος είμαι και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τριγύρω μου.

Επισκέπτης
Yorgos είσαι πολύ μπροστά !!!!!!!!!

ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!!!!!!!

ΕΥΓΕ !!!!!!!

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πω Πω πόλεμος :cheesy:
Να σοβαρευτούμε λίγο, οι κοπέλες σωστά είπαν ότι αν μας την βγαίνετε βρίζοντας και υποτιμόντας μας, τότε και εμείς θα αντιδρούμε. Στο θέμα αυτό που έχει τίτλο ελληνίδες οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες, περίμενες κάτι διαφορετικό?
Το site είναι αντρικό δεν λέμε όχι. Αλλά τουλάχιστον εγώ γίνομαι μερικές φορές "συνάδελφός σας" παίρνοντας κάποιο cg, πιο παλιά μόνη μου ή τώρα πιά με το μωρό μου! :)

Σε πολλά θέματα μας υποτιμάτε και πάλι δεν σας την βγαίνουμε, αλλά όταν μας μιλάτε σαν να είμασταν σκουπίδια, τότε  είναι λογικό να σας σπάμε τα νεύρα.
Δες την αγγελία μου. Μπήκαν τόσοι και τόσοι και με έβρισαν κιόλας. Νομίζω τα θέλει ο κωλαράκος τους.  :2funny:
Για αυτό και εγώ γελώ μαζί τους και τους σπάω τα νεύρα. Αν δεν το ήθελαν, δεν θα έγραφαν εκεί σε ένα θέμα με τίτλο "για κοπέλες μόνο".
Δεν σπάνε τα νεύρα μου, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ.
Σας αρέσει βρε μωρά, σας αρέσει να νιώθετε ότι είστε καβαλάρηδες και μάγκες αλλά η συμβουλή που σας δίνω, είναι πως αν το παίζετε μάγκες στις γυναίκες σας, θα τρώτε κέρατο  ;)
Δεν είναι ψωλοαρπάχτρες οι γυναίκες, εσείς τις κάνετε :rolleyes:
Μας καταπιέζετε, μας υποτιμάτε, μας φτύνετε και εμείς σας κερατώνουμε μερικές φορές από αντίδραση.
Δεν είναι λογικό?

Ουφ! τα είπα και ας ξέρω ότι πάλι θα με βρίσουν οι  :jerking:
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και μερικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι εδώ και ας είναι μπουρδελιάρηδες :-* :boobies:
Φιλάκια  :-* :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πω Πω πόλεμος :cheesy:
Να σοβαρευτούμε λίγο, οι κοπέλες σωστά είπαν ότι αν μας την βγαίνετε βρίζοντας και υποτιμόντας μας, τότε και εμείς θα αντιδρούμε. Στο θέμα αυτό που έχει τίτλο ελληνίδες οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες, περίμενες κάτι διαφορετικό?
Μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.

Το site είναι αντρικό δεν λέμε όχι. Αλλά τουλάχιστον εγώ γίνομαι μερικές φορές "συνάδελφός σας" παίρνοντας κάποιο cg, πιο παλιά μόνη μου ή τώρα πιά με το μωρό μου! :)
"Συναγωνιστής" εννοείς, study the lingo, εσύ δεν είσαι νιούφης τουλάχιστον?

Σε πολλά θέματα μας υποτιμάτε και πάλι δεν σας την βγαίνουμε, αλλά όταν μας μιλάτε σαν να είμασταν σκουπίδια, τότε  είναι λογικό να σας σπάμε τα νεύρα.
Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν, αλλά επιμένω...why bother? γιατί τόση ανάγκη να αποδείξετε κάτι εδώ μέσα? εδώ στο συγκεκριμένο site? είπαμε...δεν καταλαβαίνω...

Δες την αγγελία μου. Μπήκαν τόσοι και τόσοι και με έβρισαν κιόλας. Νομίζω τα θέλει ο κωλαράκος τους.  :2funny:
Για αυτό και εγώ γελώ μαζί τους και τους σπάω τα νεύρα. Αν δεν το ήθελαν, δεν θα έγραφαν εκεί σε ένα θέμα με τίτλο "για κοπέλες μόνο".
Ειλικρινά, ούτε που ξέρω γιατί μιλάς...ΔΓ/ΔΑ.

Δεν σπάνε τα νεύρα μου, εγώ την πλάκα μου κάνω εδώ.
Τελικά σπάζεσαι και αντιδράς? Αντιδράς για πλάκα? Γιατί αντιδράς?
Είμαι πολύ ηλίθιος ρε παιδιά...δεν καταλαβαίνω τίποτα! Πριν δεν είπε τι να περιμένω όταν κάποιος την κράζει? Τρικυμία...

Σας αρέσει βρε μωρά, σας αρέσει να νιώθετε ότι είστε καβαλάρηδες και μάγκες αλλά η συμβουλή που σας δίνω, είναι πως αν το παίζετε μάγκες στις γυναίκες σας, θα τρώτε κέρατο  ;)
Τι λέει? Σε εμένα μιλάει τώρα? Κακό πράγμα τα ληγμένα...πολύ κακό.

Μας καταπιέζετε, μας υποτιμάτε, μας φτύνετε και εμείς σας κερατώνουμε μερικές φορές από αντίδραση.
Δεν είναι λογικό?
Δεν είμαστε καλά...εάν απευθύνεσαι σε εμένα, δεν καταλαβαίνω (πάλι...) τι σχέση έχει αυτό με το δικό μου post... Εκτός εάν δεν απευθύνεσαι σε εμένα οπότε Sorry...

Ουφ! τα είπα και ας ξέρω ότι πάλι θα με βρίσουν οι  :jerking:
Τελικά μήπως εσένα σου αρέσει να τα ακούς ρε μωρό? Λέω μήπως...

Καλό ΣΚ κούκλα...και εάν ποτέ χρειαστείς κανένα CG για το τρίο σου, ρίξε κανένα PM. Ξέρω 2-3 που θα ήταν πολύ καλά για την περίπτωση.

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Όχι βρε Γιώργο, δεν πήγαινε σε εσένα αυτό το μήνυμα, αφού άρχισα να το γράφω πριν δω το δικό σου. Πήγαινε γενικά
Να είσαι καλά, φιλάκια  :-*

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
μερικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι εδώ και ας είναι μπουρδελιάρ ηδες

Βλέπεις όμως ότι κάνεις και την κριτική σου ( και μάλιστα υποτιμητική θα έλεγα ) σε ένα site αποκλειστικά για μπουρδέλα. Οπότε καλώς και ακούς τα εξ αμάξης, δε νομίζεις;
ʼλλαξε πρώτα τη γνώμη σου για τους " μπουρδελιάρηδες" και μετά ξαναμπαίνεις στο site. Δε νομίζω άλλωστε κανείς απο δω μέσα να σου ζήτησε τη γνώμη περι ηθικής.
Αλλιώς αερολογείς ( με επιοίκεια ) και μη νομίζεις ότι "οι μπουρδελιάρηδες", όπως τους χαρακτηρίζεις, είναι μειωμένης αντίληψης. Απλώς φιλοσοφούν διαφορετικά τη ζωή και οι περισσότεροι, πιστεύω, έχουν βαρεθεί τις δήθεν ηθικές γυναίκες εκτός του χώρου.

Ελπίζω να προβληματιστείς λίγο.
Εντελώς φιλικά.

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν με κατάλαβες. Εδώ έχω κάνει φίλους που εκτιμώ από το λίγο που έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.
Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια και ας βρίσκονται στο ίδιο χέρι.

Δεν μισώ τους άντρες, ούτε τις εργαζόμενες σε μπουρδέλα. Θυμώνω μόνο με αυτούς τους δήθεν "μάγκες" που ξέρουν μόνο να βρίζουν εδώ μέσα τις γυναίκες, αλλά κάθονται κλαρί όταν μυριστούν "μουνί για πήδημα"  :boobies:

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ναι αλλά μην βρίζει εκεί που έγλυφε  :2funny: :2funny:

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Θυμώνω μόνο με αυτούς τους δήθεν "μάγκες" που ξέρουν μόνο να βρίζουν εδώ μέσα τις γυναίκες, αλλά κάθονται κλαρί όταν μυριστούν "μουνί για πήδημα"  :boobies:
'Εχεις μήπως καταλάβει γιατί σε βρίζουμε? θεωρείς ότι είναι κάτι προσωπικό?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
480
Πόντοι
36
Ναι αλλά μην βρίζει εκεί που έγλυφε  :2funny: :2funny:

Στο δικό του έδαφος θα κάνει ότι του γουστάρει και σε όποιον/αν αρέσει.  Σε ξένο έδαφος θα είναι πιο μαζεμένο. Και το σάιτ αυτό είναι δικό του έδαφος.

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Είδαμε και τι κάνετε όταν σας δίνουμε ελευθερία, σας έχουμε σε υπόληψη και σας εκτιμάμε...

[size=14pt]Ε ρε βοϊδόπουτσα που σας χρειάζεται...
Δεν είναι λογικό?

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ε ρε βοϊδόπουτσα που σας χρειάζεται...

Σσσσσσσσ τι άντρας Θεέ μου! :2funny: :2funny:
Ερεθίστηκα  :jerking:

Αγόρια σας βαρέθηκα, τα μυαλά σας κάποιοι τα έχετε off.
Για αυτό σταματώ να σας ζαλίζω περισσότερο σε αυτό το θέμα.
Καλά να περνάτε, φιλάκια  :-* :boobies:

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Μάλλον δεν θα γνωρίζεις ότι η βοϊδόπουτσα ΔΕΝ είναι το πέος του βοδιού, όπως φαντάστηκες.
Επί του θέματος τώρα (η κακή συμπεριφορά σας στους άντρες), δεν βλέπω να απάντησες...
Δεν πειράζει, άντε για νάνι τώρα, και αύριο μέρα είναι.

Σσσσσσσσ τι άντρας Θεέ μου! :2funny: :2funny:
Ερεθίστηκα  :jerking:

Αγόρια σας βαρέθηκα, τα μυαλά σας κάποιοι τα έχετε off.
Για αυτό σταματώ να σας ζαλίζω περισσότερο σε αυτό το θέμα.
Καλά να περνάτε, φιλάκια  :-* :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom