Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
ενταξει? εβριθινγκ κλιαρ?

αφου δεν την απαγορευουν οσο κ αν φωναζεις λε πουλε θα παρεις
Αυτα στο κοσμοπολιταν οχι εδω.
Να μιλας λιγο καλυτερα γιατι θα τον Φας και θα σκουξεις μωρη μπουροκωλα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:grin: :grin: :grin: :grin: (μπουροκωλα... τι σημαινει αυτο παλι?  :grin:)

προσεχε βρε ανδρα βαρυ κ ασηκωτε μην σκισεις κανα καλσον στη προσπαθεια σου να μου τον ταισεις

κ αμαν πια με το χαζοκοσμοπολιταν πες κατι πιο πρωτοτυπο

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγω που ειμαι νέος δεν το περίμενα να ειναι ετσι το Site.
Μάλλον πρέπει να μετανομαστεί το site σε tsoules.com ή σε poutanes.com ή σε tsolia.com ή σε kryfopoustes.com

Δεν έχεις και άδικο. Θα μπορούσες ακόμα να προσθέσεις:
tsokara.com, blaxokommounia.com,lygouria.com
και πάει λέγοντας.........

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1

Μπουροκώλα..... ααχχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχχαχααχχαχαχχαχ
+10000000000000000000000000000000000000000000
Απίθανος...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36

ΡΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Αυτο θελουνε....Δεν βλεπετε τι γινετε????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παλι πως βλεπω οτι εσεις μας προκαλειτε, οτι κ αν γραψουμε (σ αυτο το τοπικ κυριως)
ρε παιδακια αφου γουσταρετε να μας την λετε να σας την λεμε
να το παιζετε μαγκες στους υπολοιπους
τι το ψαχνετε
κ αγχωνεστε
ειναι κατανοητο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
ΡΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Αυτο θελουνε....Δεν βλεπετε τι γινετε????

Δεν εχεις και αδικο.

Το βλεπω.
;
προσεχε βρε ανδρα βαρυ κ ασηκωτε μην σκισεις κανα καλσον στη προσπαθεια σου να μου τον ταισεις

κ αμαν πια με το χαζοκοσμοπολιταν πες κατι πιο πρωτοτυπο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τι πιο ταιριαστό από το να εμφανιστούν ελληνίδες καριόλες σε ένα thread που μιλάει για ελληνίδες καριόλες.

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο ξεκατινιασμα αντρες και γυναικες εν τελει λιγο διαφερουν. Ερωτηση προς τις κοπελες : Σε ενα site σαν αυτο οπου κυριαρχο θεμα ειναι ο πληρωμενος ερωτας τι ακριβως ζητατε? Δεν ειναι παιδικη χαρα οπου ο καθενας μπαινει για να βγαλει το αχτι του κοριτσια. Μπορει να εχετε την οποια αποψη αλλα αυτο δεν σας κατοχυρωνει το δικαιωμα να δυναμιτιζετε το κλιμα. Το εχω ξαναπει οτι δεν επικροτω τις ακραιες αντιδρασεις απ' οπου και αν προερχονται αλλα προς τι οι συκρουσεις σε ενα τετοιο ιστοχωρο? Επισης Nana1970 θεωρεις οτι μια αγγελια σαν τη δικη σου σε ενα αμοιγως ανδροκρατουμενο forum εχει ουσια και τοπο? Ξερεις καλα οτι υπαρχουν πολλα αλλα μερη που μπορεις να τη δημοσιευσεις και αν εχεις την αναλογη ανταποκριση. Προς τι λοιπον η ταση σου αυτη για προκληση? Αν απλα δεν αντεχεται τις αποψεις καποιων, κανεις δεν σας υποχρεωνει να συμμετεχετε. Οταν κατι δεν με εκφραζει δεν παιρνω μερος αλλα επισης φροντιζω να μην το χαλαω για καποιους που εχει σημασια.

Νομιζω οτι οσα λεω ειναι λογικα...χρειαζονται οι mods να βαλουν ταξη η μπορουμε σαν ενηλικες να συμπεριφερθουμε με την δεουσα ωριμοτητα??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τ οτι με ειπε να τον φαω σταρνταστ πριν κ μια λεξη μπουροκωλα που πολυ αστεια την βρηκα αλλα δεν την καταλαβα ακριβως κ γι αυτο απαντησα ετσι
ολως παραδοξως δεν το ειδες :grin:

ελα τοντοκ ελα... οποια αγνωστη σε εσας κ αν εμφανιζοταν οτι κ αν ελεγε
θα ηταν γυναικα αρα καριολα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Blue25 για την nana1970,το ειπα και σε αλλο θεμα οτι ειναι τραβελιιιιιιιιιιιιι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Στο ξεκατινιασμα αντρες και γυναικες εν τελει λιγο διαφερουν. Ερωτηση προς τις κοπελες : Σε ενα site σαν αυτο οπου κυριαρχο θεμα ειναι ο πληρωμενος ερωτας τι ακριβως ζητατε? Δεν ειναι παιδικη χαρα οπου ο καθενας μπαινει για να βγαλει το αχτι του κοριτσια. Μπορει να εχετε την οποια αποψη αλλα αυτο δεν σας κατοχυρωνει το δικαιωμα να δυναμιτιζετε το κλιμα. Το εχω ξαναπει οτι δεν επικροτω τις ακραιες αντιδρασεις απ' οπου και αν προερχονται αλλα προς τι οι συκρουσεις σε ενα τετοιο ιστοχωρο? Επισης Nana1970 θεωρεις οτι μια αγγελια σαν τη δικη σου σε ενα αμοιγως ανδροκρατουμενο forum εχει ουσια και τοπο? Ξερεις καλα οτι υπαρχουν πολλα αλλα μερη που μπορεις να τη δημοσιευσεις και αν εχεις την αναλογη ανταποκριση. Προς τι λοιπον η ταση σου αυτη για προκληση? Αν απλα δεν αντεχεται τις αποψεις καποιων, κανεις δεν σας υποχρεωνει να συμμετεχετε. Οταν κατι δεν με εκφραζει δεν παιρνω μερος αλλα επισης φροντιζω να μην το χαλαω για καποιους που εχει σημασια.

Νομιζω οτι οσα λεω ειναι λογικα...χρειαζονται οι mods να βαλουν ταξη η μπορουμε σαν ενηλικες να συμπεριφερθουμε με την δεουσα ωριμοτητα??

μα αν δεις σπανιως εως καθολου γραφουμε σε θεματα που εχουν να κανουν με πληρωμενο ερωτα μπουρδελα κλπ
σε καμια συζητηση ενδιαφερουσα παμε να πουμε την αποψη μας κ μονο που υπαρχει το σηματακι το γυναικειο κατω απ το νικ αυτοματως λεμε μλκιες για καποιους (ακομη κ αν συμφωνουμε μαζι τους)
προσωπικα δεν δυναμιτιζω κανενα κλιμα, αλλα αμα μου την λενε επειδη απλα κ μονο ειμαι γυναικα τους την λεω, δεν θα κανουμε κ τουμπεκι επειδη ειναι ανδρικο σαιτ αμα μας τα χωνουν "προσωπικως" :P

κατα τ αλλα δεν μ ενοχλει καμια αποψη απολυτως
το ειπα ξανα

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μα αν δεις σπανιως εως καθολου γραφουμε σε θεματα που εχουν να κανουν με πληρωμενο ερωτα μπουρδελα κλπ
σε καμια συζητηση ενδιαφερουσα παμε να πουμε την αποψη μας κ μονο που υπαρχει το σηματακι το γυναικειο κατω απ το νικ αυτοματως λεμε μλκιες για καποιους (ακομη κ αν συμφωνουμε μαζι τους)
προσωπικα δεν δυναμιτιζω κανενα κλιμα, αλλα αμα μου την λενε επειδη απλα κ μονο ειμαι γυναικα τους την λεω, δεν θα κανουμε κ τουμπεκι επειδη ειναι ανδρικο σαιτ αμα μας τα χωνουν προσωπικως :P

κατα τ αλλα δεν μ ενοχλει καμια αποψη απολυτως
το ειπα ξανα

Καποιος αναβει το φυτιλλι, καποιος(α) αλλος δεν ανεχεται να του τη λενε, καποιος αλλος εχει απωθημενα και ολοι μαζι ανταλλασσουν κοσμητικα επιθετα πισω απο μια οθονη... :headbang:

Οι αποψεις ειναι ολες σεβαστες αρκει να εχουν υποσταση και να μην βασιζονται σε σαθρα επιχειρηματα η αμιγη εμπαθεια. Οι ακροτητες δεν βοηθουν ουτε λογιζονται ως επιχειρηματα. Σιγουρα ολες οι Ελληνιδες δεν βραζουν στο ιδιο καζανι, αλλα σε ενα forum που απαρτιζεται απο πολλους σιγουρα καποιοι εχουν καει, καποιοι καιγονται ακομα και αλλοι εχουν απλα αντιθετη αποψη/σταση. Ολα ειναι σεβαστα αρκει να μην χανουμε τον αυτοσεβασμο και την αξιοπεπεια μας. Εξαλλου η "μαγκια" δεν ειναι να πεταξεις το μπαλακι πισω σε αυτον που στο εστειλε αλλα να το απαξιωσεις μιας και η λογικη του οφθαλμος αντι οφθαλμου μονο τυφλους εχει δημιουργησει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπλου μπλου
ωραια τα λες κ συμφωνω
αλλα ως νεολερα με αιμα που βραζει... ειναι δυσκολο να μην πιασω το μπαλακι που ριχνει ο αλλος κ να μην απαντησω... :P
θα το προσπαθησω ομως :P

δεν περιμενα σε καμια περιπτωση οτι θ αλλαζα μυαλα σε καποιον επειδη εγραψα οτι δεν ημαστε ολες οι ιδιες χαζογκομενες που τους εχουν πρηξει τα @@
κατα βαθος ολοι το ξερουν αυτο, απλα ο καθενας κρινει βαση των δικων του βιωματων κ γινεται κ καλα απολυτος ορισμενες φορες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
σε καμια συζητηση ενδιαφερουσα παμε να πουμε την αποψη μας

Oι συζητήσεις είναι ενδιαφέρουσες γιατί δεν έχουμε γυναικάκια να μας πρήζουν τα αρχίδια. Με την είσοδο τέτοιων στοιχείων παύουν να είναι ενδιαφέρουσες, οπότε πήγαινε στο κοσμοπολιταν να εκφραστείς ελεύθερα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
tennisrk1.gif

:sunglasses:

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
καλα έβγαλες τον κώλο απο το avatar?για το avatar διάβαζα τα ποστ σου..... :grin: :grin: :birdman: :birdman:............ και ο mercury θεος αν και δηλωμένος :-*,,,,

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειπα να σοβαρευτω  :grin:

τ οτι ηταν δηλωμενος δεν εχει να κανει...  :P

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετώ κι εγώ ως νέα και επιτρέψατέ μου μια παρέμβαση.

Με το μπαρδόν δηλαδή αλλά αυτό είναι όλο το νόημα της Καλομοίρας. Το μπεμπέκισμα . Γιαυτό είμαστε φανατικοί θαυμαστές (και όχι, δεν εννοώ τη μουσική

Πάντα το είχα απορία τι τσόντες διαβάζουν οι άλλοι.

Εγώ προτιμώ το Club που έχει πάντα φοβερές γκόμενες και ωραίες φωτογραφίες .

Είδα τις μαλακίες που γράφεις και είπα να μπω. Εγώ και βελονάκι πιάνω και το ποντίκι. Πρόμπλεμ;

μπα... κανενα...

τωρα εσενα δεν σου λεω να μπεις στο κοτετσι σου...

γιατι πολυ απλα εκει υπαρχει αλλος κοκορας...

(ψιτ... και η πατσαβουρα... σου παει τελεια)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
διαβαζοντας τα ποιο πανω ποστς μου ηρθε μια απορια σχετικα με τον τιτλο του θεματος
δλδ ειναι κακο και καταδικαστεο αν ετυχε να γεννηθεις ΕΛΛΗΝΙΔΑ????
τοτε τι αξια εχει να ζεις σε μια χωρα με το μισο πληθυσμο να ειναι σαβουρα???
αν δεν εισαι γυναικα τοτε δεν πρεπει για να υπαρχει αρμονια να ανηκεις στη συνομοταξια  "ΨΩΛΟΔΟΤΕΣ"?
αν ναι αυτο θα ειναι καλο και τιμητικο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom