st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 366
Εμένα το λες; Εγώ είμαι τύπος και υπογραμμός. Για τις άλλες δεν ξέρω. =Ρ
Μάλλον για 'τύπο' σε κόβω εσένα.
Εμένα το λες; Εγώ είμαι τύπος και υπογραμμός. Για τις άλλες δεν ξέρω. =Ρ
Τουλάχιστον ας το φχαριστιόμαστε κιόλας.
???αρκτούρε, ναι κάπως έτσι (μακριά από μας).
Τι πράγμα είναι αυτό με τις μαλακισμένες ρε; Κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι άλλη... Σαν τον ιό του AIDS (μακρυά απο μας) διαδίδονται... Έλεοςςςςςςς. Εμείς ερχόμαστε στο cosmopolitan και στο marie claire?
Τι πράγμα είναι αυτό με τις μαλακισμένες ρε; Κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι άλλη... Σαν τον ιό του AIDS (μακρυά απο μας) διαδίδονται... Έλεοςςςςςςς. Εμείς ερχόμαστε στο cosmopolitan και στο marie claire?
γιατι σου ειπε κανενας οτι εμεις παμε εκει?
ειπαμε να μην μας συμπαθατε αλλα οχι και να μας στελνετε πακετο στις πυλες της κολασεως (κοσμο μαρι κλαιρ κ τα τοιαυτα)
Εγω που ειμαι νέος δεν το περίμενα να ειναι ετσι το Site.
Μάλλον πρέπει να μετανομαστεί το site σε tsoules.com ή σε poutanes.com ή σε tsolia.com ή σε kryfopoustes.com
Ήθελα να 'ξερα απο που στο διάολο μάθατε το site... Το συζητάτε την ώρα του τσαγιού μήπως;
(παρεπιπτόντως κι εγώ περιμένω τους 300... Θα είναι ταινιάρα. Μεγαλούργησε πάλι ο Miller!)
ʼμα είσαι τύπος και υπογραμμός, τι κάνεις εδώ στο σαιτ? τράβα να πλύνεις κανα πιάτο, να φτιάξεις κανα φαι..Εμένα το λες; Εγώ είμαι τύπος και υπογραμμός. Για τις άλλες δεν ξέρω. =Ρ
Πές τα ρε φίλε.. Να δούμε μέχρι πού θα πάει η βαλίτσα.. ρε modsssssssss, που είστε? πετάξτε έξω τις κοντοκλώτσες ρεεεεεεεεεεΕγω που ειμαι νέος δεν το περίμενα να ειναι ετσι το Site.
Μάλλον πρέπει να μετανομαστεί το site σε tsoules.com ή σε poutanes.com ή σε tsolia.com ή σε kryfopoustes.com
Εξάλλου είναι και housewife!!ʼμα είσαι τύπος και υπογραμμός, τι κάνεις εδώ στο σαιτ? τράβα να πλύνεις κανα πιάτο, να φτιάξεις κανα φαι..
Έτσι κι αλλιώς πουτάνες μας λέτε ρε κωλαρτζή. Τουλάχιστον ας το φχαριστιόμαστε κιόλας.