Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

housewife

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
st@rdust με περνάς για άντρα; (χα)

αρκτούρε, ναι κάπως έτσι (μακριά από μας).

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τι πράγμα είναι αυτό με τις μαλακισμένες ρε; Κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι άλλη... Σαν τον ιό του AIDS (μακρυά απο μας) διαδίδονται... Έλεοςςςςςςς. Εμείς ερχόμαστε στο cosmopolitan και στο marie claire?

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αρκτούρε, ναι κάπως έτσι (μακριά από μας).
???

Το υποθέτω? αν και κάποιες από εσάς με τη συμπεριφορά τους τον προκαλούν.?

Π.χ? τι θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα όταν μετά από τη νυχτερινή τους έξοδο ανεβαίνει στο διαμέρισμα του σχεδον πρωι.... και  κανει τη δύσκολη.... ?

Αν τη βιάσει θα φταίει???

Αν δε θέλει γαμήσι τον καληνυχτίζει και πάει στο σπίτι της? ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τι πράγμα είναι αυτό με τις μαλακισμένες ρε; Κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι άλλη... Σαν τον ιό του AIDS (μακρυά απο μας) διαδίδονται... Έλεοςςςςςςς. Εμείς ερχόμαστε στο cosmopolitan και στο marie claire?

γιατι σου ειπε κανενας οτι εμεις παμε εκει?
ειπαμε να μην μας συμπαθατε αλλα οχι και να μας στελνετε πακετο στις πυλες της κολασεως (κοσμο μαρι κλαιρ κ τα τοιαυτα)

housewife

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Ρε άι σιχτιρ που θα μας πεις και aids.

Αρκτούρε συμφωνώ για το ότι άμα δεν θέλει καλύτερα να κάτσει στ' αυγά της. Είναι μαλακισμένες όσες κάνουν κόνξες ενώ ουσιαστικά θέλουν σεξ. Αλλά τι να κάνεις... (παρεπιπτόντως κι εγώ περιμένω τους 300... Θα είναι ταινιάρα. Μεγαλούργησε πάλι ο Miller!)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366

Εγω που ειμαι νέος δεν το περίμενα να ειναι ετσι το Site.
Μάλλον πρέπει να μετανομαστεί το site σε tsoules.com ή σε poutanes.com ή σε tsolia.com ή σε kryfopoustes.com

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ειπαμε να μην μας συμπαθατε αλλα οχι και να μας στελνετε πακετο στις πυλες της κολασεως (κοσμο μαρι κλαιρ κ τα τοιαυτα)

Κακώς. Το σπίτι της κατίνας είναι εκεί. Εδω είναι "αντρικό" σπίτι. Δες τη λαμπίτσα πιο πάνω. Εκτός αν θέλετε να σας βολέψουμε σε καμιά γκαρσονιερούλα και απλά ντρέπετε να το πείτε, για να μη σας πούμε εύκολες, οπότε κάνετε και τα νεύρα του κοσμάκη ξεχειλωμένα αμορτισέρ, έτσι για να έχει και σασπένς το πράγμα.... Ήθελα να 'ξερα απο που στο διάολο μάθατε το  site... Το συζητάτε την ώρα του τσαγιού μήπως; P.S. Δε σας βάζω όλες στο ίδιο καζάνι. Είναι και κανα δυο εδω μέσα που τιμάνε τα παντελόνια τους. Αλλα εσείς τις λέτε πουτάνες... C'est la vie...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16

προς τι  ο πληθυντικος  εκπροσωπεις και καποια αλλη???

ποια????

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
Μάλλον πρέπει να μετανομαστεί το site σε tsoules.com ή σε poutanes.com ή σε tsolia.com ή σε kryfopoustes.com

Φιλε τωρα τελευταια εχει αρχισει αυτη η <<ιστορια>>!!!
Πιθανον καποια απ τις " κοπελιτσες " που μπαινουν εδω μεσα φωναξαν και τις φιλες τους...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η καργιολες.κομ..
να μην χαλαμε κ τη συνταγη

τροπος του λεγειν βρε λαγαρε αμαν... αυτο σε πειραξε τωρα εσενα

μοζο τι να σου πω... εγω δεν λεω καμια πουτανα
αν αναφερεσαι σε αλλες κανε υποδειξεις σε εκεινες

Ήθελα να 'ξερα απο που στο διάολο μάθατε το  site... Το συζητάτε την ώρα του τσαγιού μήπως;

εγω το εμαθα απο μια φιλη μου
ουτε εκεινη γραφει στο κοσμο κλπ
γραφει εδω
διαβασε το γυναικες στο μπουρδελα.κομ
να σου λυθουν ολες οι αποριες για το τι κανουμε εδω μεσα ορισμενες

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εμένα το λες; Εγώ είμαι τύπος και υπογραμμός. Για τις άλλες δεν ξέρω. =Ρ
ʼμα είσαι τύπος και υπογραμμός, τι κάνεις εδώ στο σαιτ? τράβα να πλύνεις κανα πιάτο, να φτιάξεις κανα φαι..

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πές τα ρε φίλε.. Να δούμε μέχρι πού θα πάει η βαλίτσα.. ρε modsssssssss, που είστε? πετάξτε έξω τις κοντοκλώτσες ρεεεεεεεεεε

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Ρε κοριτσια μηπως ειστε βυζιτουδες και ντρεπεστε να το πειτε?????
Πειτε το και θα κονομησετε εδω μεσα. ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΣΥΝΑΜΑ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σταρνταστ δεν ειμαι εγω βιζιτουδα
απλα μ αρεσει το σαιτ κ ορισμενες συζητησεις σ αυτο
(δεν λεω τπτ σε πληθυντικο γιατι ειναι κ παρεξηγησιμος)

ενταξει? εβριθινγκ κλιαρ?
τα ειπαμε αυτα ξανα

αςς μαι φρεντ... αν δεν θελανε γυναικες εδω θα απαγορευαν την εγγραφη σε γυναικες, αφου δεν την απαγορευουν οσο κ αν φωναζεις λε πουλε θα παρεις
δεν σ ακουνε, λυπαμαι ειλικρινα

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Απ' ότι βλέπω πέταξα καλή ιδέα. Να τσοντάρουμε ρε παιδιά απο κανά δεκάευρω ο καθένας να τους ανοίξουμε κανά σπιτάκι να ξεχαρμανιάσουνε και αυτές να μη το ψάχνουμε κι εμείς πολύ;;; Όσο να'χει το σπιτικό είναι αλλιώς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom