Νέα

Ελληνίδα ή Αλλοδαπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
κοψτε τισ ζουζουνιες μαλακες και τις αγκαλιτσες,πειτε καμια χριστοπαναγια αφηστε την μασχαλη να μυριζει φατε σουβλακια με τζατζικι και πεταξτε τα φλωροτρεντυ παντελονακια και τα ροζ πολο...επιστροφη στην καφριλα και στα ρεψιδια ετσι θα μας εκτιμησουνε

Επισκέπτης
Εμείς ακόμα δεν ψωνίσαμε φίλε. Επομένως η εμπειρία η δική σου αλλά και άλλων συναγωνιστών βοηθάει.

Το θέμα προίκα που ανέφερες με προβλημάτισε. Γιατί όχι απλά τείνει να εξαλειφθεί αλλά να αντιστραφεί, με τους άντρες να προσφέρουν γη και ύδωρ.

Πως τα καταφέραμε έτσι ρε γαμώτο...

Κακώς. Ίσως κινεισαι σε λάθος χώρο/κύκλο. Ειναι παρα πολλες αυτες που έχουν χρημα (οι γονεις σαφως). Εδω απο τα 15 τους τους κτιζουν μεζονετες/βιλες και τις στελνουν στα καλα τα σχολεια να αυξησουν τις πιθανοτητες να βρουν το θυμα...

Αυτες που κυκλοφορούν στα μπαρ/εστιατορια/κλαμπ/πίστες ειναι κατα 80% αφραγκες. Ένα μισθουλάκο παίρνουν της πλάκας και αυτος πάει στο Χοντο και στα Λουί Βιτόν (με δανειο) ώστε να ελξουν το ανάλογο ταργκετ γκρούπ. Πανε με την ελπίδα ότι θα βρουν τους έχοντες. Για να αρπακτουν από επανω τους και να τους γαμησουν τη ζωη. Ευτυχως βλέπω οτι τα κορόιδα μειωνονται. Ας όψωνται οι νομοι της αγοράς...

Αν ειναι λοιπον να παρετε αφραγκη, παρτε ανατολικιά. Εξασφαλιζετε έτσι ορισμένες παραμετρους καλοπέρασης. Η φτωχιά ελληνιδα γουόναμπί ειναι βραδυφλεγής βομβα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κακώς. Ίσως κινεισαι σε λάθος χώρο/κύκλο. Ειναι παρα πολλες αυτες που έχουν χρημα (οι γονεις σαφως). Εδω απο τα 15 τους τους κτιζουν μεζονετες/βιλες και τις στελνουν στα καλα τα σχολεια να αυξησουν τις πιθανοτητες να βρουν το θυμα...

Αυτες που κυκλοφορούν στα μπαρ/εστιατορια/κλαμπ/πίστες ειναι κατα 80% αφραγκες. Ένα μισθουλάκο παίρνουν της πλάκας και αυτος πάει στο Χοντο και στα Λουί Βιτόν (με δανειο) ώστε να ελξουν το ανάλογο ταργκετ γκρούπ. Πανε με την ελπίδα ότι θα βρουν τους έχοντες. Για να αρπακτουν από επανω τους και να τους γαμησουν τη ζωη. Ευτυχως βλέπω οτι τα κορόιδα μειωνονται. Ας όψωνται οι νομοι της αγοράς...

Αν ειναι λοιπον να παρετε αφραγκη, παρτε ανατολικιά. Εξασφαλιζετε έτσι ορισμένες παραμετρους καλοπέρασης. Η φτωχιά ελληνιδα γουόναμπί ειναι βραδυφλεγής βομβα.

Συμφωνώ, αλλά μαζί με την βίλλα και τα καλά σχολεία τους γαμάνε και το μυαλό. Οπότε και αυτές καταλήγουν στην κατηγορία της άφραγκης.

Σου μένει βέβαια η προίκα!! SWOT ανάλυση χρειάζεται τελικά!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

+100000000

αν δεν βαλουμε μυαλο γρηγορα......
εμαστε καταδικασμενοι να ψωνισουμε κανενα τσουλακι απο το μπουρναζι ....με την τσιχλα στο στομα.... (που λεει και μια φιλη μου)........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να αρπακτουν από επανω τους και να τους γαμησουν τη ζωη. Ευτυχως βλέπω οτι τα κορόιδα μειωνονται. Ας όψωνται οι νομοι της αγοράς...

+800[sup]ν[/sup]  Και η Πτώση του Τοίχους

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
RavenM κινούμαι σε λάθος κύκλους.

Πολύ αργά πλέον.

Αλλά δεν τρέχει μια.

Πάμε για ξένες λέμε.

Επισκέπτης
Σου μένει βέβαια η προίκα!! SWOT ανάλυση χρειάζεται τελικά!!

Σαφέστατα! Ο γαμος ειναι η μεγλυτερη αποφαση, θελει αναλυση. Απλά στις Εληνιδες θα δυσκολευτεις να βρεις Strengths και Opportunities :2funny: W & T όσα θες!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σαφέστατα! Ο γαμος ειναι η μεγλυτερη αποφαση, θελει αναλυση. Απλά στις Εληνιδες θα δυσκολευτεις να βρεις Strengths και Opportunities :2funny: W & T όσα θες!

Ιδίως Opportunities για το μέλλον άμα βρεις να με φτύσεις!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό που με εκνευρίζει με τις περισσότερες Ελληνίδες, είναι ότι το παίζουν κάτι που δεν είναι. Και επιμένουν σε αυτό. Γιατί το έχουν πιστέψει και οι ίδιες. Αυθυποβολή.

Το λέω αυτό μετά το σχόλιο του συναγωνιστή Panaxios.

Δεν έχω κάτι ενάντια στο τσουλάκι από το Μπουρνάζι. Φτάνει να είναι και να το ξέρει οτι είναι.

Θέλω η κομμώτρια να είναι κομμώτρια και να το ξέρει. Να το έχει παραδεχτεί.

Έχω βαρεθεί εδώ και καιρό τα ψωνάκια που έχουν πιστέψει ότι είναι αυτό που ΘΑ ήθελαν να είναι. Μιλάμε για μια κατάσταση εντελώς ντεκαβλέ.

RavenM σε ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις. Αλλά είναι αργά πια.

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0

Πόσο δίκιο έχεις! Δεν πιστεύω όμως οτι είναι πιθανό να αντιστραφεί άμεσα η κατάσταση. Οταν θα μείνουν μόνες τους τοτε ίσως κάτι ν'αλλάξει. Ποτε όμως δεν είναι αργα για να αλλάξουμε εμεις την τύχη μας ;)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Αυτό που με εκνευρίζει με τις περισσότερες Ελληνίδες, είναι ότι το παίζουν κάτι που δεν είναι. Και επιμένουν σε αυτό. Γιατί το έχουν πιστέψει και οι ίδιες. Αυθυποβολή.

Δεν έχω κάτι ενάντια στο τσουλάκι από το Μπουρνάζι. Φτάνει να είναι και να το ξέρει οτι είναι.

Έχω βαρεθεί εδώ και καιρό τα ψωνάκια που έχουν πιστέψει ότι είναι αυτό που ΘΑ ήθελαν να είναι. Μιλάμε για μια κατάσταση εντελώς ντεκαβλέ.

Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το τελευταίο !
Ποτέ δεν είναι αργά για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα του κάνεις και θα σου κάνει.
Έστω με μια υποχώρηση στο θέμα της προίκας, όλα τα άλλα μπορείς άνετα να τα βρείς.

kavaldi

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
..δε ξερω τι λετε εσεις..
εγω διαλεγω πουτανα ελληνιδα που τη παντρευεσαι
χωρις να σταματησει τη δουλεια..
για να φερνει & λεφτα στο σπιτι..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καντο και ψηφοφορια να βγουν συμπερασματα....μια καλη προταση ειναι...
-πουτανα αλλοδαπη,γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Ελληνιδα,γυναικα αλλοδαπη
-πουτανα Ελληνιδα,γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Αλλοδ,γυναικα αλλοδ

Το trans, αλλοδαπό ή εγχώριο, psaxnwtrrans; :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ειτε ελληνιδα ειναι ,ειτε αλλοδαπη, αν ειναι να υπαρξουν προβληματα θα υπαρξουν.....

ενα πρεπει να αποφυγουμε ...

τη γυναικα που εχει διδακτορικα και μαστερ......
καντε μια ερευνα στον περιγυρο σας και θα με δικαιωσετε....

Πω πω, Panaxie, μέσα στο μυαλό μου είσαι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Sincity εγραψες !!! ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Συμφωνώ απόλυτα με τον sincity, ωστόσο, αν αποτελούμε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, το πράγμ δε θα αλλάξει...

Μια πρόχειρη εξήγηση, μπορείκαι λάθος, που σκέφτμαι, είναι η κατανομή του χρήματος...Ρε παιδιά, έχετε πάρει χαμπάρι ποιοί βγάζουν μπόλικο και αεράτο χρήμα σε αυτή τη χώρα;

Μήπως οι...επιστήμονες; Εδώ πέφτει πολύ γέλιο, γιατί βλέπεις τα πιο αξιόλογα και μορφωμένα παιδιά, με βαρβάτα πτυχία και μεταπτυχιακά/διδακτορικά, καθώς και καλό επίπεδο αισθητικής, να τον ... ΠΙΝΟΥΝ, και να δουλεύουν για 1000 ευρώ, άπειρες ώρες την εβδομάδα...ʼσε που από το διάβασμαέχουν χάσει το touch στο θέμα flirt και δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα...Από την άλλη, περίεργες φάτσες "πουλ μουρ" βγάζουν χρήμα έχοντας μπαράκια και είναι μέσα στα κονέ και στο συνεχές game...Τί να πεις σε μία γκόμενα που κοιτάει μόνο το περίβλημα;Ότι έγραψες 19,3 στην πρώτη δέσμη και έκανες και μεταπτυχιακό για να είσαι αυτό που είσαι σήμερα;
ʼλλοι μυστήριοι πάλι, κυρίως σε μυαλά, είναι οι κάθε λογής ΘΡΑΣΫΤΑΤΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που με λαμογιές καταφέρνουν να βγάζουν καλό  μπικικίνι και, με τη χαμηλή αισθητική τους, διατηρούν όλο αυτό το αισθητικό συνοθύλευμα του  κατσαπλομπουζουκοκαμακιού, όπου πάλι κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο και  οι "μορφωμένοι" πίνουν ποτάκι στη γωνία, αποτελώντας "φύρα" για τα μαγαζιά. Προσφέρουν "γη και ύδωρ" στο κάθε καργιολάκι-ξεκωλάκι-ψωλέττα, που βλέποντας πως της την πέφτει ο ΒΜWδάκιας  σιγά μη δώσει σημασία στους ...διδάκτορες.

Είπατε τίποτα, βλέπετε κάτι να αλλάζει σε όλο αυτό το άγριο κιτσαριό που βλέπουμε όταν βγαίνουμε να ... διασκεδάσουμε;(και ύστερα σου λέει γιατί πας στα στριπτιζάδικα)

PS: Δε βάλλω κατά όλων των κατηγοριών "επαγγελματιών", αντιθέτως υπάρχουν πολλοί ΑΞΙΟΙ και δουλευταράδες που τιμάνε το χρήμα που βγάζουν και τα παντελόνια που φοράνε και, συνήθως, κάνουν ... οικογένεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom