Αυτό που με εκνευρίζει με τις περισσότερες Ελληνίδες, είναι ότι το παίζουν κάτι που δεν είναι. Και επιμένουν σε αυτό. Γιατί το έχουν πιστέψει και οι ίδιες. Αυθυποβολή.
Το λέω αυτό μετά το σχόλιο του συναγωνιστή Panaxios.
Δεν έχω κάτι ενάντια στο τσουλάκι από το Μπουρνάζι. Φτάνει να είναι και να το ξέρει οτι είναι.
Θέλω η κομμώτρια να είναι κομμώτρια και να το ξέρει. Να το έχει παραδεχτεί.
Έχω βαρεθεί εδώ και καιρό τα ψωνάκια που έχουν πιστέψει ότι είναι αυτό που ΘΑ ήθελαν να είναι. Μιλάμε για μια κατάσταση εντελώς ντεκαβλέ.
RavenM σε ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις. Αλλά είναι αργά πια.
Συμφωνώ απόλυτα με τον sincity, ωστόσο, αν αποτελούμε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, το πράγμ δε θα αλλάξει...
Μια πρόχειρη εξήγηση, μπορείκαι λάθος, που σκέφτμαι, είναι η κατανομή του χρήματος...Ρε παιδιά, έχετε πάρει χαμπάρι ποιοί βγάζουν μπόλικο και αεράτο χρήμα σε αυτή τη χώρα;
Μήπως οι...επιστήμονες; Εδώ πέφτει πολύ γέλιο, γιατί βλέπεις τα πιο αξιόλογα και μορφωμένα παιδιά, με βαρβάτα πτυχία και μεταπτυχιακά/διδακτορικά, καθώς και καλό επίπεδο αισθητικής, να τον ... ΠΙΝΟΥΝ, και να δουλεύουν για 1000 ευρώ, άπειρες ώρες την εβδομάδα...ʼσε που από το διάβασμαέχουν χάσει το touch στο θέμα flirt και δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα...Από την άλλη, περίεργες φάτσες "πουλ μουρ" βγάζουν χρήμα έχοντας μπαράκια και είναι μέσα στα κονέ και στο συνεχές game...Τί να πεις σε μία γκόμενα που κοιτάει μόνο το περίβλημα;Ότι έγραψες 19,3 στην πρώτη δέσμη και έκανες και μεταπτυχιακό για να είσαι αυτό που είσαι σήμερα;
ʼλλοι μυστήριοι πάλι, κυρίως σε μυαλά, είναι οι κάθε λογής ΘΡΑΣΫΤΑΤΟΙ ελεύθεροι επαγγελματίες που με λαμογιές καταφέρνουν να βγάζουν καλό μπικικίνι και, με τη χαμηλή αισθητική τους, διατηρούν όλο αυτό το αισθητικό συνοθύλευμα του κατσαπλομπουζουκοκαμακιού, όπου πάλι κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι "μορφωμένοι" πίνουν ποτάκι στη γωνία, αποτελώντας "φύρα" για τα μαγαζιά. Προσφέρουν "γη και ύδωρ" στο κάθε καργιολάκι-ξεκωλάκι-ψωλέττα, που βλέποντας πως της την πέφτει ο ΒΜWδάκιας σιγά μη δώσει σημασία στους ...διδάκτορες.
Είπατε τίποτα, βλέπετε κάτι να αλλάζει σε όλο αυτό το άγριο κιτσαριό που βλέπουμε όταν βγαίνουμε να ... διασκεδάσουμε;(και ύστερα σου λέει γιατί πας στα στριπτιζάδικα)
PS: Δε βάλλω κατά όλων των κατηγοριών "επαγγελματιών", αντιθέτως υπάρχουν πολλοί ΑΞΙΟΙ και δουλευταράδες που τιμάνε το χρήμα που βγάζουν και τα παντελόνια που φοράνε και, συνήθως, κάνουν ... οικογένεια.