Επισκέπτης
ilikiomenos11 αυτα στο Facebook .
Εδω γαμαμε μονο οταν πληρωνουμε.
Γιατι ετσι το γουσταρουμε πιο πολυ.
Εδω γαμαμε μονο οταν πληρωνουμε.
Γιατι ετσι το γουσταρουμε πιο πολυ.
..... αν πετυχεισ αυτον που αργοτερα θα ειναι το αφεντικο σου τι θα κανεις?
ακόμα κι αν κάνει πλάκα το άτομο (γυναίκα ή άνδρας), δεν ακούγεται καθόλου σωστό να ζητάμε από μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας, ούτε καν ερασιτέχνης να τη "συναντήσουμε" και να την πληρώσουμε. Συμφωνώ με τον ElftexTP.
duracell συνχαρητηρια για τα παρασημα!!
βρε.. 20 χρ είμαι.. τι mlf?? :o
Μαλλον αυτο εγινε .ναι αλλα την κοπελα την τρομαξατε και εφυγε!!
Δεν εφυγε ρε μαγκες. ΙΝ ειναι αλλα ποιος ξερει γιατι δεν μιλαει? Θα δειξει η νεκροψια ισως. ;) ;) ;)
Μετράει πόσες έφαγε (sic) και από πότε (που ερωτήθη επισταμένως και επιμόνως) και θα επανέλθει.
Εεεεε και συ ρε αδερφε. Τις εβαλες δυσκολα με το καλημερα!Λες να 'χασε τον λογαριασμο? Κι ακομα ΔΕΝ άρχισε επίσημα την δουλειά...
Εεεεε και συ ρε αδερφε. Τις εβαλες δυσκολα με το καλημερα!
Μην ανησυχεις κοριτσι μου. Θα παρω τον φιλο μου τον Ζουζανα και θα το δουμε το θεματακι σου ζεστα. ;) (BABY ζεις? Για σενα ηταν αυτο. )
Ε αυτο δεν ειπε οτι θελει το κοριτσι? Αν καταλαβα καλα βεβαια.ρε πούτσααα, πούτσα ν΄ασπρίσει από τα χύσιααα
Η μια δεν εχει ερθει ακομα ρε αδερφακι. Το βραδυ ερχεται. Οσο για την αλλη αγνοειται η τυχη της. Και μια που δεν εχω τι να κανω ειπα να βαλω και εγω ενα "χερακι".Τι θες εσύ κ χώνεσαι? Ε? Δεν πας να δεις τι κάνουν τα κορίτσια σου? Ξύπνησαν, πήγαν για δουλειά? Αρχιδούλη...