1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μπαμ βιόλη.
Σαν να λέμε αυγοπατάτες είναι αυτός ο εβραιοχριστιανισμός;;;Επισης οο εβραιοχριστιανισμς αποτελει ενα πολυ σημαντικο κομματι του σκοταδισμου και της αποβλακωσης!
δεν γαμας καθολου ε???Ξερετε γιατι οι εβραιοι εχουν ενα λογο παραπανω να σφαζουν τους παλαιστινιους?
Ξερετε γιατι οι εβραιοι εχουν ενα λογο παραπανω να σφαζουν τους παλαιστινιους?
[size=20pt]Οι παλαιστινιοι ειναι Φιλισταιοι,οι φιλισταιοι ηταν οι αρχαιοι Κρητες![/size]
Δηλαδη οι Παλαιστινιοι ειναι απογονοι των αρχαιων Ελληνων.
«θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες» («Ιεζεκιήλ» κε΄16-17)
δεν γαμας καθολου ε???
δεν γαμας καθολου ε???
ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχααχαΚι έλεγες ότι έψαχνες να βρεις τι πίνουν οι άλλοι.....
Αυτουνού τη συνταγή βρες μου και σου δίνω το βάρος σου σε χρυσάφι λέμε!!!!!!!!!!
αυτος ειναι καμμενος..Κι έλεγες ότι έψαχνες να βρεις τι πίνουν οι άλλοι.....
Αυτουνού τη συνταγή βρες μου και σου δίνω το βάρος σου σε χρυσάφι λέμε!!!!!!!!!!
αυτος ειναι καμμενος..
κατι μαλακες σαν τον ΦΠ ειναι το ζητημα τι πινουν..
μου αρεσει που του εξηγας κιολας..
ο μοναδικός λαός που φοβούνται οι εβραίοι είναι ο ελληνικός. αλλα δυστυχώς ο σύγχρονος Νεοέλληνας είναι πουλημένο τομάρι.
γιατί είναι τσιφούτηδες και δε θέλουν να μας αγοράσουν.αρα γιατί να φοβούνται οι Εβραίοι;
Ξερετε γιατι οι εβραιοι εχουν ενα λογο παραπανω να σφαζουν τους παλαιστινιους?
[size=20pt]Οι παλαιστινιοι ειναι Φιλισταιοι,οι φιλισταιοι ηταν οι αρχαιοι Κρητες![/size]
Δηλαδη οι Παλαιστινιοι ειναι απογονοι των αρχαιων Ελληνων.
«θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες» («Ιεζεκιήλ» κε΄16-17)
Πες το άλλη μία να το χωνέψουν οι μαλάκες.....
Δε θα καταλάβουν που δε θα καταλάβουν αφού δεν έχουν τις γνώσεις.... Ας απομνημονεύσουν τουλάχιστον ρε παίχτη!
Με τοσο spam που να προλαβουν να το δουνε.