στο μοντερνο τενις μετα απο ερευνες ,αφου οι ρακετες εδω και 10 και πλεον χρονια εχουν κατεβει στο εκπληκτικα χαμηλο για αλοτε βαρος των 300 γραμμαριων βρηκαν πως πλεον μπορουν να εχουν πιο γρηγορα σε ταχυτητα κτυπηματα χωρις εκεινα τα τεραστια back awing της προ 2005 εποχης.Ο σπουδαιος Ρικ Μεισι με τπ προσωνυμιο the phenomeno maker, μετα απο αναλυσεις βρηκε το ιδανικοτερο τροπο για μαξιμουμ αποτελεσμα ειδικα στο forhand.αΥΤΟς Ο ΤΡΟΠΟς ΜΟΜΟΥΝΤΑΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΙΚΤΗς ΤΟΥ BASE BALL ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ μονο με το σωμα του ,κοντρα στον αλλον με το μπαστουνι .βρηκαν λοιπον πως ασχετως ποσο μεγαλο back swing κανεις πριν ξεκινηση η κινηση προς στη μπαλα θα κατεβασεις το χερι σου στο υψος της μεσης ,ωστε να πετυχεις τη μεγαλυτερη ταχυτητα της ρακετας.Ολα οσα ξερταμε , δηλαδη πως το τεραστιο BACK swing με τη ρακετα πιο ψηλα απο το κεφαλι οχι απλως ηταν αχρηστο αλλα εμποδισε και εκοβε ταχυτητα , επισης ,χρειαζομασταν περισοτερο χρονο ,ενω οι μπαλες πλεον εχουν μεγαλυτερες ταχυτητες και περισοτρο σπιν με αποπτελεσμα στην αναπηδηση να αυξανεται ακομη η ταχυτητα ..Αυτο λοιπον το φορχαντ ονομαστηκε the atp forhand και καλυτερα απο ολους σημερα το κανει ο Σινερ.Εγω εδω και 15 περιπου χρονια εχω αυτο το τροπο τεχνικης και εχω δει βελτιωσεις και αποτελεσματα απιστευρτα γρηγορα .Πηρα μια κοπελα κορη φιλου 14 χρονων απο το νο 17 ,και μεσα σε ενμιση μηνα αφου εφτιαξε τη νεα τεχνικη ,εχει σαρωσει με 7 πρωτες νικες στα 4 πρωτα τουρνουα και βεβαια νο 1 , εχει και στα διπλα 2 πρωτες θεσεις και μια τριτη και μια πρωτη και στην μεγαλυτερη κατηγορια των 18 ετων .Οχι δεν ειναι στην Ελλαδα ειναι στη Ταιλανδη με Ελληνα πατερα .ας ελπισουμε να βγουν και αλλοι παικτυες συντομα με τοσο κομπακτ κτυπηματα γιατι διαφορετικα μολις ο Τζοκοβιτς σταματησει το τενις ο Σινερ και ο Αλκαραζ ,θα μονοπωλουν τις νικες στα τουρνουα ,ε και οσο ναναι ειναι καπως βαρετο