φυσικα και δεν ηταν γραφτο παλικααρι μου το ειπαν και το πρωι στον Αντενα κατι αστρολογοι ,α χα χα χα.Αυτος ειναι κριμα με τοσα προσοντα να φοβαται να κερδισει το Τζοκοβιτς ,ε κακλα να παθει..Ο GOAT τΖΟΚΟΒΙΤς ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΟΥΡΝΟΥΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕς ΠΕΦΤΟΝΤΑς ΜΕΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ .Απλω εκανε οτι ειχε κανει και με το Τσιτσιπα οταν εχανε με 2-0 σετ στο τελικο του Ρολλαν Γκαρρος .Αρχισε να παιζει πιο κοντα στη μπαλα δινοντας ετσι λιγοτερο χρονο αντιδρασης στον Αλκαραζ ,ο οποιος τη πατησε μενοντας πισω και κανοντας για αλλη μια φορα επειδιξη 15 χρονου του τυπου κοιταξτε ποσο γρηγορος ειμαι θα τις γυριζω ολες μεχρι να σε σκασω , αλλα επειδη ως γνωστον τα 130 και πλεον χλμ που τρεχει η μπαλα μαλλον ειναι πολυ περισοτερα μπορει να τρεξει ακομη και ο γρηγοροτερος ανθρωπος στο κοσμο ,το αποτελεσμα ηταν αυτο που ειδαμε.Ας προσεχε δεν νοειται παικτης τετοιου επιπεδου να παιζει τοσο χαζα .Ετσι ειχαμε ενα σερι με 3 -0 ,οπως ακριβως ειχε συμβει τοτε και με το Τσιτσιπα , μονο που εκει ηταν δυσκολοτερο γιατι οσοι ξερουμε η παιζουμε τενις στο χωμα η γκελα δεν ειναι σταθερη ,και ειναι πολυ πιο δυσκολο να παιξεις πιο κοντα .Αυριο εχει βεβαια το Ζβερεφ σε πολυ καλη αγωνιστικη καταταξη , με μεσο ορο σερβις σταθερα πανω απο τα 200χλμ ,σιγουρα θα ειναι δυσκολα , αλλα στη ψυχολογια ως συνηθως ο ζβερεφ παντα χανει τελικα εστω και απο μονος του ειδικα μπροστα στο τερας αγωνιστικης ψυχολογιας που ακουει στο ονομα Τζοκοβιτς .Δεν το βλεπω ουτε για 5 σετ , το μονο που μπορει να αλλαξει κατι ενα μικρο τυραβηγμα που εχει ο Τζοκοβιτς και ηταν σημερα 3 ωρες σε μηχανημα και φυσικοθεραπεια, εδω ισως αν δεν το φτιαξουν να εχουμε εγκαταλειψη λογω τραυματισμου δεν το λενε πολυ πολυ αλλα ειναι καπως σοβαρο , εχω ενημερωση απο μεσα ,ειναι σιγουρο αυτο που σας λεω.Για το Σιννερ δεν σχοιλαζω , απλως θα πω πως χωρις να ειναι καλυτερος απο τον Αλκαραζ Ο Κεχιλ που ειναι ο σπουδαιοτερος προπονητης του κοσμου ,τον εκανε την απολυτη μηχανη του τενις βελτιωνοντας τη τεχνικη ,οσο δεν παει ας πουμε αλλο ,ας ελπισουμε μετα την αποχωρηση και του Τζοκοβιτς να βγει συντομα καποιος απο τους μικρους γιατι διαφορετικα Σιννερ και Αλκαραζ θα μονοπωλουν τα γκραν σλαμ κανοντας το τενις καπως βαρετο τουλαχιστον σαν προβλεψη