fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Χρειαζεται παρα πολυ μελετη.
Μπορει να σας φανουν πολυ παραξενα αυτα που γραφει ειναι λογικο αυτο γιατι ερχεστε σε επαφη με κρυφη γνωση.
Μαλλον δεν θα καταλαβες............
Ακούς εσύ;!εμένα μου άρεσε αυτο πάντως...
ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΚΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...
...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD, ΣΤΕΛΙΟΥ VORIN (ΒΟΡΙΝΑ), ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΕΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΧΥΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ALTER...
Και αυτο......
Αλλα το βασικο ειναι
Χρειαζεται παρα πολυ μελετη.
Μπορει να σας φανουν πολυ παραξενα αυτα που γραφει ειναι λογικο αυτο γιατι ερχεστε σε επαφη με κρυφη γνωση.
Μαλλον δεν θα καταλαβες............
εμένα μου άρεσε αυτο πάντως...
ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΤΡΟΤΣΚΙΚΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...
...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD, ΣΤΕΛΙΟΥ VORIN (ΒΟΡΙΝΑ), ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΕΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΧΥΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ALTER...
Πωωωωωωωωωωωωω ρε πούστη μου ... δυό λαλούν και σαρανταδυό χορεύουν ...
Τελικά ο Άντολφ , ήτο Εβραίος ή ου ;;;
Ο Αδόλφος Χίτλερ πιθανότατα είχε εβραϊκές και αφρικανικές ρίζες, σύμφωνα με την εξέταση του DNA των συγγενών του.
Δείγματα από το σάλιο 39 συγγενών του συγκέντρωσε ο Jean Paul Mulders, Βέλγος Δημοσιογράφος και ο Marc Vermeeren, Ιστορικός, με πιο “κοντινό” τον ξάδερφο του, έναν αγρότη από την Αυστρία...Στα δείγματα αυτά, βρέθηκε ένα κοινό χρωμόσωμα, που ονομάζεται Haplogroup E1b1b1, και που εμφανίζεται συνήθως στο Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, αλλά και σε κοινότητες εβραίων!
Μάλιστα, το εν λόγω χρωμόσωμα βρίσκεται σε ποσοστό 20% σε εβραίους Ασκενάζι και στο 30% των Σεφαραδίτικων Εβραίων!
Το περιοδικό Knack που δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων υποστήριξε ότι τα τεστ έγιναν κάτω από εξαιρετικά αυστηρές συνθήκες.
“Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό , αν σκεφτεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος σκότωνε τελικά τους ίδιους του τους συγγενείς” σχολίασε ο Ρόνι Ντεκόρτ , γενετιστής από το Πανεπιστήμιο Leuven.
Πάντως, η θεωρία της εβραϊκής καταγωγής του Χίτλερ υπάρχει, καθώς πιστεύεται ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και ενός 19χρονου εβραίου.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσον μπορεί να ευσταθεί κάτι τέτοιο , όχι βέβαια αν ήτο Εβραίος ο Αντόλφυ , αλλά αν είναι αξιόπιστη η έρευνα .
Ήτο δεν ήτο Εβραιοπουπουλο , εις τους όρχεις μου . Αρχίδι ολκής , πάντως , ΗΤΟ ... και το αποτέλεσμα δεν ήτο , δεν είναι και δεν θα είναι εις τους όρχεις μου ...
εμένα μου άρεσε αυτο πάντως...
...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ Κ.Υ.Π.-Ε.Υ.Π.-MOSSAD, ΣΤΕΛΙΟΥ VORIN (ΒΟΡΙΝΑ), ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΕΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΧΥΜΕΝΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ [size=15pt]ΒΟΘΡΟ[/size] ΤΟΥ ALTER...
πάρε και τα δυό μου ακόμα να έχεις σπέρ πάρτς.
ρε φιλε fffanatic οι τυποι εχουν βαλει τη φωτογραφια ενος cd και γραφουν οτι ειναι το παρον ηλιακο συστημα και οτι η φωτο ειναι απο τη νασα...
σύρε παρακάτω ΚΑΡΑΦΛΑ ...
Θα ξεθάψω το κονσερβοκούτι και θα στα κρεμάσω στα αυτάκια σου γιά ενώτια ...
πλαγκόνα ...
ρε φιλε fffanatic οι τυποι εχουν βαλει τη φωτογραφια ενος cd και γραφουν οτι ειναι το παρον ηλιακο συστημα και οτι η φωτο ειναι απο τη νασα...
Ειναι τακτικη πουριμ που χρησιμποιουυν οι Εβραιοι........
Θυτες εβραιοι θυματα εβραιοι και οσοι επιζησουν ειναι οι προνομιουχοι που μπορουν να καταπατουν τα δικαιωματα των αλλων εθνων.
Ακομα δεν καταλαβατε ποσο υπουλα δρουσαν και δρουν.............
Φίδια,φίδια!!!Ειναι τακτικη πουριμ που χρησιμποιουυν οι Εβραιοι........
Θυτες εβραιοι θυματα εβραιοι και οσοι επιζησουν ειναι οι προνομιουχοι που μπορουν να καταπατουν τα δικαιωματα των αλλων εθνων.
Ακομα δεν καταλαβατε ποσο υπουλα δρουσαν και δρουν.............
ΚΙΝΕΖΟΘΙΒΕΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΧΥΜΕΝε Novoselac πηγαινε γλυψε καμια εβραικη ψωλη εκει στο τζερμανι
Απλως για καποιον που δεν εχει τις γνωσεις του φαινονται παραξενα αυτα που γραφουν γιατι ερχεται σε επαφη με μεγαλο ογκο γνωσης που δεν γνωριζει.