Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν μας λες όμως αν θα κεράσεις τα παιδιά γλυκό συκαλάκι.....Για ρωτα και τους πιο παλιούς εδω μέσα τι εγινε όταν μπουκαρε η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος στο σπίτι του Alexxx.Και δεν έφταιγε κιόλας ο έρημος..Φαντάσου λοιπόν τι θα γίνει με σένα.... :grin: :grin: :grin: :grin:
ΥΓ:Κοιτά συμπτωση...Εχω ένα φανταράκι εδώ μεσα που ξέρει από Η/Υ ip κλπ..Για να τον ρωτήσω τι μπορεί να κάνει μαζί σου,να βοηθήσουμε και τα παιδια της Δίωξης....
Θα κάνεις διάλογο ή θα παραμείνεις άχρηστος ακόμα και σε αυτό;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα κάνεις διάλογο ή θα παραμείνεις άχρηστος ακόμα και σε αυτό;

ΦΙΛΕ αναρωτηθηκες πρωτα αν διαλογος με ατομακια
της δικιας σου νοοτροπιας για την πατριδα μας αξιζουν τον κοπο?
Τι διαλογο να κανεις δηλαδη με καποιον που σου λεει "Ξερεις δεν με ενδιαφερει ουτε η πατριδα ουτε τιποτα" εσυ τυπε πουλας ακομη και ασε να μην πω τι... για να επιβιωσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

τι φερεγγυοτητα εχεις εσυ για να κανουμε διαλογο δηλαδη. Αυτα που εσυ περιφρονεις για αλλους ειναι σοβαρες αξιες που εδωσαν ακομη και την ζωη τους και θες και διαλογο? καλα κανει ο αλλος και δεν σου απανταει... μεινε εκει αρουραιος και παρτάκιας και μην το διατυμπανιζεις μονο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Τι διαλογο να κανεις δηλαδη με καποιον που σου λεει "Ξερεις δεν με ενδιαφερει ουτε η πατριδα ουτε τιποτα" εσυ τυπε πουλας ακομη και ασε να μην πω τι... για να επιβιωσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

τι φερεγγυοτητα εχεις εσυ για να κανουμε διαλογο δηλαδη. Αυτα που εσυ περιφρονεις για αλλους ειναι σοβαρες αξιες που εδωσαν ακομη και την ζωη τους και θες και διαλογο? καλα κανει ο αλλος και δεν σου απανταει... μεινε εκει αρουραιος και παρτάκιας και μην το διατυμπανιζεις μονο.
Μη του μιλάς γιατί θα  καρφώσει κι εσενα μαζί ότι σχεδιάζουμε κάτι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έχει στο μυαλό του να σας καρφώσει, να γίνει ήρωας στα μάτια του κόσμου ότι και καλά έσωσε τη δημοκρατία από ένα πραξικόπημα, με απώτερο σκοπό να γίνει βουλευτής και να καρφώνει εμάς για 40 χρόνια  :fuck1:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Έχει στο μυαλό του να σας καρφώσει, να γίνει ήρωας στα μάτια του κόσμου ότι και καλά έσωσε τη δημοκρατία από ένα πραξικόπημα, με απώτερο σκοπό να γίνει βουλευτής και να καρφώνει εμάς για 40 χρόνια  :fuck1:
Κοινωνική παθογένεια φίλε....Τι να πεις!Όλοι χωράνε σε τούτη τη γη......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη του μιλάς γιατί θα  καρφώσει κι εσενα μαζί ότι σχεδιάζουμε κάτι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απλα ηθελα να του υπενθυμισω πως τις λογικες συζητησεις που ζηταει
δεν μπορει να τις κανει καποιος με τυχοδιώκτες οπως αυτος  :grin:

Οι συζητησεις αυτες γινονται με λογικους ανθρωπους οχι με τυχοδιωκτες  :2funny:
σε περιπτωση που το εχει ξεχασει το τι ειναι ειπα να του το θυμισω γιατι σαν να πουλαει
και τρελα ο τυπος  :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
2. Τα επιχειρήματά μου είναι εξαιρετικά στερεά και ορθά. Απλά διαφωνείς μαζί τους και δεν έχεις απάντηση παρά να ψελλίζεις "προδότης" και "τουφέκισμα". Μέχρι στιγμής εσύ μου έχεις δείξει πως δε μπορείς να μιλήσεις. Σε προκαλώ να μου δείξεις το λάθος των επιχειρημάτων μου, αν μπορείς.

Και απέναντι στους πεδραστές δεν έχουμε επιχειρήματα.
Ούτε μπορούμε να τους "απαντήσουμε".
Οπότε σκέτα τους λυντσάρουμε.

Θα σου πω και ένα μυστικό
να το έχεις υπόψην σου , μέρες που έρχονται ...

Απέναντι στους προδότες
ο κόσμος είναι σκληρότερος απ' ότι στους παιδεραστές ...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

Ναι πράγματι θα πουλήσω τα πάντα για τη ζωή μου και αυτό είναι η συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου.
Εσύ έχεις άλλη συμφωνία με τον εαυτό σου και διαφωνείς μαζί μου.

Με βάση αυτό, αρνείσαι (και ο άλλος ο βλάκας) τον διάλογο. Άρα δηλαδή, ξαναγράφω, με όσους διαφωνείς δε κάνεις διάλογο. Μήπως έχεις και πάντα δίκιο;
Να σε κάνουμε και ανώτατο κριτή αν είναι. Να σου δώσουμε και δικαίωμα ζωής και θανάτου να κυβερνάτε μαζί με τη χούντα του ADMIRAL.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Απλα ηθελα να του υπενθυμισω πως τις λογικες συζητησεις που ζηταει
δεν μπορει να τις κανει καποιος με τυχοδιώκτες οπως αυτος  :grin:

Οι συζητησεις αυτες γινονται με λογικους ανθρωπους οχι με τυχοδιωκτες  :2funny:
σε περιπτωση που το εχει ξεχασει το τι ειναι ειπα να του το θυμισω γιατι σαν να πουλαει
και τρελα ο τυπος  :idiot: :idiot: :idiot:
Κάνεις λάθος. Οι λογικές συζητήσεις γίνονται από ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν λογικά, δηλαδή να ακολουθούν λογικούς κανόνες με συγκεκριμένα αξιώματα για βάση.

Αν κάποιος είναι τυχοδιώκτης φυσικά και μπορεί να κάνει λογική συζήτηση και δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει το αντίθετο.

Αν εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις στοιχεία, εσύ είσαι αυτός που δεν έχει λογική.
Μη προβάλεις τα δικά σου πλατώματα σε εμένα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και απέναντι στους πεδραστές δεν έχουμε επιχειρήματα.
Ούτε μπορούμε να τους "απαντήσουμε".
Οπότε σκέτα τους λυντσάρουμε.

Θα σου πω και ένα μυστικό
να το έχεις υπόψην σου , μέρες που έρχονται ...

Απέναντι στους προδότες
ο κόσμος είναι σκληρότερος απ' ότι στους παιδεραστές ...
Ανόητε, η ψυχιατρική έχει δείξει πως παιδιά που έπεσαν θύματα παιδεραστών έχουν διαταραγμένες ζωές μετέπειτα. Σαν γονιός λογικό να θες να έχει το παιδί σου καλή ζωή. Γιαυτό λοιπόν βάζεις στη φυλακή τους παιδεραστές, για να έχεις ένα καλύτερο μέρος για να ζήσεις.

Εγώ δεν ενοχλώ κανένα στην κοινωνία. Δε πειράζω και δεν έχω πειράξει άνθρωπο και σίγουρα δε θα πειράξω κανέναν που δε θα με ενοχλήσει.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ στην αντιστοιχία σου;

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κοινωνική παθογένεια φίλε....Τι να πεις!Όλοι χωράνε σε τούτη τη γη......
ADMIRAL, εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, νομίζεις πως έχεις δίκιο (όπως και οι άλλοι) και λες τα ίδια. Τουλάχιστο οι άλλοι πετάνε κάπου κάπου μια πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμη μαλακία.

Εσύ ούτε για αυτό δεν έχεις τη διανοητική ικανότητα. Γιαυτό έγινες και πιονάκι στρατιωτικός άλλωστε, για να μη σκέφτεσαι, επειδή δεν είναι το δυνατό σου σημείο ε;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Κάνεις λάθος. Οι λογικές συζητήσεις γίνονται από ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν λογικά, δηλαδή να ακολουθούν λογικούς κανόνες με συγκεκριμένα αξιώματα για βάση.

Αν κάποιος είναι τυχοδιώκτης φυσικά και μπορεί να κάνει λογική συζήτηση και δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει το αντίθετο.

Αν εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις στοιχεία, εσύ είσαι αυτός που δεν έχει λογική.
Μη προβάλεις τα δικά σου πλατώματα σε εμένα.
και ποιο είναι το επιχείρημά σου ρε τύπε?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ε τα ίδια θα λέω τώρα; Διάβασε το πρώτο thread και τις υπόλοιπες 64 σελίδες.
το πρώτο ποστ εννοείς μάλλον....
ε αυτό αντικρούστηκε από ένα σωρό άτομα.
κάτι νέο έχεις ή είσαι αγύριστο κεφάλι, οπότε ότι κι αν σου λένε οι άλλοι εσύ θα κραυγάζεις "μαύρο το γάλα"?

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
το πρώτο ποστ εννοείς μάλλον....
ε αυτό αντικρούστηκε από ένα σωρό άτομα.
κάτι νέο έχεις ή είσαι αγύριστο κεφάλι, οπότε ότι κι αν σου λένε οι άλλοι εσύ θα κραυγάζεις "μαύρο το γάλα"?
Δεν αντικρούστηκε καν. Αντί να μου πουν πως διαφωνούν μαζί μου αλλά αφού δε τους επηρεάζει τότε στον πούτσο τους, βγήκαν και οι πιο πολλοί με έλεγαν βλάκα και πως θέλουν να με εκτελέσουν.

Αν οι άλλοι απέτυχαν να δείξουν για πιο λόγο η δική μου άποψη είναι καταδικαστέα, γιατί εγώ είμαι το αγύριστο κεφάλι;

Εσείς φωνάζετε μαύρο γάλα και όχι εγώ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν αντικρούστηκε καν. Αντί να μου πουν πως διαφωνούν μαζί μου αλλά αφού δε τους επηρεάζει τότε στον πούτσο τους, βγήκαν και οι πιο πολλοί με έλεγαν βλάκα και πως θέλουν να με εκτελέσουν.

Αν οι άλλοι απέτυχαν να δείξουν για πιο λόγο η δική μου άποψη είναι καταδικαστέα, γιατί εγώ είμαι το αγύριστο κεφάλι;

Εσείς φωνάζετε μαύρο γάλα και όχι εγώ.
απ τα 1.000 σχεδόν ποστς  :grin: αυτού του θρεντ, τα 500 ναι είναι μπινελίκια.
τα άλλα 500 όμως είναι απαντήσεις σ αυτά που γράφεις.
Αν δεν τα διάβασες, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
τα ίδια θα λέμε....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom