τύπε, είδες τι κάνει το πολύ όζον?λειπει η παπια καιρο και ειδες τι επαθε τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πηγε να οργανωσει πραξικοπημα για το κομμα τυπε?Η ΠαΠια γυρισε, εκανε αποτι λεει παρεα με τις παπιες της μοσχας!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο παπαζολ ειναι ωραιος τυπος δικε μουτύπε, είδες τι κάνει το πολύ όζον?
soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aκυρο μεμο...πληρωνουμε αρκετα σε εμμεσους και αμεσους φορους με τραγικες παροχες σε υγεια,παιδεια κ.λ.Τριχες πληρωνεις σε σχεση με αυτα που σου προσφερει το κρατος φιλε!
Δωρεαν σχεδον σου προσφερονται οι καλυψεις αυτες!
Και τωρα με τον τσολακογλου ακομα περισσοτερα,με ακομα μικροτερες παροχες...
Επισκέπτης
Διώχνεις τον κατακτητή και μετά τα φσιστάκια και εγκαθιδρύεις κομμουνισμό,τόσο απλό είναι!!!Φυσικά και είμαι φυγόπονος. Κυρίως όμως αποφεύγω να δώσω τη ζωή μου!!!!
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Είναι τραγικό.
Οι άνθρωποι είναι τόσο επηρεασμένοι από δόγματα (θρησκεία, οικογένεια, ηθική, πατρίδα, θεσμοί κλπ) που μόνο λίγοι βλέπουν χωρίς αυτά τα δεσμά.
Οι άνθρωποι είναι τόσο επηρεασμένοι από δόγματα (θρησκεία, οικογένεια, ηθική, πατρίδα, θεσμοί κλπ) που μόνο λίγοι βλέπουν χωρίς αυτά τα δεσμά.
Σου ζήτησε κανείς να πεθάνεις για την Ελλάδα? δεν νομίζω πως ο μέσος Έλληνας θα πάρι με χαρά να πεθάνει, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πλέον, παρουσιάζεις ένα ερώτημα λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλο πράγμα η ζωή σου για την πατρίδα και άλλο πράγμα να εκφράζεις θέσεις πως δεν σε ενδιαφέρουν πράαγματα που συμβαίνουν.Άδειος καμβάς ο τρόπος που σκέφτομαι, δε χρειάζεται να έχω επηρεαστεί για να μη θέλω να δώσω τη ζωή μου. Από την άλλη, πρέπει να έχεις επηρεαστεί για να θες να δώσεις τη δική σου.
Η σκέψη με οδηγεί, το δόγμα σε οδηγεί, εσύ πρέπει να δώσεις εξηγήσεις.
Πράγματι, παντού υπάρχει αυτό και γιαυτό εκφράζω αυτές τις σκέψεις σαν παράπονο. Δε θέλω να πεθάνω για καμία πατρίδα.
Και σαφώς παίζει ρόλο ο τρόπος που εκφράζεις κάποιες απόψεις...
Επισκέπτης
Ρε γιατί να μην φτιάξεις τον κόσμο που ονειρεύεσαι εδώ αλλά να φύγεις για αλλού;!Είναι τραγικό.
Ο κατακτητής αγαπητέ θα σου καταπατήσει τα πάντα,ακόμα και τις ελευθερίες αυτής της ψευτοδημοκρατίας Πασόκ κ ΝΔ!!! ;)
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Προφανώς και μου το ζήτησαν, όταν πριν μερικά χρόνια πήγα φαντάρος χωρίς τη θέλησή μου αυτός ήταν ο λόγος.Σου ζήτησε κανείς να πεθάνεις για την Ελλάδα? δεν νομίζω πως ο μέσος Έλληνας θα πάρι με χαρά να πεθάνει, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πλέον, παρουσιάζεις ένα ερώτημα λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλο πράγμα η ζωή σου για την πατρίδα και άλλο πράγμα να εκφράζεις θέσεις πως δεν σε ενδιαφέρουν πράαγματα που συμβαίνουν.
Ευτυχώς δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Μα δε θέλω να κάτσω με τον κατακτητή, θέλω να σηκωθώ να φύγω όταν γίνει πόλεμος.Ρε γιατί να μην φτιάξεις τον κόσμο που ονειρεύεσαι εδώ αλλά να φύγεις για αλλού;!
Ο κατακτητής αγαπητέ θα σου καταπατήσει τα πάντα,ακόμα και τις ελευθερίες αυτής της ψευτοδημοκρατίας Πασόκ κ ΝΔ!!! ;)
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
οταν μπουνε οι τουρκοι και σου παρτουζοσουν και την γκομενα και την αδελφη και την μανα μαζι,εσυ αλλαξε χωρα τυπε.Νομίζω πως λίγοι βλέπουν αυτό το θέμα όπως το βλέπω εγώ.
Να πω πρώτα πως δεν είμαι αναρχικός. Τουλάχιστο όπως λένε μερικοί πως είναι η αναρχία. Δεν έχω διαβάσει κανέναν θεωρητικό αναρχικό οπότε δε ξέρω, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζω. Με ενδιαφέρει να υπάρχει μια μορφή τήρησης της τάξης. Οι εγκληματίες να τιμωρούνται για να είμαι ασφαλής και να βρίσκω το δίκιο μου όταν με αδικούν.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι η έννοια της πατρίδας, της αγάπης προς την πατρίδα και η διάθεση να δώσει κάποιος τη ζωή του για την πατρίδα.
Δε μπορώ να κατανοήσω με τίποτα για πιο λόγο, επειδή έτυχε και γεννήθηκα σε μια χώρα, να πρέπει να δώσω τη ζωή μου για αυτή στον πόλεμο.
Θέλει κάποιος να κατακτήσει την Ελλάδα? Θέλει η Τουρκία να μπει μέσα? Και τι με νοιάζει εμένα? Θέλει να μπει στην Αθήνα που μένω? Θα σηκωθώ να φύγω. Θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη? Γιατί να με νοιάζει αφού δε μένω εκεί? Όταν εισβάλλει μια χώρα σε μια άλλη χώρα με νοιάζει καθόλου εμένα? Δε δίνω μια. Γιατί να με νοιάζει αν θέλει να μπει στη Θεσσαλονίκη?
Πέφτει το ελικόπτερο στα Ίμια? Στα παπάρια μου, στρατιωτικοί ήταν, όταν πήγαν να καταταχθούν το ήξεραν πως μπορεί να πεθάνουν. Δικό τους το ρίσκο. Γιατί να την πληρώσω εγώ?
Λένε όλοι πως η Ελλάδα είναι ιδέα. Τα αρχίδια μου κουνιούνται προς την κατεύθυνση της ιδέας αυτής. Κανείς δε μπορεί καν να εξηγήσει τη σημαίνει αυτή η φράση. Μας έχουν πιπιλίσει τα αυτιά με τις ιδέες των εθνών. Με νοιάζει μόνο τι θα γίνει με τις ζωές των ανθρώπων που ξέρω και αγαπώ, όχι για τους άλλους. Όταν πεθαίνουν άνθρωποι σε άλλους πολέμους με νοιάζει? Τι διαφορά κάνει επειδή αυτοί κρίνονται Έλληνες? Το ίδιο μου κάνει αν λέγονται Έλληνες ή Ελβετοί.
Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?
Πριν προλάβει κάποιος να κρίνει και να πει οτιδήποτε, ας το σκεφτεί σοβαρά.
και τι σε νοιαζει εσενα.
Επισκέπτης
Όλοι θα πεθάνουμε με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. και δεν έχουμε κ τρόπο αντίστασης,στον πόλεμο τουλάχιστον σου δίνουνε και ένα ρημαδί όπλο!!!Σου ζήτησε κανείς να πεθάνεις για την Ελλάδα? δεν νομίζω πως ο μέσος Έλληνας θα πάρι με χαρά να πεθάνει, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πλέον, παρουσιάζεις ένα ερώτημα λες και είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλο πράγμα η ζωή σου για την πατρίδα και άλλο πράγμα να εκφράζεις θέσεις πως δεν σε ενδιαφέρουν πράαγματα που συμβαίνουν.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Είναι τραγικό.
ρε γίγαντα, πάμε σε πρακτικά πράματα: αύριο το πρωί κάνουν ντου οι Τούρκοι. τι προτείνεις; να αντισταθούμε με κίνδυνο της ζωής μας ή να τους αφήσουμε να μπουν;
κοιτα να δεις,Aκυρο μεμο...πληρωνουμε αρκετα σε εμμεσους και αμεσους φορους με τραγικες παροχες σε υγεια,παιδεια κ.λ.
Και τωρα με τον τσολακογλου ακομα περισσοτερα,με ακομα μικροτερες παροχες...
αμα τα λεφτα που πληρωνουν οι φορολογουμενοι αρκουσαν για να καλυψουν τις παροχες του κρατους, τοτε ΔΕΝ θα υπηρχε ελλειμα....
Αρα πληρωνουμε πολυ λιγοτερα αποσα παιρνουμε...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Όλοι θα πεθάνουμε με το ΔΝΤ και την Ε.Ε. και δεν έχουμε κ τρόπο αντίστασης,στον πόλεμο τουλάχιστον σου δίνουνε και ένα ρημαδί όπλο!!!
σούπερ ατάκα, γίγαντα
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
οταν μπουνε οι τουρκοι και σου παρτουζοσουν και την γκομενα και την αδελφη και την μανα μαζι,εσυ αλλαξε χωρα τυπε.
και τι σε νοιαζει εσενα.
Με νοιάζει πιο πολύ ο εαυτός μου. Σόρρυ μάνα, γκόμενα και αδερφή.
Επισκέπτης
Αν πας έξω θα είσαι ο μετανάστης,ξέρεις κ βλέπεις πόσο ωραία περνάνε εδώ.....Μα δε θέλω να κάτσω με τον κατακτητή, θέλω να σηκωθώ να φύγω όταν γίνει πόλεμος.
Καλύτερα η μάχη λοιπόν!!!
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Να φύγουμε και να τους αφήσουμε να μπουν. Τώρα θα μου πεις, που να πάμε? Ποιος θα δεχτεί 10.000.000 ανθρώπους? Το ζήτημα μου όμως είναι ιδεολογικό κυρίως.ρε γίγαντα, πάμε σε πρακτικά πράματα: αύριο το πρωί κάνουν ντου οι Τούρκοι. τι προτείνεις; να αντισταθούμε με κίνδυνο της ζωής μας ή να τους αφήσουμε να μπουν;
Επισκέπτης
Μέμο ξέχασες να υπολογίσεις και την μάσα πολιτικών!!!κοιτα να δεις,
αμα τα λεφτα που πληρωνουν οι φορολογουμενοι αρκουσαν για να καλυψουν τις παροχες του κρατους, τοτε ΔΕΝ θα υπηρχε ελλειμα....
Αρα πληρωνουμε πολυ λιγοτερα αποσα παιρνουμε...
και δε φοβασαι μη σε πει εθνικι ο ΠΠος αμα πολεμησεις τους τουρκους?Αν πας έξω θα είσαι ο μετανάστης,ξέρεις κ βλέπεις πόσο ωραία περνάνε εδώ.....
Καλύτερα η μάχη λοιπόν!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 134