Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
talos43 το έγραψα πιο πάνω..
ΦΑΣΙΣΤΕΣ της χρυσής αυγης τσακώθηκαν με οπαδούς του οσφπ για μια σημαία της ΑΕΚ και για ένα πανο με κατι κολοκοτρώνηδες με σεκιούριτυ
ο.κ σόρυ φίλε δεν το πρόσεξα...απότην τσαντίλα μου όλα θολά τα βλέπω...με βλέπω να χτυπάω βαλεριάνα μπας και ηρεμήσω και κοιμηθω.......

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΜΕ, ο καραγκούνης και ποι λοιπές κυριες..
ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
χορτασατε!λιγδώσατε το αντεράκι σας ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ και τώρα ΝΤΙΒΕΣ?
ΑΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΙΟΛΙΑ! ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ!

Σωστά.

Πρώτα Έλληαν " Διεθνή " παίξε ποδίσφαιρο, δώσε το καλύτερο εαυτό σου σε ένα μάτς τέτοιας σπουδαιότητας και ΜΕΤΑ κάνε τη κριτική σου στον φίλαθλο που στη τελική πληρώνει για να δεί ΤΙ;;;;;;;

Εσένα να σέρνεσαι και τον διασυρμό της Εθνικής στην έδρα της.

Έχουν οι "Διεθνείς " και απαιτήσεις απο τους φιλάθλους........

ΉΜΑΡΤΟΝ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
σωστός...το μουνόπανο ζήταγε και τα ρέστα από τον κόσμο......εμ ο κάθε καριόλης που λίγδωσε το άντερό του έγινε άνθρωπος..... :knockinb:

Την εχει δει και καλα Ρομπερτο Καρλος το ψωνιο και ηθελε βεντετα με την εξεδρα.Κατι ηξερε ο Τζιγγερ που τους ειχε στην ψωμολυσσα ολα αυτα τα χρονια για να μην σηκωνουν κεφαλι :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Παιδες δείτε και αυτό
Καλα μας κανουν βεβαια. Μεγαλη ξεφτιλα ρε γαμωτο. Οι δικοι μας ειναι τελειως αμπαλοι. Κριμα που δεν εκανε αλλαγη τον Δελλα και να βαλει ενα πιο φρεσκο παικτη σαν τον Καψή.

Θα συμφωνησω και με τον laplace σε αυτα που ειπε για γκαγκατζη. Εμενα ρε παιδια με πειραξε και οι κωλοφασιστες να δερνουν τους υπολοιπους. Αλλα επρεπε να μαζευτουν και να τους γ@μησουν, 20 ατομα ειναι ολα και ολα.

Καλα για την Λουγκρα Σειταριδη τι να πω? Το επιασε και ο φακος την απαντηση που εδωσε στους φιλαθλους. Πρεπει τωρα να παει να βαλει και αλλα σκουλαρικια

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια τί να λεμε τωρα?το ελληνικο ποδοσφαιρο κανει βηματα καθοδου προς τα πισω πιο γρηγορα απο ποτε.....μπορει να εχουμε καποιους παικτες στο εξωτερικο αλλα αυτο συμβαινει σχεδον παντα διοτι για τα λεφτα που παιρνουν αρκουν στις ομαδες αυτα που προσφερουν και ποτε δεν ξερεις τί λαγο μπορει να πιασουν(π.χ. γκεκας στην μποχουμ κλπ..)Μιλαμε το πως κατεβαζαν την μπαλλα οι τουρκοι απο την αμυνα στο κεντρο και απο εκει στην επιθεση και το πως την κατεβαζαμε εμεις(τροπος του λεγειν) φτανει για δουμε την  διαφορα τεχνικης καταρτισης,ταχυτητας και ποδοσφαιρικης παιδειας που εχουν οι τουρκοι σε αντιθεση με μας!εχουν γρηγοροποδαρους παικτες στο κεντρο που κατεβαζουν την μπαλλα καθετα και σβελτα χωρις να χανουν χρονο σε κοντρολ,κατεβασμα της μπαλλας στο εδαφος με αποτελεσμα να εκμεταλλευονται τα μεγαλα κενα που υπηρχαν στις γραμμες μας(αληθεια αυτο το 4-3-3) δεν το αντιλαμβανονται οι προπονητες των ελληνικων ομαδων γενικοτερα οτι δεν γινεται να αποδοσει με τετοιας χαμηλης ποιοτητας ποδοσφαιριστες?πως ειναι δυνατον να παιξεις 4-3-3 με αμυντικα χαφ περιπατητες και μη επιθετικογενεις?ο μονος επιθετικογενης(καραγκουνης) ενω ξερει το τοπι,καλυπτει πολυ ωραια την μπαλλα με το σωμα,την μεταβιβαζει καλα,σουταρει καλα(οταν βρεθει σε καλη θεση) δεν μπορει να την προωθησει με ταχυτητα αρκετα μετρα με συνεπεια να τον κλεινουν ευκολα οι αντιπαλοι στο κεντρο και να αναγκαζεται να την πασαρει στο πλαι ή να την αλλαξει απεναντι και συνεχιζεται το ιδιο βιολι....η αμυνα των τουρκων δεν πιεστηκες καθολου σημερα γιατι δεν βοηθησε και ο προπονητης απο τον παγκο....Δεν εβλεπε περαν του λαθος συστηματος οτι οταν καναμε σεντρα και εδιωχναν οπως οπως οι αμυντικοι δεν υπηρχε ουτε για δειγμα ελληνας παικτης για να σουταρει ή να ξαναδημιουργησει πιεση στο κεντρο της αμυνας με μια σεντρα ή οτιδηποτε αλλο?και παμε και σε καποιους παικτες ατομικα....αυτος ο δελλας ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι δεν μπορει να αντιμετωπισει επιθετικους ακομη και χαμηλης ταχυτητας επειδη ειναι πολυ βαρυς,ψηλος και αγαρμπος!τον κανανε γιογιο οι κοντοπουτανοι μπαλαδοροι των τουρκων!αυτος ο μπασινας επισης...πολυ κατωτερος του αναμενομενου και αμυντικα αυτην την φορα(αν και φταει και ο προπονητης για αυτο)...για τον δε νικοπολιδη?τί να πουμε?απλα απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο μετριος τερματοφυλακας ειναι τελικα αν και λογικα πρεπει να ειναι ακομη ο καλυτερος ελληνας λογω ελλειψεως δευτερου!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι απαιτήσεις...
μεχρι πριν 3 χρόνια ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ και τώρα το παίζουν και βεντετες!
δηλαδη τι θα του λέγαμε του Σειταρίδη! ΦΑΤΕ 10?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!
ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΠΤ! Τα λεφτά μας,το οτι ήμασταν απο τις 7 εκει κλπ!!
Ολο μαλακίες! ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟ ΡΕ?
το κόβω μάγκες...δεν ξαναπάω...Ας πάνε οι 500 που ήμασταν το 88-89 σε μάτς με αγγλία..
Δεν εχω θέση σε τόσο βρώμικη συντεγνία..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ποσο πηγε το μαλλι για το εισιτηριο ρε παιδια?
Βγαινουν 2 τσαρκες στη φυλης?

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αυτος ο Νικοπολιδης η μπαλα πηγαινε πανω του και αυτος πηγεναι απο την αλλη μη τον χτυπηση!!!!!!!!!Χωμα τελειως οχι για Εθνικη ουτε τριτη κατηγορια δεν κανει.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πολύ απογοήτευση και πίκρα. Πάντως , εγώ δε θα ξεχάσω την παραμονή του τελικού της Λισαβώνας που έλεγα "Ας κερδίσουμε σήμερα και ας μην ξανακερδίσουμε ποτέ". Η ομάδα αυτή μας έδωσε πολλά. Η κριτική και οι ύβρεις έχουν κάποιο όριο. Και επιτέλους ...
ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ!!!!! Δεν ειναι το ΟΑΚΑ με 75.000 κόσμο. Σαν γάβρος τα έχω ζήσει και τα δύο. Καμία σχέση. Γι'αυτό και η έδρα , που ήταν κάποτε το όπλο του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη έγινε η Αχίλλειος Πτέρνα. ΟΑΚΑ κατάμεστο και Ριζούπολη... Παπαπαπα . Δεν ηξερες αν θα βγεις ζωντανός. Αυτές ήταν ΕΔΡΕΣ.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα εγύρω μίση αλλα πιστεύω παρακολουθώντας το forum οτι οι περισσότεροι
εδω μέσα έχουν υψηλό πνευματικό επίπεδο οπότε θα καταλάβουν τι εννοώ.

1ον Ζήτημα εθνικισμού. Αμιγώς Ελληνικός λαός όπως τον θαύμαζα και γω σα παιδί ,που μάθαινα ιστορία, δεν υπάρχει.Εχουν περάσει Ρωμαίοι,Ισπανοί (ναι Ισπανοί) και δυστυχως Τούρκοι.Ατοπη η σύγκριση με τους αρχαίους απο πλευράς γονιδίων λοιπόν αλλα και οι εθνικιστικες εξάρσεις. Η νοοτροπία όμως κανει τον λαό οχι το DNA.... και γι οι νεο-ελληνηνες έχουμε πολλες ευθύνες -και ικανότητες όμως.

2ον Η συντριβή για μένα ειναι αποτέλεσμα οτι πολλοι παικτεσ παιζουν έξω λενε μη τραυματιστούμε και χασουμε διεθνη΄καριερα και το κυριότερο οπως πολλοι ειπαν οτι δεν μπηκε νεο αίμα.

και

3ον
Ο,τοι εκανε η Ελλαδα στο Ευρο το εκανε επειδη επαιζαν σαν ενασ παικτησ ολοι οχι επειδη υπηρχε καποιο ταλέντο.Υπηρχε για πρωτη φορα οργάνωηση.Τωρα εβλεπα παλι τον καθενα να κανει οτι θελει ασυνενοησια λεσ και ειχαν να παιξουν μπαλα μαζι 2 χρονια για να ξερουν πωσ σκεφτεται ο καθενας

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
χμ χμ κατι μυριζει........................ Βλεπω τον τερματοφυλακα της χανουμας ( την επομενη περιοδο) στην Εθνικη παλι. Φανταζεστε να κατεβασει ρολα ? Δεν αποκλειεται.
Η ανοχη προς το προσωπο του και τα λαθη που εκανε, ηταν σαφως μικροτερη απ αυτην προς το Νικοπολιδη. Θα πει κανεις βεβαια οτι ο Αντωνακης μας εδωσε κι ενα Ευρωπαικο. Απ την αλλ μερια βεβαια, εγω που μαι κι Ολυμπιακος δεν μου ειναι ευκολο να ξεχασω τη γκελα με Ροζενμποργκ, με Αεκ προσφατα, με Καλαμαρια, με Αλβανια, κλπ κλπ.
Αν αυτες τις γκελες τις ειχε κανει ο Ελε (περι αυτου οπως καταλαβατε ο λογος) θα τον ειχανε κρεμασει απ το ρολοι στο πασαλιμανι.
Anyway, ετοιμαστειτε να δειτε ξανα Ελε. Του χρονου στη θεση του Σορεντινο, και ξανα στην Εθνικη. Πλακα πλακα, απ οτι λενε παιζει πολυ καλα στην Ασκολι.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Άντε, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....

Υ.Γ. Ελπίζω να μην τρίζουν κόκκαλα.......

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
--  για για το δουμε λιγο πιο καθαρα .....

εγω πιστευω πως το παιχνιδι το πουλησαν στους τουρκους...
και πρωτος και καλυτερος εκεινος ο απατεωνας ο νικοπολιδης......

(θα θυμησω το  γκολ που αφησε να βαλει ο μπεκαμ στα προκρηματικα του μουντο 2002 στο 92ο λεπτο ...(αν δεν εμπενε αυτο το γκολ και σε συνδιασμο με το αποτελεσμα που εφερνε εκεινη τη στιγμη στην εδρα τους οι γερμανοι οι αγγλοι θα εμεναν απεξω.........)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
η γενικη μου εντυπωση αυτα τα χρονια ειναι οτι η εθνικη μας εχει καταφερει αυτο που προσπαθουσε τοσα χρονια να πετυχει........

να γινουμε τα τσιρακια της FIFA .
και σε αυτο βοηθησε παρα πολυ  ο ρεχαγκελ.... σε συνεργασια με την τωρα διοικηση της ποδοσφ. ομοσπονδιας μας......

η προδοσιες που γινονται εδω και καποια χρονια και θα γινονται σε επιπεδο συλογων και κυριως εθνικων ομαδων να μου το θυμηθητε οτι θα αυξηθουν...

και θα μου πειτε ....γιατι;;;;

ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ (που ελεγε και ο σπυρος καλογηρου)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πολύ απογοήτευση και πίκρα. Πάντως , εγώ δε θα ξεχάσω την παραμονή του τελικού της Λισαβώνας που έλεγα "Ας κερδίσουμε σήμερα και ας μην ξανακερδίσουμε ποτέ". Η ομάδα αυτή μας έδωσε πολλά. Η κριτική και οι ύβρεις έχουν κάποιο όριο. Και επιτέλους ...
ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ!!!!! Δεν ειναι το ΟΑΚΑ με 75.000 κόσμο. Σαν γάβρος τα έχω ζήσει και τα δύο. Καμία σχέση. Γι'αυτό και η έδρα , που ήταν κάποτε το όπλο του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη έγινε η Αχίλλειος Πτέρνα. ΟΑΚΑ κατάμεστο και Ριζούπολη... Παπαπαπα . Δεν ηξερες αν θα βγεις ζωντανός. Αυτές ήταν ΕΔΡΕΣ.
Φίλε,διαφωνώ...το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα...και εγώ τα έχω ζήσει και τα 3...φυσικά σεβαστή η αποψή σου.....Δηλαδή την 1η χρονιά που έπαιζε ο Θρύλος στο Καραϊσκακη και είχε 3 στα 3 στο C.L ήταν?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ενα αλλο παραδειγμα:

εσεις πιστευετε οτι ο ζινταν εδωσε την κουτουλια στον ιταλο στον τελικο του παγκ. κυπελου γιατι του εβρισε συγγενικο του προσωπο.. ;

εγω δεν το πιστευω....

αυτο που πιστευω ειναι οτι μεσα σε δυο χρονια ευρο2004,
παγκοσμιο 2006 αναγκαστηκε ενας παιχταρας στο τελος της καριερας του να προδωσει τη μπαλα που ξερει ..
δειτε ξανα το παιχνιδι της γαλλιας με την εθνικη μας στο ευρο 2004 .

ο ζινταν αρνιωταν να περασει τη σεντρα και μονο που δεν περπαταγε μεσα στο γηπεδο ...με την πετσετα στον ωμο και ετοιμος να παει για καμια παραλια ηταν ........

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
αφηστε τους συναισθηματισμους και δειτε οτι η κλοπη που γινεται στης μερες ειναι τεραστια....

κλοπη οχι μονο χρηματων ....αλλα και συναισθηματων ....

και εθνικου φρονιματος....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
 Eμενα μου εκανε εντυπωση που στην τηλεοραση ολοι οι τσατσοδημοσιογραφοι εκαναν τα θεματα που θιγετε γαργαρα.Ο μοναδικος που τα εχωνε και μιλαγε για νυχτα ντροπης ηταν ο Σακελλαροπουλος. Οι 2 καραγκιοζηδες που λεγονται Πανουτσος -Καρπετοπουλος τα ειχαν βαλει με τους φιλαθλους στην εξεδρα.Οι γλειωδεις  Σπυροπουλος-Σωτηρακοπουλος αχνα δεν εβγαλαν , καποιες γενικες παρατηρησεις περι ομαδικης  πανωλεθριας. Κιχ για τον εβδομηνταχρονο Οττο. Αυτη την ασυλια δεν την εχω ξαναδει πουθενα.Μας ειχαν ζαλισει με ατελειωτα διαφημιστικα μερες τωρα για ενα προκριματικο αγωνα προκειμενου να ανεβασουν τηλεθεασεις και μετα την συντριβη εκαναν αναλυσεις για το ποσο μας επηρεαζει η νικη της Μαλτας.Εκει καταντησαμε.Η Πρωταθλητρια Ευρωπης να παρακαλει να κερδισει η Μαλτα.Οι δε τσατσοδημοσιογραφοι με χαμογελο -"για να μη χαλασουμε το ωραιο κλιμα" -να μην κανουν αρνητικη κριτικη επειδη ελλοχευει ο κινδυνος να απογοητευτει ο κοσμος οποτε δεν θα "πουλησει" και το τηλεοπτικο project του Mega. Τσατσοι-δημοσιογραφοι , δεν ειναι ολα χρηματα,marketing και τηλεθεασεις , υπαρχουν και οι εννοιες "φιλοτιμο"  και "συνειδηση".Γραψτε επιτελους την αληθεια για τα αιτια που η Εθνικη ομαδα σερνεται τα τελευταια χρονια.

Υ.Γ.Πανουτσο , εισαι πολυ ελαχιστος για να πιασεις στο στομα σου τον απλο ανωνυμο φιλαθλο της εξεδρας και να κατηγορεις χωρις κοστος και εκ του ασφαλους . Αν εχεις μπαλακια - που δεν εχεις , αλλα λεμε τωρα -  βαλτα με τους επωνυμους superstar Γκαγκατση-παικτες-Οττο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Πράγματι παρατήρησα και εγω χτες μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμα "ό,τι έγινε έγινε, πάμε για Μάλτα".

Αυτό βέβαια έγινε από "δημοσιογράφους" οι οποίοι γενικά είναι καλοί μόνο για να πλένουν τζάμια στα φανάρια, οπότε δεν έδωσα σημασία.

Αυτό που είδα ήταν πάθος και οργάνωση από τους Τούρκους και σύγχιση και τεμπελιά από τους δικούς μας. Με προσεγμένη κόμμωση όλοι, είχαν μπει έτοιμοι για φωτογραφίες. Καλές οι διαφημίσεις, δε λέω. Δίκαια χάσαμε. Ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να οδηγήσει σε κάθαρση και ριζικές αλλαγές.

Όσον αφορά στη συμπεριφορά της εξέδρας, υπήρχε καφρίλα και μάλιστα πολύ. Κομπλεξική συμπεριφορά. Με κάτι τέτοια απλά δείχνουμε οτι δεν έχουμε ξεπεράσει κάποια πράγματα.

Αντε τώρα να πάνε 5-6 σπίτια τους να έρθει νέος κόσμος με όρεξη και πάθος. Το παιχνιδι με τη Μάλτα δε θα το δω. Και αυτό που είπε ο Γιαννακόπουλος (Stelios) ότι τώρα θα δείξουμε τι άντερα έχουμε, είναι μια μαλακία και μισή. Αν είχατε άντερα έπρεπε να τα είχατε δώσει όλα χτες. Ένα παιχνίδι έπρεπε να είχατε κερδίσει και το χάσατε. Τι νόημα έχει να γυρίσετε απο τη Μάλτα νικητές; Με τη Μάλτα και η ομάδα 5χ5 του bourdela.com μπορεί να παίξει άνετα.

Καραγκιόζηδες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom