Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 441
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των εθνικιστηκων συνθηματων και γενικα της προκλη

• Υπερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κατα

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Αδιαφορω

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Eγω συμφωνω με το κοπρονι και δεν εχω παρωπιδες   :birdman:

ευχαριστω φιλε διαβαστε τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας ψηλα πανω  και θα δειτε εαν εχω δικηο η οχι οσοι δεν συμφωνειτε απολυτα μαζι μου

mogio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι ξερει κανεις πως εγιναν τα επεισοδια μεταξυ μας????παντως επεσε πολυ ξυλο απεναντι!!! :idiot:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΑΙΣΧΟΣ......ΓΕΡΜΑΝΕ σπίτι σου....ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ στισ ομάδες σας.....είμαι πολύ χάλια για να γράψω την γνώμη μου αναλυτικά.....αύριο που θα συνέλθω.....ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ/////// :headbang:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ειμεθα φιλε,ειμεθα..(ποδοσφαιρικα)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Nαι..μας γαμανε...αλλα εμεις τι κανουμε???
Μονο να βογκαμε ξερουμε...ποσα χρονια εχουμε να σηκωσουμε κεφαλι??
Μονο να γαυγιζουμε ξερουμε..εχουμε μεινει με τις παλιες δοξες....
Καποτε υπηρχαν παληκαρια που σηκωσαν κεφαλι..
Τωρα εμεις τι ειμαστε??Να δειχνουμε τη εθνοφροσυνη μας απο εδω ειναι ευκολο με λογια.Στις πραξεις ομως που εχουμε σηκωσει κεφαλι στους Τουρκους?? Μπορει καποιος να μου απαντησει??
Καρπαζοεισπρακτορες εχουμε γινει....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτοί τις ακροαριστεράς πως κατάφεραν πάλι να συνδέσουν κ να ρίξουν το ανάθεμα στους ακροδεξιούς για την ήττα της εθνικής δεν μπορώ να καταλάβω... Ουστ ρε (κ οι μεν κ οι δε) κομπλεξάρες

Επισκέπτης
Ο Γερμανός δε μπορεί να είναι τόσο μαλάκας .
Αυτό το κόλλημα με Χαριστέα , Μπασινά , Φύσσα και λοιπούς δεινόσαυρους δε μπορεί να μην έχει χρήμα στη μέση .....
Τόπο στα νιάτα που διψάνε για διάκριση .
ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ???
Αυτός ο Χαριστέας ιδιαίτερα αν είναι 1% άντρας πρέπει να ντραπεί να ξαναπαίξει ....
Και εμείς οι μαλάκες περιμέναμε νίκη και πλακώνονταν και οι κωλοφασίστες στις εξέδρες ....Ουστ ζώα όρθια...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ ΕΣΕΙς ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.ΑΧ, ΑΜ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ 21 ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ 40.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΠΡΟΑΓΑΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:
" Έχει ο Νεοέλλην σήμερα αισθήματα αγνού πατριωτισμού; έχει αυτό που λέμε > τσαγανό<;
Ή τον ενδιαφέρει μόνο η πρωτειά στη γελοιότητα όπως π.χ. Eurovision;

Ενδιαφέρον θα έχει αύριο ο τουρκικός τύπος......

Λέτε να το εξέλαβαν σαν μία απλή νίκη;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Να θυμισω και την πουτσα που φαγαμε απο τους αλβανους αμεσως μετα το EYRO 04 ...   :headbang: :headbang: :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Oχι...ατυχη στιγμη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλθακοτητα....ελλειψη πατριωτισμου..οικονομικα συμφεροντα...λιγο βαρεμαρα...λιγο ωχαδελφισμος...λιγο σταρχιδισμος...

Γνησιοι Ελληνες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τα τελευταία 2 χρόνια πολλή πούτσα έχουμε φάει αδέλφια αλλά ουδείς νιάζεται.....ούτε η πουστάρα ο γκαγκάτσης που τρώει με χρυσά κουτάλια......αδελφέψαμε....ζήτω ο gayboy......

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ακούστηκε πάντως και τούτο ( το οποίο ομολογώ δε θέλω να το πιστέψω ) οτι η εθνική έχασε για να έχουν οι Έλληνες " πλεονεκτήματα " στη τρισάθλια EUROVISION.

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ελατε ρε παιδια , το ξερουμε οτι ο ελληνας δεν το κατεχει το τοπι..Αθτο που με πειραξε περισσοτερο ηταν τα ρεζιλικια μας με το που εγινε το 1-1..Αγαπω και ειμαι περηφανος για την πατριδα μου αλλα οχι και αυτους που την κατοικουν σημερα και οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με την προσωπικοτητα και τα χαρακτηριστικα των προγονων μου..Για ααλη μια φορα σημερα στο γηπεδο αποδειξαμε οτι τεινουμε να γινουμε ζωα..Λυπαμαι αλλα αυτη η χωρα πια δεν εχει κανενα μελλον και καμια ελπιδα προοδου και αναπτυξης...ΖΩΑ  :jerking:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εγω λεω αν βαζαμε το Ζαγορακη τοχα με σιγουρο το ματσακι! :2funny: :2funny: :2funny:
Το καραγκουνη ειδατε πως μασαγε την τσιχλα στο live?Ειναι που ειναι σα γιδι με αυτα τα αυτια με το μασημα εδωσε ρεσιταλ! :grin:

Εδω εφτασα στο σημειο να ευχαριστω τον Θεο που δεν εβαλε μεσα τον Καψη....Επισης για λυπηση πια ειναι αυτος ο ταλαιπωρος ο Δελλας με το κομψο σκουλαρικι.Τον εχει ξεθεωσει η Μαστροκωστα. Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις ? Απο τον ανυπαρκτο Νικοπολιδη ?  Ο πρωτος σκορερ της Μπουντεσλιγκα να μην ξεκιναει βασικος????!!!!!
Ο Οττο να εμφανιζεται με αυτοκρατορικο στυλακι στην συνεντευξη τυπου σαν να μην συμβαινει τιποτα...Ευχομαι μονο αυτη η μαλθακοτητα και η νωθροτητα των παικτων να μην ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ενος ολοκληρου λαου γιατι ειλικρινα λογω γεωγραφικης θεσης και μικρου πληθυσμου δεν ειμαστε για  τετοιες πολυτελειες...
Τα υπολοιπα αυριο γιατι κι εγω δεν εχω κουραγιο να συνεχισω...Αντε καληνυχτα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά εσείς που είσαστε μέσα..με ποιούς πλακώνονταν οι δικοί μας? μεταξύ μας ή με τούρκους?....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΜΕ, ο καραγκούνης και ποι λοιπές κυριες..
ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
χορτασατε!λιγδώσατε το αντεράκι σας ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ και τώρα ΝΤΙΒΕΣ?
ΑΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΙΟΛΙΑ! ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
talos43 το έγραψα πιο πάνω..
ΦΑΣΙΣΤΕΣ της χρυσής αυγης τσακώθηκαν με οπαδούς του οσφπ για μια σημαία της ΑΕΚ και για ένα πανο με κατι κολοκοτρώνηδες με σεκιούριτυ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΟΥΜΕ, ο καραγκούνης και ποι λοιπές κυριες..
ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
χορτασατε!λιγδώσατε το αντεράκι σας ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ και τώρα ΝΤΙΒΕΣ?
ΑΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΙΟΛΙΑ! ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ!
σωστός...το μουνόπανο ζήταγε και τα ρέστα από τον κόσμο......εμ ο κάθε καριόλης που λίγδωσε το άντερό του έγινε άνθρωπος..... :knockinb:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom