Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
  Η Ελλαδα παραμενει ιδια. Δεν ξέρω αν ειδατε το τελος της "λουφα και Παραλλαγη" (που μαλλον περιγραφει στιγμες απο τη θητεια του Περρακη το 1969).

Τσοντα γυρισαν τα βύσματα 20 ημερες εφαγαν. ο αλλος ο κακομοιρης ο Καραμαζωφ παραπονουμενος βγήκε 10αρα εφαγε. Ασε που σε καθε επεισοδιο ολο λέει "Ασε τωρα τελειωσα αγγαρεια μαγειρίων και παω σκοπια πύλη" (τι μου θυμίζει?? τι μου θυμίζει??).

Στο σήμερα ειδατε τι επαθε ο αλλος με τα πρασινα παπουτσια?? Ενα μηνα στη μπουζου ειναι με  τα πρεζόνια. Πιθανότατα θα αθωωθει λόγω ελειψης στοιχειων και τι θα του κάνουν?? Πιστωτικό ποινης "Αν στο μελλον φας κανα χρόνο φυλακη για αλλο αδίκημα θα σου αφαιρέσουμε 3-4 μήνες"

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το μέγιστο πρόβλημα τις Ελλάδας είναι οτι δε σου δίνει πολλέσ επιλογές.Σε κανένα τομέα.
Αν είσαι μεσα στο 99% των Ελλήνων εχεισ να διαλέξεις ανάμεσα απο κακές και μέτριες λύσεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η ελαδα δε σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ. Πιο πολλά προσφέρει η αλβανία στους αλβανούς παρά η ελάδα στους έληνες.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ λεω να πάμε να γίνουμε άνεργοι στην Ολανδία και στην Σουηδία. Στην Ολανδία ο άνεργος άγαμος χωρίς παιδία παίρνει 900? και το κράτος είναι υποχρεομένο να του βρει δουλειά. Και όχι τύπου ΟΑΕΔ με 300 ευρώ το μήνα και 10μηνο εργασίας. Δουλειά κανονική. Και να αποτύχεις στην συνέντευξη νο προμπλεμ σου βρίσκει άλλη, κι άλλη κι άλλη και τα 900 πέφτουν νταγκα νταγκα κάθε μήνα μέχρι να καταφέρεις να πιάσεις δουλειά. Και οι εργοδότες είναι υποχρεομένοι να σε προσλάβουν γιατί κατάγεσε από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Να προσθέσουμε ότι εκεί δε τρέχουν να γίνουν άνεργοι γιατί αν δουλεύουν παίρνουν πολύ περισσότερα από τα 900?.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σύγορα φίλε τόντοκ άλλα σκέψου για τα δεδομένα του ελλαντα που ο βασικός με τα χίλια ζώρια φτάνει τα 600 τα 900 είναι βελτίωση. Για να μην πω ότι ο ίδιος άνεργος εδώ πρέπει να τρέχει 10 μέρες για τα χαρτιά για να πάρει χαρτιά ανεργίας και μετά να πέρνει 300?. Δες το και από την άποψη του "κοινονικού κράτους".

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εννοώ ότι παρά το γεγονός ότι εκεί το επίδομα ανεργίας είναι τόσο υψηλό, αυτό δεν ωθεί τον κόσμο στην ανεργία, ενώ εδώ για χιλιάδες άνεργους ακόμα και τα 300? είναι άπιαστο όνειρο, γιατί πρέπει να συμπληρώσουν και συγκεκριμένο αριθμό ενσήμων για να το πάρουν. Και όντως η διαδικασία στοχεύει στην αγανάκτηση του άνεργου.

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω που λέτε για την γέφυρα. Η γέφυρα, το αεροδρόμιο, το μετρό και η αττική οδός είναι όλα έργα που ο κατασκευαστής παίρνει και την εκμετάλευση για κάποια χρόνια. Στο αεροδρόμιο και το μετρό είναι 30 στην αττική οδό 40. Τέτεια χαριτομένα, απικοιοκρατικά. Μας τα φτιάξανε τους πληρώσαμε και θα τους πληρώνουμε γιατι δεν πρέπει να τολμάει έλληνας να πει τη φράση "ελληνικό κράτος". Είναι προσβολή προς την έννοια της λέξης κράτος.
Δεν ντράπικε ο δεν-ξέρω-πως-τον-λένε που εγγενίασε τη γέφυρα να πει ότι ήταν ένα όνειρο του Χαρίλαου Τρικούπη που γίνετε πραγματικότητα. ΜΑΛΑΚΑ ο Τρικούπης παίθανε πριν 90 χρόνια!!!! Πάλι μπροστά πήγαμε.  :2funny: :2funny:
Από φώρους είμαστε οι 1οι σε όλη την Ευρώπη.
Σε όλα τα άλλα είμαστε πάτος, σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους, κοινονική πρώνια.
Ζήτω το κρατος.  :uglystupid:  :uglystupid:  :jerking:
Πάρτε 10 φάσκελα και μια σκατούλα και λίγα σας είναι.    :booty:
:knuppel: :hammer: :ak: :uzi:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εννοώ ότι παρά το γεγονός ότι εκεί το επίδομα ανεργίας είναι τόσο υψηλό, αυτό δεν ωθεί τον κόσμο στην ανεργία, ενώ εδώ για χιλιάδες άνεργους ακόμα και τα 300? είναι άπιαστο όνειρο, γιατί πρέπει να συμπληρώσουν και συγκεκριμένο αριθμό ενσήμων για να το πάρουν. Και όντως η διαδικασία στοχεύει στην αγανάκτηση του άνεργου.

Στην Γερμανία -αν δεν απατώμαι- που ισχύει κάτι ανάλογο πάντως, είχανε πρόβλημα για αυτόν ακριβώς το λόγο που αναφέρεις. Υπήρχαν πολλοί που κάθονταν άνεργοι για το επίδομα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Βλέπω που λέτε για την γέφυρα. Η γέφυρα, το αεροδρόμιο, το μετρό και η αττική οδός είναι όλα έργα που ο κατασκευαστής παίρνει και την εκμετάλευση για κάποια χρόνια. Στο αεροδρόμιο και το μετρό είναι 30 στην αττική οδό 40. Τέτεια χαριτομένα, απικοιοκρατικά. Μας τα φτιάξανε τους πληρώσαμε και θα τους πληρώνουμε γιατι δεν πρέπει να τολμάει έλληνας να πει τη φράση "ελληνικό κράτος"

Δεν λές πάλι καλά που τα φτιάξανε κι αυτά οι ιδιώτες και έχεις δρόμους σαν την Αττική Οδό και Αεροδρόμιο σαν το Ελ. Βενιζέλος ?

Μπορεί να πληρώνεις σχεδόν 3 ευρωπουλάκια αλλά αξίζουν και με το παραπάνω. Μπαίνεις στην δρομάρα σου, πας με ασφάλεια, ξέρεις πως ότι και να σου συμβεί υπάρχει οδική βοήθεια που θα τρέξει να σε εξυπηρετήσει.
Σε όσους φαίνονται πολλά τα λεφτά, σκεφτείτε οτι 2 και 2.5 ευρώ πληρώνουμε στις Εθνικές οδούς... Νομίζω οτι πάσα σύγκριση της Α.Ο. με την Ε.Ο. είναι αστεία !

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι τι θα γίνει μετά απο 30-40 χρόνια που όλα αυτά θα περάσουν στο δημόσιο... Η Αττική οδός θα φτάσει το επίπεδο του Μαλιακού και της Κακιάς σκάλας και το αεροδρόμιο θα γίνει σαν το μπουρδέλο το Ελληνικό...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι τι θα γίνει μετά απο 30-40 χρόνια που όλα αυτά θα περάσουν στο δημόσιο... Η Αττική οδός θα φτάσει το επίπεδο του Μαλιακού και της Κακιάς σκάλας και το αεροδρόμιο θα γίνει σαν το μπουρδέλο το Ελληνικό...

Ήδη η Αττική Οδός έχει αρχίσει τα κουλά της... Σπρέυ απαράδεκτο για στρωμένο ασφαλτοτάπητα υψηλών ταχυτήτων, μπαλώματα, μειωμένη ορατότητα, αργή ανταπόκριση.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ας συστηθώ για να δειξω πρωτα ποιος είμαι και μετα την οπτικη μου γωνια. 28 -29 ετων βγάζω 1300 με 8 ώρες περίπου εργασίας. Δεν είμαι ούτε φτωχός επομένως ούτε πλούσιος. Τυπικός Έλληνας .

Ζητάει  Να πας στρατό και να χάσεις 1 χρόνο από τη ζωή σου ενώ καμια άλλη ευρωπαικη χώρα δε στο ζητάει.
 Από τις υψηλότερες φορολογίες στην Ευρώπη.
 Τη γνώμη σου για το κρατος ΜΟΝΟ μια στα 4 χρόνια.

Προσφέρει
 Οικογενειοκρατία. Από το ποιος θα γινει βουλευτής κυβερνήτης σου δηλαδή εως το ποιος θα καταλάβει θέσεις εργασίας
 Ανασφάλεια. Θα κλείσει η εταιρία που δουλέυεις αύριο? Θα σε κλέψουν? Αστυνομία λιγη για του λίγους?
Ελλειψη ευκαιριών ΠΑΝΤΟΥ από ποια γυναίκα θα γνωρίσεις (φαινόμενο παρέα) ,εως τι θα σπουδάσεις?γινε ζωγράφος στην Ελλάδα να πεινάσεις?.
 Πρωτη σε παχυσαρκία η Ελλάδα?ποσες χοντρες βλέπω καθημερινα δε λεγεται το 1/3 των Ελληνίδων εινια χοντρές ,το άλλο 1/3 εχει μύτη σαν τον πινοκιο η τον μωχάμετ άλι ύστερα από αγώνα

Γιατι ακόμα μενεται Ελλάδα? ?εγω μένω γιατι ειμαι  :jerking:?..αλλα θα την κανω
Σε 2 πραγματα διαφωνω...Αμερικη και  Ιταλια θα πηγαινες να ζησεις?Σιγουρα ναι,οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα...Η Αμερικη ειναι γεματη χοντρες και η Ιταλια γεματη μεγαλες μυτες...Τι σημαινει αυτο?Το επιχειρημα σου ειναι τελειως αστοχο...

Οσο για το στρατο τα εχουμε εχουμε ξαναπει.Η θητεια ειναι τιμη για τον καθε ελληνα,οσο και αν φαινεται ανοητη και ασκοπη σε περιοδους ειρηνης.Οι δειλοι,μαμακηδες και οι τεμπεληδες προσπαθουν να τον αποφυγουν τελειως,η να περασουν τη θητεια τους κανενα χλμ απο το σπιτι...Ειμαστε που ειμαστε μικρος πληθυσμος, δεν θα φυλανε τα συνορα λιγα "κοροιδα" και οι υπολοιποι θα απολαμβανουν το αγαθο της ελευθεριας...Εκτος και αν θελετε τον Τουρκο αφεντη και τον Ελληνα Ραγια,οχι τωρα πως δεν ειναι,αλλα μιλαω κυριολεκτικα.Τοτε παω πασο...

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι προσφέρει η Ελλαδάρα?
Ηλιο (ακόμα είναι τζάμπα...)
Ωραίες παραλίες και καθαρή θάλασσα (αυτό παίζεται) σχετικά φτηνά και σε κοντινή απόσταση απ' οπουδήποτε
Ψάχνω... ψάχνω.. αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα άλλο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τι μου προσφερε η ελλαδα?
τα αρχιδια μου σε λαδοκωλα...!!
παρολα αυτα την λατρευω την ελλαδιτσα δεν την αλαζω με τιποτα ειναι πανεμορφη ολοι την γνωριζουνε και ολοι θελουνε νε ρθουνε διακοπες..ειμαι περηφανος που ειμαι ελληναρα και στο εξωτερικο κανω μπαμ οτι ειμαι ελληναρα R

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγώ δε θέλω κανέναν αφέντη αδερφέ. Ούτε Τούρκο ούτε Έλληνα ούτε Αιγύπτιο. Και αν ο αφέντης μιλάει ελληνικά και όχι τούρκικα για μένα δεν έχει διαφορά.

Mάλλον τους έχεις γνωρίσει και τους δυο και τους βρήκες όμοιους...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Χαλάουα

Η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα. Δεν είναι όμως και Ασία. Είναι κάπου στη μέση, γέρνοντας πιο πολύ σε τριτοκοσμικές κατάστάσεις.

Δεν υπάρχει τυπικός ή μέσος Ελληνας. Αυτό είναι κάτι που βολεύει όσους ασχολούνται με marketing ή την πολιτική. Οσο segmentation και αν κάνεις, πάντα κάτι ξεφεύγει.

Μεγάλες μύτες στην Ιταλία...καλά..οκ. Για πήγαινε ένα Κολωνάκι που κάθε πωλήτρια την έχει δει και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, και κοινωνικά φτασμένη και γκομενάρα.

Οσο για το στρατό, είναι ιερή υποχρέωση - αλλα όπως φαίνεται, μόνο για τα κορόιδα. Οι μη έχνοτες φυλάνε σύνορα και οι έχοντες (αυτοί που έχουν να χάσουν και τα πολλά δηλαδή) πίνουν καφέ σε κλιματιζόμενα γραφεία δίπλα στο σπίτι σου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Χαλάουα

Η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα. Δεν είναι όμως και Ασία. Είναι κάπου στη μέση, γέρνοντας πιο πολύ σε τριτοκοσμικές κατάστάσεις.

Δεν υπάρχει τυπικός ή μέσος Ελληνας. Αυτό είναι κάτι που βολεύει όσους ασχολούνται με marketing ή την πολιτική. Οσο segmentation και αν κάνεις, πάντα κάτι ξεφεύγει.

Μεγάλες μύτες στην Ιταλία...καλά..οκ. Για πήγαινε ένα Κολωνάκι που κάθε πωλήτρια την έχει δει και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, και κοινωνικά φτασμένη και γκομενάρα.

Οσο για το στρατό, είναι ιερή υποχρέωση - αλλα όπως φαίνεται, μόνο για τα κορόιδα. Οι μη έχνοτες φυλάνε σύνορα και οι έχοντες (αυτοί που έχουν να χάσουν και τα πολλά δηλαδή) πίνουν καφέ σε κλιματιζόμενα γραφεία δίπλα στο σπίτι σου.
γενικωτερα δεν πολυσυμφωνω με τα παραπανω αλλα για τον στρατο δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι αμα εισαι κωλοβισμα δεν θα περασεις καλα...!!!ξερω οτι ειναι αδικια αλλος που δεν εχι βισμα να φυλαει συνορα και ο αλλος για καφε σπιτι του...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΗΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ??οπουδηποτε και στο δημοσιο παντου.....αυτα παντου ειναι οχι μονο στην ελλαδα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γιατι δεν πας να γίνεις ακτιβιστής/αντιεξουσιαστής στην Τουρκία να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος?

Το χέρι που μας ταϊζει μην το δαγκώνουμε...

"Κάθε όν χαίρεται με ότι είναι όμοιο του και αποστρέφεται το ανόμοιο"
Σαλούστιος, Περί Θεών και Κόσμου, ΙΖ 2

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μη μου μιλάς για την Τουρκία. Βρες κ πες μου κάτι άλλο. Γιατί το σπίτι μου ήταν στο Ταρλάμπασι για χρόνια. Μάθε που και τι είναι αυτό και μετά έλα να μου πουλήσεις πνεύμα. Ώρες ώρες παρακαλάω να γίνει πόλεμος μόνο και μόνο για απολαύσω σε ποια λαγούμια θα κρυφτούν όσοι πουλούν εκ τους ασφαλούς ελληνιλίκι, πατροδοκαπηλία και στρατοκαβλα. 

Δεν πουλάω τίποτε.
Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Μην πριονίζετε το κλαδί στο οποίο κάθεστε.
Θα σας πάρει και σας η μπόρα, και ας μιλάτε τούρκικα...
Τέλος απο μένα, σε αυτό το thread

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom