Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλες μυτες για τις ελληνιδες ο τυπος που εγραψε το θεμα εννοουσε  ως φυσιογνωμικο χαρακτηριστικο,γι αυτο και διαφωνησα...Οι ελληνιδες ειναι μυταρουδες μονο απο θεμα χαρακτηρα,οι Ιταλιδες ειναι μυταρουδες και στη φυσιογνωμια και ως χαρακτηρα....Παντα μιλαμε ως μεγαλο ποσοστο,μη τις παιρνει η μπαλα και ολες...

Δεν εχουν μεγαλες μυτες οι Ελληνιδες μη τρελαθω...μπεσ σ ενα τρολει και μετρα ποσεσ ειναι μυταρουδες, ποσεσ χοντρες και ποσεσ και τα 2 και βγαλε μου στατιστικα

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι πολέμησαν και πολλοί φιλέλληνες (γνωρίζω για την ηρωική αυτοθυσία των Γαριβαλδινών) είναι γνωστό. Το ότι όμως η παρασκηνιακή δράση της "Εθνικής Εταιρίας" ήταν καταλυτική για την έναρξη του πολέμου, χωρίς να υπάρχει επαρκής προετοιμασία για αυτόν, δύσκολα αμφισβητείται. Εκτός και η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" της Εκδοτικής Αθηνώ ν έχει γραφεί από διεθνιστές αντιεξουσιαστές και δεν το ξέρω....Όπως είπα και σε άλλο ποστ, προτιμώ τον Βακαλόπουλο, του Γ. Ρούσσο, τον Μαρκεζίνη (άπαντες έχουν σχέση με τον διεθνισμό όσο ο Φάντης με το ρετσινόλαδο) παρά τους τηλεοπτικούς παραέμπορες παραϊστορίας (με λίγη σάλτσα από Ελ, Σείριο και πύρινες σφαίρες του Βλαδίμηρου...)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Δεν εχουν μεγαλες μυτες οι Ελληνιδες μη τρελαθω...μπεσ σ ενα τρολει και μετρα ποσεσ ειναι μυταρουδες, ποσεσ χοντρες και ποσεσ και τα 2 και βγαλε μου στατιστικα
καντο αυτο εσυ ρε φιλε,αλλα θα μετρησεις μονο ελληνιδες(αλβανιδες κλπ δεν πιανονται)...μυταρουδες και χοντρες...χοντρες θα βρεις αρκετες,μυταρου μια και αυτη θα ειναι εξαιρεση..Περιμενω εναγωνιως το τελικο αποτελεσμα

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η ρινοπλαστική είναι η πιο συνηθισμένη επέμβαση.

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτον τον ΑΣΕΠ τον εμπιστευεστε ως αμεροληπτο; Ξερετε παραδειγματα φιλων σας που μπηκαν δημοσιο μεσω ΑΣΕΠ , τυπικα, αλλα με βισμα, ουσιαστικα;

[/quote
Επειδή τα κομματα χωρίζουν τους Ελληνες σε βολεμένους και μη, δεν είμαι με κανένα κομα. ΟΜΩΣ ο ΑΣΕΠ -χωρισ συνέντευξη που εγινε τωρα για να βολευτουν οι μπλε, ειναι αμερόληπτος.Εννοώ ΑΣΕΠ με γραπτές εξετάσεις το ξέρω γιατι υπάρχουν πολλές δικλέιδες ασφαλέιας....που εξασφαλίζουν ανωνυμια. Αν γράψεις πέρασες.. .ΑΣΕΠ (Μονο γραπτές), μετρό και αθλητικές εγκαταστάσεις ειναι ΤΑ ΜΟΝΑ καλά ππου εχω δει να γινονται σε αυτο τον τόπο.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το ότι πολέμησαν και πολλοί φιλέλληνες (γνωρίζω για την ηρωική αυτοθυσία των Γαριβαλδινών) είναι γνωστό. Το ότι όμως η παρασκηνιακή δράση της "Εθνικής Εταιρίας" ήταν καταλυτική για την έναρξη του πολέμου, χωρίς να υπάρχει επαρκής προετοιμασία για αυτόν, δύσκολα αμφισβητείται. Εκτός και η "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους" της Εκδοτικής Αθηνώ ν έχει γραφεί από διεθνιστές αντιεξουσιαστές και δεν το ξέρω....Όπως είπα και σε άλλο ποστ, προτιμώ τον Βακαλόπουλο, του Γ. Ρούσσο, τον Μαρκεζίνη (άπαντες έχουν σχέση με τον διεθνισμό όσο ο Φάντης με το ρετσινόλαδο) παρά τους τηλεοπτικούς παραέμπορες παραϊστορίας (με λίγη σάλτσα από Ελ, Σείριο και πύρινες σφαίρες του Βλαδίμηρου...)

Α: Συγχώρα με αλλά ΔΕΝ είναι γνωστό. Όπως επίσης από ποιο ιδεολογικό χώρο προέρχονται.
Β: Την παρασκηνιακή δράση δεν την αγνοώ, ισχύει. Το τσουβάλιασμα -γενικότερα- είναι που με ενοχλεί. Τα δίπολα, οι κακοι υπερεθνικιστές οι καλοί υποπατριώτες.
Γ: Εκτός απο αυτόν που πατά την σκανδάλη υπάρχουν και αυτοί που οπλίζουν το χέρι. Ποιος όπλισε το χέρι των κακών υπερεθνικιστών?
Δ: Εκτός των άλλων πληρώσαν οι εθελοντές της Εθνικής με την ζωή τους την λανθασμένη τους επιλογή...
Ε: Δεν νομίζω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ παρουσίαζετε φαινόμενο "Λιακοπουλικών"...

Φιλικά :)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
διαβάζω τα του thread και εξανίσταμαι.. όλοι αναρωτιούνται τι σου προσφέρει ή ελλάδα.. κανένας όμως δεν αναρωτήθηκε.. τι σκατά έχω κάνει εγώ για αυτό τον τόπο..

φτάνει ρε η μιζέρια..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To να προσπαθεί κάποιος να ζήσει έντιμα και δίκαια δεν είναι αρκετη προσφορά στον τόπο;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
διαβάζω τα του thread και εξανίσταμαι.. όλοι αναρωτιούνται τι σου προσφέρει ή ελλάδα.. κανένας όμως δεν αναρωτήθηκε.. τι σκατά έχω κάνει εγώ για αυτό τον τόπο..

φτάνει ρε η μιζέρια..
Πιστευεις οτι δεν κανουμε κατι για αυτον τον τοπο; Σαν τι να καναμε δηλαδη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

φτάνει ρε η μιζέρια..
το οτι για παραδειγμα υπηρετεις την μαμα πατριδα και εμενα μπορει να μου στερεις ενα χρονο δουλειας και μπορει να μην τα χω και να χανω λεφτα !!αυτο δεν ειναι για την μαμα πατριδα...!!και μην μου πεις τωρα οτι οποιος παει στρατο οτι ο στρατος σου προσφερει τα παντα τα ξερω απο 1ο χερι (και φαι και ενδυση)ποσα λεφτα χαλαει ενας φανταρος την σημερον ημεραν!!
τους φορους και τις κρατησεις αυτα που τα βαζεις ρε φιλε...!!
δηλαδη σαν τι ηθελες να κανω για την ελλαδα!!πες μου ενα παραδειγμα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εννοώ ότι παρά το γεγονός ότι εκεί το επίδομα ανεργίας είναι τόσο υψηλό, αυτό δεν ωθεί τον κόσμο στην ανεργία, ενώ εδώ για χιλιάδες άνεργους ακόμα και τα 300? είναι άπιαστο όνειρο, γιατί πρέπει να συμπληρώσουν και συγκεκριμένο αριθμό ενσήμων για να το πάρουν. Και όντως η διαδικασία στοχεύει στην αγανάκτηση του άνεργου.

Κι όμως...Ακόμα και οι αγανακτισμένοι των 300 ευρώ, ψηφίζουν τους πολιτικάντηδες, λες και έχουν καμία σχέση μαζί τους, ιδεολογική η κοινωνική...Μεγάλα γατόνια οι πολιτικάντηδες, αφού από ΟΛΟΥΣ παίρνουν αυτό που θέλουν...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάτι κάναμε και 'μεις. Μην ανησυχείς. Αλλά έχει σημασία και τι ΔΕΝ κάνουμε.
Π.χ. δεν κλέψαμε τον συνάνθρωπό μας, δεν κλέψαμε την εφορία(μαλάκες), δεν φάγαμε τα λ7 του δημοσίου, δεν μολύναμε τις παραλίές μας κ.ο.κ.

Κάτι κάναμε...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι Ιταλίδες πάντως που βλέπω ως τουρίστριες έχουν μάτια χάσκι και είναι γαμώ τα μουνιά και καλοντυμένες. Καλά κάνουν και είναι ψυλομύτες. Αλίμονο αν οι μιλανέζες έχουν κάτω το κεφάλι.

Κι εγώ τα ίδια βλέπω...
Η πλάκα στην Ελλάδα όπως το βλέπω εγώ είναι ότι δεν υπάρχει το μέσο. Μόνο άκρα.

Π.χ. δεν πρόκειται να συμφωνήσω εγώ με τον άλλο γιατί εγώ είμαι πλέον σε οριακή κατάσταση και ο άλλος έχει χεστεί στο τάληρο. Πως να συμφωνήσουμε όταν δεν ζούμε τις ίδιες καταστάσεις?
Εννοείται πως αν έβγαζα εκατομμύρια, η Ελλάδα θα μου φαινόταν σούπερ ουάου. Τώρα που δεν συμβαίνει αυτό και δεν βλέπω φως στο τούνελ, η Ελλάδα μου φαίνεται ένα αίσχος.

Μαζί σου, Πέλοπα...Αν βγάζεις εκατομμύρια, και στην Ουγκάντα σούπερ ουάου είναι...

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
το οτι για παραδειγμα υπηρετεις την μαμα πατριδα και εμενα μπορει να μου στερεις ενα χρονο δουλειας και μπορει να μην τα χω και να χανω λεφτα !!αυτο δεν ειναι για την μαμα πατριδα...!!και μην μου πεις τωρα οτι οποιος παει στρατο οτι ο στρατος σου προσφερει τα παντα τα ξερω απο 1ο χερι (και φαι και ενδυση)ποσα λεφτα χαλαει ενας φανταρος την σημερον ημεραν!!
τους φορους και τις κρατησεις αυτα που τα βαζεις ρε φιλε...!!
δηλαδη σαν τι ηθελες να κανω για την ελλαδα!!πες μου ενα παραδειγμα
Oποιος εχει οικονομικο προβλημα του δινεται η επιλογη να υπηρετησει και ως δοκιμος...Παλια δηλωνανε πολλοι για εφεδροι και παιρνανε τους καλυτερους...Τωρα τους κυνηγανε με το ψαροντουφεκο...Αρα δεν ειναι  οικονομικο το προβλημα,οι περισσοτεροι βαριουνται να υπηρετησουν,μολις ακουνε για στρατο και θητεια βγαζουν σπυρακια...

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα...

1. Η Ελλάδα ως χώρα και πολιτισμός έχει προσφέρει πολλά και σε μας αλλά και στην ανθρωπότητα

2. Οι νεοέλληνες (είναι καινούργια φάρα αυτή) και ειδικά μετά τον πόλεμο, έστησαν ένα κράτος αλλά και ένα σύστημα που είναι βλητό αλλά και ελλειπές. Ειδικότερα στο κομμάτι νομθεσίας, έχουμε το ρεκόρ νόμων σε σχέση με άλλα κράτη.
Υποδομές με πρόβλεψη για το μέλλον 0 (μηδέν). Ακόμη και πρόσφατα έργα έχουν περιορισμένη διάρκεια. Λ.Χ. διάβασα συναγωνιστή να λέει για την Αττική Οδό. Δρομάρα...είπε...Τρομάρα λέω εγώ γιατί α) αν πάθεις ατύχημα πείτε μου ποιό service road διαθέτει? β) Σε 3 χρόνια θα είναι πήχτρα σαν την Πατησίων (και τώρα αν φύγετε για Σ.Κ. ή τριήμερο πήχτρα θα είναι...

3. Πώς εξηγείται ότι ενώ όλοι παίρνουν χαμηλούς μισθούς, οι περισσότεροι έχουν καλά αμάξια, γκόμενες, cg, ct, κωλάδικα, ταβέρνες, βόλτες, εξοχικά και άλλα? Η εξήγηση δύναται να δοθεί από το πόσο χρωστάμε στις τράπεζες ή πόσες μεσιτείες (μεσάζοντες) και λοβιτούρες γίνονται.

4. Η ανοχή μας και η προτίμηση μας σε ακριβές υπηρεσίες αλλά και προϊόντα που τα τιμούμε δεόντως... Ποιός διαμαρτύρεται? Ουδείς... Γι' αυτό το γάλα θα το πληρώνουμε ακριβότερα από ότι στην Γαλλία που το εξάγουμε π.χ., ή θα μας πιάνουν τον κώλο με ένα φραπεδάκι στα 5 ευρώ με κόστος στα 35 λεπτά (cents) και μάλιστα άμα το πίνουμε και σε in cafe ρουφάμε με αγαλίαση γιατί εκεί τον ήπιαμε (τον καφέ εννοείται πονηροί  :rolleyes:)

5. Οι επιλογές που κάνουμε στους πολιτικούς. (Χωρίς λόγια)  :jerking:

6. Τι κάνουμε εμείς...Λούφα, κοπάνα, λίγη εργασία ή υπερεργασία? Και πάλι ενωμένοι αν μας πούνε και τίποτε θα βγούμε σε πορείες, απεργίες για τα δικαιώματά μας...χμ!

7. Τι κάνουμε εμείς... Τον μαλάκα γιατί είμαστε σταρχιδιστές αλλά και ωχαδερφιστές!!!

8. Αναφέρθηκε για την πρόοδο των αλλοδαπών (δεν θα ονομάσω γιατί δεν είναι μόνον αυτοί που προκόψανε). Γιατί άραγε προκόψανε? Μήπως δουλεύουνε περισσότερο? Ή έχουν εντοπίσει δουλειές που εμείς τις φτύνουμε και τις κάνουν εκείνοι και οικονομάνε τις κάλτσες τους. Π.Χ. ο μπαμπάς ή η μαμά λέει..."το παιδί μου θα γίνει γιατρός, δικηγόρος..." κ.ο.κ. δεν λέει ποτέ μογιατζής, βοθρατζής, υδραυλικός, αλουμινάς ή κάτι άλλο...γιατί? Γιατί αυτά δεν είναι κυριλέ επαγγέλματα. Χμ...
Για καλέστε κανά υδραυλικό ή κανένα αλουμινά ή μαραγκό και μετά πείτε μου πόσα σας πήρε και πόσο δούλεψε...εεεεε?

9. Γκρίνια... Το εθνικό μας σπορ...

10. Ξερόλες... Τα ξέρουμε όλα αλλά τίποτε δεν αναδεικνύεται εδώ, πρέπει να βγεις εκτός Ελλάδας για να διαπρέψεις. Εδώ το πολύ πολύ να γίνεις πτυχιούχος κάτι... Έξω μπορεί να γίνεις ίσως και Διευθυντής της NASA (και αυτό είναι γεγονός και όχι μαλακίες)...

Μη γράψω περισσότερα και κουράσω ή τουλάχιστον να με βρίσουν κάποιοι λιγότερο

Γι αυτό

Είπων

:helpplea:

gent007

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Παιδιά, ο μέσος όρος της Ελληνίδας σε εμφάνιση είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ...
Βγαίνεις έξω και συναντάς μύτες σαν του Μπορμπόκη, αυτιά σαν του Πάσπαλιε, φρύδια σαν του Σκαρτάδου και γάμπες σαν του συγχωρεμένου του Μητσιμπόνα σε συσκευασία του 1.50...φοράνε και ξώκοιλα, και υπόδημα εξωφτερνικό και πουλάνε παραμύθα...λίγες είναι πραγματικά ωραίες τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε σώμα...

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα...

1. Η Ελλάδα ως χώρα και πολιτισμός έχει προσφέρει πολλά και σε μας αλλά και στην ανθρωπότητα

Πρίν από πόσα χρόνια, όμως;

3. Πώς εξηγείται ότι ενώ όλοι παίρνουν χαμηλούς μισθούς, οι περισσότεροι έχουν καλά αμάξια, γκόμενες, cg, ct, κωλάδικα, ταβέρνες, βόλτες, εξοχικά και άλλα? Η εξήγηση δύναται να δοθεί από το πόσο χρωστάμε στις τράπεζες ή πόσες μεσιτείες (μεσάζοντες) και λοβιτούρες γίνονται.

Καθώς και από το πόσο ΦΕΣΩΣΑΜΕ τους γονεις μας

4. Η ανοχή μας και η προτίμηση μας σε ακριβές υπηρεσίες αλλά και προϊόντα που τα τιμούμε δεόντως... Ποιός διαμαρτύρεται? Ουδείς... Γι' αυτό το γάλα θα το πληρώνουμε ακριβότερα από ότι στην Γαλλία που το εξάγουμε π.χ., ή θα μας πιάνουν τον κώλο με ένα φραπεδάκι στα 5 ευρώ με κόστος στα 35 λεπτά (cents) και μάλιστα άμα το πίνουμε και σε in cafe ρουφάμε με αγαλίαση γιατί εκεί τον ήπιαμε (τον καφέ εννοείται πονηροί  :rolleyes:)
Έχω βαρεθεί να το λέω...ο Έλληνας ενδιαφέρεται μόνο για τη ΜΟΥΡΗ κι όχι για την αληθινή ΖΩΗ
5. Οι επιλογές που κάνουμε στους πολιτικούς. (Χωρίς λόγια)  :jerking:

Εδώ, τί να σχολιάσουμε;
6. Τι κάνουμε εμείς...Λούφα, κοπάνα, λίγη εργασία ή υπερεργασία? Και πάλι ενωμένοι αν μας πούνε και τίποτε θα βγούμε σε πορείες, απεργίες για τα δικαιώματά μας...χμ!

7. Τι κάνουμε εμείς... Τον μαλάκα γιατί είμαστε σταρχιδιστές αλλά και ωχαδερφιστές!!!

8. Αναφέρθηκε για την πρόοδο των αλλοδαπών (δεν θα ονομάσω γιατί δεν είναι μόνον αυτοί που προκόψανε). Γιατί άραγε προκόψανε? Μήπως δουλεύουνε περισσότερο? Ή έχουν εντοπίσει δουλειές που εμείς τις φτύνουμε και τις κάνουν εκείνοι και οικονομάνε τις κάλτσες τους. Π.Χ. ο μπαμπάς ή η μαμά λέει..."το παιδί μου θα γίνει γιατρός, δικηγόρος..." κ.ο.κ. δεν λέει ποτέ μογιατζής, βοθρατζής, υδραυλικός, αλουμινάς ή κάτι άλλο...γιατί? Γιατί αυτά δεν είναι κυριλέ επαγγέλματα. Χμ...
Για καλέστε κανά υδραυλικό ή κανένα αλουμινά ή μαραγκό και μετά πείτε μου πόσα σας πήρε και πόσο δούλεψε...εεεεε?

9. Γκρίνια... Το εθνικό μας σπορ...

10. Ξερόλες... Τα ξέρουμε όλα αλλά τίποτε δεν αναδεικνύεται εδώ, πρέπει να βγεις εκτός Ελλάδας για να διαπρέψεις. Εδώ το πολύ πολύ να γίνεις πτυχιούχος κάτι... Έξω μπορεί να γίνεις ίσως και Διευθυντής της NASA (και αυτό είναι γεγονός και όχι μαλακίες)...

Μη γράψω περισσότερα και κουράσω ή τουλάχιστον να με βρίσουν κάποιοι λιγότερο

Γι αυτό

Είπων

:helpplea:

gent007

Σε όλα αυτά μαζί σου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Oποιος εχει οικονομικο προβλημα του δινεται η επιλογη να υπηρετησει και ως δοκιμος...Παλια δηλωνανε πολλοι για εφεδροι και παιρνανε τους καλυτερους...Τωρα τους κυνηγανε με το ψαροντουφεκο...Αρα δεν ειναι  οικονομικο το προβλημα,οι περισσοτεροι βαριουνται να υπηρετησουν,μολις ακουνε για στρατο και θητεια βγαζουν σπυρακια...
μην στεκεσαι σε μια κουβεντα που ειπα για τον στρατο και για την θητεια!!!
σε ρωτησα κατι στο τελος και θελω να μου βρεις εσυ τι αλλο μπορω εγω προσωπικα να κανω για την ελλαδα και αν μπορω και με συμφερει να το κανω..!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παιδιά, ο μέσος όρος της Ελληνίδας σε εμφάνιση είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ...
Βγαίνεις έξω και συναντάς μύτες σαν του Μπορμπόκη, αυτιά σαν του Πάσπαλιε, φρύδια σαν του Σκαρτάδου και γάμπες σαν του συγχωρεμένου του Μητσιμπόνα σε συσκευασία του 1.50...φοράνε και ξώκοιλα, και υπόδημα εξωφτερνικό και πουλάνε παραμύθα...λίγες είναι πραγματικά ωραίες τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε σώμα...
χαχαχα!!!λολ!!!Αν και διαφωνω,οι Ελληνιδες εχουν φτιαξει αρκετα σε σχεση με παλιοτερα.Να κοιταμε και τους Ελληνες αντρες,δεν ειμαστε και καλυτεροι,αρα εχουμε τις γυναικες που μας αξιζουν.φρυδια σαν του Σκαρταδου?Που τον θυμηθηκες?Σαν τη Μαρια Σολωμου ενα πραγμα?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ʼρα όπως έχει ειπωθεί, η Ελλάδα είναι υπέροχος τόπος αλλά οι κάτοικοί της...
Ή η Ελλάδα είναι ωραίός τόπος για διακοπές και όχι για μόνιμη διαμονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom