Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μην στεκεσαι σε μια κουβεντα που ειπα για τον στρατο και για την θητεια!!!
σε ρωτησα κατι στο τελος και θελω να μου βρεις εσυ τι αλλο μπορω εγω προσωπικα να κανω για την ελλαδα και αν μπορω και με συμφερει να το κανω..!!
Η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αυτα που κανει καθε ελληνας για τη χωρα του,το ελληνικο κρατος δεν του προσφερει τιποτα και τον φτυνει καταμουτρα...Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αδιαφοροι και να σταματουμε να προσφερουμε στη πατριδα μας.Το συλλογικο συμφερον πρεπει να μπαινει πανω απο το ατομικο,μονο ετσι θα προοδευσουμε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
gent007
αξιος φιλε ετσι ειναι...!!
Γκρίνια... Το εθνικό μας σπορ...
Αναφέρθηκε για την πρόοδο των αλλοδαπών (δεν θα ονομάσω γιατί δεν είναι μόνον αυτοί που προκόψανε). Γιατί άραγε προκόψανε? Μήπως δουλεύουνε περισσότερο?
Για καλέστε κανά υδραυλικό ή κανένα αλουμινά ή μαραγκό και μετά πείτε μου πόσα σας πήρε και πόσο δούλεψε...ε εεεε?

ετσι ειναι φιλαρακο....αλα ποιος θα πει την σημερον ημερα μανα εγω θα παω να γινω υδραυλικος να χεστω στα χρημα...!!???
ολοι οι γονεις μα ολοι τα παιδια τους θελουνα να τα δουνε σπουδαγμενα..!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αυτα που κανει καθε ελληνας για τη χωρα του,το ελληνικο κρατος δεν του προσφερει τιποτα και τον φτυνει καταμουτρα...Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αδιαφοροι και να σταματουμε να προσφερουμε στη πατριδα μας.Το συλλογικο συμφερον πρεπει να μπαινει πανω απο το ατομικο,μονο ετσι θα προοδευσουμε...

Να γελάσω ή να κλάψω;
Ρε όξω όλοι ρε

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Να κοιταμε και τους Ελληνες αντρες,δεν ειμαστε και καλυτεροι,αρα εχουμε τις γυναικες που μας αξιζουν.Σαν τη Μαρια Σολωμου ενα πραγμα?

Γιατί ρε αδερφέ? Καμπούρηδες είμαστε? Τους Ρώσους τους έχεις δει πως είναι? Οι γυναίκές τους γιατί είναι αλλιώς?
Ενέσεις τους έκανε ο Στάλιν?
Σου αρέσει η Σολωμού? Η μονόφρυδος δήθεν φεμινίστρια?(φέρτε τα guerilla girls να την σαπίσουν στο ξύλο)
Καλά είναι τα ελληνόπουλα της γενιάς μου τουλάχιστον... Αλλά ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η παχυσαρκία, όλο κρέας και σκατά τρώμε και έχουμε γίνει σαπιοκοιλιές.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σιγουρα οτι μπορει ο καθενας!!και αν π.χ πουνε για εθελοντες σορυ αλλα δεν θα παω τζαμπα να την βοηθησω την πατριδα..!!!
μα ετσι την βοηθας θα μου πει ..!!
στα παπαρια μου...!!εθελοντης = μαλακας δεν θα γινω..!!αν εχω συμφερον κατι γινεται..!!
αλλα και με τον στρατο μια χαρα την βοηθαω την μαμα πατριδα και απο κει που μου τα περνει απο 100 μεριες..!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατί ρε αδερφέ? Καμπούρηδες είμαστε? Τους Ρώσους τους έχεις δει πως είναι? Οι γυναίκές τους γιατί είναι αλλιώς?
Σου αρέσει η Σολωμού? Η μονόφρυδος δήθεν φεμινίστρια?(φέρτε τα guerilla girls να την σαπίσουν στο ξύλο)
Καλά είναι τα ελληνόπουλα της γενιάς μου τουλάχιστον... Αλλά ένα μεγάλο πρόβλημα είναι η παχυσαρκία, όλο κρέας και σκατά τρώμε και έχουμε γίνει σαπιοκοιλιές.

κάπου, σε "αγαπημένο" σου thread, είχες πει ότι παλιά είχες κάνει σκληρή δίαιτα, Πέλοπα... ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
DUGUJAU κάτι μου λέει ότι είσαι κοριτσάκι. Ευπρόσδεκτη

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά, ο μέσος όρος της Ελληνίδας σε εμφάνιση είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ...
Βγαίνεις έξω και συναντάς μύτες σαν του Μπορμπόκη, αυτιά σαν του Πάσπαλιε, φρύδια σαν του Σκαρτάδου και γάμπες σαν του συγχωρεμένου του Μητσιμπόνα σε συσκευασία του 1.50...φοράνε και ξώκοιλα, και υπόδημα εξωφτερνικό και πουλάνε παραμύθα...λίγες είναι πραγματικά ωραίες τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε σώμα...

Πρίν από πόσα χρόνια, όμως;

Καθώς και από το πόσο ΦΕΣΩΣΑΜΕ τους γονεις μας
Έχω βαρεθεί να το λέω...ο Έλληνας ενδιαφέρεται μόνο για τη ΜΟΥΡΗ κι όχι για την αληθινή ΖΩΗ
Εδώ, τί να σχολιάσουμε;
Σε όλα αυτά μαζί σου...

Πολλά χρόνια πίσω, είχαμε δώσει το φως του πολιτισμού, της κουλτούρας, της Δημοκρατίας.

Είμαστε οι μόνοι που βγάλαμε Δημοκρατία... ΑΛΛΑ....

καταφέραμε να την κάνουμε σκατά, γι' αυτό την λέμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...να έχει και προέλευση!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έχω βαρεθεί να το λέω...ο Έλληνας ενδιαφέρεται μόνο για τη ΜΟΥΡΗ κι όχι για την αληθινή ΖΩΗ

+++++++

Πάνε για ένα ρημαδοκαφέ, έναν καφέ γμτ κέρατό μου και ντύνονται οι μεν γυαλί, μαλλί, παντελόνι, δέκα κιλά άρωμα, πλυμμένο αμάξι ή μηχανή, αποτρίχωση και οι δε βαμμένες με ντουκόχρωμα 10 κιλά, αρωματισμένες, το τακούνι το δεκάποντο και κάθονται κολωνάτοι μην τους φύγει το μεικαπ... Έλεος. Όλα στημένα για την πόζα... Για ένα καφέ και είναι τόσο απορροφημένοι που δεν καταλαβαίνουν ότι ο καφές που πληρώνουν 4 ευρώ είναι ξέπλυμμα...
2 μαγαζάκια έχω βρει να πιεις ένα καφέ της προκοπής, ένα το PutuMayo στη Ν.Σμύρνη και ο Κούκος στη Βαρυμπόμπη. Έλα Χαλάνδρι να πιεις καφέ να τον φτύσεις! Προτιμώ(άκουσον, άκουσον) τον καραβίσιο του Έβερεστ.
Α και να μην ξεχάσω και τον Γιάννη και όλα τα παιδιά στη Στοά της Βουλής.

κάπου, σε "αγαπημένο" σου thread, είχες πει ότι παλιά είχες κάνει σκληρή δίαιτα, Πέλοπα... ;)
Σκληρότατη, μισό άνθρωπο έχασα... Και τώρα έχω ξαναπάρει το 1/4 του ανθρώπου. ʼντε πάλι δίαιτα γιατί δεν βλέπομαι και μου πέφτει...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το θεμα λιγο ξεφευγει με τις γυναικες...!!απο ρουμανια οσο εχω δει βουλγαρια (σκατα)...υπαρχει ενα κακο...!!εχει γυναικες ομορφες αλλα προστιχοφατσες και ελαχιστες!!την ασχημια που χω δει στο ανατολικο μπλοκ στην ελλαδα δεν την εχω δει πουθενα αλλου...!!ασε που αν βρεις γλυκια κοπελα ειναι σαν να βρισκεις 500ευρω στο δρομο
η ελλαδα μια χαρα ειναι...!!εχει απο ολλα και μπαζα και μουναρους και γλυκιες ! η βορεια ελλαδα γενικα ειναι τιγκα στα ωραια μουνια...!!
π.χ σαλονικα οποτε παω χερεται το ματακι μου...!!οι περισσοτεροι που κατακρινουνε τοσο πολυ τις ελληνιδες ισως δεν εχουν βγει παραπερα να δουνε τι πεζει...!!!παντου θα βρεις μουναρους..!!ασε που οι ελληνιδες ειναι λιγο καπατσες αλλα οχι σαν τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ..!!δεν χωραει μετρο συγκρισης...!
μεγαλυτερες πουτανες και στο επαγγελμα και στην ψυχη δεν εχω συναντησει...!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μαζι σου ειμαι ,εκανα τον παραλληλισμο Σκαρταδος-Σολωμου...Ωραιο ζευγαρι θα ηταν...

Ποια η διαφορα μεταξυ ρωσσων αντρων και γυναικων...Οι ρωσσιδες ειναι ψηλες και ανοιχτοχρωμες οπως και οι Pωσσοι αντρες...Στα σωματα ,αδυνατοι και οι 2...Εχετε δει πολλους χοντρους Ρωσσους?Μηπως στο προσωπο,επειδη βαφονται οι γυναικες?Αν τις δεις αβαφες τις περισσοτερες,ειναι προτιμοτερο το θεαμα ενος πεινασμενου λυκου σε στεππα λιγο εξω  απο το Βλαδιβοστοκ...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μαζι σου ειμαι ,εκανα τον παραλληλισμο Σκαρταδος-Σολωμου...Ωραιο ζευγαρι θα ηταν...

Ποια η διαφορα μεταξυ ρωσσων αντρων και γυναικων...Οι ρωσσιδες ειναι ψηλες και ανοιχτοχρωμες οπως και οι Pωσσοι αντρες...Στα σωματα ,αδυνατοι και οι 2...Εχετε δει πολλους χοντρους Ρωσσους?Μηπως στο προσωπο,επειδη βαφονται οι γυναικες?Αν τις δεις αβαφες τις περισσοτερες,ειναι προτιμοτερο το θεαμα ενος πεινασμενου λυκου σε στεππα λιγο εξω  απο το Βλαδιβοστοκ...

Πολλές φορές άβαφες, ή με λιωμένο το ντουκόχρωμα, τις βρίσκω ακόμα πιο όμορφες(τα σπασίματα που οφείλονται στην κακουχία με έλκουνε τα μάλα). Οι άντρες, τουλάχιστον όσοι ξέρω είναι σαν ανάποδο γαμώτο, ανοιχτόχρωμοι ναι, αλλά σκατά.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
+++++++

Πάνε για ένα ρημαδοκαφέ, έναν καφέ γμτ κέρατό μου και ντύνονται οι μεν γυαλί, μαλλί, παντελόνι, δέκα κιλά άρωμα, πλυμμένο αμάξι ή μηχανή, αποτρίχωση και οι δε βαμμένες με ντουκόχρωμα 10 κιλά, αρωματισμένες, το τακούνι το δεκάποντο και κάθονται κολωνάτοι μην τους φύγει το μεικαπ... Έλεος. Όλα στημένα για την πόζα... Για ένα καφέ και είναι τόσο απορροφημένοι που δεν καταλαβαίνουν ότι ο καφές που πληρώνουν 4 ευρώ είναι ξέπλυμμα...
2 μαγαζάκια έχω βρει να πιεις ένα καφέ της προκοπής, ένα το PutuMayo στη Ν.Σμύρνη και ο Κούκος στη Βαρυμπόμπη. Έλα Χαλάνδρι να πιεις καφέ να τον φτύσεις! Προτιμώ(άκουσον, άκουσον) τον καραβίσιο του Έβερεστ.
φιλε εκει που πληρωνεις 4ευρο τον καφε δεν πληρωνεις τον καφε μονο...!!πήρωνεις την θεα π.χ. την περιοχη π.χ. το servise π.χ. το περιβαλον π.χ. την μουσικη που θ ακουσεις π.χ. τον κοσμο που θα δεις κλπ κλπ...
και εσενα αυτο δεν σου αρεσει ρε φιλε?? που οι περισσοτεροι ειναι περιποιημενοι??και ας ειναι ολλα για την μοστρα...!!και μενα μου την σπαει λιγο..!!αλλα αν μου δωσεις μια  καμπριο bmw και ενα μουνι διπλα πιστεψε με να δεισ τι ευκολα που αλλαζει το σκεπτικο...!!και εισαι φρου φρου και αρωματα..!!κατι τετοιυς τους παω γιατι εχουν και με τι να το παιξουν μοστρα αλλα κατι αλλους με κατι κωλοπηραγμενα punto η μουσικη τερμα το χερι να κρεμεται κλπ τους κοροιδευω...!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
DUGUJAU κάτι μου λέει ότι είσαι κοριτσάκι. Ευπρόσδεκτη
Αλαθητο το ενστικτο σου,φαινεται τις μυριζεσαι τις γυναικες απο μακρια...Δες τα post μου εδω και τοσους μηνες και θα καταλαβεις ποσο κοριτσακι ειμαι...Απλα με τσαντιζει που βριζουν ολοι τις ελληνιδες,εχω πιασει και τον εαυτο μου να το κανει αυτο, και λιγο αυτοκριτικη να δει τα χαλια του δεν κανει κανενας μας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Okay, τα είπες πολύ γλυκά και αγγελικά :) καi μπερδεύτηκα, excuse mois

το θεμα λιγο ξεφευγει με τις γυναικες...!!απο ρουμανια οσο εχω δει βουλγαρια (σκατα)...υπαρχει ενα κακο...!!εχει γυναικες ομορφες αλλα προστιχοφατσες και ελαχιστες!!την ασχημια που χω δει στο ανατολικο μπλοκ στην ελλαδα δεν την εχω δει πουθενα αλλου...!!ασε που αν βρεις γλυκια κοπελα ειναι σαν να βρισκεις 500ευρω στο δρομο
η ελλαδα μια χαρα ειναι...!!εχει απο ολλα και μπαζα και μουναρους και γλυκιες ! η βορεια ελλαδα γενικα ειναι τιγκα στα ωραια μουνια...!!
π.χ σαλονικα οποτε παω χερεται το ματακι μου...!!οι περισσοτεροι που κατακρινουνε τοσο πολυ τις ελληνιδες ισως δεν εχουν βγει παραπερα να δουνε τι πεζει...!!!παντου θα βρεις μουναρους..!!ασε που οι ελληνιδες ειναι λιγο καπατσες αλλα οχι σαν τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ..!!δεν χωραει μετρο συγκρισης...!
μεγαλυτερες πουτανες και στο επαγγελμα και στην ψυχη δεν εχω συναντησει...!!

Με συγχωρείς, είσαι καλά ρε φίλε;
Εγώ γιατί όπου και αν πήγαινω, τραίνο πχ, βλέπω φάτσες Ελληνίδα - Ελληνίδα - Ελληνίδα - (ξένη) ʼνθρωπος;
Σχεδόν όλες με μια προσπάθεια, ένα σφίξιμο λες και φάγαν χόρτα του βουνού. Δε λέω αν τους αρέσεις λύνεται η φάση, αλλά με τις ξένες τα πράγματα είναι πιο normal

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Περί ασπρίλας που είπε παραπάνω ο συναγωνιστής...

Δεν βάζουν ντουκόχρωμα μόνον οι κυρίες... αν πάτε σε spa κανονικά όχι για γ@@@@σι... θα δείτε άνδρες που κάνουν περιποίηση σώματος και προσώπου. Δεν είμαι εναντίον ΑΛΛΑ

αν υποψιαστώ ότι θα τρέχω και στο Hondo για να ψάνχω κρέμα φράπας νυκτός και με δώ και με τσεμπέρι και μάσακα, θα αυτοκτονήσω...που έλεγε ο Μήτσος....

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gent007

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
φιλε εκει που πληρωνεις 4ευρο τον καφε δεν πληρωνεις τον καφε μονο...!!πήρωνεις την θεα π.χ. την περιοχη π.χ. το servise π.χ. το περιβαλον π.χ. την μουσικη που θ ακουσεις π.χ. τον κοσμο που θα δεις κλπ κλπ...
και εσενα αυτο δεν σου αρεσει ρε φιλε?? που οι περισσοτεροι ειναι περιποιημενοι??και ας ειναι ολλα για την μοστρα...!!και μενα μου την σπαει λιγο..!!αλλα αν μου δωσεις μια  καμπριο bmw και ενα μουνι διπλα πιστεψε με να δεισ τι ευκολα που αλλαζει το σκεπτικο...!!και εισαι φρου φρου και αρωματα..!!κατι τετοιυς τους παω γιατι εχουν και με τι να το παιξουν μοστρα αλλα κατι αλλους με κατι κωλοπηραγμενα punto η μουσικη τερμα το χερι να κρεμεται κλπ τους κοροιδευω...!!

Ρε μεγάλε 4 ευρώ στον πεζόδρομο τη γούβα για την θέα??? Ποια θέα? Του κρεπατζή απέναντι? Ή τα 5 ευρώ της παραλιακής όπου είναι σκόνη ο καφές. ʼμα θέλω θέα, πετάγομαι στην Πεντέλη και αράζω, τζάμπα είναι. Όσο για την μουσική, πρέπει να πληρώσω ώστε να ματώνουν τα αυτιά μου με ξυνισμένη disco house του 2000 και Γονίδη? Για καφέ πάω όχι για μπουκάλι.
Ο δε κόσμος όταν είναι όπως τον προαναφέρω, όλο πόζα και στήσιμο, ας μου αδειάσουν την γωνιά, όταν ερχόμασταν αυτοί δεν ξέραν που να πάνε...
Δεν με κατάλαβες... ʼλλο περιποιημένος, άλλο στημένος και κακόγουστος. ʼλλο να πάω για ένα χαλαρό καφεδάκι με το βερμουδάκί μου και άλλο να βγάλω το κάμπριο μες στο καυσαέριο(ίσα ρε) για να με δούνε στην καφετέρια(ποιοι να σε δούνε??? έλεος). Ποιο μουνάκι ρε φίλε? Αυτό που στην πρώτη ευκαιρία θα σε χλευάσει για να 'χει να λέει, να σε μειώσει για να σε φέρει στα ίσά της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom