Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μη μου μιλάς για την Τουρκία. Βρες κ πες μου κάτι άλλο. Γιατί το σπίτι μου ήταν στο Ταρλάμπασι για χρόνια. Μάθε που και τι είναι αυτό και μετά έλα να μου πουλήσεις πνεύμα. Ώρες ώρες παρακαλάω να γίνει πόλεμος μόνο και μόνο για απολαύσω σε ποια λαγούμια θα κρυφτούν όσοι πουλούν εκ τους ασφαλούς ελληνιλίκι, πατροδοκαπηλία και στρατοκαβλα. 
εσυ μεγαλε νομιζεις οτι αμα γινει πολεμος θα βγουμε πεζοι και με τ αλογα και τις χατζαρες στα χερια για να δεις ποιος ειναι ΑΝΤΡΑΣ  και ποιος οχι?
θα πεξουνε αρματα πυραυλοι μαχητικα και ναυτικο..!!και θαγινουμε μπουρδελο και  οι 2 πλευρες
παρολα αυτα εχεις δικιο (το πιασα το σκεπτικο σου)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ας συστηθώ για να δειξω πρωτα ποιος είμαι και μετα την οπτικη μου γωνια. 28 -29 ετων βγάζω 1300 με 8 ώρες περίπου εργασίας. Δεν είμαι ούτε φτωχός επομένως ούτε πλούσιος. Τυπικός Έλληνας .
Ασφαλως μας κοροιδευεις!!! Μεσος Ελληνας 28 χρονων βγαζει 1300 ευρω;;;;;;;;;;
Εγω ειμαι παραπανω και κατα πως δειχνουν τα πραγματα σε λιγους μηνες θα ειμαι ανεργος!!!!!!
Ετοιμος για αυτοκτονια!!
Το 700 να βγει και παλι καλα την βγαλαμε και αυτο το μηνα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ασφαλως μας κοροιδευεις!!! Μεσος Ελληνας 28 χρονων βγαζει 1300 ευρω;;;;;;;;;;
Εγω ειμαι παραπανω και κατα πως δειχνουν τα πραγματα σε λιγους μηνες θα ειμαι ανεργος!!!!!!
Ετοιμος για αυτοκτονια!!
Το 700 να βγει και παλι καλα την βγαλαμε και αυτο το μηνα
ναι ρε φιλε δεν παιζει ρολο και η δουλεια και η μορφωση και τα πτυχια?? δεν μπορουμε να χουμε την απαιτηση ενας του πολυτεχνιου και της ιατρικης να βγαζει τα ιδια λεφτα με εναν που δεν εχει τελιωσει καν ενα ΤΕΙ.αυτη ειναι η πικρη αληθεια...!θα ηταν μεγαλη αδικια πιστευω..!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Χαλάουα

Η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα. Δεν είναι όμως και Ασία. Είναι κάπου στη μέση, γέρνοντας πιο πολύ σε τριτοκοσμικές κατάστάσεις.

Δεν υπάρχει τυπικός ή μέσος Ελληνας. Αυτό είναι κάτι που βολεύει όσους ασχολούνται με marketing ή την πολιτική. Οσο segmentation και αν κάνεις, πάντα κάτι ξεφεύγει.

Μεγάλες μύτες στην Ιταλία...καλά..οκ. Για πήγαινε ένα Κολωνάκι που κάθε πωλήτρια την έχει δει και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, και κοινωνικά φτασμένη και γκομενάρα.

Οσο για το στρατό, είναι ιερή υποχρέωση - αλλα όπως φαίνεται, μόνο για τα κορόιδα. Οι μη έχνοτες φυλάνε σύνορα και οι έχοντες (αυτοί που έχουν να χάσουν και τα πολλά δηλαδή) πίνουν καφέ σε κλιματιζόμενα γραφεία δίπλα στο σπίτι σου.
Μεγαλες μυτες για τις ελληνιδες ο τυπος που εγραψε το θεμα εννοουσε  ως φυσιογνωμικο χαρακτηριστικο,γι αυτο και διαφωνησα...Οι ελληνιδες ειναι μυταρουδες μονο απο θεμα χαρακτηρα,οι Ιταλιδες ειναι μυταρουδες και στη φυσιογνωμια και ως χαρακτηρα....Παντα μιλαμε ως μεγαλο ποσοστο,μη τις παιρνει η μπαλα και ολες...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε δεν παιζει ρολο και η δουλεια και η μορφωση και τα πτυχια?? δεν μπορουμε να χουμε την απαιτηση ενας του πολυτεχνιου και της ιατρικης να βγαζει τα ιδια λεφτα με εναν που δεν εχει τελιωσει καν ενα ΤΕΙ.αυτη ειναι η πικρη αληθεια...!θα ηταν μεγαλη αδικια πιστευω..!!
Ναι. Αλλα οχι οτι ο μεσος 28αρης βγαζει 1300 ευρω. ΑΕΙ εχω τελειωσει. Δεν υπαρχουν δουλειες . Μας χρωστανε μισθους... Αυτοκτονια αμα σου λεω...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γαμησετα αυτη ειναι η ελλαδιτσα μας δυστυχως ενω αλλου και αλλου ειμαστε 1οι σε κατι τετια υστερουμε...!!
και ειδεικα στον ιδιωτικο τομεα...!!!ποοοπο εκει ειναι σκαταααα..!!ασε που αν δεν εισαι ευχαριστημενος!!δρομο..!!περιμενουν απο πισω κοσμακης και για πιο λιγα λεφτα..!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι αργα η γρηγορα ολες οι ιδιωτικες εταιρειες στην Ελλαδα θα κλεισουν , εκτος απο τις πολυεθνικες κολοσσους. Μαυρο φιδι μας εφαγε.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το αν ο Ελληνικός λαός, όπως και κάθε λαός που καλείται να υπερασπιστεί την πατρίδα του, θα κάνει αυτό που πρέπει, το έχει αποδείξει ιστορικά. Αλίμονο όμως σ'όλους αυτούς που "πουλάνε" ιδανικά. Κάποτε ήξερα έναν αγάμητο χλεχλέ τύπο στη σχολή μου, ο οποίος ήταν δόκιμος στο στρατό (με πολύ βύσμα μάλλον), ο οποίος το έπαιζε υπερπατριώτης
και σε μια κουβέντα πάνω είπε "όποιον τούρκο βρω θα τον κρεμάσω και μετά θα γεμίσω με καυτό μολύβι το κορμί του!". Από κάτι τέτοιους κινδυνέυουμε. Θυμίζω ότι το 1897 η πατρίδα μας σύρθηκε σε έναν άτυχο πόλεμο εξαιτίας της "Εθνικής Εταιρίας", μιας  υπερεθνικιστικής οργάνωσης. Επιτέλους, πότε θα διαχωριστεί ο υγιής πατριωτισμός από την φανατισμένη υστερία;;;;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ολοι στην σημερον ημερα παλευουν για μια θεση στο δημοσιο.στα σιγουρα..!μηνας μπει μηνας βγει τα στανταρ θα πεσουν...!
ποιος μπαινει ειναι το θεμα!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Οι Ιταλίδες πάντως που βλέπω ως τουρίστριες έχουν μάτια χάσκι και είναι γαμώ τα μουνιά και καλοντυμένες. Καλά κάνουν και είναι ψυλομύτες. Αλίμονο αν οι μιλανέζες έχουν κάτω το κεφάλι.

Η πλάκα στην Ελλάδα όπως το βλέπω εγώ είναι ότι δεν υπάρχει το μέσο. Μόνο άκρα.

Π.χ. δεν πρόκειται να συμφωνήσω εγώ με τον άλλο γιατί εγώ είμαι πλέον σε οριακή κατάσταση και ο άλλος έχει χεστεί στο τάληρο. Πως να συμφωνήσουμε όταν δεν ζούμε τις ίδιες καταστάσεις?
Εννοείται πως αν έβγαζα εκατομμύρια, η Ελλάδα θα μου φαινόταν σούπερ ουάου. Τώρα που δεν συμβαίνει αυτό και δεν βλέπω φως στο τούνελ, η Ελλάδα μου φαίνεται ένα αίσχος.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αυτον τον ΑΣΕΠ τον εμπιστευεστε ως αμεροληπτο; Ξερετε παραδειγματα φιλων σας που μπηκαν δημοσιο μεσω ΑΣΕΠ , τυπικα, αλλα με βισμα, ουσιαστικα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αυτον τον ΑΣΕΠ τον εμπιστευεστε ως αμεροληπτο; Ξερετε παραδειγματα φιλων σας που μπηκαν δημοσιο μεσω ΑΣΕΠ , τυπικα, αλλα με βισμα, ουσιαστικα;
οχι φυσικα...!!κωλοσυστημα ο ασεπ....!!εγω ξερω και περιπτωσεις για τις και καλα δηθεν μυστικες πανελληνιες...!!αρχιδια...!!μυδια
ασε που ειμουνα σε ενα σχολιο με την θεια μου που ειχε βαρδια και επινα καφεδακι και δινανε ΑΣΕΠ και βγενει ενας μαθηματικος και οριοτανε ο ανθρωπος...!!και ειχε και μια ηλικια...!!
λεει τοσα χρονια ιδιετερα τοσα χρονια στην σχολη εφαγα τοσσα χρονια στα φροντιστηρια και τετια θεματα αλυτα δεν μου χουνε ξανατυχει..τζαμπα τοσες προετοιμασιες..!!
τον λυπηθηκα...τι παρηγορια να του δωσεις αυτου του ανθρωπου..!!ασε που αν του πεις υπομονη θα τον εξοργησεις περισσοτερο θα σου πεθι κιαλο??ελεος

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν εχεις ΒΙΣΜΑ εισαι κυιλε....καποτε θα βολευτεις και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο..!!
και θα το ξαναπω για 2η φορα σημερα..!!ποιος ειναι αυτος που εχει βισμα και δεν θα το χρησιμοποιησει??

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πριν λιγο καιρο διαβασα οτι στις εξετασεις για την τραπεζα της Ελλαδας , απαγορευτηκε ειδικα για αυτον τον διαγωνισμο, η αναβαθμολογηση. Που να ειχε και συνεντευξη!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι Ιταλίδες πάντως που βλέπω ως τουρίστριες έχουν μάτια χάσκι και είναι γαμώ τα μουνιά και καλοντυμένες. Καλά κάνουν και είναι ψυλομύτες. Αλίμονο αν οι μιλανέζες έχουν κάτω το κεφάλι.

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ. Το λέω εχοντας ζήσει Βενετία για 2 μήνες δια επαγγελματικούς λόγους

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1

Η πλάκα στην Ελλάδα όπως το βλέπω εγώ είναι ότι δεν υπάρχει το μέσο. Μόνο άκρα.

Π.χ. δεν πρόκειται να συμφωνήσω εγώ με τον άλλο γιατί εγώ είμαι πλέον σε οριακή κατάσταση και ο άλλος έχει χεστεί στο τάληρο. Πως να συμφωνήσουμε όταν δεν ζούμε τις ίδιες καταστάσεις?
Εννοείται πως αν έβγαζα εκατομμύρια, η Ελλάδα θα μου φαινόταν σούπερ ουάου. Τώρα που δεν συμβαίνει αυτό και δεν βλέπω φως στο τούνελ, η Ελλάδα μου φαίνεται ένα αίσχος.
Και εγω τρελαινομαι για ιταλιδες...Τις θεωρω τις πιο ωραιες γυναικες μαζι με σουηδεζες και τσεχες...Η μυτη ειναι χαρακτηριστικο τους γνωρισμα,πως να το κανουμε?Αν βγαζεις πολλα λεφτα στις περισσοτερες χωρες στον κοσμο περνας τελεια...Αν τα οικονομικα σου ειναι ασχημα και θες να τα βελτιωσεις ειναι το προβλημα.Η Ελλαδα δεν ενδυκνειται για αξιοποιηση ευκαιριων...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θυμίζω ότι το 1897 η πατρίδα μας σύρθηκε σε έναν άτυχο πόλεμο εξαιτίας της "Εθνικής Εταιρίας", μιας  υπερεθνικιστικής οργάνωσης. Επιτέλους, πότε θα διαχωριστεί ο υγιής πατριωτισμός από την φανατισμένη υστερία;;;;

Φίλε μαζί με την υπερεθνικιστική Εθνικη Εταιρεία, πολεμήσαν τότε κάποιοι παλαίμαχοι της Παρισινής Κουμμούνας, και οι Γαριβαλδινοί.
Αν αυτοί ήταν "φασίστες" εγώ είμαι κινέζος.
Μην παίρνετε σόβαρα ότι σας πουλάνε κάποιοι.
Ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα.
Αν τότε έγινε πόλεμος δεν οφείλεται στην Εθνική Εταιρεία, αλλά στην ανυπαρξία πολιτικής ικανής να τον αποτρέψει.
Φιλικά

ΥΓ: Όποιος θέλει πηγές ευχαρίστως να τον παραπέμψω.
ΥΓ2: Και όποιος χρησιμοποιεί το "υπερ" να θυμάτε ότι υπάρχει και το "υπό", να ψαχνόμαστε για υποπατριώτες ή δεν "κάνει"?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πριν λιγο καιρο διαβασα οτι στις εξετασεις για την τραπεζα της Ελλαδας , απαγορευτηκε ειδικα για αυτον τον διαγωνισμο, η αναβαθμολογηση. Που να ειχε και συνεντευξη!!
φιλε μην την ψαχνεις...!!
ζητω το βισμα ειναι η ελλαδα..!!
εδω  που λεει ο λογος στα μπουζουκια να πας αν εχεις γνωστο τραπεζακι θα σου βρει καπου θα σε βολεψει..!!ενω ο απλος πελατης που θα πιει το ποτακι ουτε καν τραπεζι πορτα
ενα αθλιο παραδειγμα...!!
αν εχεις βισμα μα στο δημοσιο στο στρατο οπουδηποτε θα περασεις καλα..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα μην μιλησουμε καλυτερα για εξετασεις...!!καθε ειδους πανελληνιες!!στα πανεπιστημια παντου οχ οχ οχ!!χαμος

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η Ελλαδα δεν ενδυκνειται για αξιοποιηση ευκαιριων...

Ενδύκνειται ειδικά τώρα που εκποιούνται τα πάντα. Αλλά θες κεφάλαιο. Π.χ. τώρα που γίνεται το πανηγύρι με την παραλιακή και πωλείται σε Ιαπωνέζους για καζίνο κλπ, αν είσαι ξύπνιος και έχεις μεγάλο κεφάλαιο, θα φας ένα κομματάκι από το γλυκό. Αλλά το χρήμα πάει στο χρήμα, και τα χρήματα πάνε γύρω γύρω στους έχοντες(και εννοώ τα μεγάλα κεφάλια, όχι τους νεόπλουτους της Εκάλης)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom