Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως οταν επιστρεφει ο πολιτικος αυτα που εχει κλεψει ειναι κατι σαν χαρακιρι?  :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ας συστηθώ για να δειξω πρωτα ποιος είμαι και μετα την οπτικη μου γωνια. 28 -29 ετων βγάζω 1300 με 8 ώρες περίπου εργασίας. Δεν είμαι ούτε φτωχός επομένως ούτε πλούσιος. Τυπικός Έλληνας .

Ζητάει  Να πας στρατό και να χάσεις 1 χρόνο από τη ζωή σου ενώ καμια άλλη ευρωπαικη χώρα δε στο ζητάει.
 Από τις υψηλότερες φορολογίες στην Ευρώπη.
 Τη γνώμη σου για το κρατος ΜΟΝΟ μια στα 4 χρόνια.

Προσφέρει
 Οικογενειοκρατία. Από το ποιος θα γινει βουλευτής κυβερνήτης σου δηλαδή εως το ποιος θα καταλάβει θέσεις εργασίας
 Ανασφάλεια. Θα κλείσει η εταιρία που δουλέυεις αύριο? Θα σε κλέψουν? Αστυνομία λιγη για του λίγους?
Ελλειψη ευκαιριών ΠΑΝΤΟΥ από ποια γυναίκα θα γνωρίσεις (φαινόμενο παρέα) ,εως τι θα σπουδάσεις?γινε ζωγράφος στην Ελλάδα να πεινάσεις?.
 Πρωτη σε παχυσαρκία η Ελλάδα?ποσες χοντρες βλέπω καθημερινα δε λεγεται το 1/3 των Ελληνίδων εινια χοντρές ,το άλλο 1/3 εχει μύτη σαν τον πινοκιο η τον μωχάμετ άλι ύστερα από αγώνα

Γιατι ακόμα μενεται Ελλάδα? ?εγω μένω γιατι ειμαι  :jerking:?..αλλα θα την κανω
1300 ευρω με 8 περιπου ωρες εργασιας..? και ειναι αυτος μεσος μισθος..?δεν νομιζω φιλε μου..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όποιος είναι σπίτι ας ρίξει μια ματιά στις μεσημεριανές εκπομπές, να δει ποιοί δίνουν τον τόνο στη σύγχρονη Ελληνική "πραγματικότητα" :idiot:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οχι η επιστροφη δεν ειναι χαρακιρι απλα περιμενοι την επομενη φορα που δεν θα τον πιασουν ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
αυτη η χώρα που τοσο πολυ αγαπαω,κανει τα εξης δυστηχως,απαντωνατς στο ερωτημα...
Σου ζηταει τα μαλλια της κεφαλης σου...και
Σου προσφερει τριχες...απ τα αρχιδια τους..

Υπαρχει ενα τραγουδι που λεει:
Ελλαδα στους ωμους,τη γη κουβαλας...
Εσυ που χαραξες τους δρομους,τη φωνη σου να βρεις ζητας!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ναι ειναι καλα εκει που ειναι ο Μεγας Στελιος

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στην Ελλάς του δυο χιλιάδες
γίναν όλοι βασιλιάδες,
λαϊκοί τραγουδιστάδες.
Στη δικιά μας κοινωνία
ζούσαμε άλλη αγνωνία,
μην πας στη Γερμανία.

- Πες μου τι θα κάνεις τώρα
έτσι που σε καταντήσαν
πατρίδα σερβιτόρα.
Στα σκυλάδικα χορεύεις
μες στη νύχτα ταξιδεύεις
ταυτότητα γυρεύεις.

Στίχοι: Σταμάτης Σπανουδάκης
Μουσική: Σταμάτης Σπανουδάκης
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης

Σκληροί καιροί μες στη φωτιά
εφτά καημοί, πληγές εφτά.
Kι εγώ κρατώ κλαδί ελιάς
κι εσύ να κλαις σαν με κοιτάς.

Ελλάδα, στους ώμους
τη γη κουβαλάς,
εσύ που χάραξες τους δρόμους
τη φωνή σου να βρεις, ζητάς.

Σαν μια γιορτή απ' τα παλιά
χρυσή εποχή θα 'ρθεί ξανά

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και το χειροτερο ο Μεγαλος να λεει το μελον ?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
γίναν όλοι βασιλιάδες,
λαϊκοί τραγουδιστά δες.
Στη δικιά μας κοινωνία
ζούσαμε άλλη αγνωνία,
μην πας στη Γερμανία.

έτσι που σε καταντήσαν
πατρίδα σερβιτόρα.
Στα σκυλάδικα χορεύεις
μες στη νύχτα ταξιδεύεις
ταυτότητα γυρεύεις.

Μεγαλος λεει το μελον

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
γίναν όλοι βασιλιάδες,
λαϊκοί τραγουδιστά δες.
Στη δικιά μας κοινωνία
ζούσαμε άλλη αγνωνία,
μην πας στη Γερμανία.

έτσι που σε καταντήσαν
πατρίδα σερβιτόρα.
Στα σκυλάδικα χορεύεις
μες στη νύχτα ταξιδεύεις
ταυτότητα γυρεύεις.

Μεγαλος λεει το μελον
σωστα!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ παρατηρώ πάντως ότι με κάθε πλάγιο τρόπο κοιτάνε να μας κρατήσουν εδώ μέχρι να μας πάρουν και το τελευταίο ? που θα μας απομείνει.

Εμένα μου έχει προσφέρει ένα ανεπανάληπτο μπούκωμα μέχρι τα ρουθούνια. Ούτε Βάνκελ να ήμουνα. Δίνω, δίνω γκάζι και δεν καθαρίζει με τπτ! Στην πορεία ψόφησαν και κάμποσα άτια στο μοτέρ, οπότε μου έκανε ένα tuning μεγαλείο, αρρύθμιστο ρελαντί, μπούκωμα ως ψηλά και για να δουλέψει θέλει πρόσθετα που καίνε την πολλαπλή όμως, οπότε είτε πάει για rebuild, είτε για απόσυρση, ό,τι προλάβουμε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σόρυ αλλα tuning στο οποίο δεν έχει προηγηθεί blueprint είναι τσαπατσούλικη δουλειά

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σύντροφοι εδώ και αρκετά χρόνια η ελλαδιτσα μας βρίσκετε κάτω από καθεστώς προσπάθειας  καταρράκωσης του ηθικού του λαού και την πλήρη αμερικανοποιηση της ζωής του τόπου ,Που σημαίνει τα πάντα στης τράπεζες  λιγότερες επιχειρήσεις για να υπάρχει καλλίτερος έλεγχος  ( εφορία ) λιγότερο η καθόλου κράτος  όποτε τα πάντα στους ιδιώτες  ( φαντασθείτε ακόμα και ο έλεγχος της αγοράς σε ιδιωτική εταιρία ) και ποιος θα μας φιλάει προφανώς ο θεός 
Αφού τα μεγάλα κόμματα ακολουθούν  την ίδια πολιτική  της Ε.Ε  δεν ενδιαφέρονται για τον απλό εργάτη τον συνταξιούχο τον Υπάλληλο που πλήρωνε την ντομάτα το κιλό 50 δραχμές και τώρα 1,5 εύρο και η ερώτηση είναι ποίος κερδίζει αυτή την διάφορα 1,5 Χ 340 =  510 Δρ ? 50 505 Δρ που πάνε ποσά παίρνει ο αγρότης και τα υπόλοιπα ? ποιος είναι υπεύθυνος για να κάνει έλεγχους ?
Η Ε.Ε τι κάνει  ? όταν χάνουν οι έμποροι και οι βιομήχανοι και πάνε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο πάντα μας πηδάει τώρα με την ντομάτα  όμως ? δεν τους ενδιαφέρει και ξέρετε γιατί τα αφεντικά της Ε,Ε κονομάνε και δεν υπάρχει πρόβλημα  ??????
Αλλά άμα βγει μια κυβέρνηση και πει άντε γαμηθείτε  από αύριο  ντομάτα  30  λεπτά το κιλό ξέρετε τι έχει να γίνει από της Βρυξέλλες  ?????????? θα γαμηθεί το σύμπαν ?
ʼρα η Ε.Ε  δεν είναι για μας  μάλλον για τους έχοντες τους κατέχοντες , και τελευταία τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  αυτή είναι η Ε.Ε  και δεν είμαι κομουνιστής  αλλά δεν γουστάρω όχι μόνο να μου πιάνουν τον κώλο  αλλά  και να με γαμάνε ξεροσφύρι  θέλω να υπάρχει και λίγο αίσθημα  . λίγο αίσθημα ρε γαμώτο ??

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Η κατάρα που περιβάλλει ό,τι υπάρχει εντός συνόρων φαίνεται να ξαναχτυπά. Δυστυχώς, επόμενο θύμα της φέρεται η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση που ετοιμάζει η Red Bull για την Πέμπτη 31 Μαίου. Η πολύ σπάνια λοιπόν επίσκεψη μονοθεσίου της Formula 1 στην Ελλάδα, που θα αφορούσε το πέρασμα της RB3 από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με τον Mark Webber στο τιμόνι, είναι στον αέρα! Αιτία; Μερικές ώρες πριν από την πραγματοποίηση ενός ονείρου για χιλιάδες φίλους της Formula 1 στην Ελλάδα, οι υπεύθυνοι της γέφυρας αποφάσισαν να θέσουν όρους που... ουσιαστικά ακυρώνουν την εκδήλωση.

Ακούστε, λοιπόν:
- απαγορεύουν ρητά να κινηθεί το μονοθέσιο με ταχύτητα άνω των 80χλμ/ω πάνω στη γέφυρα
- απαγορεύουν κάθε παρέκκλιση από τη θεωρητική πορεία

Με άλλα λόγια, το μονοθέσιο πρέπει να πηγαίνει τόσο αργά που μπορεί και να πάρει και φωτιά από την υπερθέρμανση αφού δεν θα μπαίνει ο απαιτούμενος αέρας στα ψυγεία και το κυριότερο, παρότι υπάρχει άφθονος χώρος, δεν θα υπάρξει κανένα σόου. Αν και όλοι διψάτε να δείτε ντόνατς, όλοι περιμένετε πώς και πώς να δείτε λίγο καμένο λάστιχο, οι υπεύθυνοι της γέφυρας το απαγορεύουν!

Και μη βιαστεί κανείς να μιλήσει για λόγους ασφαλείας. Όλα αυτά είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον! ʼλλωστε οι Τούρκοι το έχουν ήδη κάνει στο Βόσπορο και εκεί μπορούσαν όλοι να καταλάβουν πως το πέρασμα διαφήμιζε τη χώρα, την πόλη και τη γέφυρα σε όλο τον κόσμο.

Στη δική μας περίπτωση, φαίνεται ότι προτιμάμε να γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, ακυρώνοντας την τελευταία στιγμή την εκδήλωση. Όπως και να ?χει, αυτήν τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Πρέπει λοιπόν όλοι μας, όλοι όσοι θέλουμε να δούμε τον Mark Webber στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, να διαμαρτυρηθούμε με όποιο μέσο έχουμε. Εμείς το κάναμε δημοσιεύοντας αυτό το άρθρο.

Το τηλέφωνο της Γέφυρα Α.Ε. είναι 2106858196.

H αντιγραφή είναι από το . Τώρα βέβαια σαν γεγονός μπορεί για κάποιους να μην φαντάζει τόσο τρομερό αλλά από κάτι τέτοια αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι έχουν σκατά στο κεφάλι τους.
Όσο για τους μαλάκες της Γέφυρα Α.Ε. 80 ναναι οι ώρες τους.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Η κατάρα που περιβάλλει ό,τι υπάρχει εντός συνόρων φαίνεται να ξαναχτυπά. Δυστυχώς, επόμενο θύμα της φέρεται η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση που ετοιμάζει η Red Bull για την Πέμπτη 31 Μαίου. Η πολύ σπάνια λοιπόν επίσκεψη μονοθεσίου της Formula 1 στην Ελλάδα, που θα αφορούσε το πέρασμα της RB3 από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με τον Mark Webber στο τιμόνι, είναι στον αέρα! Αιτία; Μερικές ώρες πριν από την πραγματοποίηση ενός ονείρου για χιλιάδες φίλους της Formula 1 στην Ελλάδα, οι υπεύθυνοι της γέφυρας αποφάσισαν να θέσουν όρους που... ουσιαστικά ακυρώνουν την εκδήλωση.

Ακούστε, λοιπόν:
- απαγορεύουν ρητά να κινηθεί το μονοθέσιο με ταχύτητα άνω των 80χλμ/ω πάνω στη γέφυρα
- απαγορεύουν κάθε παρέκκλιση από τη θεωρητική πορεία

Με άλλα λόγια, το μονοθέσιο πρέπει να πηγαίνει τόσο αργά που μπορεί και να πάρει και φωτιά από την υπερθέρμανση αφού δεν θα μπαίνει ο απαιτούμενος αέρας στα ψυγεία και το κυριότερο, παρότι υπάρχει άφθονος χώρος, δεν θα υπάρξει κανένα σόου. Αν και όλοι διψάτε να δείτε ντόνατς, όλοι περιμένετε πώς και πώς να δείτε λίγο καμένο λάστιχο, οι υπεύθυνοι της γέφυρας το απαγορεύουν!

Και μη βιαστεί κανείς να μιλήσει για λόγους ασφαλείας. Όλα αυτά είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον! ʼλλωστε οι Τούρκοι το έχουν ήδη κάνει στο Βόσπορο και εκεί μπορούσαν όλοι να καταλάβουν πως το πέρασμα διαφήμιζε τη χώρα, την πόλη και τη γέφυρα σε όλο τον κόσμο.

Στη δική μας περίπτωση, φαίνεται ότι προτιμάμε να γίνουμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, ακυρώνοντας την τελευταία στιγμή την εκδήλωση. Όπως και να ?χει, αυτήν τη στιγμή όλα είναι στον αέρα. Πρέπει λοιπόν όλοι μας, όλοι όσοι θέλουμε να δούμε τον Mark Webber στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, να διαμαρτυρηθούμε με όποιο μέσο έχουμε. Εμείς το κάναμε δημοσιεύοντας αυτό το άρθρο.

Το τηλέφωνο της Γέφυρα Α.Ε. είναι 2106858196.

H αντιγραφή είναι από το . Τώρα βέβαια σαν γεγονός μπορεί για κάποιους να μην φαντάζει τόσο τρομερό αλλά από κάτι τέτοια αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι έχουν σκατά στο κεφάλι τους.
Όσο για τους μαλάκες της Γέφυρα Α.Ε. 80 ναναι οι ώρες τους.

Εδω ομως δεν εχει να κανει το δημοσιο αλλα η γαλλικη εταιρια που εφτιαξε την γεφυρα και εχω την αισθηση πως το προβλημα ειναι επειδη η red bull ειναι αγγλικη ομαδα.Αν ζηταγε κατι τετοιο η ρενο θα εβλεπες ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα θα ειναι και κλειστη η γεφυρα κατα την ολη διαρκεια, ποσο κοστος θα ηταν αυτο? Χωρια εαν γινει καμια μαλακια ζημια στην ευαισθητη μας γεφυρουλα? 

Το εχω πει ξανα και ξανα, ολα για τα λεφτα γινουνται!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η γέφυρα έχει γίνει με PPP. Που σημαίνει ότι τη διαχείρισή της την έχει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εταιρια που την κατασκεύασε.

Εδω όμως το θέμα ξεπερνάει θέματα διαχείρισης.

Κάποιος θα πρέπει να διακαιολογήσει την απόφαση αυτή στο κράτος - δηλαδή ΚΑΙ εμάς

Η προκειται για γαλλικά πεισματάκια

Η υπάρχει πρόβλημα στατικότητας της γέφυρας

Προφανώς, κανένα από τα 2 ενδεχόμενα δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό. Αυτά γίνονται μόνο σε Αφρικανικά κράτη με το σκεπτικό ότι "σας κάναμε και γέφυρα, θέλετε και να τη χρησιμοποιείτε;"

Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και οι λοιποί υπάλληλοί μας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα θέμα προβολής της Ελλάδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom