pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Την απάντηση την δώσατε πολλοι απο μόνοι σας για τ ποιοσ φταει ποθ η Ελλάδα ζητάει και δε δίνει..
Απλά........οι παλιότεροι που έφτιαξαν αυτην την Κουλτούρα ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ Απόα ΕΣΑΣ.
Τι θα πει φταίνε οι δημόσιοι.
Τι θα πει φταίνε οι πλούσιοι.
Δεν υπάρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Για τους Ελληνες παντα ο απεναντι τους ήταν ο πλυσιοσ αν εσυ ησουν φωτχος, ο δημοσιος αν εσυ δουλευεσ στον ιδιωτικο, ο φλωρος να εσυ δεν ειχεσ γκομενα και ο αλλος πηδαγε ο , ο , ο.
Πραγματικα δε το λεω επειδη ειμαι το παιζω ανωτερος -γιατι δεν ειμαι - αλλα εγω νιαστηκα αρκετεσ φορες και διεκδικησα θεματα του "αλλου" οχι απο καλοσύνη αλλα απο δικαιοσύνη.Αργότερα βέβαια που "μεγάλωσα" βαρέθηκα και αποστασιοποιήθηκα...
Επειδη λοιπον ο καθενασ κοιταει κοντοφθαλμα την παρτυ του -και ψηφιζει με γνωμονα πως θα γινει συμβασιουχος... γι αυτο και ειμαι απογοητευμενος με το θεμα.
Δεν φταινε ουτε οι δημοσιοι υπαλληλοι ουτε οι πλουσιοι.
Φταινε αυτοι που κυβερνανε που αφηνουν τους δημοσιους υπαλληλους να κοπροσκυλιαζουν και τους πλουσιους να πινουν το αιμα του λαου.
Αλλα εχουμε πολιτικο συστημα οπου η κυβερνηση προκυπτει απο το λαο. Οποτε φταιμε εμεις που δεν τους παιρνουμε με τις ντοματες αλλα τους υποστηριζουμε.