Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Την απάντηση την δώσατε πολλοι απο μόνοι σας για τ ποιοσ φταει ποθ η Ελλάδα ζητάει και δε δίνει..
Απλά........οι παλιότεροι που έφτιαξαν αυτην την Κουλτούρα ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ Απόα ΕΣΑΣ.
Τι θα πει φταίνε οι δημόσιοι.
Τι θα πει φταίνε οι πλούσιοι.

Δεν υπάρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Για τους Ελληνες παντα ο απεναντι τους ήταν ο πλυσιοσ αν εσυ ησουν φωτχος, ο δημοσιος αν εσυ δουλευεσ στον ιδιωτικο, ο φλωρος να εσυ δεν ειχεσ γκομενα και ο αλλος πηδαγε ο , ο , ο.
Πραγματικα δε το λεω επειδη ειμαι το παιζω ανωτερος -γιατι δεν ειμαι - αλλα εγω νιαστηκα αρκετεσ φορες και διεκδικησα θεματα του "αλλου" οχι απο καλοσύνη αλλα απο δικαιοσύνη.Αργότερα βέβαια που "μεγάλωσα" βαρέθηκα και αποστασιοποιήθηκα...

Επειδη λοιπον ο καθενασ κοιταει κοντοφθαλμα την παρτυ του -και ψηφιζει με γνωμονα πως θα γινει συμβασιουχος... γι αυτο και ειμαι απογοητευμενος με το θεμα.

Δεν φταινε ουτε οι δημοσιοι υπαλληλοι ουτε οι πλουσιοι.
Φταινε αυτοι που κυβερνανε που αφηνουν τους δημοσιους υπαλληλους να κοπροσκυλιαζουν και τους πλουσιους να πινουν το αιμα του λαου.

Αλλα εχουμε πολιτικο συστημα οπου η κυβερνηση προκυπτει απο το λαο. Οποτε φταιμε εμεις που δεν τους παιρνουμε με τις ντοματες αλλα τους υποστηριζουμε.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα εχουμε πολιτικο συστημα οπου η κυβερνηση προκυπτει απο το λαο. Οποτε φταιμε εμεις που δεν τους παιρνουμε με τις ντοματες αλλα τους υποστηριζουμε.

και ποιος θα μας κανει τα ρουσφετια;

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι χτισουν τις μεζονετες συνηθως σταματανε να φωναζουν γιατι πλεον δεν ειναι κακομοιρη κλαψιαριδες.  Μακαρι να υπηρχαν αξιολογοι πολιτικη και εγω μαζι σου να ψηφισω Βεργη για αντιδραση παρα να μπω στην ουρα να ψηφισω εναν μαλακα, αλλα μεχρι τοτε, τι αλλαζει?  

Δυστυχος το πραγμα δεν ειναι πλεον μονο κρατικο αλλα και κοινωνικο και για αυτο, φταιμε εμεις.  Εαν δεν ειναι καποιος προθυμος να πραξει στα σημεια που μπορει τοτε καλυτερα να μη κλαιγετε.  Ο καθενας αδιαφορει για τον γειτονα του, οταν καιγετε το σπιτι του γειτονα του λεει "κοιτα τι επαθει ο φουκαρας" και τραβαει αναβει ενα τσιγαρο, ενω επρεπε να τρεξει να βοηθησει να τη σβησει πριν ερθει και σ'αυτον.  Στ'αρχιδια του ομως και επειδη ειναι πλεον δεδομενο αυτο αδιαφορουμε για το τι γινεται αρκει να περναμε καλα.

Ισως το γραφικος να ειναι προαγωγη απο τον μαλακα αλλα και οι δυο το ιδιο γαμηση φαγανε, η διαφορα πια ειναι? ο ενας τριβει το κολο το σιωπηλα και ο αλλος τριβει & κλαγετε.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
οχι στη Σουηδια εχει κρυο
υπαρχουν και αλλες χωρες

Τωρα που το σκεφτομαι ομως υπαρχουν πολλοι Ελληνες (οι περισσοτεροι ισως) που τους αξιζει αυτο το χαλι γιατι ειναι και αυτοι για τα μπαζα. ΚΟιμισμενοι που περιμενουν το βυσμα τους η τον μπαμπα τους να τους βολεψει. Εχουμε γεμισει απο δαυτους. Αυτοι ας μεινουν να κανουν παρεα στους Αλβανους και εμεις ας παμε καπου καλα...

Που προτεινεις εσυ?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
και ποιος θα μας κανει τα ρουσφετια;

Αν υπηρχε κατι σαν τον ΑΣΕΠ αλλα αξιοπιστο και δικαιο δεν θα χρειαζοντουσαν τα ρουσφετια.
Επιτελους ας καταργηθει το κρατος των αχρηστων βυσματουχων.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω, εγω την εχω κανει ηδη για νοτια Γαλλια. δεν ειναι και ασχημα. Αλλιως θα διαλεγα Ισπανια. Κρατανε λιγο απο Ελλαδα αλλα ειναι σουπερ οργανωμενοι και δεν χρειαζεται να συχτιριζεις καθημερινα για να κανεις τη δουλεια σου

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν υπηρχε κατι σαν τον ΑΣΕΠ αλλα αξιοπιστο και δικαιο δεν θα χρειαζοντουσαν τα ρουσφετια.
Επιτελους ας καταργηθει το κρατος των αχρηστων βυσματουχων.
οπως ελπιζω οτι καταλαβες ειρωνικο ηταν το "ποιος θα μας κανει τα ρουσφετια"

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Αδέλφια ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία γιατί όλοι θα πεθάνουμε περιμένοντας.
Και η ερώτηση είναι γιατί οι έλληνες που πάνε στο εξωτερικό προκόβουνε και τα βγάζουν πέρα με τον ανταγωνισμό εκεί
Και η απάντηση είναι ότι εδώ τον περνούμε όλοι

Και οι Αλβανοι που ειναι στην Ελλαδα προκοβουν.
Οι Ελληνες που πανε εξω προκοβουν γιατι πανε εξω με ορεξη να δουλεψουν.
Οταν μενουν εδω συνηθως κοπροσκυλιαζουν.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να στο πω και ετσι.Οι Ελληνες φταινε-οι ποιο πολλοι οχι ολοι που εφτιαξαν τετοιο κρατος
εκει θελω να καταληξω φιλε μου! προφανως φταινε οι ιδιοι οι ελληνες που ενω βριζουν το δημοσιο αλλα κ το πως εχει εξελιχθει η ελληνικη κοινωνια γενικοτερα σχεδον ολοι ειναι πρωτοι στο βολεμα στο αραγμα κ στο κοροιδεμα! ετσι δουλεια δεν γινεται! οποιος απεχθανεται την ιδιωτικη κ προσωπικη πρωτοβουλια και βολευεται με το οτι αρπαξω, αυτος δημιουργει το προβλημα κ μετα γκρινιαζει κιολας για την πουτανα τη ζωη...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
οπως ελπιζω οτι καταλαβες ειρωνικο ηταν το "ποιος θα μας κανει τα ρουσφετια"

Ναι το καταλαβα. Γι'αυτο εχει περιορισει το ρολο του ΑΣΕΠ η ΝΔ.
20 χρονια στην απεξω πως θα βολεψουν τα αχρηστα γαλαζια παιδια?
Οι αχρηστοι πρασινοφρουροι βολευτηκαν τοσα χρονια.
Αν ξαναβγει η ΝΔ θα ειναι γιατι πολλοι ελπιζουν σε ρουσφετια (εκτος της ανυπαρξιας του ΠΑΣΟΚ).
Μη ξεκινησουμε ομως τα κοματικα γιατι θα το χαλασουμε το το θεμα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
δεν ξερω, εγω την εχω κανει ηδη για νοτια Γαλλια. δεν ειναι και ασχημα. Αλλιως θα διαλεγα Ισπανια. Κρατανε λιγο απο Ελλαδα αλλα ειναι σουπερ οργανωμενοι και δεν χρειαζεται να συχτιριζεις καθημερινα για να κανεις τη δουλεια σου

Μπα και η Ισπανια ψιλομπουρδελο ειναι εχω ακουσει.
Οχι βεβαια οπως εδω που ειμαστε κανονικο μπουρδελο, χωρις τσατσα ( μη σου πω και χωρις πουτανα).

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μα ακομα και στον ΑΣΕΠ πηγαινεσ μιλημενος στην συνεντυξη

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ έχω να πω το εξής.
Δε μου αρέσει το γεγονός ότι στην επαρχία δεν υπάρχουν μπουρδέλα του
εικοσάευρου.Είναι μεγάλη αδικία.
Ο λόγος είναι απλός.
Αν άνοιγε έστω και ένα σε κάποια επαρχιακή πόλη, ο τζίρος των μαγαζιών διασκεδάσεως γενικά θα έπεφτε τουλάχιστον 30-40% λόγο του ξεκαβλωματος που θα προσέφερε.
Αυτό να ξέρετε ότι προέρχεται από το φαινόμενο παρέα.Αυτό το φαινόμενο είναι το πιο δύσκολο.
Σε βάζει στη λογική ''ή σχεσάρα σοβάρη ή μαλακία αμείλικτη''.
Ενα κόκκινο σπιτάκι τουλάχιστον σε κάθε επαρχιακή πόλη μπορεί να μειώσει σημαντικά το πρόβλημα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
μα ακομα και στον ΑΣΕΠ πηγαινεσ μιλημενος στην συνεντυξη

Απολυτα σωστο. Γι'αυτο ειπα εγω:

κατι σαν....

αλλα αξιοπιστο και δικαιο...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Εγώ έχω να πω το εξής.
Δε μου αρέσει το γεγονός ότι στην επαρχία δεν υπάρχουν μπουρδέλα του
εικοσάευρου.Είναι μεγάλη αδικία.
Ο λόγος είναι απλός.
Αν άνοιγε έστω και ένα σε κάποια επαρχιακή πόλη, ο τζίρος των μαγαζιών διασκεδάσεως γενικά θα έπεφτε τουλάχιστον 30-40% λόγο του ξεκαβλωματος που θα προσέφερε.
Αυτό να ξέρετε ότι προέρχεται από το φαινόμενο παρέα.Αυτό το φαινόμενο είναι το πιο δύσκολο.
Σε βάζει στη λογική ''ή σχεσάρα σοβάρη ή μαλακία αμείλικτη''.
Ενα κόκκινο σπιτάκι τουλάχιστον σε κάθε επαρχιακή πόλη μπορεί να μειώσει σημαντικά το πρόβλημα.

Ανοιξε και εσυ ενα στη πολη σου, μπορεις. Τι περιμενεις, το κρατος?

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε πόλύ καλός ο Bruce Lee.
Μια μαλακία έκανε όμως.
Παντρεύτηκε μικρός.
Αυτό μπορεί να τον έφαγε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 και αν γαμαει ο αλλος στην πόλη του πως θα ζήσει η Αθήνα?????

Τεσπα το να εισαι βολέμενος υπαλληλος σήμερα δεν σημαινει οτι και μετα απο 5 χρόνια θα εισαι βολεμένος υπαλληλος οποτε μην ειστε και απολυτοι.

Οπως βλέπετε το συστημα μπουκωνει λίγο και σε λίγο θα ειμαστε τελευταιο στην Ευρωπη των 25 και οχι των 15. οταν θα αρχισουν οι απολύσεις απο τουσ χρεωκοπημενους δήμους τον ΟΤΕ την ΔΕΗ την ΕΡΤ εγω θα γελάω πάντως.

ΥΓ μια κα για Bruece Lee ο λόγος την Και-Lee (την θεσαλονικια που λεει τοις ειδησεις)τι την έχει??

ΥΓ 0,5 Lee's father, Lee Hoi-Chuen, was a famous Cantonese Opera star. Through his father he was introduced into films at a very young age and appeared in several short black-and-white films as a child.

Κωλόβυσμα και ο Μπρους Λη ο πάτερας του τον εβαλε στον κινηματογράφο

YΓ2 Το Βιτεναμ που σας εχει ερθει δεν μπορω να καταλάβω!!!!!! Εδω δεν εχουμε γυρισει την Ευρωπη στο Βιετναμ θα τρέχουμε

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ταιλανδη βιετναμ ειναι και γαμω τα μερει μπορουμε να οργανοσουμε τα μπουρδελα και της πουτανες

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
υπαρχει κανενας μαυροσκουφης να μας πει την κατασταση των ελληνικων τανκς μαλον πρεπει να ετοιμαζομαστε.
ο Ιαπωνας υπουργος γεωργιας ( μπασιακος ) αυτοκτονισε για χρηματισμο ?
ΓΑΜΩ ΤΗΝ Ιαπωνια τους Χαλανε την πιατσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom