troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 924
- Πόντοι
- 96
Φιλε Fazer δεν ξέρεις ποσες φορες τα ειπα αυτα στο τέλος εκανα και παραλαγες- τοπου κατοικιας- καταγωγης - στην θητεια δεν αλλαξα οπλο αλλαξα ειδικοτητα-μονο ομαδα δεν αλλαξα (μαλακια μου) και πάλι τίποτα γιατι απο το 0 στο 700? η απόσταση ειναι τεράστια.
Για να μην πω πάλι την ιστορία που περιμένοντας για συνενετευξη βγαινει ο προηγούμενος και του λέει "θα σας πάρουμε τηλέφωνο" και απανταει "μην με πάρετ την Τεταρτη γιατι θα εχω πάει για σκι!!!!!!!!!!".
Στοιχηματιζω οτι αυτος προσελήφθη!
Το μόνο καλό ειναι οτι αποφασισα και γω να παω για σκι αλλα με το τηλ ανα χειρας και πήγα να τσακιστω σε κατι πέτρες στον Οδυσσέα για να απαντησω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!
και για να ειμαστε μεσα στην επικαιρότητα να τι κάνει η Ελλαδα για 3000? χάθηκαν 6 ανθρωποι
Αφου ρε παπαρα ΄βλεπεις οτι θα κάνει κωλόκαιρο ακυρωσε το το γαμημένο
Για να μην πω πάλι την ιστορία που περιμένοντας για συνενετευξη βγαινει ο προηγούμενος και του λέει "θα σας πάρουμε τηλέφωνο" και απανταει "μην με πάρετ την Τεταρτη γιατι θα εχω πάει για σκι!!!!!!!!!!".
Στοιχηματιζω οτι αυτος προσελήφθη!
Το μόνο καλό ειναι οτι αποφασισα και γω να παω για σκι αλλα με το τηλ ανα χειρας και πήγα να τσακιστω σε κατι πέτρες στον Οδυσσέα για να απαντησω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!
και για να ειμαστε μεσα στην επικαιρότητα να τι κάνει η Ελλαδα για 3000? χάθηκαν 6 ανθρωποι
Αφου ρε παπαρα ΄βλεπεις οτι θα κάνει κωλόκαιρο ακυρωσε το το γαμημένο