Νέα

Ελλάδα.Τι σου προσφέρει. Τι σου ζητάει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Φιλε Fazer δεν ξέρεις ποσες φορες τα ειπα αυτα στο τέλος εκανα και παραλαγες- τοπου κατοικιας- καταγωγης - στην θητεια δεν αλλαξα οπλο αλλαξα ειδικοτητα-μονο ομαδα δεν αλλαξα (μαλακια μου) και πάλι τίποτα γιατι απο το 0 στο 700? η απόσταση ειναι τεράστια.

Για να μην πω πάλι την ιστορία που περιμένοντας για συνενετευξη βγαινει ο προηγούμενος και του λέει "θα σας πάρουμε τηλέφωνο" και απανταει "μην με πάρετ την Τεταρτη γιατι θα εχω πάει για σκι!!!!!!!!!!".

Στοιχηματιζω οτι αυτος προσελήφθη!
 Το μόνο καλό ειναι οτι αποφασισα και γω να παω για σκι αλλα με το τηλ ανα χειρας και πήγα να τσακιστω σε κατι πέτρες στον Οδυσσέα για να απαντησω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!

και για να ειμαστε μεσα στην επικαιρότητα να τι κάνει η Ελλαδα για 3000? χάθηκαν 6 ανθρωποι

Αφου ρε παπαρα ΄βλεπεις οτι θα κάνει κωλόκαιρο ακυρωσε το το γαμημένο

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες ο τοπος μπορει να ειναι εγκλωβισμενος μηπως ομως σε αυτο βοηθανε κ καποιοι γκρινιαρηδες κ μιζεροι που περιμενουν τα παντα (απο το αν θα βρουν δουλεια μεχρι αν θα πηδηξουν καμια γκομενα) απο το κρατος?
ΑΑΑΑΑΑΑ μα τι λες! Το κράτος ε... .
---Χμ μηπως το κράτος φταει που δουλευουν και οι 2 γονεις για να τα βγαλουν περα και τα παιδια μεγαλώνουν οπως να ναι?
--- μήπως το κρατος φταιει οτι μια φορα στη ζωη μου  πηγα σε νοσοκομειο και δε ειχα κρεβατι ?
---μήπως το κρατος φταιει που οι γκομενες κοιτανε τα φραγκα και πως να βρουνε τον μ..κα
για γαμο γιατι αν ηταν ποιο πλουσιο δε θα εψαχναν το θυμα ολες και αν υπηρχε παιδεια δε θα θεωρουσαν τον γαμο σαν την πανακεια που θα τους ελυνε ολα τα προβληματα.

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να στο πω και ετσι.Οι Ελληνες φταινε-οι ποιο πολλοι οχι ολοι που εφτιαξαν τετοιο κρατος

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στα 28-29 σου,με 8 ώρες εργασίας βγάζεις 1300?;Τι επάγγελμα ασκείς;Και όχι δεν είσαι τυπικός Έλληνας.Ο τυπικός Έλληνας παίρνει μετά βίας 1000? και στην ηλικία σου παρακάτω και δουλεύει 12+ ώρες.Χώρια ότι πολλοί είναι άνεργοι.Κάτι τέτοια ακούει μάλλον η ηγεσία και μας γαμάει στη φορολογία.Εγώ φίλε μου είμαι 33ετών,πτυχιούχος πανεπιστημίου,με 2 μεταπτυχιακά,3 ξένες γλώσσες σε επίπεδο proficiency,6 χρόνια προϋπηρεσία,και παίρνω 1900? με 14 ώρες δουλειά την ημέρα.Εκτός αν εργάζεσαι σε καμιά εταιρεία του μπαμπά.Όσο για τα παράπονα που έχεις για τη χώρα,καλύτερα να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ για να βελτιώσεις τη ζωή σου εδώ.Και κάτι ακόμα.Στον στρατό πάνε υποχρεωτικά και άλλοι Ευρωπαίοι,δεν είμαστε οι μόνοι.

Μορφωμένος άνθρωπος λοιπον και βγαζεισ τοσο ευκολα συμπερασματα οτι δουλευω σε εταιρεια του μπαμπα...ντροπη..... .

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ʼμα ξαναγυρίσει η χούντα, θα δεις πως θα τρέχουνε μετά οι πολιτικοί(και δεν θα φτάνουν).

Δεν την έζησα τη χούντα,αλλά δε θα ήθελα και να τη ζήσω.Και κρίμα που υπάρχουν ακόμη νοσταλγοί της.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

Το μόνο καλό ειναι οτι αποφασισα και γω να παω για σκι αλλα με το τηλ ανα χειρας και πήγα να τσακιστω σε κατι πέτρες στον Οδυσσέα για να απαντησω στο τηλέφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα εγώ πέρσι ήμουν επάνω στον Βάκχο όταν χτύπησε το τηλέφωνο,και μου είπαν από το γραφείο να επιστρέψω διότι έγινε μαλακία από συνάδελφο.08:30 είχα φτάσει και 10:00 μου τηλεφώνησαν...Και είχα άδεια γμτ,και μια φοβερή πούδρα!Πήρα το αμάξι και γύρισα να δω τι συμβαίνει.Τα είχε κάνει μουνί,και με τη σαλοπέτα ακόμα διόρθωνα εγγραφές...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ο Fazer κατι παει να πιασει.  Γιατι σημερα παρολου οτι βρεχει και δουλευε το 75% της Αθηνας, δεν εχει κινηση?

Γιατι να υπαρχουν 'μονιμη' δημοσιοι υπαλληλοι?  Ωστε υπαρχει ενα καθικι με πολιτικο μεσο πισω απο ενα γραφειο χωρις καθολου εκπαιδευτικη η κοινωνικη μορφωση να σου σπαει τα αρχιδια και να ζηταει μιζα?  ΟΥΥΥΥΥΥΣΤΕ παλιο πουστες

Η μονιμότητα φίλε μου είναι για να μην απολύει κάθε κυβέρνηση τους αντιπάλους και βολεύει τα παιδιά της!Σκέψου να δουλεύεις και να βγει το άλλο κόμμα και να σε πετάξει έξω να βάλουν δικό τους...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το μοναδικό καλό που έχει η Ελλάδα είναι ότι προσφέρει θάλασσα, ήλιο, παραλιακή, χαβαλέ, δεν βαριέσαι αδερφέ, φραπεδάκι, πλατεία, ούζου μέλαθρον, Πλούταρχο, Ρουβά και αρχίδια καπαμά.

Όλα τα άλλα της είναι αρνητικά: Ακρίβεια, αναξιοκρατία, ρουσφέτια, λαμόγια, κομπίνες, βόλεμα και λούφα.

Τι περιμένεις από ένα κράτος που από τα βάθη της νεότερης ιστορίας του διοικείται από 3 οικογένειες (Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Καραμανλή) και μια εκκλησία. (της Ελλάδος...)

Ή λοιπόν μένεις έξω από το σύστημα και γίνεσαι γραφικός ή μπαίνεις στο σύστημα και ζεις την ζωή σου. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Κι εγώ ο μαλάκας ξεκίνησα από το πρώτο στάδιο τελειώνοντας το πανεπιστήμιο και γυρνώντας από το μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ που κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου και ήθελα να προσφέρω στην χώρα μου με γνώσεις και όρεξη για δουλεία και έρευνα.

Μετά που είδα τι παίζεται, έγινα κι εγώ αρχιελληνάρας. Κλέβω το κράτος όσο μπορώ, κλέβω την εφορία, κλέβω τον δήμο, μπαίνω στο μετρό χωρίς εισιτήριο,  κάνω αρπαχτές από ερευνητικά προγράμματα και βάζω τα λεφτά στην τσέπη, πετάω τα σκουπίδια από το παράθυρο, αδειάζω το τασάκι από το αυτοκίνητο στο δρόμο, κλάνω στο μετρό,  κατουράω στην Αλεξάνδρας γυρνώντας μεθυσμένος από το μπαρ, διπλοπαρκάρω στον δρόμο, τσαμπουκαλεύομαι με τους άλλους οδηγούς, αν με σταματήσει μπάτσος με το αυτοκίνητο του λεω ?ξέρεις ρε ποιός είμαι εγώ ?», έχω κάρτα εισόδου στο δακτύλιο παρόλο που μένω και δουλεύω εκτός κέντρου γιατί έχω μέσον στην αστυνομία... θέλετε κι άλλα ??

Και στην κλασική ερώτηση «μα καλά, αν όλοι σκέφτονται σαν εσένα τι θα γίνει η Ελλάδα μας, ποίος περιμένεις να την αλλάξει ??» την απαντηση την έχω έτοιμη φιλαράκια μου. Εγώ προσπάθησα να την αλλάξω την Ελλάδα μας και έδωσα τις μάχες μου μέχρι εκεί που μπορούσα. Δυστυχώς όμως συνάντησα τόσο κολλημένους ελληνάρες και τόση διαφθορά που η μεταστροφή μου ήταν μονόδρομος.

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Δεν έζησα τη χούντα, και ούτε είμαι νοσταλγός της.
Αλλά σε κάποιες δεκαετίες/χρόνια αν συνεχιστεί το ίδιο βιολι, δεν θα αργήσει να γυρίσει αυτή η εποχή

--edit
SpermBob έγραψες φίλε!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Fazer μακάρι να υπήρχε Μακρόνησος για τους δημοσιους, μαλιστα να τους είχαν κ σε κλουβιά κ έτσι για εκδίκηση να στεκόμαστε απ έξω κ να ξύνουμε τ αρχιδια μας κ να τους λέμε " Σας αρέσει τώρα τεμπελόσκυλα???ΕΕΕΕΕ???? Σήμερα δεν θα έχει φαγητό, κάνουν απεργία οι μάγειρες που διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση της Μακρονήσου  :2funny:
Συμφωνω κι επαυξανω.Αυτη η χωρα δεν θα παει ποτε μπροστα , οσο υπαρχουν στην δουλεψη της δημοσιοι υπαλληλοι και οι αντιστοιχοι συνδικα΄λιστες τους!!!!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μετά που είδα τι παίζεται, έγινα κι εγώ αρχιελληνάρας. Κλέβω το κράτος όσο μπορώ, κλέβω την εφορία, κλέβω τον δήμο, μπαίνω στο μετρό χωρίς εισιτήριο,  κάνω αρπαχτές από ερευνητικά προγράμματα και βάζω τα λεφτά στην τσέπη, πετάω τα σκουπίδια από το παράθυρο, αδειάζω το τασάκι από το αυτοκίνητο στο δρόμο, κλάνω στο μετρό,  κατουράω στην Αλεξάνδρας γυρνώντας μεθυσμένος από το μπαρ, διπλοπαρκάρω στον δρόμο, τσαμπουκαλεύομαι με τους άλλους οδηγούς, αν με σταματήσει μπάτσος με το αυτοκίνητο του λεω ?ξέρεις ρε ποιός είμαι εγώ ?», έχω κάρτα εισόδου στο δακτύλιο παρόλο που μένω και δουλεύω εκτός κέντρου γιατί έχω μέσον στην αστυνομία... θέλετε κι άλλα ??

Αρχιλησταρχε Sperm Bob!!!! Θα γραψεις σιγουρα ιστορια! 

Αλλα φιλε, σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι δεν εισαι ο μονος που ειχε την ελπιδα να γινουνε τα πραγματα καλα.  Τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι λιγα στη μεγαλη λιστα και τελικα η αληθεια φαινεται να ειναι οπως ειπε ενας παππους "παρ'τους τα λεφτα και γαματους".  Αυτη ειναι η σημερινη Ελλαδα, αυτοι που γαμουντε και αυτοι που γαμανε, διαλεγεις σε πια πλευρα θελεις να εισαι.  Μιλαμε για τους αρχαιος εμον προγονους και τι κανανε και ομως σημερα κοινωνικος ειμαστε χειροτερη και απο παραπολλες τριτο κοσμικες χωρες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Για μενα το χειρότερο δεν ειναι η ρεμουλα το βολεμα κλπ. Ειναι το ΘΡΑΣΟΣ

Βαζει ο αλλος βυσμα για να μπει σε γραφειο απο την Βασικη εκπαιδευση στο στρατό (για να μην κανει βήμα). "με επελεξαν λογω των ικανοτητων μου" Ωπα ρε πες ρε οτι εισαι βύσμα.

Δεν βρισκεις δουλεια και σου λέει "καλα ρε μαλακα δεν μπορεις να βρεις μια δουλεια?"
Οχι ρε δεν μπορω εσυ ειχες γνωστο, τον πατερα σου την μανα σου καποιθον και σε βόλεψε θα μας βγαλεις και αχρηστους απο πάνω. Βρειτε μου ενα παραδειγμα επιτυχημένου που δεν βοηθήκε καποια στιγμή.

Ευκαιριες να δημιουργήσεις κατι εκ του μηδενος ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλαδα του 2000 (το 60 υπήρχαν).

Στα παιδια που τσακώνονται με τα 1300 και τα 1900 ? θα πω
"κλαινε οι χήρες κλαινε και οι παντρεμένες"

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και ολοκληρώνοντας.
Σχετικά με σύγκριση Ελλάδας με άλλες χώρες.
Με το που βρέθηκε και υιοθετήθηκε ένα αντικειμενικό κριτήριο σύγκρισης σε ενα τομέα , το ενιαίο νόμισμα π.χ. το Ευρό φάνηκαν τα χάλια μας συγκριτικα με την Ευρώπη.
Ακριβότερη η ελλάδα απο όλες με χαμηλότερους μισθούς.

Αυτοι λοιπόν που λένε για την Ελλάδα οτι ειναι χωρα αναψυχής και ελευθερίας στηρίζονται μαλλον στο οτι σ αυτους τους τομεις δε μπορει να βρεθει αντικειμενικό μεσο συγκρισης αλλα τους πληροφορώ οτι προτιμαω στις 1 μιση -2 ωρα να κλεινουν τα μαγαζια club και ολοι σπίτια (παρίσι) αλλα μεχρι τοτε ολα τα μωρακια να χτυπιονται χορευοντας παρα να κλεινουν 5-6 το πρωι και ολοι να χουν ενα ποτο στο χερι ορθιοι και στριμωγμένοι

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αδέλφια ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία γιατί όλοι θα πεθάνουμε περιμένοντας.
Και η ερώτηση είναι γιατί οι έλληνες που πάνε στο εξωτερικό προκόβουνε και τα βγάζουν πέρα με τον ανταγωνισμό εκεί
Και η απάντηση είναι ότι εδώ τον περνούμε όλοι

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σαν Ελληνες οι περισσοτερη δουλεουμε πιο πολλη απο τους Ευρωπαιους εταιρους μας, πραγμα που το αναγνωριζουν και οι ιδιοι.  Εξω προκοβουμε γιατι η πολλη δουλεια αμοιβεται, ενω εδω εισαι μαλακας εαν δουλευες πολυ και δεν μιλας.  

Η ζωη στα περισσοτερα μερη ειναι πιο φτηνα και σιγουρα καλυτερα: ολοι το ξερουμε.  Τωρα η ζουμε εδω με το στομα μας κλειστο, η μαζευουμε τα μπουγαλακια μας και παμε στη ξενητια, καθενας αποφαζει.  Ομως να καθομαστε εδω σαω τις αγαμητες χηρες και να μοιρολογουμε σιγουρα δεν ειναι λυση.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τον Αντωνιάδης τον είχα Κυβερνήτη είναι Κύριος και δίκαιος  και τον αγαπούσε όλο το πλήρωμα του  η οικογένεια του έχει παρά πολλά λεφτά και τους έχει όλους γραμμένους στα αρχίδια του αλλά αυτά που λέει είναι σωστά εάν πάτε στην Διοίκηση Ναυτικής Εκπαίδευσης στο γραφείο μεταθέσεων θα δείτε πραγματικά τι σημαίνει Ελλάδα  και πόσο μαλακές είμαστε ξεφτίλες και φαντασθείτε αυτούς που προσπαθούν να επανδρώσουν μια μονάδα και τους έρχεται το χαρτί μετά ρουσφέτια  ποιος φταίει  ?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οποις μπορει να την κανει απο αυτο το μπουρδελο με ελλαφρα πιδιματακια και δεν ειναι αναγκη να ερχεσε ουτε για διακοπες το καλοκαιρι ειναι μια λυση [size=10pt]απο την αλλη να φυγουμε και να αφισουμε τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ να κανουν οτι θελουν αμαρτια αρα ΑΝΤΙΣΤΑΘΙΤΕ [/size]

Το να αντισταθείς σε ένα σύστημα σαν το επικρατόν στην Ελλάδα, ισοδυναμεί με σπάσιμο στομαχιού και κατάταξή σου στην κατηγορία "γραφικός"... :idiot:

Αν μπορείς να την κάνεις, την κάνεις για άλλες πολιτείες, εφόσον η μόνη σιγουριά που αφήνεις πίσω σου είναι αυτή μιας κατάστασης που δε γουστάρεις...
:rockon: :rockon: :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αδέλφια ευτυχώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία γιατί όλοι θα πεθάνουμε περιμένοντας.
Και η ερώτηση είναι γιατί οι έλληνες που πάνε στο εξωτερικό προκόβουνε και τα βγάζουν πέρα με τον ανταγωνισμό εκεί
[size=10pt]Και η απάντηση είναι ότι εδώ τον περνούμε όλοι[/size]

όχι κι όλοι ρε αδερφέ!!!  :grin:
τα παραλές μου φαινεται  :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Σαν Ελληνες οι περισσοτερη δουλεουμε πιο πολλη απο τους Ευρωπαιους εταιρους μας, πραγμα που το αναγνωριζουν και οι ιδιοι.  Εξω προκοβουμε γιατι η πολλη δουλεια αμοιβεται, ενω εδω εισαι μαλακας εαν δουλευες πολυ και δεν μιλας.  Η ζωη στα περισσοτερα μερη ειναι πιο φτηνα και σιγουρα καλυτερα: ολοι το ξερουμε.  Τωρα η ζουμε εδω με το στομα μας κλειστο, η μαζευουμε τα μπουγαλακια μας και παμε στη ξενητια, καθενας αποφαζει.  Ομως να καθομαστε εδω σαω τις αγαμητες χηρες και να μοιρολογουμε σιγουρα δεν ειναι λυση.

Και όμως οχι μπορει να μην καταφερα να την κάνω για εξω όταν ήθελα, τωρα δεν μπορώ, με το στόμα κλειστό δεν θα κάτσω. θα κοιταξω και γω να χτισω 5-6 μαοζονετες σε καποιο νησί με τα ΔΙΚΑ σου λεφτα και θα σου πω αν δεν σου αρεσει η χώρα σηκω φύγε. Θα πηγαινω καθε 3-4 χρονια να ψησιζω βεργη και Λεβεντη μεχρι να τους κάνω βουλευτες. Γιατι κατα τη διαρκεια της χουντας δεν υπηραχαν δημοσιοι υπαλληλοι δεν υπηρχαν ανθρωποι που αναλαμβαναν ολα τα δημόσια εργα? Και όμως ανατράπηκε η τότε κυβέρνηση.

Μια νεα χουντα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ ζουμε σήμερα που καποια στιγμή πρέπει να ανατραπει!!!!!  

ΥΓ Συγνωμη αλλα απο το να σε λένε ΜΑΛΑΚΑ το να σε λένε γραφικό ειναι μια τεράστια προαγωγή.

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Την απάντηση την δώσατε πολλοι απο μόνοι σας για τ ποιοσ φταει ποθ η Ελλάδα ζητάει και δε δίνει..
Απλά........οι παλιότεροι που έφτιαξαν αυτην την Κουλτούρα ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ Απόα ΕΣΑΣ.
Τι θα πει φταίνε οι δημόσιοι.
Τι θα πει φταίνε οι πλούσιοι.

Δεν υπάρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Για τους Ελληνες παντα ο απεναντι τους ήταν ο πλυσιοσ αν εσυ ησουν φωτχος, ο δημοσιος αν εσυ δουλευεσ στον ιδιωτικο, ο φλωρος να εσυ δεν ειχεσ γκομενα και ο αλλος πηδαγε ο , ο , ο.
Πραγματικα δε το λεω επειδη ειμαι το παιζω ανωτερος -γιατι δεν ειμαι - αλλα εγω νιαστηκα αρκετεσ φορες και διεκδικησα θεματα του "αλλου" οχι απο καλοσύνη αλλα απο δικαιοσύνη.Αργότερα βέβαια που "μεγάλωσα" βαρέθηκα και αποστασιοποιήθηκα...

Επειδη λοιπον ο καθενασ κοιταει κοντοφθαλμα την παρτυ του -και ψηφιζει με γνωμονα πως θα γινει συμβασιουχος... γι αυτο και ειμαι απογοητευμενος με το θεμα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Η Ελλαδα δεν ειναι καλη ουτε για διακοπες πλεον (για τους Ελληνες).
Ολα υπερτιμημενα και υπηρεσιες ανυπαρκτες.
Τι προσφερει η Ελλαδα?
Γραφειοκρατια, διαφθορα, κοινωνικη αδικια, αναξιοκρατια, εργασιακη εκμεταλευση, ανεργια, ελλειμα δημοκρατιας, ασυδοσια. Οι γυναικες ειναι στην πλειοψηφια τους για τον πουτσο. Ειτε μπαζα, ειτε μανιωδεις για γαμο ειτε ψωναρες χωρις να αξιζουν μια.

Εγω λεω να αφησουμε τα κλειδια στους Αλβανους και να παμε να μεινουμε στη Σουηδια ομαδικως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom