Αυτό θα το βρεις αλλού
Προσώπικα δεν είμαι εναντίον τη ατομικής περιποίησης. Προσπαθούμε που προσπαθούμε, μια delight δε βλάπτει
Εάν διάβασες καλά...ανέφερα ότι δεν διαφωνώ. Τώρα ας πάρουμε και καμια hydratant να στρώσουμε επιδερμίδα εεεε??
gent007
Αυτό θα το βρεις αλλού
Προσώπικα δεν είμαι εναντίον τη ατομικής περιποίησης. Προσπαθούμε που προσπαθούμε, μια delight δε βλάπτει
αποψεις ειναι αυτες...!!αν δεν γουσταρεις να πας και να δεις τον καθε μαλακα δεν πας τελεια και παυλα...δεν σε υποχρεωσε κανεις!!!Ρε μεγάλε 4 ευρώ στον πεζόδρομο τη γούβα για την θέα??? Ποια θέα? Του κρεπατζή απέναντι? Ή τα 5 ευρώ της παραλιακής όπου είναι σκόνη ο καφές. ʼμα θέλω θέα, πετάγομαι στην Πεντέλη και αράζω, τζάμπα είναι. Όσο για την μουσική, πρέπει να πληρώσω ώστε να ματώνουν τα αυτιά μου με ξυνισμένη disco house του 2000 και Γονίδη? Για καφέ πάω όχι για μπουκάλι.
Ο δε κόσμος όταν είναι όπως τον προαναφέρω, όλο πόζα και στήσιμο, ας μου αδειάσουν την γωνιά, όταν ερχόμασταν αυτοί δεν ξέραν που να πάνε...
Δεν με κατάλαβες... ʼλλο περιποιημένος, άλλο στημένος και κακόγουστος. ʼλλο να πάω για ένα χαλαρό καφεδάκι με το βερμουδάκί μου και άλλο να βγάλω το κάμπριο μες στο καυσαέριο(ίσα ρε) για να με δούνε στην καφετέρια(ποιοι να σε δούνε??? έλεος). Ποιο μουνάκι ρε φίλε? Αυτό που στην πρώτη ευκαιρία θα σε χλευάσει για να 'χει να λέει, να σε μειώσει για να σε φέρει στα ίσά της?
ετσι ειναι!!!αμα πεις καμια καλη κουβενατα εισαι κοριτσακι...!!Αλαθητο το ενστικτο σου,φαινεται τις μυριζεσαι τις γυναικες απο μακρια...Δες τα post μου εδω και τοσους μηνες και θα καταλαβεις ποσο κοριτσακι ειμαι...Απλα με τσαντιζει που βριζουν ολοι τις ελληνιδες,εχω πιασει και τον εαυτο μου να το κανει αυτο, και λιγο αυτοκριτικη να δει τα χαλια του δεν κανει κανενας μας...
αλλο να επισκευθεις σαν τουριστας για 5 10 μερς και για ενα μηνα...!!δεν προλαβαινεις να μαθεις και πολλα!!!και αλλο να τρως τα σκατα τους καθε μερα στην μαπα..και παλι εμεις τοσα χρονια και καθημερινα εχουμε εκπληξεις!!!!τι καλα εκτιμας και τις ελληνιδες αλλα και την ελλαδα σε πολλα θεματα ,για να επανελθουμε λιγο και στο θεμα σιγα σιγα...!!Ρουμανία. Αν και μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς - και κ@υλιάρες - έχουν χειρότερη νοοτροπία βαλκάνιου σε πολλά θέματα.
Κάτι με καλύτερη κουλτούρα.
Εδώ, γενικώς έχω πολλή καλύτερη εντύπωση για τις ξένες από τις Ελληνίδες. Και σε γενικές γραμμές και στις χώρες που έχω επισκευθεί
κοιταξε για να μην την βγαλω την ρουμανια σκατα γιατι θα με κραξουνε κιολας...!!ειναι και στον ανθρωπο..!για παραδειγμα στην γειτονια μου παιζει πολλυ ελληναριο κατι που πλεον δεν με ενθουσιαζει..!!!παιζει ελληνας με ελληνικο σουβλατζιδικο και nova παιζουνε nova σε φοιτοιτες για αγωνες κλπ...!!το ελληνικο στοιχειο δεν λειπει...!!σημερα και χτες ειδα καμια 10αρια ελληνικα αυτοκινιτα π.χΦίλε thanoss σκέφτηκα να γράψω κάτι του στυλ ότι όποτε πηγαίνω σε μέρη όχι τόσο ανεπτυγμένα όπως η ελλάδα μου λειπει κλπ
αλλα δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο
Τουλάχιστον βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου
Το κόσοβο είναι ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο, όχι φιλόξενο και αρκετά κλειστό. Δεν είσαι καλοδεχούμενος - γενικά οι έλληνες δεν είναι καλοδεχούμενοι εκει.
Αν έμενα σε μια χώρα όπως η ρουμανία, τότε θα είχα περισσότερες επιλογές - και νυχτερινή ζωή και φύση.
Αν όμως ήταν να ΖΗΣΩ κάπου για πάντα, θα διάλεγα κάποια χώρα επιπέδου Αυστρίας, Αγγλίας, Σκανδιναβίας, Αυστραλία ή Νεα Ζηλανδία.
Λυπάμαι που το λέω αλλα δε μου λείπει η ελλάδα όταν είμαι έξω. Ισως αν έμενα 5-6 χρόνια αλλα και πάλι, μια δόση αυθαιρέτων, καμμένων δασών, λαμόγιων πολιτικών και γυφτομαγκιάς το καλοκαίρι θα μου γέμιζε τις μπαταρίες για να επιστρέψω εκτός.
ωρεος ;)Εχω σαν αρχή, να απέχω συνειδητά από γκρουπαρισμένους έλληνες στο εξωτερικό. Είναι μια νοοτροπία που δε με εκφράζει - το σύνδρομο της αγέλης. Δεν αισθάνομαι ανασφαλής, και προτιμώ όταν είμαι στη ρώμη να είμαι ρωμαίος.
Δεν πήγα στο Μαρόκο για να φάω χωριάτικη, ούτε για να μιλάω με κανένα για το Μητσοτάκη. Και πλέον απλά χαμογελάω με οίκτο όταν στην Ιταλία κάποιος ενθυσιάζεται όταν βρει καφέ που το έχει έλληνας και σερβίρει φραππέ.
χαχαχα!!!λολ!!!Αν και διαφωνω,οι Ελληνιδες εχουν φτιαξει αρκετα σε σχεση με παλιοτερα.Να κοιταμε και τους Ελληνες αντρες,δεν ειμαστε και καλυτεροι,αρα εχουμε τις γυναικες που μας αξιζουν.φρυδια σαν του Σκαρταδου?Που τον θυμηθηκες?Σαν τη Μαρια Σολωμου ενα πραγμα?