Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
sperminator παρε την φιλη σου τηλεφωνο και πειτε της να ξαναβγειτε ολοι μαζι για κανα σινεμα κανα ποτο η κανα φαγητο κτλ. (λεω αυτα για να ειναι ισοποσος περιπου ο λογαριασμος)
Και δες αντιδρασεις, αν θελουνε σημαινει οτι "πανε καλα τα πραγματα"
Αν σου λενε μα μου κτλ. τοτε "την πατησατε" ευτυχως μονο με 26 ευρω...
Και οταν με το καλο βγειτε στην πληρωμη πειτε...."α τωρα σειρα σας να πατσισουμε" μην ντραπειτε δεν θα πεσει ο εγωισμος σας και η αξιοπρεπεια σας...
Εκει να δειτε αντιδραση και αναλογως βλεπετε για την επομενη φορα και ουτο καθεξης,
Απλα δειξτε τες με τον τροπο σας πω αν υπαρχει και 3η φορα να βγειτε, ο καθενας πληρωνει τα δικα του η διαιρουνται αναλογα με το ποσα ατομα ειστε...

καταρχας με τις γκομενες ειμαστε ηδη στα τηλ για να ξανακανονισουμε...αυτες προτεινουν η μπουζουκια η κλαμπακι...καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο...αλλη μια 150 αρα στο νερο...εχουμε πει με τα παιδια ακομα κ αν βγουμε αυτη τη φορα βγαζουμε οσα αναλογουν στον καθενα μας κ λεμε κοριτσια για σας ειναι αλλα τοσα...
σε πουτανακι που ειχα βγει παλιοτερα του την εκανα οπως λες ακριβως...βγηκαμε κ στο τελος της λεω ξερεις τι ξεχασα το πορτοφολι στο αμαξι...οχι,επειδη τσιγκουνευτηκα,αλλα για να δω πως θα αντιδρασει...μου λεει ξερεις εχω μονο αυτα εδω κ μου βγαζει 2-3 ευρα απο την τσεπη...τοτε της λεω οταν βγαινεις μαζι μου παντα θα κουβαλας λεφτα μαζι σου εστω 10-20 ευρω κ δεν θα ερχεσαι ξεβρακωτη,αυτα που ξερεις να τα ξεχασεις...σε πληροφορω ουτε καν παρεξηγηθηκε ισα ισα που κοκκινισε απο ντροπη...παντως για να ειμαι δικαιος επαναλαμβανω οτι εχω πεσει κ σε σωστες γυναικες που βγαζουν πορτοφολι να πληρωσουν τα δικα τους κ επισης να κερασουν...
παντως,εχω κανει κ αλλα καφριλικια αν μου την φερουν...φεν καθομαι να το παιξω χαζουλης σαν να μη τρεχει τιποτα...εχω ανοιξει την πορτα του αυτοκινητου κ εχω πεταξει την τσαντα γκομενας κ μαζι κ την ιδια,εχω επισης παρατησει γκομενα στη μεση του δρομου να γυρισει με ταξι,γιατι οποτε βγαιναμε ειχε την απαιτηση να την πηγαινοφερνω σπιτι της κ οταν της ελεγα ελα στο δικο μου εβρισκε δικαιολογιες...

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ: "AN ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ!"   :rockon:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
λοιπον πριν λιγο μιλουσα με τον ενα φιλο κ τον επιασαν οι τσιγκουνιες...δεν ξερει αν ερθει για μπουζουκια λεει...σκεφτομαι να βγαλω ανακοινωση στο φορουμ...ζητουνται συναγωνιστες να βγαλουμε μπουζουκια 4 γκομενες...εγω βαζω τα μουνια εσεις τα φραγκα ομως...εκτος κ αν τις καταφερετε να βγαλουν πορτοφολι κ μετα αν τις πηδηξουμε κερναω κ μια moet καπακι...να δω ποσο μαγκες ειστε στην πραξη,οχι στη θεωρια

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1

ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ: "AN ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ!"   :rockon:

μαν εισαι καλεσμενος μπουζουκια!αφηνομαι πανω σου τοτε...

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλα παμε εξαρχεια τοτε να βγαλουμε γουστα σε κανα metal bar

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λοιπον πριν λιγο μιλουσα με τον ενα φιλο κ τον επιασαν οι τσιγκουνιες...δεν ξερει αν ερθει για μπουζουκια λεει...σκεφτομαι να βγαλω ανακοινωση στο φορουμ...ζητουνται συναγωνιστες να βγαλουμε μπουζουκια 4 γκομενες...εγω βαζω τα μουνια εσεις τα φραγκα ομως...εκτος κ αν τις καταφερετε να βγαλουν πορτοφολι κ μετα αν τις πηδηξουμε κερναω κ μια moet καπακι...να δω ποσο μαγκες ειστε στην πραξη,οχι στη θεωρια
Καλα κανει και δεν ερχεται.Στο ειπα και οταν συναντιθηκαμε.Οτι αυτοι οι εξοδοι ειναι πεταμενα λεφτα.Και δεν εχουν και κανενα αποτελεσμα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μπα μ'αυτον παιζει αλλο θεμα...θελει να παμε εμεις να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα κ αυτος μετα απλα να ερθει να γαμησει οταν ολα ειναι στρωμενα χωρις να ιδρωσει πολυ

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Άσε φίλε, θα σ'το χαλάσω. Βρες κάποιον άλλον.   :cheesy:

ελα ρε αρχηγε γιατι το χαλας...θα φορεσουμε τα πετσινα αλα lemmy,θα βαλουμε κ το αρβυλο κ αν δεν κατσουν θα τις αρχισουμε στις κλωτσιες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καποιος πρεπει να σταματησει τα παραμυθια. Μαζεψου.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν
εχω πει 100000000 φορες να μην τρωτε παραμυθι απο φτωχογκομενες,και ειδικα οσοι ειστε μεροκαματιαριδες και την αλλη μερα τα κλαιτε τα λεφτα.
ρε μεγαλε γιατι δεν σε πηρε τηλεφωνο το πουτανακι απο το πρωι να πατε για μπανιο παρεα? σε θυμηθικε ομως οταν πεινασανε για να τις ταισετε.σε εχουν οι γκομενες μαλλον για χορηγο-μαλακα- και ακινδυνο. καλα να παθεις.σαν και εσενα 100000αδες μαλακες πληρωνουν 100ευρα σε μαγαζια για να παρουν εναν αριθμο τηλεφωνου,ο οποιος δεν θα τους καλεσει ποτε.
πυρφοροι καθε ειδους,βαλτε επιτελους μυαλο,και να κανετε βηματα μεχρι εκει που φτανουν τα ποδια σας. προχθες μου λεγανε για  γιο πρωην υπουργου.τον ζαλισε η γκομενα του να πανε διακοπες στην ροδο,και αφου την πηγε(εννοοιτε οτι τα πληρωσε ολα αυτος)αυτη γαμιοτανε με τον πρωην τις που δουλευει μπαρμαν στην ροδο,ολο το νησι πηρε χαμπαρι,εκτος απο αυτον.αν εισαι πιρφορος,τυφλωνεσε κιολας,δεν βλεπεις καλα.
οποιος εχει πλεον μυαλο και ξερει να μιλαει,θα κερναει 2 ποτα και θα γαμαει.η κριση εκανε ενα καλο,να πιανουν πλεον τοπο τα λεφτα,οποιος ξερει να φερθει εξυπνα,θα βγαζει και καλα γουστα.
τωρα για τους υπολοιπους φτωχομπινεδες,ας δουλέυουν 1 μηνα για να μπορουν ταιζουν την καθε λιγουρα για 1 μερα.
οι μαλακες που εχουν φραγκα ας συνεχισουν να πληρωνουν για να γαμανε αλλοι,κοινωνικο εργο κανουν.
προχ8ες βγηκα με μια γκομενα, πωλητρια στο ζαρα δουλευει(ωραιο μουνι)στην αρχη το επαιζε λες και ηταν η κορη του ωναση.
μετα τα γαμησια στο σπιτι,αρχισε να μου λεει οτι τα 620 ευρω στο ζαρα το μηνα δεν φτανουν για τιποτα,και οτι θελει να φυγει εξωτερικο. κοστος γαμησιου 2 μοχιτο,αυτη ειναι η αξια τους.και για να καταλαβετε.αυτη η γκομενα εχει ενα πιρφορο που, εδω και 2 χρονια πληρωνει δοσεις,για το σκουτερ που τις εκανε δωρο οταν την ειχε γκομενα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προχ8ες βγηκα με μια γκομενα, πωλητρια στο ζαρα δουλευει(ωραιο μουνι)στην αρχη το επαιζε λες και ηταν η κορη του ωναση.
μετα τα γαμησια στο σπιτι,αρχισε να μου λεει οτι τα 620 ευρω στο ζαρα το μηνα δεν φτανουν για τιποτα,και οτι θελει να φυγει εξωτερικο. κοστος γαμησιου 2 μοχιτο,αυτη ειναι η αξια τους.και για να καταλαβετε.αυτη η γκομενα εχει ενα πιρφορο που, εδω και 2 χρονια πληρωνει δοσεις,για το σκουτερ που τις εκανε δωρο οταν την ειχε γκομενα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Συγγνωμη να φυγει εξωτερικο να παει που?και να κανει τι?Ποιος θα κοιταξει στην Ευρωπη ενα μπαζο Ελεεινιδα :2funny:Αυτο το θα φυγω στο εξωτερικο εχει γινει πολυ της μοδας τωρα.Στην Ευρωπη και 1500 Ευρω το μηνα να παιρνει (που δεν θα τα παιρνει στη καλητερη περιπτωση να παιρνει κανα χιλιαρικο αν βρει δουλεια σε καμια Ελληνικη ταβερνα σα σερβιτορα) θα πρεπει να πληρωνει ενοικιο που σε μια μεγαλη πολη δεν ειναι λιγα λεφτα.Οποτε δεν θα της μενει τιποτα χειροτερα θα παιρναει.Αυτο μη την κορη του Ωνασση το ειδα κ'εγω ειχα γραψει για μια γκομενιτσα στις Σπετσες που της ειπα ημαστε εδω με μια θαλαμηγο και αυτη μου απαντησε:εμεις ηρθαμε με το Κ.Τ.Ε.Λ και το λεγε λες και ηρθε με κανα αεροπλανο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

:rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι ξεφτιλες που ειστε ρε μερικοι...παρτε το χαμπαρι οτι η αγαμια σας φαινεται...ακου κερασαν φαγητο...αυτες δηλαδη γιατι δεν εβγαλαν να πληρωσουν ? α ρε καημενοι...

στην περιπτωση που ειναι αληθεια ολα αυτα που γραφει ο τυπος,ειστε αξιοι της μαλακιας σας...

να κερασεις ΕΝΑ ποτο την πρωτη φορα που θα βγεις με καποια ειναι νορμαλ κι ευγενικο...κι αν δε σου κατσει απ το πρωτο βραδυ και ξαναβγειτε ΔΕΝ κερνας 2η φορα γιατι αρχιζει και σε περναει για μαλακα...απλο...ετσι σκεφτονται,ετσι ειναι...

αλλο κερναω μια φορα και αλλο σκορπαω λεφτα σα μαλακας χορηγος τη στιγμη που αλλος μπορει να τη γαμαει και να του πληρωνει και το ξενοδοχειο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αλλος μπορει να τη γαμαει και να του πληρωνει και το ξενοδοχειο και να τον πηγαινοφερνει με το αμαξι της σπιτι του...

Και ομως υπαρχουν και τετοιοι  :grin:
Καποτε πρεπει να γραφτει επιστημονικη διατριβη με θεμα "αγαπουληδες και χορηγοι - η ιστορια της παρακμης του αντρικου φυλου στην Ελλαδα τα τελευταια 25 χρονια"  :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν

Εφοσον ηταν γνωστο γκομενακι κι  οπως καταλαβα πηγατε απλα για την παρεα κ οχι απαραιτητα για γαμησι, γιατι δεν τ αμοιρασατε??????

Ολα τα αλλα ειναι απλα φλυαρια.....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για μουφα φαινεται εκτος αν ηθελαν τσαμπα φαι οι γκομενες ...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
για μουφα φαινεται εκτος αν ηθελαν τσαμπα φαι οι γκομενες ...

Ενταξει κ να ηθελαν τι σημαινει αυτο....Μετα μπαινουν καποιοι κραζουν, γκρινιαζουν, βριζουν κ τους φταινε οι γκομενες...Ελεος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom