sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
sperminator παρε την φιλη σου τηλεφωνο και πειτε της να ξαναβγειτε ολοι μαζι για κανα σινεμα κανα ποτο η κανα φαγητο κτλ. (λεω αυτα για να ειναι ισοποσος περιπου ο λογαριασμος)
Και δες αντιδρασεις, αν θελουνε σημαινει οτι "πανε καλα τα πραγματα"
Αν σου λενε μα μου κτλ. τοτε "την πατησατε" ευτυχως μονο με 26 ευρω...
Και οταν με το καλο βγειτε στην πληρωμη πειτε...."α τωρα σειρα σας να πατσισουμε" μην ντραπειτε δεν θα πεσει ο εγωισμος σας και η αξιοπρεπεια σας...
Εκει να δειτε αντιδραση και αναλογως βλεπετε για την επομενη φορα και ουτο καθεξης,
Απλα δειξτε τες με τον τροπο σας πω αν υπαρχει και 3η φορα να βγειτε, ο καθενας πληρωνει τα δικα του η διαιρουνται αναλογα με το ποσα ατομα ειστε...
καταρχας με τις γκομενες ειμαστε ηδη στα τηλ για να ξανακανονισουμε...αυτες προτεινουν η μπουζουκια η κλαμπακι...καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο...αλλη μια 150 αρα στο νερο...εχουμε πει με τα παιδια ακομα κ αν βγουμε αυτη τη φορα βγαζουμε οσα αναλογουν στον καθενα μας κ λεμε κοριτσια για σας ειναι αλλα τοσα...
σε πουτανακι που ειχα βγει παλιοτερα του την εκανα οπως λες ακριβως...βγηκαμε κ στο τελος της λεω ξερεις τι ξεχασα το πορτοφολι στο αμαξι...οχι,επειδη τσιγκουνευτηκα,αλλα για να δω πως θα αντιδρασει...μου λεει ξερεις εχω μονο αυτα εδω κ μου βγαζει 2-3 ευρα απο την τσεπη...τοτε της λεω οταν βγαινεις μαζι μου παντα θα κουβαλας λεφτα μαζι σου εστω 10-20 ευρω κ δεν θα ερχεσαι ξεβρακωτη,αυτα που ξερεις να τα ξεχασεις...σε πληροφορω ουτε καν παρεξηγηθηκε ισα ισα που κοκκινισε απο ντροπη...παντως για να ειμαι δικαιος επαναλαμβανω οτι εχω πεσει κ σε σωστες γυναικες που βγαζουν πορτοφολι να πληρωσουν τα δικα τους κ επισης να κερασουν...
παντως,εχω κανει κ αλλα καφριλικια αν μου την φερουν...φεν καθομαι να το παιξω χαζουλης σαν να μη τρεχει τιποτα...εχω ανοιξει την πορτα του αυτοκινητου κ εχω πεταξει την τσαντα γκομενας κ μαζι κ την ιδια,εχω επισης παρατησει γκομενα στη μεση του δρομου να γυρισει με ταξι,γιατι οποτε βγαιναμε ειχε την απαιτηση να την πηγαινοφερνω σπιτι της κ οταν της ελεγα ελα στο δικο μου εβρισκε δικαιολογιες...