Επισκέπτης
Α ο πικερ.....
Πού διαφωνείς μωρό μου? Εσύ πληρώνεις πάντα μισά-μισά? Κανένα μπάζο θα είσαι τότε.
Α ο πικερ.....
Εσυ συμφωνεις να τα βαζουμε μισα μισα;
τα πληρωνεις ολα εσυ...?Τα χω ξαναπει.....
Πού διαφωνείς μωρό μου? Εσύ πληρώνεις πάντα μισά-μισά? Κανένα μπάζο θα είσαι τότε.
Εσενα σε συμφερει για αυτο τα λες αυτα.Τα χω ξαναπει.....
Εσενα σε συμφερει για αυτο τα λες αυτα.
Οταν ο αλλος παλευει το πρωτο πιατο εσυ εισαι στο τεταρτο και σκεφτεσαι τι θα φας για γλυκο.
Εσυ συμφωνεις να τα βαζουμε μισα μισα;
μεγαλε αμα ο μονος τροπος να κρατησεις γκομενα ειναι να την πληρωνεις καλυτερα δωστα στις πουτανες ...πιο πολυ τοπο θα πιασουν...Παιδια οταν εχεις bmw αξιζει να ριξεις πανω της λεφτα και να το φτιαξεις ετσι και με την γκομενα αν ειναι μουναρα και καλος χαρακτηρας βεβαια οχι καμια σπαστικια τοτε ναι αλλα μεχρι εκει που μπορεις.
Φιλε δεν καταλαβες δεν εννοω να την κρατησεις πληρωνοντας την μονομεγαλε αμα ο μονος τροπος να κρατησεις γκομενα ειναι να την πληρωνεις καλυτερα δωστα στις πουτανες ...πιο πολυ τοπο θα πιασουν...
μεγαλε αμα ο μονος τροπος να κρατησεις γκομενα ειναι να την πληρωνεις καλυτερα δωστα στις πουτανες ...πιο πολυ τοπο θα πιασουν...
Τελικα εισαι πιροφορος και εσυ, αλλη σκεψη αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. Το καθε γκομενακι σε πιανει μαλακα.Αυτά περί ισότητας είναι μαλακίες. Η γυναίκα δίνεται στο άντρα, υποτάσσεται στο ισχυρό αρσενικό. Ο άντρας είναι από πάνω γι΄αυτό και πληρώνει το γυναικάκι που γαμάει.
το BMW οταν δε μπορεις να το συντηρησεις το πουλας και παιρνεις FIAT....Φιλε δεν καταλαβες δεν εννοω να την κρατησεις πληρωνοντας την μονο
Τελικα εισαι πιροφορος και εσυ, αλλη σκεψη αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. Το καθε γκομενακι σε πιανει μαλακα.
ποιος σου ειπε δεν μπορεις εγω εγραψα αν μπορεις και μεχρι εκει που μπορεις οχι παραπανω.το BMW οταν δε μπορεις να το συντηρησεις το πουλας και παιρνεις FIAT....
το BMW οταν δε μπορεις να το συντηρησεις το πουλας και παιρνεις FIAT....
κι εγω σου εγραψα οτι αν κρατας μια γκομενα μονο επειδη σε εχει κοψει για μαλακα και την πληρωνεις καλυτερα δωστα στις πουτανες...απλο...ποιος σου ειπε δεν μπορεις εγω εγραψα αν μπορεις και μεχρι εκει που μπορεις οχι παραπανω.
το θεμα ειναι να μη καθεται μαζι σου επειδη την πλερωνεις...οσο και να την πληρωνεις...
Συμφωνω μαζι σου αν καταλαβεις οτι καθεται μαζι σου μονο γιατι την πληρωνεις τοτε πουλο.Και να μην το ξεχασω οταν κανεις σχεση και ειναι η γκομενα μουναρα πρεπει να την απατησεις σιγουρα για να μην το κανει πρωτη αυτη ξερετε πως ειναι αυτα .κι εγω σου εγραψα οτι αν κρατας μια γκομενα μονο επειδη σε εχει κοψει για μαλακα και την πληρωνεις καλυτερα δωστα στις πουτανες...απλο...
τα παραπαπανω και παρακατω ειναι παρλα...η γκομενα μπορει να τα τρωει απο εναν που βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα ,μπορει να τα τρωει κι απο εναν που βγαζει 400...το θεμα ειναι να μη καθεται μαζι σου επειδη την πλερωνεις...οσο και να την πληρωνεις...