Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και να μην το ξεχασω οταν κανεις σχεση και ειναι η γκομενα μουναρα πρεπει να την απατησεις σιγουρα για να μην το κανει πρωτη αυτη ξερετε πως ειναι αυτα .

ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ!  

:rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απλο παραδειγμα...περιπτωση 40αρας η οποια μετα απο προσεγγιση δινει τηλεφωνο ,μετα δυο νυχτες κερναω ποτο ,πληρωνω και ξενοδοχειο...για κανα μηνα το εργο παιζοταν κανονικα ,η τυπισσα με ειχε κοψει το φτωχομπινε οποτε το ξενοδοχειο δικο της ...ποτα τα κοψαμε γιατι ποιος ο λογος...να γαμηθουμε θελαμε...ηθελε να κανει το γουστο της,λογικα σκεπτομενη και καβλωμενη τα σκαγε τα 30ρικα...

περιπτωση νο2...νεαρα επειτα απο προσεγγιση δεχεται κερασμα ποτο,κερασμα και ξενοδοχειο (καθοτι πρωτη φορα) και ολα καλα...ολα? οχι...τη δευτερη φορα λοιπον κανω το γνωστο ''ωχ δε πηρα πολλα λεφτα'' στην εισοδο του ξενοδοχειου...μου λεει τα βαζω εγω και μπαινουμε...ολα καλα...ναι ? οχι...την τριτη φορα (ειχαμε παει και σπιτι της οταν λειπαν οι γονεις της 2-3 φορες) μου λεει απο μονη της ''θες να βαλω κι εγω?'' της λεω βαλε...

4η φορα δεν υπηρξε...

αν ημουν ο τζεισον ακομα θα πληρωνα ξενοδοχεια...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συμφωνω μαζι σου αν καταλαβεις οτι καθεται μαζι σου μονο γιατι την πληρωνεις τοτε πουλο.Και να μην το ξεχασω οταν κανεις σχεση και ειναι η γκομενα μουναρα πρεπει να την απατησεις σιγουρα για να μην το κανει πρωτη αυτη ξερετε πως ειναι αυτα .

Ανασφαλεια διακρινω....

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
απλο παραδειγμα...περιπτωση 40αρας η οποια μετα απο προσεγγιση δινει τηλεφωνο ,μετα δυο νυχτες κερναω ποτο ,πληρωνω και ξενοδοχειο...για κανα μηνα το εργο παιζοταν κανονικα ,η τυπισσα με ειχε κοψει το φτωχομπινε οποτε το ξενοδοχειο δικο της ...ποτα τα κοψαμε γιατι ποιος ο λογος...να γαμηθουμε θελαμε...ηθελε να κανει το γουστο της,λογικα σκεπτομενη και καβλωμενη τα σκαγε τα 30ρικα...

περιπτωση νο2...νεαρα επειτα απο προσεγγιση δεχεται κερασμα ποτο,κερασμα και ξενοδοχειο (καθοτι πρωτη φορα) και ολα καλα...ολα? οχι...τη δευτερη φορα λοιπον κανω το γνωστο ''ωχ δε πηρα πολλα λεφτα'' στην εισοδο του ξενοδοχειου...μου λεει τα βαζω εγω και μπαινουμε...ολα καλα...ναι ? οχι...την τριτη φορα (ειχαμε παει και σπιτι της οταν λειπαν οι γονεις της 2-3 φορες) μου λεει απο μονη της ''θες να βαλω κι εγω?'' της λεω βαλε...

4η φορα δεν υπηρξε...

Φιλε εγω δεν θα την πηγαινα σε ξενοδοχειο θα πηγαιναμε καπου ερημικα και εξω στην μητερα φυση με φρεσκο αερα

Επισκέπτης

4η φορα δεν υπηρξε...

Tωρα κανεις και εσυ εξυπνε κωλε σαν τον picker. Τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα. Βολιδοσκοπεις κατα ποσο αξιζει η φαση. Γκομενα/γαμησι που προσφερει και δινεις ενα 25αρακι αντε 30αρακι στο ξενοδοχειο σαν να πηγαινεις με μια εκδιδομενη αλλα με καλυτερες συνθηκες και γενικα πιο ωραια εμπειρια.
Αν δεν σε εφτιαχνε και τοσο και ηταν απλα για τα χοντρα τοτε οκ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tωρα κανεις και εσυ εξυπνε κωλε σαν τον picker. Τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα. Βολιδοσκοπεις κατα ποσο αξιζει η φαση. Γκομενα/γαμησι που προσφερει και δινεις ενα 25αρακι αντε 30αρακι στο ξενοδοχειο σαν να πηγαινεις με μια εκδιδομενη αλλα με καλυτερες συνθηκες και γενικα πιο ωραια εμπειρια.
Αν δεν σε εφτιαχνε και τοσο και ηταν απλα για τα χοντρα τοτε οκ.
σωπα ρε μεγαλε ναι? ευχαριστω που μου τα μαθαινεις...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω χαλασει πολλα λεφτα παντως μεχρι να καταλαβω οτι με εκμεταλλευονταν και κοιταγαν την παρτυ τους αλλα καταλαβα πως αν δεν τους κανεις τα χατηρια νευριαζουν και ψαχνουν αλλο κοροιδο σαν να καταλαβαινουν οτι εδω μας πηραν χαμπαρι και δεν μας παιρνει αλλο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εχω χαλασει πολλα λεφτα παντως μεχρι να καταλαβω οτι με εκμεταλλευονταν και κοιταγαν την παρτυ τους αλλα καταλαβα πως αν δεν τους κανεις τα χατηρια νευριαζουν και ψαχνουν αλλο κοροιδο σαν να καταλαβαινουν οτι εδω μας πηραν χαμπαρι και δεν μας παιρνει αλλο
Αμα απο την αρχη τις εχεις μαθει ετσι λογικο ειναι να σπαζονται οταν σταματας.
Αλλα παντως ρε μαλακες το κυνηγατε αυτο το ειδος γκομενας δεν γινεται συνεχια να πεφτετε σε τετοιες περιπτωσεις.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Αμα απο την αρχη τις εχεις μαθει ετσι λογικο ειναι να σπαζονται οταν σταματας.
Αλλα παντως ρε μαλακες το κυνηγατε αυτο το ειδος γκομενας δεν γινεται συνεχια να πεφτετε σε τετοιες περιπτωσεις.

Τυπε μαλλον δεν το κυνηγαμε! Προφανως ετσι γινανε ολες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενταξει το θρεντ αναφερεται στο οτι για γυναικες ειναι παραδεισος. Πως να μην ειναι αφου υπαρχουν οι αντρες που το κανουν να ειναι? Και αντε 5-10 να μη το κανουν υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που θα τα κανουν και μαλιστα θα παινευονται κιολας οτι ο αντρας  ετσι πρεπει να κανει. Οι περισσοτεροι ελληνες ετσι σκεφτονται, ανατολιτικος τροπος σκεψης.
Μαλιστα τους συγκεκριμενους οι γυναικες παιζει να τους σιχαινονται, αλλα βρισκουν ευκαιρια και τους ρουφανε το μεδουλι οποτε γιατι οχι? Και σεις αν ησασταν γυναικες τι θα κανατε στην τελικη? Ειναι οντως παραδεισος για τις γυναικες η Ελλαδα αλλα οι αντρες τον κανουν τον παραδεισο αυτο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Ενταξει το θρεντ αναφερεται στο οτι για γυναικες ειναι παραδεισος. Πως να μην ειναι αφου υπαρχουν οι αντρες που το κανουν να ειναι? Και αντε 5-10 να μη το κανουν υπαρχουν χιλιαδες αλλοι που θα τα κανουν και μαλιστα θα παινευονται κιολας οτι ο αντρας  ετσι πρεπει να κανει. Οι περισσοτεροι ελληνες ετσι σκεφτονται, [size=10pt]ανατολιτικος τροπος σκεψης.[/size]
Μαλιστα τους συγκεκριμενους οι γυναικες παιζει να τους σιχαινονται, αλλα βρισκουν ευκαιρια και τους ρουφανε το μεδουλι οποτε γιατι οχι? Και σεις αν ησασταν γυναικες τι θα κανατε στην τελικη? Ειναι οντως παραδεισος για τις γυναικες η Ελλαδα αλλα οι αντρες τον κανουν τον παραδεισο αυτο.

Μηπως μπερδευτηκες? Ο ανατολοιτικος τροπος σκςψης δεν ειναι διαφορετικος? Εκει οι γυναικες υπο δεν ειναι? :think: :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686

Αφου ειναι ο "Παράδεισος για τις γυναίκες " ,γιατί το

70% των γυναικών δεν έχουν γκόμενο ?

Γιατί οι γυναικες κυκλοφορουν μουτρωμενες ?

Λιγες χαμογελανε .

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Αφου ειναι ο "Παράδεισος για τις γυναίκες " ,γιατί το

70% των γυναικών δεν έχουν γκόμενο ?

Γιατί οι γυναικες κυκλοφορουν μουτρωμενες ?

Λιγες χαμογελανε .

Κυκλοφορουν μουτρωμενες επειδη δεν βρισκουν χορηγους!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom