Επισκέπτης
σωπα ρε μεγαλε ναι? ευχαριστω που μου τα μαθαινεις...
χαιρομαι που συμφωνεις εστω και μεσω της ειρωνειας σου οτι πετας μαλακιες. Βλαμμενε.
σωπα ρε μεγαλε ναι? ευχαριστω που μου τα μαθαινεις...
Αφου ειναι ο "Παράδεισος για τις γυναίκες " ,γιατί το
70% των γυναικών δεν έχουν γκόμενο ?
Γιατί οι γυναικες κυκλοφορουν μουτρωμενες ?
Λιγες χαμογελανε .
Φυσικα ειναι ο παραδεισος αφου υπαρχουν ευχουχισμενοι Ελληνες που λαμβανουν ως μεγιστη πραξη τολμης τη διαδιακασια του κερασματος.
Πολλες φορες βλεπω μαλιστα μεχρι και 30ηδες και 40αρηδες που δεν εχουν παρει πρεφα τι γινεται γυρω τους.
Δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ γυναικα που να εκατσε επειδη την κερασες. ΝΟΜΟΣ
Το εχει προαποφασισει πολυ πριν φτασει η στιγμη για το ποιος θα πλερωσει. Οποιος ιχυριζεται στα αληθεια, οτι καταφερε οτιδηποτε οχι απο τη γενικοτερη συμπεριφορα(που ενδεχομενως να ειχε και κερασμα) αλλα απο το κερασμα απο μονο του, ειναι εκτος τοπου και χρονου σε θεματα ανθρωπινης συμπεριφορας.
Επερομαι να το λεω οτι δεν εχω κερασει ποτε γυναικα για να γαμισω, ουτε στο πρωτο ραντεβου.
Οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν,οι υπολοιποι να συνεχισουν στα προτυπα της χορηγιας και του τιμου κουβαλητη, συντηρωντας την ελπιδα, ενω ταυτοχρονα τους πηδαν τις γκομενες καποιοι "μαλακες"
Καλα κανουν οι γυναικες και πλασαρουν και συντηρουν αυτο το παρανυθι. Στα πλαισια της στρατιγικης των φυλων εκατομμυρια χρονια προκειμενου να αυξησουν το ελεγχο και την επιρροη ειναι απολυτα θεμιτο.
Φυσικα υπαρχουν Ελλεηνιδες αφου υπαρχουν τρισαθλιοι Ελληνες. Το output εξαρταται απο το input και αν δεν αλλαξεις το input το ιδιο output θα εχεις εις τον αιωνα τον απαντα. Ληξις.
γαμας καθολου η μπααα...χαιρομαι που συμφωνεις εστω και μεσω της ειρωνειας σου οτι πετας μαλακιες. Βλαμμενε.
γαμας καθολου η μπααα...
γαμας καθολου η μπααα...
μαθηματα γινονται σε αυτους που εχουν και μυαλο...το αφηνω σε εσενα φτωχομπινε της πιατσας
ξανακανε μας τωρα μερικα μαθηματα οικονομιας
μαθηματα γινονται σε αυτους που εχουν και μυαλο...
γι αυτο λεω ειναι προβλημα η ελλειψη μυαλου σου...ποτε ειπα πουλι μου τετοιο πραγμα? μηπως ειπα οτι μολις η μικρουλα καταλαβε οτι δεν προκειται να την κερνουσα αβερτα την εκανε? και οτι η μεγαλυτερη πληρωνε ΚΑΘΕ φορα ? λεω εγω τωρα...ειναι δυσκολο το ξερω αλλα προσπαθησε...Ενταξει δεν ειμαστε ολοι τοσο μυαλομενοι οπως εσυ να σουτερνουμε την γκομενα επειδη δεν μας πληρωνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το ξενοδοχειο και δεν βρισκουμε εναλλακτικο χωρο.
γι αυτο λεω ειναι προβλημα η ελλειψη μυαλου σου...ποτε ειπα πουλι μου τετοιο πραγμα? μηπως ειπα οτι μολις η μικρουλα καταλαβε οτι δεν προκειται να την κερνουσα αβερτα την εκανε? και οτι η μεγαλυτερη πληρωνε ΚΑΘΕ φορα ? λεω εγω τωρα...ειναι δυσκολο το ξερω αλλα προσπαθησε...
και γιατι οχι? οι πιτσιρικες δε σε πληρωνουν νομιζεις? ξερεις ποσες φοιτητριουλες ηξερα στο πανεπιστημιο που οχι μονο πληρωνανε ξενοδοχεια αλλα και βενζινες στους γκομενους?Ειπες εξυπνε κωλε οτι πηγες να βαλεις και την τριτη φορα την μικρη να πληρωσει και μαλιστα με ενα ρεμπελοστυλ. Και η μικρη ξενερωσε. Καταρχην σου περασε απο το μυαλο οτι η μικρη μπορει να μην ειχε την ιδια οικονομικη ανεση με την σαρανταρα για να πληρωνει ΚΑΘΕ φορα το χοτελι σου για να γαμας εσυ?Φυσικα δεν λεω οτι πρεπει να πληρωνει παντα ο αντρας και ειναι μαλακισμενη νοοτροπια αυτο που μονο ο Ελληνας το κανει. Αλλα οχι να βρισκεις τωρα μια πιτσιρικα και να την φερνεις και σαν παραδειγμα.
στο μπουρδέλα κυκλοφοράνε οι λάρτζ φραγκάτοι τύποι που δε σηκώνουν μύγα στην τσέπη τους.και γιατι οχι? οι πιτσιρικες δε σε πληρωνουν νομιζεις? ξερεις ποσες φοιτητριουλες ηξερα στο πανεπιστημιο που οχι μονο πληρωνανε ξενοδοχεια αλλα και βενζινες στους γκομενους?
ολες ανεξαρτητως ηλικιας πληρωνουν...και δε το λεω υποτιμητικα οτι ΠΡΕΠΕΙ αλλα αν μιλαμε για σεξ μονο χωρις τα υπολοιπα τοτε καλυτερα να σε πληρωνουν παρα να πληρωνεις...κι εκει ειναι που την πατανε μερικοι και γινονται χορηγοι...
νομος του πικερ κι ετσι...στο μπουρδέλα κυκλοφοράνε οι λάρτζ φραγκάτοι τύποι που δε σηκώνουν μύγα στην τσέπη τους.
και γιατι οχι? οι πιτσιρικες δε σε πληρωνουν νομιζεις? ξερεις ποσες φοιτητριουλες ηξερα στο πανεπιστημιο που οχι μονο πληρωνανε ξενοδοχεια αλλα και βενζινες στους γκομενους?
ολες ανεξαρτητως ηλικιας πληρωνουν...και δε το λεω υποτιμητικα οτι ΠΡΕΠΕΙ αλλα αν μιλαμε για σεξ μονο χωρις τα υπολοιπα τοτε καλυτερα να σε πληρωνουν παρα να πληρωνεις...κι εκει ειναι που την πατανε μερικοι και γινονται χορηγοι...
και γιατι οχι? οι πιτσιρικες δε σε πληρωνουν νομιζεις? ξερεις ποσες φοιτητριουλες ηξερα στο πανεπιστημιο που οχι μονο πληρωνανε ξενοδοχεια αλλα και βενζινες στους γκομενους?
θεμα τυχης ...κι εγω εβλεπα τις κοπελες της δαπ να σκουπιζουν και τον αρχι-δαπιτη (μη χεσω) να τις δινει εντολες σα καθαριστρια...και ομορφες κοπελες ετσι...εγω δεν εχω ακουσει ποτε για καμια
στην καλυτερη να πληρωναν τον καφε τους οταν εβγαιναν
καποια κομματοσκυλα του εδιναν κ τσαμπα δωματια στην αραχωβα μπανσκο η τραπεζι στα μπουζουκια για να εχουν ελπιδα να γαμησουν
θεμα τυχης ...κι εγω εβλεπα τις κοπελες της δαπ να σκουπιζουν και τον αρχι-δαπιτη (μη χεσω) να τις δινει εντολες σα καθαριστρια...και ομορφες κοπελες ετσι...
ρε μια χαρα πληρωνουν...τι να λεμε τωρα,εδω διπλα σε μενα στην πολυκατοικια μια κοπελιτσα τα χει με εναν τυπο που βγαζει καλα λεφτα και αυτη ειναι λογιστρια...300 ευρω επειδη ειχε γνωστο ο μπαμπας της αλλιως τιποτα δε θα κανε...ε τις διακοπες που πηγανε αυτη εβαλε τα μισα λεφτα...κι ο τυπος οταν λεμε καλα λεφτα εννοουμε ΚΑΛΑ λεφτα...αλλα και παλι πληρωνει η γκομενα...