Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε μην το τραβαμε τωρα το θεμα. Και οι πουτανες τα σκανε σαν εξαρτημενα πρεζακια στον νταβα γκομενο τους. Τι παει να πει? Οτι ολες το κανουν αυτο?
Και σου ξαναλεω καλα κανεις και δεν γινεσαι χορηγος αλλα οταν ξεφευγεις γινεσαι παλι μαλακας.Αλλο να σαι οικονομος αλλο μιζερος τσιφουτης!
τιποτα δε τραβαμε...στα ακρα πρεπει να φτανεις γιατι αλλιως σε θεωρουν ΜΑΛΑΚΑ...δε λεω οτι αν καποια κοπελα ειναι νορμαλ εσυ πρεπει ντε και καλα να την κοροιδευεις αλλα καλυτερα να εισαι απο πανω παρα απο κατω...μεγααααλη αληθεια...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε τα μισα εβαλε.λογικο κ δικαιο

τα κομματοσκυλα γενικα ειναι για λυπηση για μερικα μαθηματα η μια θεση στα μεταπτυχιακα η λιγο ντολτσε βιτα στα μπουζουκια ξεφτυλιζονται τελειως
τι λογικο και δικαιο ρε ? θα βγαζες εσυ  κοντα 3 χιλιαρικα το μηνα και θα πληρωνε η αλλη με 300 τις διακοπες? για ποιο λογο? να βγαζατε και οι δυο απο 300 ευρω εκει ναι να τα μοιραζεστε ...απλο ειναι...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τι λογικο και δικαιο ρε ? θα βγαζες εσυ  κοντα 3 χιλιαρικα το μηνα και θα πληρωνε η αλλη με 300 τις διακοπες? για ποιο λογο? να βγαζατε και οι δυο απο 300 ευρω εκει ναι να τα μοιραζεστε ...απλο ειναι...

χεστηκα ποσα βγαζει

αν ειναι να πληρωνω τα εξοδα της θα πηγαινα σουκου με κολ γκιρλ που θα ανοιγε το στομα της μονο για τσιμπουκια οχι να λεει την μιρλα της

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Φίλτατοι, δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τα παραδείγματα τα οποία αναφέρει ο DRUMMERBOY. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ πως αυτά τα παραδείγματα είναι μάλλον λαμπρές εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα: οι γυναίκες στην Ελλάδα περιμένουν να τις πληρώσεις...... πληρώνουν μόνον κατ' εξαίρεση και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.964
Πόντοι
3.656
Φίλτατοι, δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τα παραδείγματα τα οποία αναφέρει ο DRUMMERBOY. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ πως αυτά τα παραδείγματα είναι μάλλον λαμπρές εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα: οι γυναίκες στην Ελλάδα περιμένουν να τις πληρώσεις...... πληρώνουν μόνον κατ' εξαίρεση και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.....
σωστος,βασικα πλεον δεν εχουν κιοολας οι πιο μικρες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
σωστος,βασικα πλεον δεν εχουν κιοολας οι πιο μικρες
Ναι,η ηλικία είναι μία παράμετρος..... μία μεγαλύτερη πληρώνει ευκολότερα για να την πηδήξει ένας μικρότερος.... και η αλήθεια είναι ότι με μεγαλύτερες και να μην πλήρωναν, την έβγαζα πάντα πολύ μα πολύ φθηνά......
Το θέμα δεν είναι κατ' ανάγκην το ποιος πληρώνει: το θέμα είναι το εάν πληρώνεις σα μαλάκας για να έχεις ένα μουνί, ενώ με τα ίδια χρήματα για να έχεις μία σαβούρα θα μπορούσες να είσαι βασιλιάς..... λ.χ. το να βγω με μία γκόμενα που γουστάρει και να την κεράσω έναν καφέ ή ένα ποτό, και μετά να καλοπεράσω, δε σημαίνει ότι είμαι μαλάκας που πλήρωσα..... ούτε θα ήμουν έξυπνος εάν πλήρωνε εκείνη τον καφέ ή το ποτό..... μαλάκας θα γίνω όταν θα πάρω μία ψωνισμένη ελλεεινίδα, θα την βγάλω για φαγητό, θα την πάω για ποτό, θα της πληρώσω το ξενοδοχείο, θα της κάνω τον ταξιτζή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ τη γαμήσω...... και μαλάκας θα είμαι εάν αφού τη γαμήσω, συνεχίσω το ίδιο βιολί για να λέω ότι έχω γκόμενα και να καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι...... και την ίδια ώρα να κρύβομαι από το διαχειριστή της πολυκατοικίας μου γιατί δεν έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι,η ηλικία είναι μία παράμετρος..... μία μεγαλύτερη πληρώνει ευκολότερα για να την πηδήξει ένας μικρότερος.... και η αλήθεια είναι ότι με μεγαλύτερες και να μην πλήρωναν, την έβγαζα πάντα πολύ μα πολύ φθηνά......
Το θέμα δεν είναι κατ' ανάγκην το ποιος πληρώνει: το θέμα είναι το εάν πληρώνεις σα μαλάκας για να έχεις ένα μουνί, ενώ με τα ίδια χρήματα για να έχεις μία σαβούρα θα μπορούσες να είσαι βασιλιάς..... λ.χ. το να βγω με μία γκόμενα που γουστάρει και να την κεράσω έναν καφέ ή ένα ποτό, και μετά να καλοπεράσω, δε σημαίνει ότι είμαι μαλάκας που πλήρωσα..... ούτε θα ήμουν έξυπνος εάν πλήρωνε εκείνη τον καφέ ή το ποτό..... μαλάκας θα γίνω όταν θα πάρω μία ψωνισμένη ελλεεινίδα, θα την βγάλω για φαγητό, θα την πάω για ποτό, θα της πληρώσω το ξενοδοχείο, θα της κάνω τον ταξιτζή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ τη γαμήσω...... και μαλάκας θα είμαι εάν αφού τη γαμήσω, συνεχίσω το ίδιο βιολί για να λέω ότι έχω γκόμενα και να καμαρώνω σα γύφτικο σκεπάρνι...... και την ίδια ώρα να κρύβομαι από το διαχειριστή της πολυκατοικίας μου γιατί δεν έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα....
τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ και σε νοοτροπία και σε τρόπο σκέψης τα επόμενα 5 χρόνια.
η εύκολη λύση του μπουρδελου για τον απλό μαλακοπίτουρα θα αλλάξει αναγκαστικά.
όπως και η εύκολη λύση της ελληνίδας ότι ο μαλακαντρέας τα πληρώνει όλα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ και σε νοοτροπία και σε τρόπο σκέψης τα επόμενα 5 χρόνια.
η εύκολη λύση του μπουρδελου για τον απλό μαλακοπίτουρα θα αλλάξει αναγκαστικά.
όπως και η εύκολη λύση της ελληνίδας ότι ο μαλακαντρέας τα πληρώνει όλα.

μακαρι

αλλα λιγα μου φαινονται τα 5

κανα 2 γενιες υπολογιζω για αλλαγη χαρακτηρα των κωλοελληνων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μακαρι

αλλα λιγα μου φαινονται τα 5

κανα 2 γενιες υπολογιζω για αλλαγη χαρακτηρα των κωλοελληνων
βάσει στοιχείων τελος του 11 ήσουν στη δεκαετία του 81 οικονομικά.
του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι στο 60.
κάνε τις αναγωγές σου. :sunglasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.964
Πόντοι
3.656
εξελιξεις θα εξαρτηθουν απο το πσο ακομα μαλακες ειναι οι ιθαγενεις εδω να ακολουθουν τις οδηγιες μπας κ χαθει το εθρω :jerking: :jerking: :jerking:
αποψη δεν εχω τι θα συμβει να σου πω,ομως εαν συνεχιστει η "προσαρμογη" του χρονου θαμαστε στο 60 οπως λες σιγουρα :helpplea:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ο καλος απο τον εγκεφαλο των ελληνων δεν φευγει ευκολα ακομα κ αν δεν εχει να σκουπισει τον κωλο του κ ψαχνει γρασσιδι σαν τα σκυλια

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δν διαβασα ολα τα ποστς αλλα καταλαβα για τι μιλαμε...

ο καθενας εχει ενα η παραπανω προσωπικα παραδειγματα να μοιρασει.. Εγω πιστευω οτι υπαρχουνε 2 περιπτωσεις!!! Νο 1: Γκομενα που θελεις στα ¨γρηγορα¨ να  :knockinb:  Νο 2: Σχεση σοβαρη

Στην πρωτη περιπτωση θελουμε να δειξουμε οτι ημαστε αντρες, κουβαρδαδες κ ολες τις  :jerking: κ γι αυτο πληρωνουμε σαν βλακες.. Απο εκει κ περα οι γκομενες το εχουνε παρει χαμπαρει αυτο κ το θεωρουνε πλεον στανταρ... αναλογια 90-10 στην καλυτερη περιπτωση... Βεβαια μεσα στο ΠΑΚΕΤΟ συμπεριλαμβανονται τα καυσιμα, βολτες, δωρακια κλπ κλπ,,,

Στη δευτερη περιπτωση η αναλογια εινα 100-0... Η δευτερη περιπτωση ξεκινησε σαν πρωτη, οποτε ειναι λογικο για την γκομενα...

Εγω ενα ξερω.. Απο τοτε που ξεκινησε το SEX AND THE CITY οι γκομενες ξεφυγανε... LV, CHANEL, LOUBOUTIN κ αγιος ο θεος

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Το Sex and the City άλλαξε σε πολλά τη νοοτροπία των γυναικών. Σκέτη αμερικανοποίηση. Τώρα τελευταία οι τουρκικές σειρές έχουν μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Είναι το αντίθετο του Sex and the City. Φαίνεται ότι τους αρέσουν οι brutal Τούρκοι άντρες που δεν βρίσκουν στην Ελλάδα να γνωρίσουν.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Το Sex and the City άλλαξε σε πολλά τη νοοτροπία των γυναικών. Σκέτη αμερικανοποίηση. Τώρα τελευταία οι τουρκικές σειρές έχουν μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Είναι το αντίθετο του Sex and the City. Φαίνεται ότι τους αρέσουν οι brutal Τούρκοι άντρες που δεν βρίσκουν στην Ελλάδα να γνωρίσουν.

σορρυ, αλλα την LV την θελουνε.... δν θα αλλαξει πια αυτο... Γενικα εχει αλλαξει η νοοτροπια πλεον οποτε ο τιτλος τα λεει ολα.. Οτι κ να λεμε μια μεση ελληνιδα θελει τον γκομενο γυμνασμενο, με καλη δουλεια (απολαβες καλες), τα 3μερα της, τις διακοπες της, τα μπουζουκια κλπ κλ

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
σορρυ, αλλα την LV την θελουνε.... δν θα αλλαξει πια αυτο... Γενικα εχει αλλαξει η νοοτροπια πλεον οποτε ο τιτλος τα λεει ολα.. Οτι κ να λεμε μια μεση ελληνιδα θελει τον γκομενο γυμνασμενο, με καλη δουλεια (απολαβες καλες), τα 3μερα της, τις διακοπες της, τα μπουζουκια κλπ κλ

LV εννοείς Luie Vitton ε? η βιτρίνα στην Ελλάδα δεν αλλάζει. γι' αυτήν υπάρχουν ακόμα λεφτά. οι δουλειές με καλές απολαβές είναι περιορισμένες με τις μειώσεις που έχουν γίνει.
τέσπα. δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. υπάρχουν πολλές αξιόλογες και προσγειωμένες.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
τα πραγματα στην ελλαδα ειναι πολυ απλα....και αλλαζουν μετα απο πολλα χρονια πρως το καλυτερο.

υπαχουν καποιες περιπτωσεις...

@οσο μουναρα ειναι η γκομενα εχει και το αναλογο κασε, οχι κασε πουτανας αλλα αρχηπουτανας. :s&m_1:
δηλαδη οσο μουναρα ειναι τοσα θελω εχει... σουπερ μουνι? σουπερ ταξιδια, σουπερ τσαντουλες γαλλικες, σουπερ αυτοκινητακι,σουπερ το ενα σουπερ το αλο..ειδικα αν ηταν και απο μπαμπα τσεπατο? τελειωσες.... :jerking: θα ζεις για να πληρωνεις... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
@αν παρουμε την μεση ομορφια ειναι και η μεσαια ταξη γυναικων....δεν ζηταει κ πολλα,εχει κιολας, δουλευει,αγαπει αγαπιεται ολα καλα :jerking: :jerking: :jerking:
@αν παρουμε της λιγοτερο ομορφες αλλα πηδησιμες.. ειναι αυτο το καλο κοριτσι που ειναι και νοικοκυρα κ χιλια καλα εχει αλλα θελει σπιτακια δωρακια μαμα μπαμπα γαμπρε...  :jerking: :think:
@και ειναι και αυτες που δεν βλεπονται... που ειναι τζαμπα αλλα οπως λεει η παρ,... καλυτερα μελι κ να το μοιραζεσαι παρα σκατα κ να τα τρως μονο σου... που δεν σου τρων τπτ :headbang:

τα επομενα χρονια που δεν θα εχει κανεις φραγγο τι θα κανουν???? :boobies: :boobies: θα χαθουν αυτες οι κατηγοριες... :rockon: :rockon:
αυτα ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα πραγματα στην ελλαδα ειναι πολυ απλα....και αλλαζουν μετα απο πολλα χρονια πρως το καλυτερο.

υπαχουν καποιες περιπτωσεις...

@οσο μουναρα ειναι η γκομενα εχει και το αναλογο κασε, οχι κασε πουτανας αλλα αρχηπουτανας. :s&m_1:
δηλαδη οσο μουναρα ειναι τοσα θελω εχει... σουπερ μουνι? σουπερ ταξιδια, σουπερ τσαντουλες γαλλικες, σουπερ αυτοκινητακι,σουπερ το ενα σουπερ το αλο..ειδικα αν ηταν και απο μπαμπα τσεπατο? τελειωσες.... :jerking: θα ζεις για να πληρωνεις... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
@αν παρουμε την μεση ομορφια ειναι και η μεσαια ταξη γυναικων....δεν ζηταει κ πολλα,εχει κιολας, δουλευει,αγαπει αγαπιεται ολα καλα :jerking: :jerking: :jerking:
@αν παρουμε της λιγοτερο ομορφες αλλα πηδησιμες.. ειναι αυτο το καλο κοριτσι που ειναι και νοικοκυρα κ χιλια καλα εχει αλλα θελει σπιτακια δωρακια μαμα μπαμπα γαμπρε...  :jerking: :think:
@και ειναι και αυτες που δεν βλεπονται... που ειναι τζαμπα αλλα οπως λεει η παρ,... καλυτερα μελι κ να το μοιραζεσαι παρα σκατα κ να τα τρως μονο σου... που δεν σου τρων τπτ :headbang:

τα επομενα χρονια που δεν θα εχει κανεις φραγγο τι θα κανουν???? :boobies: :boobies: θα χαθουν αυτες οι κατηγοριες... :rockon: :rockon:
αυτα ειναι

Για αυτο πας εξωτερικο που μια μετρια απο αυτες ειναι καλυτερη απο την ανωτερη κατηγορια που λες και την εχεις μονο με τπτ ποπ κορν και κοκα κολα και λεει και ευχαριστω.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δυστυχώς οι ελληνιδες είναι πολύ καλό-κακομαθημένες αλλά ευτυχως όχι όλες.Αμα αξίζει η κοπέλα για σοβαρά ή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα οικονομικά (και εσυ εσυ καπως οκ εκεί) να κεράσεις και με το παραπάνω.Καθε άλλης φύσεως πουτανακια τον πουλο...Παντως  οι χειρότερες είναι οι μπατιρογκομενες οι οποίες συνήθως στο τέλος αποδεικνύονται κ αχάριστες ενώ πολλές απο αυτές δεν << έχουν να φάνε >>. Προσπαθήστε να βρείτε μια στο ιδιο  επίπεδο με εσας .Ειναι το ιδανικό πιστεύω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom