Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Την γκόμενα που προσπαθείς να πηδήξεις πόσο καιρό την γνωρίζεις? Πόσες φορές έχετε βγει και πόσες φορές την έχεις κεράσει?

να διευκρινησω αφου ρωτας...την γκομενα που με εχει παρει τηλ την εχω πηδηξει συγκεκριμενα...μια φορα κ αυτο ηταν ολο...δεν με γεμιζε για περισσοτερο...οχι γιατι δεν ηταν ωραια,αλλα ηταν για μενα η κλασικη ελληνιδα πουτανιτσα που κοιταει να περασει καλα...παρολαυτα κρατησα φιλικες σχεσεις χωρις να συναντιομαστε συχνα...οι φιλες που εφερε πρωτη φορα τις εβλεπα κ νομιζω αυτο το διευκρινησα...την πρωτη μεχρι να την πηδηξω δεν μου πηρε πολυ γυρω στα 2-3 ραντεβου,αλλα κ τοτε που βγαιναμε μονοι μας το μονο που εκανε ηταν να ζηταει...μαλακας νομιζω δεν ειμαι επειδη κερασα καποιες φορες,μαλακας θα μουν αν την κρατουσα κ την εκανα κυρια,οπως κανουν πολλοι

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
βρε μαλακα sperminator και τι μας ζαλιζεις για τα 26 ευρο που εδωσες και ηθελες και να γαμισεις κι ολας ε ΒΛΑΚΑΑΑΑ  Και πριν μου ειπες οτι γαμας με το μυαλο και να το παρω χαμπαρι.. ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ.... ΠΟυ θες να γαμισεις μουναρα και με 26,6  Α πηγενε 2 φορες μεταξουργειο.. που γαμας και με το μυαλο τρομαρα σου.....   ΑΛΕΧ θα μας τρελανει ο Χοντρελας....

κορονακι ψαξε την ψωλη αναμεσα στα σκελια σου...βλεπεις τιποτα?μπα,ε?εισαι ο κλασικος μαλακας μικροτσουτσουνος ελληναρας που πισω απο μια οθονη βγαζει γλωσσα...προς το παρον παρε την τσαπου κ αμολα

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!   :rockon:

ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!   :rockon:

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!   :rockon:

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!   :rockon:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
moytza2.jpg

κ συ μαλακα bestman που στελνεις τη μουτζα παρε τ'αρχειδια μου...αντε ολοι οι μαλοκαυληδες ξετσουτσουνισατε εδω μεσα κ ανωνυμα πουλατε υφακι παλιοκαργιοληδες...δηλαδη εσυ ρε best που μουτζωνεις δεν εχεις κερασει ποτε γυναικα...?μην πεις οχι γιατι δεν θα γινεις πιστευτος...εκτος αν εισαι τοσο τσιπης κ καρμοιρης που μετρας πενταροδεκαρες,οποτε παλι μαλακας εισαι

Επισκέπτης
ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!   :rockon:

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ!   :rockon:

ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΣ! ΟΥΣΤ!   :rockon:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!  :rockon:

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ!  :rockon:

ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΣ!  :rockon:

Ηρεμησε τυπε
το ψυχιατρειο δεν ειναι μακρυα...

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1

ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΣ!   :rockon:

αυτο ειναι αλλο θεμα που θετεις μαγκα...προσωπικα δεν το παιξα φιλος σε καμια γκομενα...ειπα οτι αυτη που με πηρε τηλ κρατησα φιλικες σχεσεις οχι ομως οτι βγαιναμε η καναμε κολλητη παρεα...υπαρχουν πολλοι που για να πηδηξουν μια γκομενα την πιανουν πρωτα φιλη κ κανουν ενα σωρο θεληματα...οχι μονο κερνανε καθε μερα,αλλα κανουν κ τους ταξιτζηδες κ τους τηλεφωνικους ψυχολογους κ παντα τρεχουν πισω απο το μουνι της φιλης τους κ δεν την πεφτουν ποτε μην τυχον κ χαλασει η φιλια κ πεσουν σε μαρασμο...το χω ξαναθεσει αυτο το θεμα...

οσο για τους μαλακες που ειρωνευονται κ βριζουν...ειμαι ανθρωπος που δεχομαι την αντιθετη αποψη...οποιος εχει να υποστηριξει κατι αντιθετο με κοσμιο τροπο να τον ακουσω...προσωπικα ετσι αντιδρω κ γω...οι μαλακες ομως που απλα πουλανε εξυπναδα,υφακι κ βριζουν εκ του ασφαλους απλα γελοιοποιουνται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΣ! ΟΥΣΤ!   :rockon:
αυτοι οι πιρφοροι καταστρεψαν την ελλαδα τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο ειναι αλλο θεμα που θετεις μαγκα...προσωπικα δεν το παιξα φιλος σε καμια γκομενα...ειπα οτι αυτη που με πηρε τηλ κρατησα φιλικες σχεσεις
τυπε μας δουλευεις μαλλον :S

Επισκέπτης
αυτο ειναι αλλο θεμα που θετεις μαγκα...προσωπικα δεν το παιξα φιλος σε καμια γκομενα...ειπα οτι αυτη που με πηρε τηλ κρατησα φιλικες σχεσεις οχι ομως οτι βγαιναμε η καναμε κολλητη παρεα...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!  :rockon:

ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!   :rockon:

ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!   :rockon:
:2funny:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το εχω πει νομιζω κ σε αλλο post...προσωπικα στις γυναικες φερομαι οπως μου φερονται...θα φερθουν κουτοπονηρα,με δολο κ πουτανιστικα...θα φερθω κ γω το ιδιο πονηρα κ πουστικα..δεν θα τις πλησιασω τιμια...μπορει κ να τις εξαγορασω...δεν μου καιγεται καρφι....αυτες με οδηγησαν με την συμπεριφορα τους...θα φερθουν τιμια,ομορφα κ ξηγημενα...θα φερθω το ιδιο καλα κ ακομα καλυτερα...δεν ειμαι προκατειλημενος με καμια μεχρι να δω καποια σημαδια κ μου δωσει δικαιωμα...οσο ομορφα μπορω να φερθω,τοσο ασχημα επισης το ιδιο...νομιζω οτι γενικα ο αντρας διαθετει μπεσα περισσοτερο απο τη γυναικα...αν του φερθει καποια καλα θα το εκτιμησει,ενω η γυναικα οχι απαραιτητα..οταν λοιπον τρωνε τα μουτρα τους ειναι γιατι περισσοτερο φταινε αυτες αφου εχουν δωσει δικαιωμα η εχουν κανει λαθος επιλογες

Επισκέπτης
το εχω πει νομιζω κ σε αλλο post...προσωπικα στις γυναικες φερομαι οπως μου φερονται...θα φερθουν κουτοπονηρα,με δολο κ πουτανιστικα...θα φερθω κ γω το ιδιο πονηρα κ πουστικα..δεν θα τις πλησιασω τιμια...μπορει κ να τις εξαγορασω...δεν μου καιγεται καρφι....αυτες με οδηγησαν με την συμπεριφορα τους...θα φερθουν τιμια,ομορφα κ ξηγημενα...θα φερθω το ιδιο καλα κ ακομα καλυτερα...δεν ειμαι προκατειλημενος με καμια μεχρι να δω καποια σημαδια κ μου δωσει δικαιωμα...οσο ομορφα μπορω να φερθω,τοσο ασχημα επισης το ιδιο...νομιζω οτι γενικα ο αντρας διαθετει μπεσα περισσοτερο απο τη γυναικα...αν του φερθει καποια καλα θα το εκτιμησει,ενω η γυναικα οχι απαραιτητα..οταν λοιπον τρωνε τα μουτρα τους ειναι γιατι περισσοτερο φταινε αυτες αφου εχουν δωσει δικαιωμα η εχουν κανει λαθος επιλογες

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΛΛ-Ε-ΗΝΙΔΑ!  :jerking:

Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ!  :rockon:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
να διευκρινησω αφου ρωτας...την γκομενα που με εχει παρει τηλ την εχω πηδηξει συγκεκριμενα...μια φορα κ αυτο ηταν ολο...δεν με γεμιζε για περισσοτερο...οχι γιατι δεν ηταν ωραια,αλλα ηταν για μενα η κλασικη ελληνιδα πουτανιτσα που κοιταει να περασει καλα...παρολαυτα κρατησα φιλικες σχεσεις χωρις να συναντιομαστε συχνα...οι φιλες που εφερε πρωτη φορα τις εβλεπα κ νομιζω αυτο το διευκρινησα...την πρωτη μεχρι να την πηδηξω δεν μου πηρε πολυ γυρω στα 2-3 ραντεβου,αλλα κ τοτε που βγαιναμε μονοι μας το μονο που εκανε ηταν να ζηταει...μαλακας νομιζω δεν ειμαι επειδη κερασα καποιες φορες,μαλακας θα μουν αν την κρατουσα κ την εκανα κυρια,οπως κανουν πολλοι

Αφού την γάμησες μπράβο σου x 1000. Απλά τα κεράσματα είναι μία κακή συνήθεια που έχουν πολλοί στην Ελλάδα και δεν έχουν τελειωμό.

Να ξέρεις πάντως ότι για κάθε κέρασμα σου χρωστάει μουνάκι οπότε μην την ξανακεράσεις μέχρι να ανοίξουν τα πόδια, τα ψάρια μετράνε για δύο γαμήσια :cheesy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.145
Πόντοι
1.686

Αν κερνας γκομενα ,να θυμασαι τον μαθηματικο τυπο :

Λεφτα που ξόδεψες / φορες που γαμησες ,πρεπει < ή = 20 αν γαμας Φυλης

είτε < ή = 10 αν γαμας Μετάξι .

Ειναι η ανισο-ισότητα του μεγαλου μαθηματικου

Φον Μπυχνερ !

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
τυπε μας δουλευεις μαλλον :S

ισως δεν το εξεφρασα εγω καλα...εννοω κρατησα μια φιλικη τυπικη επαφη για τα ματια του κοσμου,χωρις να υπαρχει στην ουσια καποια ιδιαιτερη επικοινωνια η να κανουμε παρεα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
sperminator παρε την φιλη σου τηλεφωνο και πειτε της να ξαναβγειτε ολοι μαζι για κανα σινεμα κανα ποτο η κανα φαγητο κτλ. (λεω αυτα για να ειναι ισοποσος περιπου ο λογαριασμος)
Και δες αντιδρασεις, αν θελουνε σημαινει οτι "πανε καλα τα πραγματα"
Αν σου λενε μα μου κτλ. τοτε "την πατησατε" ευτυχως μονο με 26 ευρω...
Και οταν με το καλο βγειτε στην πληρωμη πειτε...."α τωρα σειρα σας να πατσισουμε" μην ντραπειτε δεν θα πεσει ο εγωισμος σας και η αξιοπρεπεια σας...
Εκει να δειτε αντιδραση και αναλογως βλεπετε για την επομενη φορα και ουτο καθεξης,
Απλα δειξτε τες με τον τροπο σας πω αν υπαρχει και 3η φορα να βγειτε, ο καθενας πληρωνει τα δικα του η διαιρουνται αναλογα με το ποσα ατομα ειστε...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
sperminator παρε την φιλη σου τηλεφωνο και πειτε της να ξαναβγειτε ολοι μαζι για κανα σινεμα κανα ποτο η κανα φαγητο κτλ. (λεω αυτα για να ειναι ισοποσος περιπου ο λογαριασμος)
Και οταν με το καλο βγειτε στην πληρωμη πειτε...."α τωρα σειρα σας να πατσισουμε" μην ντραπειτε δεν θα πεσει ο εγωισμος σας και η αξιοπρεπεια σας...
Εκει να δειτε αντιδραση και αναλογως βλεπετε για την επομενη φορα και ουτο καθεξης,
Απλα δειξτε τες με τον τροπο σας πω αν υπαρχει και 3η φορα να βγειτε, ο καθενας πληρωνει τα δικα του η διαιρουνται αναλογα με το ποσα ατομα ειστε...

καλά αν έχει φτάσει το θέμα να θες και φοροτεχνικό/ λογιστή για ραντεβού, γάμησέ τα κι άφησέ τα...πιάστε το πλέξιμο καλύτερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οταν μερικοι αναγετε την τσιπιά σε φιλοσοφια, μου δινει στα νευρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom