Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
εισαι μαλακας ρε φιλε
κανε μπασιμο
γιατι φοβοσαστε ενδεχομενη απορριψη
ειστε μαλακες ολοι για αυτο εχουν παρει αερα
κανε μπασιμο τουλαχιστον να μην παει χαμενο το κερασμα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μου στελνει μηνυμα γκομενακι γνωστο...ελα λεει ειμαι θαλασσα με 3 κουκλες...παμε μετα το μπανιο για ψαρακι?το οποιο ψαρακι ξερετε τι σημαινει...για 4-5 ατομα...το λιγοτερο 70-80 ευρα λογαριασμο...τελοσπαντων,παιρνω 2 ακομα φιλαρακια κ παμε...ολα καλα,κουκλες οντως αυτες,γελακια,πειραγματα,μαλακιουλες,ανταλλαγη τηλεφωνων κ η λυπητερη 80 ευρα....παλι καλα που το μοιρασαμε δια του 3...οι γκομενες κανανε οτι πανε να βγαλουν κατι,αλλα μεχρι εκει...
τι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη...το ποσο θυματα γινομαστε εμεις οι αντρες καποιες φορες κ αντιθετως το ποσο καλα περνανε αυτες εις βαρος μας...κ οχι μονο περνανε καλα,αλλα στο τελος επιλεγουν κ αυτες...
οι συγκεκριμενες πχ θα ηταν στη θαλασσα...εκει παλι καποιους θα βρηκανε να κερασουν καμια ξαπλωστρα η εστω κανα καφε,χυμο η τιποτα ποτα...μετα σε μας φαγανε τα αντερα τους κ μετα πιθανον να βρηκανε καποιους αργοτερα που θα τις πηγανε ισως στα μπουζουκια η σε καποιο κλαμπ....
κ ολα αυτα χωρις να χαλασουν μια...
αντιθετα εμεις αν ειμαστε μπατηρηδες μαυρο φιδι που μας εφαγε...
διατηρουν ολες αυτες λοιπον ενα κυκλο απο καλοθελητες κ απο τον καθενα κατι κερδιζουν...γι'αυτο κ σε αλλο post εχω δηλωσει αντιθετως στη φιλια μεταξυ αντρας κ γυναικας....
ολα αυτα τα λεω εν γνωση μου...ποτε δεν υπηρξα ο αγαπουλης που τα σκαει..ισα ισα μεσα σε σχεσεις μου απαιτω κ γω απο την αλλη για να την σεβαστω κ να τη θεωρησω σωστη να βαζει που κ που το χερι στην τσεπη...αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει κερασει γκομενες για να κανει κονε κ να γνωρισει κοσμο...
θεωρουμαστε υποτιθεται το δυνατο φυλο κ μεις πρεπει να περιποιουμαστε μια γυναικα...δεν ειναι ετσι ομως...οι γυναικες σημερα εχουν βγαλει αρχειδια...μην ξεχνατε επισης οτι ζητανε ισοτητα...αυτες το λενε...αλλα ισοτητα οπως την γουσταρουν αυτες...οποτε τις συμφερει το παιζουν τα απροστατευτα κοριτσακια κ οποτε τις συμφερει σηκωνουν κεφαλι...
συμπερασμα...αυτες περνανε τελεια...εμεις τι κανουμε...?γι'αυτες η ελλαδα ειναι παραδεισος για μας αδιαφορη...κ γι'αυτο περα απο τα μυαλα που κουβαλανε φταιμε κ μεις...ουτε ο γερμανος,ουτε ο αγγλος,ουτε καποιος αλλος ευρωπαιος δεν εχει κακομαθει σε τετοιο απιστευτο βαθμο τις γυναικες του...
λενε χερι που σε ταιζει μην το δαγκωνεις...αυτες ομως οχι μονο μας το δαγκωνουν,αλλα κ μας το κοβουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δηλαδη ησουν αγαπουλης που τα σκαει ρε τυπε τι παραπανω θα εκανες?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
γουσταρουν και οι γκομενες
ειναι τσεκαρισμενο αυτο
απλα ειναι χαραγμενο στο υποσυνειδητο να μην πανε με βαριες σκιες

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
και γιατι να μην πληρωσουν και  αυτες εφοσον ειναι φιλικο το τραπεζι και οχι πρωτο  ραντεβου ?

με μπερδεψες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εισαι ανωμαλος...

επειδη πας καλα καλα τις πληρωνεις και μετα
βγαινεις και το κουτσομπολευεις.... δεν μιλαμε για ανωνυμες
μεσω ιντερνετ... τις γκομενες τις ξερεις.Εκει δεν πρεπει
να εισαι καφρος !!!!

Τι να πω ρε σεις...δεν το δουλευετε καλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα εκανες το ιδιο λαθος να κανεις αυτο που κανεις
εδω μεσα και σε φιλο - γνωστο σου.... παει σε καρφωσε.

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δηλαδη ησουν αγαπουλης που τα σκαει ρε τυπε τι παραπανω θα εκανες?

Θα τις πηγαινε σπτιτι τους,την μια στον Κορυδαλλο την αλλη στην Κηφισια,την τριτη στον Βυρωνα και απο την τεταρτη θα ζηταγε λεφτα
για βενζινη......... :thumbsup:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
και γιατι να μην πληρωσουν και  αυτες εφοσον ειναι φιλικο το τραπεζι και οχι πρωτο  ραντεβου ?

με μπερδεψες
Γιατί θέλανε τα αντράκια να το παίξουν μάγκες και λαρτζ! Και μετά βγαίνουν και κλαίγονται..ας τα μοιράζατε..αλλά ΟΧΙ! θέλατε να το παίξετε υπεράνω και νομίζατε ότι θα σας κάτσουν..Δικό σας λάθος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τεσπα ας κρατησουν την εντυπωση για το μελλον.

Ας το αφησουν ετσι οπως ειναι... χωρις να ειναι μουτρωμενοι
την αλλη φορα που θα τις συναντησουν.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Θα τις πηγαινε σπτιτι τους,την μια στον Κορυδαλλο την αλλη στην Κηφισια,την τριτη στον Βυρωνα και απο την τεταρτη θα ζηταγε λεφτα
για βενζινη......... :thumbsup:
αντί να καθονται στον καθρέφτη και να φτύνουν τον εαυτό τους ,βρίζουν τις κοπέλες..

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
να τους πεις να τα ξεχασουν τα κερασματα και τα ψαρια.απο τον σεπτεμβρη κουλουρια θεσσαλονικης ΜΟΝΟ
και μην μου πεις οτι ο πανικας ο αντρας ο καραμπουζουκλης δεν ξερει καλυτερα που με κουλουρια τις εχει γαμησει ολες

Συνημμένα

• koulouria.jpg
    koulouria.jpg
    163,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προτεινω άμεση υποχωρηση  :P

πισω οι δυναμεις και σε θεση αναμονης και ετοιμοτητας....

αν επιτεθούμε αμεσα στον αντιπαλο το μονο που θα καταφερουμε θα ειναι να αυξησουμε την αντισταση του.
Η έμμεση προσεγγιση ειναι καλυτερη....επειδη τρυπωνεις υπουλα χωρις να σε καταλαβαινουν και αρα δεν αμυνονται.

Σε καθε περιπτωση.... μη μουτρωσετε λογω του κερασματος... απλα μην το ξανακανετε αμα δειτε οτι
ειναι γαιδουριτσες.

Κρατα μια επαφη απο φβ ή κινητο και μολις σας δωσουν την ευκαιρια
χυμηξτε απευθειας... κατι παρομοιο με αυτο που ελεγα για τα καμακια πριν κατι μερες

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προτεινω άμεση υποχωρηση  :P

πισω οι δυναμεις και σε θεση αναμονης και ετοιμοτητας....

αν επιτεθούμε αμεσα στον αντιπαλο το μονο που θα καταφερουμε θα ειναι να αυξησουμε την αντισταση του.
Η έμμεση προσεγγιση ειναι καλυτερη....επειδη τρυπωνεις υπουλα χωρις να σε καταλαβαινουν και αρα δεν αμυνονται.

Σε καθε περιπτωση.... μη μουτρωσετε λογω του κερασματος... απλα μην το ξανακανετε αμα δειτε οτι
ειναι γαιδουριτσες.

Κρατα μια επαφη απο φβ ή κινητο και μολις σας δωσουν την ευκαιρια
χυμηξτε απευθειας... κατι παρομοιο με αυτο που ελεγα για τα καμακια πριν κατι μερες

Το καλυτερο ειναι να της πεις αν δεις και δεν γινεται τιποτα με σοβαροτητα:εγω τι θα βγαλω απο αυτη την ιστορια ρε κοπελα;εκει ολες παθαινουν εγκεφαλικο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καλυτερο ειναι να της πεις αν δεις και δεν γινεται τιποτα με σοβαροτητα:εγω τι θα βγαλω απο αυτη την ιστορια ρε κοπελα;εκει ολες παθαινουν εγκεφαλικο!

Αυτα δεν πιανουν πλεον. Ψαρωνει στην αρχη
αλλα μετα σε χαρακτηριζει μαλακα και σε στελνει....

Ουτε το αμεσο καμακι πιανει επειδη η αλλη νιωθει οτι πιεζεται
και αρχιζουν οι αμυνες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom