ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εξαρταται και τι γουσταρει κανεις. εγω στην ιταλια καραγουσταρω την επαρχια θεωρω οτι εχει εκπληκτικη υπαιθρο.
α και γατακο αυτα πες τα σε κανα φτωχομπινε σε μενα δε πιανεις γραμμαριο. εκει που εσυ εχεις ριξει ματιες εγω εχω κανει ζημιες.
με 15 ποστς/ημερησιως, και καμια 25αρα χιλιαδες συνολικα, η μονο ζημια π εχεις ποτε κανει Ελληναρα ειναι στο πληκτρολογιο σου
βγες απ το λαγουμι σου, η ζωη ειναι ωραια
αρλουμπες ηταν οταν εγραφες καποιο γεναρη ή φλεβαρη με στομφο και καραντι σιγουρια επειδη 'εισαι μεσα στα πραματα και ξερεις τα κοζια' οτι μεχρι τον ιουνιο θα βγαιναμε απο το ευρω. εκτος απο αυτες τις καραντι αρλουμπες που δεν πολυγραφεις πια, ποσταρεις αποκλειστικα για να λες τα ιδια και τα ιδια για το υποαναπτυκτο της χωρας.
κλασε μας ταρχιδια τωρα γιατι μας ταπρηξες. αειντε.
Προσυπογράφω!!Η Ελλαδα για μενα ειναι σαν μια υπεροχη γκομενα με φυσικη ομορφια που την εχεις διπλα σου μια εικοσαετια και ολοι την λιγουρευονται και εσυ αδιαφορεις.
εξαρταται και τι γουσταρει κανεις. εγω στην ιταλια καραγουσταρω την επαρχια θεωρω οτι εχει εκπληκτικη υπαιθρο.
αγραμματο σκουπιδι, καλυπτεις πισως απο τις αγοραιες εκφρασεις και το ψεμα, την μιζερη ζωη σου
Η Ελλαδα για μενα ειναι σαν μια υπεροχη γκομενα με φυσικη ομορφια που την εχεις διπλα σου μια εικοσαετια και ολοι την λιγουρευονται και εσυ αδιαφορεις.
Το πρόβλημα με εμάς τους έλληνες ιθαγενείς είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε περιηγηθεί την πατρίδα μας και συνεπώς δεν έχουμε δεί τον τόπο μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ;)
σκασε στριτζω. αμα θες βρισκω και τα ποστ να σε ξεφτυλισω κανεις και τον ανηξερο.
+1000 Ειναι Ελλαδα μεσα απο καθαρα δικες μου φωτογραφιεςΤο πρόβλημα με εμάς τους έλληνες ιθαγενείς είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε περιηγηθεί την πατρίδα μας και συνεπώς δεν έχουμε δεί τον τόπο μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ;)
Οχι μονο τα Χανια ολη η Κρητη ειναι υπεροχηκαι τα χανια ωραια ειναι
ποστς με τις εκφρασεις π αναφερεις, δεν υπαρχουν
οσον αφορα την εξοδο της Ελλαδας απο Ευρ, δες τις ημερομηνιες - ησουν (σαν χωρα) ενα ΠΣΚ μακρια
τυπε ασε να ειμαστε απομονωμενοι και να μην εχουμε ολη την ευρωπη στα ποδια μας. εχουμε θαλασσα και βουνο σε αποσταση αναπνοης οταν θελουμε. και καλοκαιρι και χειμωνα οταν θελουμε. ριχνω ενα απαξιωτικο στους ευρωπαιους που με ζηλευουνε για αυτα.
ρε εκτοράκο όλο είσαι... μπας και άρχισε ο προστάτης ή απλά είναι συχνουρία ???
Τώρα τελευταία έχει λίγο τσιμπημένη πίεση και παίρνει διουρητικά.