Νέα

Ελλαδα η πιο ομορφη χωρα του κοσμου .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
πολλοι την βρισκουν με το κρυο...δεν ξερω γιατι ο ηλιος θεωρειται αποκλειστικα προνομιο...κ επισης βουνο κ θαλασσα συνδυαζουν κ αλλοι λαοι...ρουμανια πχ...ατελειωτα βουνα για το χειμωνα κ καλοκαιρι διακοπες στα παραλια της μαυρης θαλασσας,οπου γινεται τοσο τζερτζελο οσο σε ολα τα δικα μας νησια μαζι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολλοι την βρισκουν με το κρυο...δεν ξερω γιατι ο ηλιος θεωρειται αποκλειστικα προνομιο...κ επισης βουνο κ θαλασσα συνδυαζουν κ αλλοι λαοι...ρουμανια πχ...ατελειωτα βουνα για το χειμωνα κ καλοκαιρι διακοπες στα παραλια της μαυρης θαλασσας,οπου γινεται τοσο τζερτζελο οσο σε ολα τα δικα μας νησια μαζι

που, στο βουρκο της κοσταντας? ειναι σα να λεω οτι πλενομαι στη μπανιερα μου που εχει και τζακουζι και να λες και γω πλενομαι στη γουρνα μου σιγα. ο ηλιος δε θεωρειται αποκλειστικα προνομιο τυπε, η δυνατοτητα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ αν θελω ζεστη αν θελω κρυο αν θελω βουνο αν θελω θαλασσα ειναι το αποκλειστικο προνομιο. εγω την εχω οι ευρωπαιοι δεν την εχουν.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Υποκειμενικές αλήθειες γράφονται απ' όλους υπό το πρίσμα της πραγματικότητας που βιώνει ο καθένας...
καταρχήν δεν μπορεί κάποιος να συγκρίνει τις χώρες που πάει σαν τουρίστας με τη χώρα που μένει σαν μόνιμος κάτοικος!
Λογικό είναι όταν πας διακοπές να αισθάνεσαι απελευθερωμένος απ τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και να νοσταλγείς τις "αξέχαστες διακοπές" που είχες στην τάδε χώρα θεωρώντας την υπέροχη!

Βέβαια ούτε σαν φοιτητής μπορείς πάλι να έχεις αντικειμενική άποψη για κάποιο μέρος, μια και τα φοιτητικά-ξέγνοιαστα χρόνια σου, "δε συγκρίνονται με τίποτα" οπότε σε όποιο μέρος ήσουν πέρασες "γαμάτα" και η πόλη ή το κράτος ήταν "άπαιχτο".

Λίγο πιο αντικειμενικά θα μποιρούσε να κρίνει κάποιος μια χώρα αν μπορούσε να μείνει ένα χρονικό διάστημα και να είχε τη δυνατότητα να συγκρίνει και άλλα πράγματα που στον απλό τουρίστα είναι "αόρατα"....
για μένα παράδειγμα, που ζω χρόνια έξω σε διάφορες χώρες κυρίως της κεντρικής Ευρώπης, σαν ελεύθερος επαγγελματίας, δεν μπορώ να συγκρίνω την Ελλάδα με καμιά απ αυτές! Για πολλούς και διάφορους λόγους:

πρώτα πρώτα ο καιρός!
Άνθρωπος που δεν έζησε εκτός Ελλάδας και πήγε απλά σαν τουρίστας δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι να μπαίνεις στο 15αύγουστο και να φοράς μπουφάν και να βρέχει...και να λες θα ξαναδούμε ήλιο τον Ιούλιο...με κάποια διαλείμματα 10-15 ημερών αθροιστικά μέσα σε 10 μήνες!!!
ας μην πούμε και για τις σκανδιναβικές χώρες που δεν έχουν καν μέρα επι μήνες!!!
Οπότε όλοι εσείς που λέτε τι όμορφη που είναι η Πράγα, το Άμστερνταμ, η Βιέννη, το Μόναχο, η Κολωνία κοκ μπείτε λίγο στη θέση όλων αυτών των ανθρώπων που μόλις δουν ήλιο κάθονται επί ώρες έξω και ας έχει μείον 5 βαθμούς!!!!!
απελπισία και κατάθλιψη....

Ένας άλλος παράγοντας για να χαρακτηρίσεις μια χώρ όμορφη είναι και η ποιότητα ζωής που σου προσφέρει. Μπορεί να ακουστεί λίγο κυνικό αλλά αλλά να τα βράσω τα λεφτά αν δεν μπορώ να τα φάω και να περάσω καλά!!!
Όταν για παράδειγμα στο Άμστερνταμ για να νοικιάσεις ένα δωμάτιο (άθλιο)
σε σπίτι με άλλους 2-3 μαυριδερούς, χρειάζονται από 500 έως και 800 ευρώ και με πιθανότητες ελάχιστες να στο νοικιάσουν, αν δεν έχεις γνωστό, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ποιότητα ζωής!
Την ίδια στιγμή που η μοναξιά των ανθρώπων και η αποξένωση χτυπάνε κόκκινο....

Δεν είναι τυχαίο ότι στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης έχουν τα μεγαλύτερα και καλύτερα μπουρδέλα και FKK του κόσμου!! ούτε ότι οι κυβερνήσεις έχουν δώσει το ελεύθερο να επενδύουν εκατομμύρια στον αγοραίο έρωτα!
καλά είναι για μας που τα βλέπουμε απ' έξω και αγανακτούμε που δεν υπάρχουν τέτοια μπουρδέλα και στην Ελλάδα με 10 στρέμματα έκταση...αλλά για σκεφτείτε λίγο τις αιτίες που έκαναν τις επενδύσεις αυτές τόσο κερδοφόρες.....πόση μοναξιά, αγαμία και αποξένωση υπάρχει εκεί.....πόσα swingers club ανθούν ανάμεσα σε πολυτελή FKK όπου παντρεμένες γυναίκες πάνε και πηδιούνται με 5-10 άτομα κάθε βδομάδα για να ξεδώσουν απ την τρομακτική καταπίεση που δέχονται στην ζωή τους σε καθημερινή βάση!!!!

και δεν είναι μόνο ο καιρός που κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να προσπαθούν με "ακραία" μέσα να γεμίσουν τη ζωή τους....υπολογίστε άλλωστε και το τεράστιο ποσοστό αυτοκτονιών που έχουν χώρες πρότυπα σύμφωνα με τη δική μας σκέψη!

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει φτάσει και στις ισχυρές χώρες-ηγέτες της ΕΕ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το να ζει κάποιος σε κάποια..."πανέμορφη" )όπως φαίνεται με τα μάτια ενός τουρίστα, ή τις επαγγελματικές φωτο) χώρα, χωρίς να έχει καν τη δυνατότητα να κάνει κάποιο κομπόδεμα, του αυξάνει την απελπισία στο ζενίθ.

Τώρα κάποιοι αναφέρουν κάποιους εξωτικούς προορισμούς λέγοντας ότι είναι πολύ καλύτεροι απ τα ελληνικά νησιά ας πούμε! Υπολόγισε όμως το κόστος και το πού βρίσκονται αυτοί οι προορισμοί?
γιατί όλα παίζουν ρόλο! Πόσο έχουν τα εισητήρια για Μαυρίκιο? πόση ασφάλεια έχεις αν πας σε μη τουριστικά μέρη σε τροπικά νησιά της καραιβικής ας πούμε....??
και τελικά πόσο πολύ "αξίζει τον κόπο" πέραν του γεγονότος ότι γεμίζεις με εμπειρίες από άλλο ένα μέρος που πήγες?
Η Ελλάδα όμως ΕΙΝΑΙ το "τροπικό" μέρος που μπορούν γρήγορα-φθηνά και ποιοτικά , αλλά κυρίως με απόλυτη ασφάλεια να επισκεφτούν άμεσα οι βορειο και κεντρικο ευρωπαίοι και να κάνουν αξέχαστες διακοπές!!
Αλλά είναι και το μέρος που μπορούν οι κάτοικοι να ζήσουν με ασφάλεια και να μεγαλώσουν σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον που καμία σχέση δεν θα έχει με άλλα (ας μου επιτραπεί ο όρος) "απολίτιστα" τροπικά νησιά της Ασίας, Αφρικής ή Λατινικής Αμερικής.

ελπίζω να μην σας κούρασα και κλείνοντας θα πω ότι μετά από πολλά μέρη και φανταστικούς παραδείσσους που έχω πάει, τολμώ να πω ότι με άριστα το 10 η Ελλάδα παίρνει συνολικά ένα 7 ή και 8....το μόνο που μας λείπει είναι καλοί πολιτικοί που να μην ξεπουλάνε τα πάντα για να κονομήσουν κάποια έδρα καθηγητή στο αμέρικα, ή βίλες και καταθέσεις, όπως επίσης και λίγο "καθάρισμα" απ τους πολλούς λάθρο που χαλάνε την εικόνα έξω και δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων!
Ας μην μιζεριάζουμε όμως τόσο πολύ γιατί έχουμε όντως μια απ τις ωραιότερες χώρες στον πλανήτη, με τους πιο αγνούς ανθρώπους και αν σκεφτούμε ότι απ το βούρκο που είμαστε τώρα μπορεί να βρούμε διαμάντια, όλα θα είναι πιο αισιόδοξα....ευχολόγια αλλά καμιά φορά χρειάζονται κι αυτά!

μπρο, επιεεικως αρλουμπες...

ζω Κεντρικη, κ εσχατως Αν., Ευρ τα τελευταια 20 χρονια

η ποιοτητα ζωης στην χρεοκοπημενη επαρχια ειναι λιγο καλυτερη απο ορισμενες μονο χωρες της Λ. Αμερικης (ο δε συλλογισμος σου περι FKK με ξεπερναει - εκτος αν πιστευεις οτι ειναι προτιμοτερο να εχεις πιατσα σε κεντρικες αρτηριες της χωρας σου, σε κα8ε γωνια μασατζιδικο και καμια 10αρια σελιδες εφημεριδας ανεξελεκτες βιζιτες/νταβαδες περιξ των μεγαλων πολεων σου, παρα ενα οργανωμενο, ιατρικα/φορολογικα ελεγχομενο συστημα πορνειας)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κι αυτά είναι μέρος της χώρας. Και είναι ενδεικτικά της χώρας. Μία χώρα που δεν δίνει την παραμικρή πιθανότητα εξέλιξης, σε οποιονδήποτε τομέα, δε μπορεί να έχει αξιώσεις τύπου η ωραιότερη, καλύτερη χώρα κτλ.

+

μπρο, εξελικτικη βιολογια 101  ;)

τα Γκαλαπαγκος της Βαλκανικης, εχουν την εξελιξη που τους αξιζει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
+

μπρο, εξελικτικη βιολογια 101  ;)

τα Γκαλαπαγκος της Βαλκανικης, εχουν την εξελιξη που τους αξιζει

το θρεντ εγινε για τη φυσικη ομορφια της ελλαδας και σεις συνεχιζετε τη μιρλα σα γκρινιαρες γκομενες. ταχουμε πει αυτα και δε διαφωνει κανεις. φτανει με τη μιρλα σε καθε θρεντ τυπε.

OP
OP
nukteros

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε μάλλον δεν εχεις πάει Ρουμανια για να τα λες αυτα .Εκτος απο τα Καρπαθια η υπολοιπη χωρα ειναι εντελως επιπεδη σε σημειο που γινεται βαρετη . Ενα μικρο κομματι ειναι τα πολυδιαφημισμενα Kαρπαθια. Η θαλασσα τους ειναι στις εκβολες του Δουναβη και ειναι βουρκος

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
που, στο βουρκο της κοσταντας? ειναι σα να λεω οτι πλενομαι στη μπανιερα μου που εχει και τζακουζι και να λες και γω πλενομαι στη γουρνα μου σιγα. ο ηλιος δε θεωρειται αποκλειστικα προνομιο τυπε, η δυνατοτητα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ αν θελω ζεστη αν θελω κρυο αν θελω βουνο αν θελω θαλασσα ειναι το αποκλειστικο προνομιο. εγω την εχω οι ευρωπαιοι δεν την εχουν.

Αρλουμπες part deux

ριξε μια ματια προς Καταλουνια μερια, μολις τελειωσεις περνα απο Γαλλια/Ιταλια....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
το θρεντ εγινε για τη φυσικη ομορφια της ελλαδας και σεις συνεχιζετε τη μιρλα σα γκρινιαρες γκομενες. ταχουμε πει αυτα και δε διαφωνει κανεις. φτανει με τη μιρλα σε καθε θρεντ τυπε.

Μα και εσείς κάθεστε και δίνετε βάση σε άτομα που δεν έχουν περάσει, από Pozzuoli, L' Estaque, Santander...

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Φιλε nukteros για ιταλια ποια η γνωμη σου???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αρλουμπες part deux

ριξε μια ματια προς Καταλουνια μερια, μολις τελειωσεις περνα απο Γαλλια/Ιταλια....

αρλουμπες ηταν οταν εγραφες καποιο γεναρη ή φλεβαρη με στομφο και καραντι σιγουρια επειδη 'εισαι μεσα στα πραματα και ξερεις τα κοζια' οτι μεχρι τον ιουνιο θα βγαιναμε απο το ευρω. εκτος απο αυτες τις καραντι αρλουμπες που δεν πολυγραφεις πια, ποσταρεις αποκλειστικα για να λες τα ιδια και τα ιδια για το υποαναπτυκτο της χωρας.
κλασε μας ταρχιδια τωρα γιατι μας ταπρηξες. αειντε.

OP
OP
nukteros

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Φιλε nukteros για ιταλια ποια η γνωμη σου???
Εχω παει Βενετια ,Μπολονια και Ρωμη και σε μερικες παραλιακες πολεις . Δεν τρελαθηκα και η Βενετια γενικα απογοητευση . Η Ρωμη μου αρεσε περισσοτερο .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα και εσείς κάθεστε και δίνετε βάση σε άτομα που δεν έχουν περάσει, από Pozzuoli, L' Estaque, Santander...

τυπε καποιος πρεπει να του τα πει γιατι βαρεθηκα να τον βλεπω μου θυμιζει καθε χαζη γκομενα που ειχα στη ζωη μου και οποτε τη βλεπω θυμαται ποσο κακοπερασε στα χερια μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α και γατακο αυτα πες τα σε κανα φτωχομπινε σε μενα δε πιανεις γραμμαριο. εκει που εσυ εχεις ριξει ματιες εγω εχω κανει ζημιες.

OP
OP
nukteros

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η Ελλαδα για μενα ειναι σαν μια υπεροχη γκομενα με φυσικη ομορφια που την εχεις διπλα σου μια εικοσαετια και ολοι την λιγουρευονται και εσυ αδιαφορεις.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Εχω παει Βενετια ,Μπολονια και Ρωμη και σε μερικες παραλιακες πολεις . Δεν τρελαθηκα και η Βενετια γενικα απογοητευση . Η Ρωμη μου αρεσε περισσοτερο .

συμφωνω για την βενετια μαλακια ειναι :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
τυπε καποιος πρεπει να του τα πει γιατι βαρεθηκα να τον βλεπω μου θυμιζει καθε χαζη γκομενα που ειχα στη ζωη μου και οποτε τη βλεπω θυμαται ποσο κακοπερασε στα χερια μου.

Μην γίνεστε δηκτικός. Εγώ λέω να του πληρώσουμε 5-6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κοντα στην Piazza Tre Ponti της Genova.  :)

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Η βενετια το ονομα εχει μονο κ ειναι για χαζορομαντσο κ μαζικο τουρισμο(αμερικανους,ιαπωνες κτλ)..κατα τα αλλα το δειγμα σου απο ιταλια(πλην ρωμης)ειναι πολυ μικρο..εν κατακλειδι επειδη δεν θα συμφωνησουμε ποτε, θα αναφερω 5 σημεια στον πλανητη που με βαση την φυσικη ομορφια την οποια επικαλεστηκες εσυ αλλα κ ο cthulu(ο οποιος ειρωνευεται οσους εχουν διαφορετικη γνωμη απο αυτον)απλα δεν παιζονται..ΙΤΑΛΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΝΑΔΑΣ,ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ,ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ..αυτα κ τελος απο εμενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom