Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ας αναλογιστει ο καθενας της ευθυνες που του αναλογουν και να πραξει οπως νομιζει ,αλλοι λενε να ειμαστε πιο πρακτικοι στις αντιδρασεις μας πχ μη καταβολη φορων,αλλοι θελουν να τους παρουν στο κυνηγι,πρακτικες και αποψεις χιλιαδες,ο καθενας θα αντιδραει απο δω και περα οπως του ερχεται...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
1. Φιλαρακι ακου να σου πω 2 κουβεντες.
2.Λοιπον τοσα χρονια την ειχατε περασει ζαχαρη (και εγω μεσα)
εκλεβε ο ενας απο εδω εκλεβε ο αλλος απο εκει... περνατε ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (σ αυτα δεν ημουν μεσα)
ειτε εσεις ειτε οι συγγενεις σας και μιλαω γενικα... τοσα χρονια καποιος ή καποιοι
διορατικοι και εξυπνοι ανθρωποι ειχαν πει "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑς ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ"
ολα αυτα τα χρονια δεν ειχες ΙΔΕΑ οπως ουτε και εγω τι σου γινεται... με μια διαφορα ομως
εγω δεν χρεωθηκα. Δεν πηρα δανειο για να εχω πορσε δεν πηρα δανειο για να εχω σπιτι στην Κηφισια κτλπ κτλπ
οσους σας ελεγαν να μην ψηφιζετε τους κοροιδευατε και ενιωθαν απομονωμενοι και τωρα ερχεσαι και ζητας τι ακριβως ?
Να κατεβω συνταγμα? οχι ρε φιλε δεν θα κατεβω

1. Δεν νομίζω ότι είμαστε φιλαράκια

2. ποιός σου είπε ότι όλα αυτά με αφορούν; Με ποιό διακαίωμα με τσουβαλιάζεις;

Και επαναλαμβάνω η δική σου αντίληψη για το καθήκον του πολίτη εξαντλείται με μια ψήφο ανά 4 χρόνια; Και αν η οπιαδήποτε κυβέρνηση περάσει νομοσχέδιο για να σε κρεμάσει οικογενειακώς θα το δεχθείς; Έχεις συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. Δεν νομίζω ότι είμαστε φιλαράκια
....

Πολυ ωραια αν δεν ειμαστε φιλαρακια
μην με ζαλιζεις τσαμπα και παρε την ντουντουκα
και τρεχα συνταγμα μονος σου.

Και εδω τελειωνει η συζητηση. Συνταγμα εγω δεν παταω ρωτησα κατι
αν δεν γουσταρετε μην το απαντησετε ουτε αυτο. Αντε γεια μας .  ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ποια Εθνικη Κυριαρχια και κουραφεξαλα! Δεν εχετε καταλαβει τι εγινε τα τελευταια 30 χρονια, και τωρα θα τα πληρωσουμε ολοι.

Καλά, εσύ γράφεις come and fuck me again - σιγά μην σε πείραζε το ξέσκισμα της εθνικής κυριαρχίας...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πολυ ωραια αν δεν ειμαστε φιλαρακια
μην με ζαλιζεις τσαμπα και παρε την ντουντουκα
και τρεχα συνταγμα μονος σου.

Και εδω τελειωνει η συζητηση. Συνταγμα εγω δεν παταω ρωτησα κατι
αν δεν γουσταρετε μην το απαντησετε ουτε αυτο. Αντε γεια μας .  ;)
Αντε καληνυχτα τυπε,ασε εμας τα  ρεμαλια να κανουμε καμια συζητηση,τα λεμε  :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
]

Δε πα να γαμηθεί και η εθνική κυριαρχία. Είδαμε πως τα κάναμε...

Δεν τα κάναμε...

Και μάλλον πρέπει να ξανασκεφθείς αυτό που έγραψες... Γενικότερα... Εκτός αν είσαι submissive εφ' όλης της ύλης...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά, εσύ γράφεις come and fuck me again - σιγά μην σε πείραζε το ξέσκισμα της εθνικής κυριαρχίας...

Αν δεν καταλαβαινεις τι γινεται καλυτερα να μην γραφεις! Εθνικη Κυριαρχια ως προς τι???

Επειδη τα φαγαμε για 30 χρονια δανεικα και αγυριστα??? Θελεις δηλαδη οι Ευρωπαιοι να συντηρουν τον καθε καλοπερασακια Ελληνα που τα θελει ολα χωρις να δουλευει η μηπως μπορουμε να τρεχουμε συνεχεια ελλειμματα για να πληρωνουμε 760.000+ δημοσιους υπαλληλους?

ΔΝΤ και ξερο ψωμι για τα επομενα τουλαχιστον 5 χρονια!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντε καληνυχτα τυπε,ασε εμας τα  ρεμαλια να κανουμε καμια συζητηση,τα λεμε  :)

φΙΛΕ ΞΕΡΕΙς ΠΟΛΥ καλα οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω
και θα ηταν καλυτερα να κοιταξεις την παρτη σου παρα να λες
στον αλλον να συμμετασχει σε αυτο που κανεις.

Οταν εμεις σας ζητουσαμε να μην συμμετασχετε στον δικκοματισμο δεν ακουγατε
καταρχην τι ψηφισες εσυ... το 2009 και το 2004 αν θες πες

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αν δεν καταλαβαινεις τι γινεται καλυτερα να μην γραφεις! Εθνικη Κυριαρχια ως προς τι???

Επειδη τα φαγαμε για 30 χρονια δανεικα και αγυριστα??? Θελεις δηλαδη οι Ευρωπαιοι να συντηρουν τον καθε καλοπερασακια Ελληνα που τα θελει ολα χωρις να δουλευει η μηπως μπορουμε να τρεχουμε συνεχεια ελλειμματα για να πληρωνουμε 760.000+ δημοσιους υπαλληλους?

ΔΝΤ και ξερο ψωμι για τα επομενα τουλαχιστον 5 χρονια!

Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια; Πως τσουβαλιάζεις όλους τους έλληνες; Με ποιό δικαίωμα;

Γιατί αν ισχύει η λογική του τσουβαλιάσματος που κάνεις, αγχόνες στη Νυρεμβέργη θα έπρεπε να στηθούν για όλους ανεξαιρέτως τους Γερμανούς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια; Πως τσουβαλιάζεις όλους τους έλληνες; Με ποιό δικαίωμα;

Γιατί αν ισχύει η λογική του τσουβαλιάσματος που κάνεις, αγχόνες στη Νυρεμβέργη θα έπρεπε να στηθούν για όλους ανεξαιρέτως τους Γερμανούς...

Τι ψηφισες φιλε ? Στις 2 προηγουμενες εκλογες 2009 και 2004

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν τα κάναμε...

Και μάλλον πρέπει να ξανασκεφθείς αυτό που έγραψες... Γενικότερα... Εκτός αν είσαι submissive εφ' όλης της ύλης...

Τι ειχα τι έχασα. Με το χάσιμο της λεγόμενης " εθνικής κυριαρχίας" γλιτώνω από ντόπιους νταβάδες που με άλλοθι την  " εθνική κυριαρχία" μας π..δουσαν. Ουάου! Γιέα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Δεν μου απηντησες Εθνικη Κυριαρχια ως προς τι???  Παπαριες μαντολες πεταμε και μετα μιλαμε για τσουβαλια και αγχονες???

Εγω εχω καθε δικαιωμα να σου τα πω οπως τα βλεπω, και να μην συχναζεις στα Εξαρχεια και να παπαγαληζεις οτι ακους.

Για πες μου που βλεπεις οτι χασαμε την Εθνικη Κυριαρχια μας???

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τι ψηφισες φιλε ? Στις 2 προηγουμενες εκλογες 2009 και 2004

Οι απόψεις που εκφράζω και η αλήθεια τους δεν σχετίζονται από λογική άποψη με το τι ψήφισα... Έτσι, επειδή θα ικανοποιούσε μόνο διάθεση κουτσομπολιού η απάντηση μου ή έστω απλής περιέργειας, δεν θα ήθελα να απαντήσω...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
φΙΛΕ ΞΕΡΕΙς ΠΟΛΥ καλα οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω
και θα ηταν καλυτερα να κοιταξεις την παρτη σου παρα να λες
στον αλλον να συμμετασχει σε αυτο που κανεις.

Οταν εμεις σας ζητουσαμε να μην συμμετασχετε στον δικκοματισμο δεν ακουγατε
καταρχην τι ψηφισες εσυ... το 2009 και το 2004 αν θες πες
Ειδες που προτρεχεις και εκτιθεσαι οπως παντα;μπορουσα να σου πω απο την αρχη οτι εγω οπως και η οικογενεια μου δεν ανηκαμε ποτε σε κομμα,οποτε ψηφισα,ψηφισα συνηδητα μικρα αριστερα κοματα αλλα δεν ηθελα να το αναφερω γιατι φυσικα και δεν ειναι δικαιολογια=α εγω δεν τους ψηφησα,οσοι κανατε το λαθος και τους ψηφησατε κοφτε το λαιμο σας..οχι,δεν παει ετσι...Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας απο το σοι μου στο δημοσιο..Αλλα αυτα δεν εχουν σημασια ,εγω αυτο που λεει η συνηδησει μου κανω ,αυτο κανε  και συ  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι απόψεις που εκφράζω και η αλήθεια τους δεν σχετίζονται από λογική άποψη με το τι ψήφισα... Έτσι, επειδή θα ικανοποιούσε μόνο διάθεση κουτσομπολιού η απάντηση μου ή έστω απλής περιέργειας, δεν θα ήθελα να απαντήσω...

Etsi mprabo οταν θα σε ρωταω τι ψηφισες
θα κανεις τον κινεζο και θα αποφευγεις να απαντησεις
και εσυ και ο αλλος ο "διαδηλωτης" που μαχεται να σωσει την ελλαδα
πατε καλα καλα ψηφιστε πασοκ και ελατε μετα να μας φωναξετε για το συνταγμα
αλλα τοτε θα παρεις ενα σημειωμα το οποιο μεσα θα γραφει

ΤΣΙΜΠΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ κοροιδα ε κοροιδα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Δεν μου απηντησες Εθνικη Κυριαρχια ως προς τι???  Παπαριες μαντολες πεταμε και μετα μιλαμε για τσουβαλια και αγχονες???

Εγω εχω καθε δικαιωμα να σου τα πω οπως τα βλεπω, και να μην συχναζεις στα Εξαρχεια και να παπαγαληζεις οτι ακους.

Για πες μου που βλεπεις οτι χασαμε την Εθνικη Κυριαρχια μας???

Μερικές εκατοντάδες ξένοι ψήνεται να έρθουν (αν δεν είναι ακόμη εδώ  ;) )σε καίριες θέσεις ως τσεκαδόροι/ μαντρόσκυλα...μήπως θα έπρεπε να συλληφθούν με κατάσχεση laptops και βραχιολάκια;
Εσυ τι περιμένεις για να χαρακτηρίσεις κάτι ως βιασμό;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειδες που προτρεχεις και εκτιθεσαι οπως παντα;μπορουσα να σου πω απο την αρχη οτι εγω οπως και η οικογενεια μου δεν ανηκαμε ποτε σε κομμα,οποτε ψηφισα,ψηφισα συνηδητα μικρα αριστερα κοματα αλλα δεν ηθελα να το αναφερω γιατι φυσικα και δεν ειναι δικαιολογια=α εγω δεν τους ψηφησα,οσοι κανατε το λαθος και τους ψηφησατε κοφτε το λαιμο σας..οχι,δεν παει ετσι...Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας απο το σοι μου στο δημοσιο..Αλλα αυτα δεν εχουν σημασια ,εγω αυτο που λεει η συνηδησει μου κανω ,αυτο κανε  και συ  ;)

εγω δεν μιλησα για την δικη σου οικογενεια
εγω ειπα γενικα οι συγγενεις ορισμενων που ηταν στα δημοσια
και φαγανε και ηπιανε καλα. Αν ειναι δυνατον η ΚΥΡΑ τουλα
και ο ΜΠΑΡΜΠΑ μητσος να ειναι σε θεσεις στον ΟΑΕΔ πληροφορικαριοι και να παιρνουν
2500 ευρω το μηνα (ΠΡΟ ΤΡΟΙΚΑΣ) και θα κατεβω εγω συνταγμα?

Της εθελ περνανε μαζι με τα επιδοματα 2000 ευρω και ειχανε βγαλει ενα λυκειο?
Γιατι ρε φιλε? και εγω γαμιεμαι καθε μερα στο ψαξιμο? Οχι ρε φιλε δεν παω πουθενα ουτε συνταγμα ουτε πουθενα
και εγω εξοργισμενος ειμαι με ολο αυτο που γινεται

εσενα απλα σε ρωτησα τι ψηφισες... ακομη και συριζα να ψηφισες μαλακα εκανες

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
1. Δεν μου απηντησες Εθνικη Κυριαρχια ως προς τι???  Παπαριες μαντολες πεταμε και μετα μιλαμε για τσουβαλια και αγχονες???

2.Εγω εχω καθε δικαιωμα να σου τα πω οπως τα βλεπω, και να μην συχναζεις στα Εξαρχεια και να παπαγαληζεις οτι ακους.

1. Για πες μου που βλεπεις οτι χασαμε την Εθνικη Κυριαρχια μας???

1. Αφού το λέει η ίδια η κυβέρνηση, η Μέρκελ κλπ. Τι άλλο να σου αποδείξω εγώ

2. Στα Εξάρχεια δεν ενδιαφέρονται πολύ για εθνική ανεξαρτησία - είναι περισσότερο του στυλ "πόλεμος στο πόλεμο των αφεντικών, ζήτω η αλληλεγγύη των λαών".

Έ, τα δύο παραπάνω, νομίζω ότι θα συμφωνήσεις και συ ότι είσαι μακριά νυχτωμένος... Χωρίς παρεξήγηση... :)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom