Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
 δηλαδης οι φημες λενε οτι

"με 50 τον δινω
  με 500 τον παιρνω"

καπως ετσι ??

για να ξερουμε ρε αδερφε

Τι απορίες έχεις κι εσύ στα γεράματα ρε?
Πάλι καλά που κοστίζει να τον αρπάξεις και δε θα'χουμε λεφτά για πειραματισμούς :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ τραστ,

επειδη ειμεθα πτωχοι πλην τιμιοι περιπτεραδες, και θελω να παω μαζι με τον απολυτο δυο φρικοπουρα απο Κωλοκυνθους στο ΜΒ για brunch,

μας παιρνει? ποσο κανει να τις κερασουμε 2 κουβερ?
τωρα βρηκες και εσυ να κανεις το κομματι σου στα γκομενακια...

θα μπαινατε τσαμπε πριν δυο βδομαδες... :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 δηλαδης οι φημες λενε οτι

"με 50 τον δινω
  με 500 τον παιρνω"

καπως ετσι ??

για να ξερουμε ρε αδερφε
κοιτα τωρα μια διαβολικη συμπτωση τυπε,

εκανα κλικ σε ενα μπανερακι (Φ104) και δες τι εβγαλε...

Απλό πρόγραμμα - 50€

Aπλό Αυταρχικό* - 70€

Special αυταρχικό & ποδολαγνεία**** - 100€
Φουλ πρόγραμμα με special αυταρχικό - 150€

ρε τις ατιμες τις φημες.....

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι απορίες έχεις κι εσύ στα γεράματα ρε?
Πάλι καλά που κοστίζει να τον αρπάξεις και δε θα'χουμε λεφτά για πειραματισμούς :2funny: :2funny:
ειδες τι κανει το νερωμενο...να ξερεις ποιοι ειναι οι φιλοι σου....αχαχαχαχχαχα

Επισκέπτης
κοιτα τωρα μια διαβολικη συμπτωση τυπε,

εκανα κλικ σε ενα μπανερακι (Φ104) και δες τι εβγαλε...

Απλό πρόγραμμα - 50€

Aπλό Αυταρχικό* - 70€

Special αυταρχικό & ποδολαγνεία**** - 100€
Φουλ πρόγραμμα με special αυταρχικό - 150€

ρε τις ατιμες τις φημες.....

Με 500 παίζει και κλύσμα??

URL]]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τσ τσ τσ τσ

τι μαθαινουμε ρε παιδι μου....

το παιντι??

μουγκαφόν????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κάθε φορά που έχεις κάποια απορία, κοίταζε τις συνθήκες και το ποιος οφελείται !
Δεν αμφιβαλλω ότι τα άτομα μπορει να είναι ακροαριστεροί/αναρχικοί, γιατι ουσιαστικα τα Εξαρχεια ειναι εμπολεμη ζωνη εδω και πολλα χρόνια.

Όμως ουσιαστικα όλοι αυτοι, εσκεμμενα ή μη, παιζουν το παιχνίδι της κρατικής καταστολής.
Ο κόσμος συμπάσχει για το ξυλο που έφαγαν οι αγανακτισμένοι;
Καιρός τωρα να αρχισει να βλέπει και φτωχα παιδακια αστυνομικους τραυματιες στο 401 να χαροπαλευουν.
Η ζωή μας κύκλους κάνει, τη στιγμή που η ζωη των πολιτικών είναι πάντα σε άνοδο...
Να και ενας που απαντησε σαν ανθρωπος και οχι γρυλιζοντας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
υποτίθετα;ι πως είσαι δικηγόρος
οπότε υποτίθεται πως ξέρεις να διαβάζεις

ο τύπος βρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος τους πολιτες που διαμαρτύρονταν και λέει πως ο ιαστυνομικοί ήταν εν αμύνει. Δηλαδή οι "αγανακτισμένοι" ήταν αυτοί που τους ακρωτηρίασαν και όχι οι μαλάκες που κρατούσανε στα χέρια τους τα δακρυγόνα και τα χημικά
οι αγανακτισμένοι ήταν αυτοί που σπάγανε στο μεράκι τους πάνω τα μάρμαρα και τις πέτρες.
και προφανώς οι καημένοι οι αστυνομικοί που τόσο καιρό (ένα μήνα κοντά) όπως λέει ("αποκορύφωση της 28-29 Ιουνίου") οι κακοί αγανακτισμένοι τους προπηλακιζαν και τους έφτυναν και τους αποκαλούσανε μαλάκες

έχει δίκιο ο κωλόπουστας. Δεν είναι μαλάκες. Οι μαλάκες κάνουνε εν αγνοία τους μαλακίες. Αυτοί το κάνουνε εν γνώσει τους
Εγω θυμαμαι οτι οι αγανακτισμενοι υποδεχθηκαν τα σωματεια των αστυνομικων με λουλουδια και ζητωκραυγες. Και ασφαλως διαβαζοντας το κειμενο του αστυνομικου, δεν διακρινω καμια μομφη για τους αγανακτισμενους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν σε καταλαβαίνω με τίποτα
προφανώς έχεις στενές σχέσεις με την αστυνομία
δεν τους πείραζε κανείς πριν τις 28-29 Ιουνίου
μόνοι τους φέρανε τον κόσμο στα άκρα

και όσο εξακολουθούνε να βγαίνουνε ειδήσεις
και όσο μειώνεται η ένταση των "αγανακτισμένων"
τόσο θα εντείνεται η κίνηση προς καταστάσεις εκδίκησης
και σε αυτή την περίπτωση είναι πάντα εναντίων δικαίου και αδίκου
Παμε παλι.
Το ποσταρισμα μου εχει να κανει με το αν οι κουκουλοφοροι τελικα ειναι πρακτορες ή οχι.
Και τελικα αναλωνεστε εδω και κατι σελιδες να μου απαντατε "καλα κανανε και τους δειρανε".
Αλλα αντι αλλων δηλαδη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το έχω πει πρώτος
πριν από καμιά 15ριά σελίδες νομίζω
αλλά το ξαναλέω...άμα είναι αυτός ο νταλκάς σου
να δω πάλι αν θα αππαντήσει κανείς

εγώ είπα πως αυτή τη στιγμή φυσιολογικός μου ακούγεται ο Μάνος, αν κατέβει βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν θα κατέβει
αλλά δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μια άλλη γνώμη εμπεριστατωμένη
ας μου πει άλλος εναλλακτική να τη συζητήσουμε
αλλά όχι κορώνες για εκλογές και μετά μονοκούκι ΝΔ και Πασοκ
τουλάχιστον όταν λένε εκλογές να σημαίνει κάτι

γιατί αυτό που βλέπω εγώ δεν είναι για εκλογές

ρε μαλάκα και τότε γιατί  φωνάζεις... ΜΑΝΟΣ και ξερό ψωμί ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συνημμένα

• Stefanos Manos.jpg
    Stefanos Manos.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 14

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό μας επιτρέπεις να το εφαρμόζουμε διαχρονικά ή μόνο για σημερινά επεισόδια;;;
Μας επιτρέπεις ας πούμε , να δούμε ποιός ωφελήθηκε από ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
και να καταλήξουμε ότι η Δυναστεία που ωφελήθηκε (τα μάλα) ήταν και οι αυτουργοί ;;;;

Ρωτάω αν μας επιτρέπεις ...

Εννοείται ότι οι κανονες έχουν καθολικη και διαχρονική αποδοχή κι εφαρμογή. Με τις ελάχιστες εξαιρεσεις τους, βεβαια.
Όμως για να κάνεις σωστή εφαρμογή ενός κανόνα, πρέπει να έχεις καθορίσει σαφώς τις φυσιολογικές συνθήκες και τη χρονική στιγμή του φαινομενου που εξεταζεις.
Δηλαδή, μη μου λες ποιος "ωφεληθηκε" μακροπρόθεσμα από τη δολοφονία του Λαμπράκη και τις αθλιότητες του Δεξιού παρακράτους και του Παλατιού: σίγουρα ήταν η προοδευτική, κεντροαριστερή σκέψη. Η οποία όμως δυστυχώς οδηγησε σε ένα Πασοκικό, εξισου παθολογικό παρακράτος, που με τη σειρα του  χρεοκοπησε την Ελλάδα.

Κατά τη στιγμή της δολοφονίας όμως του Λαμπράκη, ωφελήθηκαν άμεσα η Δεξιά και το παρακράτος-Παλατι, οι οποιοι στέρησαν από το λαό έναν ηγέτη, μια προσωπικότητα της αντιπαλης πολιτικής πτερυγας, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στον έλεγχο της εξουσίας. Έβλεπαν ότι δυει η εποχή του χωροφυλακα και προσπαθησαν με σπασμωδικες κινησεις να αντιδρασουν. Το ότι ολη αυτη η πολιτική ανωμαλία και ασταθεια, μακροπροθεσμα τους γυρισε μπουμερανγκ, είναι άλλο θέμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εννοείται ότι οι κανονες έχουν καθολικη και διαχρονική αποδοχή κι εφαρμογή. Με τις ελάχιστες εξαιρεσεις τους, βεβαια.
Όμως για να κάνεις σωστή εφαρμογή ενός κανόνα, πρέπει να έχεις καθορίσει σαφώς τις φυσιολογικές συνθήκες και τη χρονική στιγμή του φαινομενου που εξεταζεις.
Δηλαδή, μη μου λες ποιος "ωφεληθηκε" μακροπρόθεσμα από τη δολοφονία του Λαμπράκη και τις αθλιότητες του Δεξιού παρακράτους και του Παλατιού: σίγουρα ήταν η προοδευτική, κεντροαριστερή σκέψη. Η οποία όμως δυστυχώς οδηγησε σε ένα Πασοκικό, εξισου παθολογικό παρακράτος, που με τη σειρα του  χρεοκοπησε την Ελλάδα.

Κατά τη στιγμή της δολοφονίας όμως του Λαμπράκη, ωφελήθηκαν άμεσα η Δεξιά και το παρακράτος-Παλατι, οι οποιοι στέρησαν από το λαό έναν ηγέτη, μια προσωπικότητα της αντιπαλης πολιτικής πτερυγας, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στον έλεγχο της εξουσίας. Έβλεπαν ότι δυει η εποχή του χωροφυλακα και προσπαθησαν με σπασμωδικες κινησεις να αντιδρασουν. Το ότι ολη αυτη η πολιτική ανωμαλία και ασταθεια, μακροπροθεσμα τους γυρισε μπουμερανγκ, είναι άλλο θέμα.
Απο πού κι ως πού ηγετης ο Λαμπρακης?
Ηταν υποψηφιος αρχηγος της ΕΔΑ ή υπηρχε εστω υπονοια προς κατι τετοιο?
Ο μονος που ωφεληθηκε ηταν η Ενωση Κεντρου, που αξιοποιησε πολιτικα το γεγονος και εγινε κυβερνηση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρα προφανως απορριπτεις τις τακτικες αυτες, ως απαραδεκτες.
Σωστα?
Επαναλαμβανω παντως οτι αλλο ηταν το νοημα του ποστ μου, οχι η αριθμητικη.

τις απορίπτει όταν επιτιθέμενοι είναι οι μπάτσοι και τις επιδοκιμάζει όταν επιτιθέμενοι είναι οι μπαχαλάκηδες...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom