Επισκέπτης
δηλαδης οι φημες λενε οτι
"με 50 τον δινω
με 500 τον παιρνω"
καπως ετσι ??
για να ξερουμε ρε αδερφε
Τι απορίες έχεις κι εσύ στα γεράματα ρε?
Πάλι καλά που κοστίζει να τον αρπάξεις και δε θα'χουμε λεφτά για πειραματισμούς
δηλαδης οι φημες λενε οτι
"με 50 τον δινω
με 500 τον παιρνω"
καπως ετσι ??
για να ξερουμε ρε αδερφε
τωρα βρηκες και εσυ να κανεις το κομματι σου στα γκομενακια...ρε συ τραστ,
επειδη ειμεθα πτωχοι πλην τιμιοι περιπτεραδες, και θελω να παω μαζι με τον απολυτο δυο φρικοπουρα απο Κωλοκυνθους στο ΜΒ για brunch,
μας παιρνει? ποσο κανει να τις κερασουμε 2 κουβερ?
κοιτα τωρα μια διαβολικη συμπτωση τυπε,δηλαδης οι φημες λενε οτι
"με 50 τον δινω
με 500 τον παιρνω"
καπως ετσι ??
για να ξερουμε ρε αδερφε
θα μπαινατε τσαμπε πριν δυο βδομαδες...
ειδες τι κανει το νερωμενο...να ξερεις ποιοι ειναι οι φιλοι σου....αχαχαχαχχαχαΤι απορίες έχεις κι εσύ στα γεράματα ρε?
Πάλι καλά που κοστίζει να τον αρπάξεις και δε θα'χουμε λεφτά για πειραματισμούς
κοιτα τωρα μια διαβολικη συμπτωση τυπε,
εκανα κλικ σε ενα μπανερακι (Φ104) και δες τι εβγαλε...
Απλό πρόγραμμα - 50€
Aπλό Αυταρχικό* - 70€
Special αυταρχικό & ποδολαγνεία**** - 100€
Φουλ πρόγραμμα με special αυταρχικό - 150€
ρε τις ατιμες τις φημες.....
ειδες τι κανει το νερωμενο...
τον κοβω να σκαει δυτικα...ηδη με ποναει ο αυχενας μουΓκάμπαααααααααααααααα
Βγάλε το παγάκι ρε μααλάκα θα μας βγει το όνομα
τον κοβω να σκαει δυτικα...ηδη με ποναει ο αυχενας μου
καληνυχτα ρε...Κάνε το ποτάμι γοργοπόταμο να σωθείς..
Μάγκες τιγκανά. Καληνύχτα και είθε ο Σόρος να κοιμηθεί ξυπνήσει καλά αύριο
Να και ενας που απαντησε σαν ανθρωπος και οχι γρυλιζοντας.Κάθε φορά που έχεις κάποια απορία, κοίταζε τις συνθήκες και το ποιος οφελείται !
Δεν αμφιβαλλω ότι τα άτομα μπορει να είναι ακροαριστεροί/αναρχικοί, γιατι ουσιαστικα τα Εξαρχεια ειναι εμπολεμη ζωνη εδω και πολλα χρόνια.
Όμως ουσιαστικα όλοι αυτοι, εσκεμμενα ή μη, παιζουν το παιχνίδι της κρατικής καταστολής.
Ο κόσμος συμπάσχει για το ξυλο που έφαγαν οι αγανακτισμένοι;
Καιρός τωρα να αρχισει να βλέπει και φτωχα παιδακια αστυνομικους τραυματιες στο 401 να χαροπαλευουν.
Η ζωή μας κύκλους κάνει, τη στιγμή που η ζωη των πολιτικών είναι πάντα σε άνοδο...
Εγω θυμαμαι οτι οι αγανακτισμενοι υποδεχθηκαν τα σωματεια των αστυνομικων με λουλουδια και ζητωκραυγες. Και ασφαλως διαβαζοντας το κειμενο του αστυνομικου, δεν διακρινω καμια μομφη για τους αγανακτισμενους.υποτίθετα;ι πως είσαι δικηγόρος
οπότε υποτίθεται πως ξέρεις να διαβάζεις
ο τύπος βρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος τους πολιτες που διαμαρτύρονταν και λέει πως ο ιαστυνομικοί ήταν εν αμύνει. Δηλαδή οι "αγανακτισμένοι" ήταν αυτοί που τους ακρωτηρίασαν και όχι οι μαλάκες που κρατούσανε στα χέρια τους τα δακρυγόνα και τα χημικά
οι αγανακτισμένοι ήταν αυτοί που σπάγανε στο μεράκι τους πάνω τα μάρμαρα και τις πέτρες.
και προφανώς οι καημένοι οι αστυνομικοί που τόσο καιρό (ένα μήνα κοντά) όπως λέει ("αποκορύφωση της 28-29 Ιουνίου") οι κακοί αγανακτισμένοι τους προπηλακιζαν και τους έφτυναν και τους αποκαλούσανε μαλάκες
έχει δίκιο ο κωλόπουστας. Δεν είναι μαλάκες. Οι μαλάκες κάνουνε εν αγνοία τους μαλακίες. Αυτοί το κάνουνε εν γνώσει τους
Παμε παλι.δεν σε καταλαβαίνω με τίποτα
προφανώς έχεις στενές σχέσεις με την αστυνομία
δεν τους πείραζε κανείς πριν τις 28-29 Ιουνίου
μόνοι τους φέρανε τον κόσμο στα άκρα
και όσο εξακολουθούνε να βγαίνουνε ειδήσεις
και όσο μειώνεται η ένταση των "αγανακτισμένων"
τόσο θα εντείνεται η κίνηση προς καταστάσεις εκδίκησης
και σε αυτή την περίπτωση είναι πάντα εναντίων δικαίου και αδίκου
το έχω πει πρώτος
πριν από καμιά 15ριά σελίδες νομίζω
αλλά το ξαναλέω...άμα είναι αυτός ο νταλκάς σου
να δω πάλι αν θα αππαντήσει κανείς
εγώ είπα πως αυτή τη στιγμή φυσιολογικός μου ακούγεται ο Μάνος, αν κατέβει βέβαια, γιατί δεν ξέρω αν θα κατέβει
αλλά δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μια άλλη γνώμη εμπεριστατωμένη
ας μου πει άλλος εναλλακτική να τη συζητήσουμε
αλλά όχι κορώνες για εκλογές και μετά μονοκούκι ΝΔ και Πασοκ
τουλάχιστον όταν λένε εκλογές να σημαίνει κάτι
γιατί αυτό που βλέπω εγώ δεν είναι για εκλογές
Αυτό μας επιτρέπεις να το εφαρμόζουμε διαχρονικά ή μόνο για σημερινά επεισόδια;;;
Μας επιτρέπεις ας πούμε , να δούμε ποιός ωφελήθηκε από ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
και να καταλήξουμε ότι η Δυναστεία που ωφελήθηκε (τα μάλα) ήταν και οι αυτουργοί ;;;;
Ρωτάω αν μας επιτρέπεις ...
Απο πού κι ως πού ηγετης ο Λαμπρακης?Εννοείται ότι οι κανονες έχουν καθολικη και διαχρονική αποδοχή κι εφαρμογή. Με τις ελάχιστες εξαιρεσεις τους, βεβαια.
Όμως για να κάνεις σωστή εφαρμογή ενός κανόνα, πρέπει να έχεις καθορίσει σαφώς τις φυσιολογικές συνθήκες και τη χρονική στιγμή του φαινομενου που εξεταζεις.
Δηλαδή, μη μου λες ποιος "ωφεληθηκε" μακροπρόθεσμα από τη δολοφονία του Λαμπράκη και τις αθλιότητες του Δεξιού παρακράτους και του Παλατιού: σίγουρα ήταν η προοδευτική, κεντροαριστερή σκέψη. Η οποία όμως δυστυχώς οδηγησε σε ένα Πασοκικό, εξισου παθολογικό παρακράτος, που με τη σειρα του χρεοκοπησε την Ελλάδα.
Κατά τη στιγμή της δολοφονίας όμως του Λαμπράκη, ωφελήθηκαν άμεσα η Δεξιά και το παρακράτος-Παλατι, οι οποιοι στέρησαν από το λαό έναν ηγέτη, μια προσωπικότητα της αντιπαλης πολιτικής πτερυγας, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στον έλεγχο της εξουσίας. Έβλεπαν ότι δυει η εποχή του χωροφυλακα και προσπαθησαν με σπασμωδικες κινησεις να αντιδρασουν. Το ότι ολη αυτη η πολιτική ανωμαλία και ασταθεια, μακροπροθεσμα τους γυρισε μπουμερανγκ, είναι άλλο θέμα.
Αρα προφανως απορριπτεις τις τακτικες αυτες, ως απαραδεκτες.
Σωστα?
Επαναλαμβανω παντως οτι αλλο ηταν το νοημα του ποστ μου, οχι η αριθμητικη.