Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 484K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οχι ακομη  :cheesy:

κοιτα κατα βαθος τον Συμπαθω τον ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ αλλα ειναι πολυ ΡΑΓΙΑΣ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ και μαλλον πρεπει να τον στειλω σε καμια Αυταρχικη μιλφο-ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ  για να ισιωσει  :cheesy:

:uglystupid:

ρε ράφη δεν βαρέθηκες ακόμη να λές τις ίδιες μαλακίες????

έλα το βράδυ να μου τα πείς ρε απο κοντά στην πλατεία Μαβίλη... θα κεράσω και ποτάκι...

θα κάνουμε και κοζερί.. ξέρεις εσύ  ;) ;) ;) ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε ράφη δεν βαρέθηκες ακόμη να λές τις ίδιες μαλακίες????

έλα το βράδυ να μου τα πείς ρε απο κοντά στην πλατεία Μαβίλη... θα κεράσω και ποτάκι...

θα κάνουμε και κοζερί.. ξέρεις εσύ  ;) ;) ;) ;)

δεν μπορω ρε ειμαι μακρυα τωρα  :cheesy:
επιφυλασομαι ομως, αλλα οταν θα ερθω.. θα κερασεις κανένα CG δε θελω μονο ΚΟΖΕΡΙ  :cheesy:..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα παθει PANIC KERNEL!!!!!

*Panic kernel unable to load init *

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν μπορω ρε ειμαι μακρυα τωρα  :cheesy:
επιφυλασομαι ομως, αλλα οταν θα ερθω.. θα κερασεις κανένα CG δε θελω μονο ΚΟΖΕΡΙ  :cheesy:..

για να καταλάβεις τι κοζερί εννοώ..

ρωτάει η Κατίνα του ισογείου την Μαρίκα του πρώτου...

- Μωρή Μαρίκα με κάλεσε η Αγλαία του ρετιρέ αύριο για κοζερί.. τι είναι πάλι τούτο?

και απαντά η μαρίκα

- Δεν ξέρω κατίνα μου, αλλά καλού κακού πλύνε τον κώλο σου πρίν πάς..

λοιπόν καλού κακού πλύνε τον κώλο σου πριν μου έρθεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

- Μωρή Μαρίκα με κάλεσε η Αγλαία του ρετιρέ αύριο για κοζερί.. τι είναι πάλι τούτο?

και απαντά η μαρίκα

λοιπόν καλού κακού πλύνε τον κώλο σου πριν μου έρθεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin:

Συνημμένα

• asteios.jpg
    asteios.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 14

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

και απαντά η μαρίκα

α οχι δικε μου δεν κανω τετοια για CG θα ερθω  :uglystupid:
το ρετιρε μου κανει ..... :cheesy:

τωρα αν ειναι με πλυμενο κωλο Η αγλαια ή Μαρικα και η κατινα  :cheesy: δεν με χαλάει  :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Στην οικονομια δεν κινειται τιποτα οσο ο κοσμος ειναι τοσο τρομαγμενος. Οποιος εχει 1 ευρω ή μερικες χιλιαδες τα φυλαει ευλαβικα στην τραπεζα, στο σεντουκι, σε κρυπτη στον τοιχο...
Γιατι στο βαθος καταλαβαινει οτι αυτο που ειπε ο Παγκαλος για τανκ στις τραπεζες ειναι η ωμη αληθεια. Κι ας τα εβαλαν μαζι του εχθροι, φιλοι και σφουγκοκολαριοι των ΜΜΕ.

Η αποσταση απο την Αργεντινη δεν ειναι μακρια. Μονο που εδω τα πραγματα θα ειναι χειροτερα.
Στις μαζες των εξεγερμενων θα προστεθουν και μερικες 100αδες χιλιαδες αφρικανοι και ασιατες για τους οποιους δεν υπαρχει καμμια διεξοδος και η επιβιωση τους καθημερινα θα δυσκολευει.

Γι αυτο το λογο ισως ο στρατος κανει γυμνασια, ας ελπισουμε οτι δεν θα χρειαστει :( :( :( :( :(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α οχι δικε μου δεν κανω τετοια για CG θα ερθω  :uglystupid:
το ρετιρε μου κανει ..... :cheesy:

τωρα αν ειναι με πλυμενο κωλο Η αγλαια ή Μαρικα και η κατινα  :cheesy: δεν με χαλάει  :grin:

ραφή

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

(θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: που θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: να υπάρχει και λίγο αίσθημα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τι λένε για αυτό οι σύντροφοι? θα φύγει το καράβι για τη γάζα?

δεν προκειται να σου απαντησουν οι δοσιλογικα σκεπτομενοι
  εξαλλου ο πολιτικος προισταμενος του "Υπουργειου Ψεκασμου του Πολιτη" εχει δικιο ΠΑΝΤΑ!!!!
  τι ψαχνεις και εσυ!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ραφή

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

(θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: που θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: να υπάρχει και λίγο αίσθημα)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα δεν νομιζω να τα καταφερεις στο Live :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαλλον την ελεημοσύνη μου θα ζητας  :2funny: :2funny: :2funny: (  :s&m_3: )

να συθναισθηματιστω τότε ή όχι ....  :think:  θα το σκεφτω   :grin: αναλογα αν ειμαι με τις καλες μου  :-* :-*

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  γαργαρα το κανουνε ολοι οι μνημονιακοιοπως βλεπεις
  ουτε ενα σχολιακι

δηλαδή κατά την γνώμη σου την δεδομένη στιγμή θα πρέπει να κάνουμε τέτοιες ενέργειες που θα χαλάσουν τις σχέσεις μας με το Ισραήλ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μπα δεν νομιζω να τα καταφερεις στο Live :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαλλον την ελεημοσύνη μου θα ζητας  :2funny: :2funny: :2funny: (  :s&m_3: )

να συθναισθηματιστω τότε ή όχι ....  :think:  θα το σκεφτω   :grin: αναλογα αν ειμαι με τις καλες μου  :-* :-*

μια δοκιμή θα σε πείσει.. γύρνα σκύψε και θα δείς αν μπορώ ή δεν μπορώ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μια δοκιμή θα σε πείσει.. γύρνα σκύψε και θα δείς αν μπορώ ή δεν μπορώ..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι λες... ε...  :2funny:

μονο που εχω πολυ σφιχτη κωλοτρυπίδα και δεν θα τα καταφερεις  :cheesy:

και 100 καρτελες βιαγκρα να παρεις  :uglystupid:

αντιθετα ο Πουτσος μου ειναι  δικομασμενος σε ΑΝΤΙΞΟΕΣ σε ολο τον ΠΛΑΝΗΤΗ  :uglystupid:

οποτε σε κωβω να πινεις πορτοκαλαδα... :-* :-* :-*

τεσπα.... οταν θα ερθω αλίμονο σου και τρισαλιμονο σου και δεν εχεις 3 CG με πλυμενο ΚΩΛΟ
να με περιμενουν, για να δεις Live την διατρητηκοτητα μου (και κατα συρροη)  :uglystupid:

μετα μπορει και να  ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΩ εσενα (κατα συρροη) αναλογα αν μου βγαξεις γουστα και εχεις απαλη επιδερμιδα  :grin: Αλλιως θα μεινεις ΑΓΑΜΗΤΟ...και θα σε στειλω σε κανενα ΠΑΚΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα :-* :-* :-*

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ετσι λες... ε...  :2funny:

μονο που εχω πολυ σφιχτη κωλοτρυπίδα και δεν θα τα καταφερεις  :cheesy:

και 100 καρτελες βιαγκρα να παρεις  :uglystupid:

αντιθετα ο Πουτσος μου ειναι  δικομασμενος σε ΑΝΤΙΞΟΕΣ σε ολο τον ΠΛΑΝΗΤΗ  :uglystupid:

οποτε σε κωβω να πινεις πορτοκαλαδα... :-* :-* :-*

τεσπα.... οταν θα ερθω αλίμονο σου και τρισαλιμονο σου και δεν εχεις 3 CG με πλυμενο ΚΩΛΟ
να με περιμενουν, για να δεις Live την διατρητηκοτητα μου (και κατα συρροη)  :uglystupid:

μετα μπορει και να  ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΩ εσενα (κατα συρροη) αναλογα αν μου βγαξεις γουστα και εχεις απαλη επιδερμιδα  :grin: Αλλιως θα μεινεις ΑΓΑΜΗΤΟ...και θα σε στειλω σε κανενα ΠΑΚΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτα :-* :-* :-*

και να θέλεις και να μπορείς δεν φτάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοντέ... ουστ από δώ..

θα σου έχω 3 φάπες έτοιμες... ρώτα τον φιλήσυχο που έχει δοκιμάσει...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή κατά την γνώμη σου την δεδομένη στιγμή θα πρέπει να κάνουμε τέτοιες ενέργειες που θα χαλάσουν τις σχέσεις μας με το Ισραήλ???

Γουοντερ...τι σου ελεγα;

Το οτι το Ισραηλ εχει μετατρεψει την Γαζα στην μεγαλυτερη φυλακη του κοσμου και εμεις
  συναινουμε σε αυτο ως οι γνωστοι καρπαζοεισπρακτορες του σχολειου δεν τους πειραζει...

Μιλαμε για ανθρωπιστες ρε συ Γουοντερ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Τραμου...λυπαμαι που το λεω,αλλα εχασα πασα ιδεα για την παρτη σου ρε συ
  Κριμα δηλαδη...

Τεσπα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και να θέλεις και να μπορείς δεν φτάνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοντέ... ουστ από δώ..

θα σου έχω 3 φάπες έτοιμες... ρώτα τον φιλήσυχο που έχει δοκιμάσει...

καλα καλα...  :uglystupid:

ενταξει δεν ΦΤΑΝΩ  :uglystupid:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.059
Πόντοι
25.467
  Τραμου...λυπαμαι που το λεω,αλλα εχασα πασα ιδεα για την παρτη σου ρε συ
  Κριμα δηλαδη...

Τεσπα

Γιατί; Επειδή επιθυμεί να συνουσιαστεί με Βεντούζα; Σιγά τα ωά!!! Που να δείτε άλλοι τι είδους ανωμαλίες πράττουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  Γουοντερ...τι σου ελεγα;

Το οτι το Ισραηλ εχει μετατρεψει την Γαζα στην μεγαλυτερη φυλακη του κοσμου και εμεις
  συναινουμε σε αυτο ως οι γνωστοι καρπαζοεισπρακτορες του σχολειου δεν τους πειραζει...

Μιλαμε για ανθρωπιστες ρε συ Γουοντερ

είδαμε προκοπή ότνα βγάζαμε επί ΑΓΠ τα κηρύγματα ενεντίον του Ισραήλ και είχαμε τον συχωρεμένο τον Αραφάτ σαν ήρωα..

ο ανθρωπισμός μπορεί να εκφραστεί πρακτικά και χωρίς να κινδυνεύεις τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας σου... το απέδειξε και η Κύπρος εξάλλου ο πρόεδρος της οποίας είναι κομμουνιστής...

το να βλάψω ζωτικά συμφέροντα της χώρας για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους, βοηθώντας έναν λαο ο οποίος κατά κύριο λόγο δεν βοηθά ο ίδιος τον εαυτό του (με τις εμφύλιες διαμάχες που έχει) είναι επιεικώς βλακεία...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom