Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε μην τσακωνεστε για τον τυπο που περασανε για ασφαλιτη. Αφου ηταν εκει, πανετοιμη, η ελληνικη αστυνομια, παντα στην υπηρεσια και προστασια του απλου πολιτη, και τον εσωσε...

αμα ήταν όμως εκεί θα σκύζατε ομαδικά για την προκλητική παρουσία της αστυνομίας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
αυτή είναι η δημοκρατία της πλατείας

Τον νόμισαν ασφαλίτη και τον ξυλοκόπησαν

Kυνήγι μαγισσών «πυροδοτεί» η παρατεταμένη φημολογία για διείσδυση... παρακρατικών στις τάξεις των «Αγανακτισμένων». Αργά το βράδυ της Κυριακής, περίπου 200 άτομα που μετείχαν στην ανοιχτή συνέλευση Συντάγματος κατεδίωξαν και ξυλοκόπησαν 53χρονο τον οποίο εικάζεται ότι πέρασαν για αστυνομικό της Ασφάλειας. Ο τελευταίος, ωστόσο, στην κατάθεσή του στο Α. Τ. Ακροπόλεως όπου μετέβη αμέσως μετά το συμβάν, υποστήριξε ότι μετέχει τον τελευταίο μήνα στις ανοιχτές συνελεύσεις της πλατείας και απέδωσε το περιστατικό σε διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες που διατύπωνε δημόσια. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς σχετικά με την επαγγελματική ιδιότητά του, ο 53χρονος δήλωσε «ερευνητής δημοσίου θεάματος».

To συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9.20 μ. μ. και χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών για την απεγκλωβισμό του 53χρονου από τον κλοιό των 200 εξαγριωμένων διαδηλωτών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ., ο 53χρονος κατευθύνθηκε καταδιωκόμενος στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης. Στο σημείο αυτό επενέβη η διμοιρία των ΜΑΤ που σταθμεύει στο υπ. Οικονομικών και κάνοντας χρήση δακρυγόνων, διέλυσε την ομάδα των 200 διαδηλωτών. Ο 53χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο Α. Τ. Ακροπόλεως, όπου έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

γκάμπαααααααααααααααααααααααα για σένα...
τερας, η αξιοπιστη πηγουλα σου δεν μπαινει σε  λεπτομερειες επι του περιστατικου γιατι πιθανον να μην βρισκοταν μπροστα στο γεγονος. αυτο που τονιζεις με μπολντ ειναι η αποψη του ιδιου...
απο παρευρισκομενο εμαθα οτι ο συγκεκριμενος "ατυχος κυριος" τραμπουκισε και απειλησε κοπελα της συνελευσης λεγοντας οτι 'ξερω ποια εισαι και που μενεις και θα σε κανονισω εγω ' ...οποτε τα συμπερασματα δικα μας
ασφ-α-λητης παντως σιγουρα δεν ηταν...
συμφωνα ομως μ αυτο που δηλωνει «ερευνητής δημοσίου θεάματος»  :sunglasses: ...για κανα ρουφιανακο τον κοβω (δεν λειψανε ποτε σ' αυτη τη χωρα)  ;) -αποψη μου βεβαια-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τερας, η αξιοπιστη πηγουλα σου δεν μπαινει σε  λεπτομερειες επι του περιστατικου γιατι πιθανον να μην βρισκοταν μπροστα στο γεγονος.
απο παρευρισκομενο εμαθα οτι ο συγκεκριμενος "ατυχος κυριος" τραμπουκισε και απειλησε κοπελα της συνελευσης λεγοντας οτι 'ξερω ποια εισαι και που μενεις και θα σε κανονισω εγω ' ...οποτε τα συμπερασματα δικα μας
συμφωνα ομως μ αυτο που δηλωνει «ερευνητής δημοσίου θεάματος»  :sunglasses: ...για κανα ρουφιανακο τον κοβω (δεν λειψανε ποτε σ' αυτη τη χωρα)  ;) -αποψη μου βεβαια-

για την αξιοπιστία της πηγ΄ςη σου σε παραπέμπω σε αυτό

Αμεσοδημοκρατικά:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Τύπε, θα ΄ναι από τις γερές. Σαν αυτές που μοιράζουν τα ελληνικά στρατά.

Μπαα... Χεσμένη ήτο, άλλα το είδε μετά ο θείος Πουρίνιο.

Τι τα θές; Όποιος μπλέκεται με όρχους λυμάτων....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
για την αξιοπιστία της πηγ΄ςη σου σε παραπέμπω σε αυτό
μην υποτιμας την νοημοσυνη μου
το χω δει και δεν μου λεει κατι αυτο...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...το πριν απ αυτο εχει σημασια...μιλαω γι αυτο που σου ανεφερα στο ποστ μου...
η συμπεριφορα του, πριν καταληξουμε σ αυτο ηταν η αιτια του ολο πραγματος....
την αποψη μου στη εγραψα και πιο πανω...
τακτικες λιντσαρισματος απ τον οχλο της καταδικαζω...οταν δρα ο οχλος χανεται η μπαλα και καθεις μεσ τη οργη του πεταει την μαλακια του....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το χω δει και δεν μου λεει κατι αυτο...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...το πριν απ αυτο εχει σημασια...μιλαω γι αυτο που σου ανεφερα στο ποστ μου...
τακτικες λιντσαρισματος απ τον οχλο της καταδικαζω...οταν δρα ο οχλος χανεται η μπαλα και καθεις μεσ τη οργη του πεταει την μαλακια του....

το γεγονός είναι γεγονός.. και ανεξάρτητα αν το άρθρο λέει την αλήθεια για τα αίτια το γεγονός παραμένει...

ο όχλος της πλατείας τραμπούκισε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τερας, η αξιοπιστη πηγουλα σου δεν μπαινει σε  λεπτομερειες επι του περιστατικου γιατι πιθανον να μην βρισκοταν μπροστα στο γεγονος. αυτο που τονιζεις με μπολντ ειναι η αποψη του ιδιου...
συμφωνα ομως μ αυτο που δηλωνει «ερευνητής δημοσίου θεάματος»  :sunglasses: ...για κανα ρουφιανακο τον κοβω (δεν λειψανε ποτε σ' αυτη τη χωρα)  ;) -αποψη μου βεβαια-
το είπα απλά πιο πριν, αλλά δεν το σχολίασε κανείς
σπιούνος λέγεται η ιδιότητα

και στο βίντεο αν δεις στο τέλος ζητάει ένα συγκεκριμένο εισαγγελέα που έχει να του πει πολλά πράγματα λέει...
τώρα, αν είναι μισότρελος ή σπιούνος ή ό,τι άλλο, κανείς δεν θα το μάθει από μία εφημερίδα που έβγαλε κάτι σαν είδηση αστοιχείωτη και αδιασταύρωτη

ούτε φυσικά από ένα βίντεο κάποιου τυπάκου που σχολιαζότανε στο γιουτιούμπι

ο σχολιασμός του βολταίρου όπως πάντα ήταν πειστικότατος...

Υ.Σ. το γεγονός πως κάποιος τον ξέρει και πως είναι ο πατέρας ενός φίλου...σημαίνει αυτομάτως πως ειναι άγιος και υπεράνω υποψίας να υποθέσω;;
στέκει, αλλοίμονο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το γεγονός είναι γεγονός.. και ανεξάρτητα αν το άρθρο λέει την αλήθεια για τα αίτια το γεγονός παραμένει...

μπα προβοκατορες ηταν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

και καλά έκανε
δεν κατάλαβα...
ειρηνικά τι καλό είδαμε;

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

οταν προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα απο βιντεο στο γιουτουμπι αυτα ειναι τα αποτελεσματα.. ο καθε τυχαιος τραμουντανας γινεται αυτοματα ακεραιος κριτης καθε ενεργειας, ιδιαιτερα αν γινεται στην πλατεια. αν διαβασει και ενα αρθρο στην καθημερινη για το θεμα τοτε δεν τον μαζευεις με τιποτα
το οτι δεν ηταν ουτε κοντα στα 200 ατομα που λεει ο μαλακας δημοσιογραφος, το καναμε γαργαρα..

ο τυπος δεν απειλησε μονο την κοπελα που λες. ειχε πολυ περιεργη συμπεριφορα σε αλλα 2 ατομα, ειπε κουβεντες που δεν επρεπε και στο τελος εγιναν τα αναμενομενα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οταν προσπαθεις να βγαλεις συμπερασματα απο βιντεο στο γιουτουμπι αυτα ειναι τα αποτελεσματα.. ο καθε τυχαιος τραμουντανας γινεται αυτοματα ακεραιος κριτης καθε ενεργειας, ιδιαιτερα αν γινεται στην πλατεια. αν διαβασει και ενα αρθρο στην καθημερινη για το θεμα τοτε δεν τον μαζευεις με τιποτα
το οτι δεν ηταν ουτε κοντα στα 200 ατομα που λεει ο μαλακας δημοσιογραφος, το καναμε γαργαρα..

ο τυπος δεν απειλησε μονο την κοπελα που λες. ειχε πολυ περιεργη συμπεριφορα σε αλλα 2 ατομα, ειπε κουβεντες που δεν επρεπε και στο τελος εγιναν τα αναμενομενα..

μάλιστα .. δηλαδή όποιος λέει κουβέντες που δεν πρέπει (κατά την κρίσιν βεβαίως των παρευρισκομένων) τρώει ξύλο...

πολύ καλά λοιπόν.. τότε γιατί φωνάζετε για τους χρυσαυγίτες που τραμπουκίζουν .. κατά την γνώμη τους αυτοί που βαράνε είπανε κάτι που δεν έπρεπε..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom