Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 486K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και στην Κανέλη τέλεια έδεσε,σαν από κομμωτήριο να έγινε. :2funny:
δεν φτάνει το γιαούρτι λέμε
το γιαούρτι το σκουπίζουν κι όλα μια χαρά
σκατόβομβα και να μην φεύγει η μυρωδιά για 3 μέρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καθολου δεν μου παει να κανω τον συνηγορο του ΠΑΣΟΚ.
Συνεχιστε.

Επισκέπτης
όπως είδες δεν ανέφερα.
μπορεί να είναι η ΝΔ
αν και είμαι σίγουρος πως γλειώδεις "δημοκράτες φιλελεύθεροι" (και ό,τι άλλη "έξυπνη" ταμπέλα θέλεις) παίζουνε σε όλα τα ταμπλώ
Υπάρχουν κ περιπτώσεις απλά πλύσης εγκεφάλου χωρίς συμφέρον,η κατήχηση κάνει θαύματα,εδώ υπάρχουν ακόμα ιδεολόγοι να φαντάστεις. :P

Αυτό βέβαια είναι το χειρότερο,οι άλλοι τουλάχιστον περνάνε καλά.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Υπάρχουν κ περιπτώσεις απλά πλύσης εγκεφάλου χωρίς συμφέρον,η κατήχηση κάνει θαύματα,εδώ υπάρχουν ακόμα ιδεολόγοι να φαντάστεις. :P

Αυτό βέβαια είναι το χειρότερο,οι άλλοι τουλάχιστον περνάνε καλά.....
μπορείς να το πεις απλά
υπάρχουν οι ειδήμονες, τα θύματα και τα βλήματα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ειπα να συμμετεχω, αλλα διαβαζοντας απελπιστηκα.

Ειναι αδιανοητο το επιπεδο ηλιθιοτητας μερικων !

ΟΜΩΣ
Ευτυχως ομως που υπαρχει το νετ και καποιοι σπανε τον φοβο να μοιραστουν -την μαλακια τους- ως γνωση και ως γνωμη. Πουθενα αλλου δεν τους δινουν σημασια..
Ευτυχως που υπαρχουν πουτανες. Η πατρις δικαιωνεται..

:birdman:

ΝΤΙΓΚΙ-ΝΤΑΝΓΚΑ  :cheesy: ( ΛΑΣΤΙΧΟ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: λεμε)

ειναι αδιανοητο το ΕΠΙΠΕΔΟ της κριτικης της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ
νομιζοντας οτι οτι ΚΑΤΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΚΙΑ σαν και του λογου σου (λαστιχοοοοο ΛΕΜΕ  :jerking:)
με κατι ΠΟΣΤΑΚΙΑ του πεους μπορουν να εχουν ΑΠΟΨΗ  :cheesy:

Δεν Νομιζω να στα μαθανε στην Ταυλανδη αυτα  :uglystupid: (  :birdman: )

Με το Κωλοβυθομετρο και το Ηλιθιομετρο μετρησε την τρυπα και την ΜΑΛΑΚΙΑ σου

και μετα ξαναγραψε και πες μας ποσα χιλιόμετρα ειναι..

ΚΑΡΑΤΡΟΜΠΑ (  :jerking: :jerking: :jerking: )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μια χαρά τα καταφέρνεις πάντως,για άνοιξε καμιά πόρτα για το μέλλον,ποτέ δεν ξέρεις....τώρα χρειάζονται τους ικανούς όσο ποτέ. :cheesy:
Και οι αλλοι το ιδιο.
Αλλά δεν τρελαθηκα να ασχοληθω.
Εχω πραγματα να κανω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και οι αλλοι το ιδιο.
Αλλά δεν τρελαθηκα να ασχοληθω.
Εχω πραγματα να κανω.

Για σου ρε παλιοσειρά ΑΛΕΞ  :rockon: :rockon:

Σε πάω ρε μπαγασάκο ;)

Κανόνισε όμως να αποφεύγεις να μου μιλάς για κοινοβουλευτική δημοκρατία γιατί τα παίρνω :uglystupid:

εγώ προτιμώ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από αυτόν τον κοινοβουλευτισμό και ας μην σου είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπορεί να τεθεί κ έτσι ναι. :cheesy:
αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι θεωρούν πως είναι και ικανότεροι από τους άλλους
κοίτα να δεις που αρχίζω να σκέφτομαι πως αυτός μπορεί να είναι και υποψήφιος βουλευτής
χαχαχαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Για σου ρε παλιοσειρά ΑΛΕΞ  :rockon: :rockon:

Σε πάω ρε μπαγασάκο ;)

Κανόνισε όμως να αποφεύγεις να μου μιλάς για κοινοβουλευτική δημοκρατία γιατί τα παίρνω :uglystupid:

εγώ προτιμώ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και ας μην σου είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;)
Μωρε κατανοητό ειναι, απλα διαφωνω.
Κι εγω ρε μπαγασα απο τοτε που βγηκαμε σειρουλες δεν μπορω να σου θυμωσω.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Να το πεις φαρσα; Κωμωδια; Κατι απ τα δυο;

ΓΑΠ: Καναμε το πατριωτικο μας καθηκον (μετα τη ψηφιση του μεσοπροθεσμου)

Γιουνκερ: Η εθνικη κυριαρχια της Ελλαδας θα περιοριστει δραστικα (μετα τη ψηφιση του μεσοπροθεσμου)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νομιζω παντως πως υπερβαλουμε ως προς τις ευθυνες των Ελληνων ψηφοφορων. Μια απαξιωση ΠΑΝΤΑ υπηρχε προς το μερος των πολιτικων, αφου οι περισσοτεροι απο εμας πιστευαν πως οι συγκεκριμενοι δεν ειναι καθαροι και κλεβουν(αν και παλι αυτους ψηφιζαμε στις καλπες). Χαρακτηριστικες ατακες του στυλ 'ε ας ανεβει και η ΝΔ να φαει κ αυτη, το ΠΑΣΟΚ εφαγε πολλα, ο Σημιτης προσπαθει αλλα τρωνε οι υπουργοι του, καλος ο Κωστακης αλλα πως να μαζεψει τους αλλους' κτλ. Που ειναι το προβλημα; Συνειδητα ΞΕΡΑΜΕ πως τρωνε/σπαταλανε λεφτα αλλα ΞΕΡΑΜΕ πως προκειται για τα δικα μας λεφτα και οτι εμεις καλα τη βγαζουμε (και αυτοι καλυτερα). Μετα ομως εσκασε η φουσκα...

ΥΓ: Στο φαγοποτι των ανατιμησεων με την εισοδο του ΕΥΡΩ θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι η κυβερνηση εκανε λογο για ελεγχους και συγκρατηση τιμων, εξαλειψη αισχροκερδειας και άλλα τετοια ωραια. ΕΜΕΙΣ τι καναμε ομως; Εκεινο το διαστημα διαβαζα για ενα αρθρο οπου εκατονταδες γερμανοι ΒΓΗΚΑΝ στους δρομους λογω αυξησης στην τιμη της...ζαχαρης!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζω παντως πως υπερβαλουμε ως προς τις ευθυνες των Ελληνων ψηφοφορων. Μια απαξιωση ΠΑΝΤΑ υπηρχε προς το μερος των πολιτικων, αφου οι περισσοτεροι απο εμας πιστευαν πως οι συγκεκριμενοι δεν ειναι καθαροι και κλεβουν(αν και παλι αυτους ψηφιζαμε στις καλπες). Χαρακτηριστικες ατακες του στυλ 'ε ας ανεβει και η ΝΔ να φαει κ αυτη, το ΠΑΣΟΚ εφαγε πολλα, ο Σημιτης προσπαθει αλλα τρωνε οι υπουργοι του, καλος ο Κωστακης αλλα πως να μαζεψει τους αλλους' κτλ. Που ειναι το προβλημα; Συνειδητα ΞΕΡΑΜΕ πως τρωνε/σπαταλανε λεφτα αλλα ΞΕΡΑΜΕ πως προκειται για τα δικα μας λεφτα και οτι εμεις καλα τη βγαζουμε (και αυτοι καλυτερα). Μετα ομως εσκασε η φουσκα...

ΥΓ: Στο φαγοποτι των ανατιμησεων με την εισοδο του ΕΥΡΩ θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι η κυβερνηση εκανε λογο για ελεγχους και συγκρατηση τιμων, εξαλειψη αισχροκερδειας και άλλα τετοια ωραια. ΕΜΕΙΣ τι καναμε ομως; Εκεινο το διαστημα διαβαζα για ενα αρθρο οπου εκατονταδες γερμανοι ΒΓΗΚΑΝ στους δρομους λογω αυξησης στην τιμη της...ζαχαρης!

Δεν καναμε τυπε. Τα εχω θεσει πολλες φορες τα ερωτηματα αυτα εδω μεσα
αλλα ειτε δεν απαντανε ειτε απαντανε εχθρικα. Δεν καναμε τιποτα γιατι δεν
μας ενοιαζε... Ο πολιτικος στουμπωνε τον ελληνα με παχυλους μισθους για να
τον εχει στον υπνο. Και οντως το πετυχε.

Η απαντηση ειναι -> δεν καναμε απολυτως τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και αν θες την γνωμη μου φταινε και οι 2 πλευρες.
Σαφως και θα ξεχρεωναμε αμα τα περναμε απο τα λαμογια
που εκλεψαν τα 100πλασια... αλλα και ο κλασσικος μεσος ελληνας
φιλε με την φοροδιαφυγουλα του... με το ρουσφετακι του...
κτλπ κτλπ δεν παει πισω. Να τα λεμε ολα . Οχι οσα συμφερουν τους μισους
ή τους αλλους μισους. Και ας τσατιστουνε καποιοι. Δεν πειραζει ξυδακι
στο ντουλαπι υπαρχει αφθονο. Δεν το καταλαβα... δηλαδη εκανες ολες τις μαλακιες
και εσυ και μετα οταν στην λενε τσατιζεσαι κιολας. Ξυδακι.

Οταν φωναζε ο λεβεντης και ο καθε λεβεντης τον χλευαζανε και βγαινανε και πανηγυριζανε

οριστε

τωρα τι ζητανε? Δηθεν τους κοροιδεψε και αρχιδιες

λες και δεν ξερανε το πασοκ τοσα χρονια... τωρα το μαθανε.

Κανεναν δεν πιστευω . ΗΘελεστα και Παθεστα.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπει δεν μπει κυβερνηση εθνικης ενοτητας παμε δεν παμε σε εκλογες
τα δανεια τα χρεη και το μεσοπροθεσμο δεν αλλαζουν.

Ειναι μια καλη ευκαιρια ο ελληνας να διδαχθει 2 πραγματα

Α. Να ειναι σωστος ως προς τον εαυτο του αλλα και οχι μονο ψηφιζοντας μονο με ατομικα κριτηρια βολεματος κτλπ . Να μαθει να ψηφιζει σωστα με λιγα λογια. Μην ξανακουσω την δικαιολογια "ποιους να ψηφιζαμε" ειχε πολλους αν ηθελες. ΑΥτα ειναι δικαιολογιες της πλακας.

Β. Να μαθει να ενημερωνεται και να μην γραφει τα παντα στα αρχιδια του και να μην τα θυμαται μετα τελευταια στιγμη οταν ο κομπος φτασει στο χτενι. Αν δεν εισαι μαλακας.... και σου κοβει λιγο αντιλαμβανεσαι πως οταν εισαι αχρηστος και δεν ξερεις πραγματα... ειτε εισαι του ενος τομεα ειτε του αλλου για μενα ΟΛΟΙ οι τομεις απαιτουν τεχνογνωσια. Οταν λοιπον εισαι ενας αχρηστος και μισος... δεν σε ενδιαφερει αυτο που κανεις σαν δουλεια... και εχεις απαιτηση να παιρνεις μισθο 2000 και 3000 ευρω το μηνα ή εστω τον δεχεσαι οταν στον δινουν εκει φιλε καποιο λακο θα εχει η φαβα στο μελλον.

Αλλα αυτο για να το σκεφτει καποιος προυποθετει να ειναι πραγματικα εξυπνος και οχι κουτοπονηρος. Γιατι ορισμενοι ειναι απλα πονηροι - κουτοπονηροι και νομιζουν πως ειναι εξυπνοι.. χιλιαδες τετοιοι εκει εξω. Αυτο δεν το σκεφτηκε ποτε κανεις... "Γιατι εγω να πληρωνομαι τοσα λεφτα? ΤΙ τζιρο φερνω στην επιχειρηση?Τι τζιρο φερνω στο κρατος? Τι παραγω? Για να παιρνω τοσα?" Αυτο το αναρωτηθηκε ποτε κανεις τοσα χρονια? ΟΧΙ

Ε ας πληρωσει τωρα. Απολυτα λογικη καταληξη. Και δεν θα απαντησω ουτε σε περσονες αμα μπουν να πουνε τις μαλακιες τους ουτε σε κανενα. Οποιος ειναι λογικος θα καταλαβει τα οσα γραφω.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
..
Οταν λοιπον εισαι ενας αχρηστος και μισος... δεν σε ενδιαφερει αυτο που κανεις σαν δουλεια... και εχεις απαιτηση να παιρνεις μισθο 2000 και 3000 ευρω το μηνα ή εστω τον δεχεσαι οταν στον δινουν εκει φιλε καποιο λακο θα εχει η φαβα στο μελλον.

Αλλα αυτο για να το σκεφτει καποιος προυποθετει να ειναι πραγματικα εξυπνος και οχι κουτοπονηρος. Γιατι ορισμενοι ειναι απλα πονηροι - κουτοπονηροι και νομιζουν πως ειναι εξυπνοι.. χιλιαδες τετοιοι εκει εξω. Αυτο δεν το σκεφτηκε ποτε κανεις... "Γιατι εγω να πληρωνομαι τοσα λεφτα? ΤΙ τζιρο φερνω στην επιχειρηση?Τι τζιρο φερνω στο κρατος? Τι παραγω? Για να παιρνω τοσα?" Αυτο το αναρωτηθηκε ποτε κανεις τοσα χρονια? ΟΧΙ

Ε ας πληρωσει τωρα. Απολυτα λογικη καταληξη. Και δεν θα απαντησω ουτε σε περσονες αμα μπουν να πουνε τις μαλακιες τους ουτε σε κανενα. Οποιος ειναι λογικος θα καταλαβει τα οσα γραφω.

Έτσι..ειναι

παρόλα αυτά..

Αν το πρόβλημα κατανόησης  έχει να κάνει με "θέμα επιβίωσης" και διαμορφωμένου
τρόπου ζωής και νοοτροπίας..

Τότε φταιει ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ  :uglystupid: όχι τα δεδομένα  :uglystupid:

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έτσι..ειναι

παρόλα αυτά..

Αν το πρόβλημα κατανόησης  έχει να κάνει με "θέμα επιβίωσης" και διαμορφωμένου
τρόπου ζωής και νοοτροπίας..

Τότε φταιει ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ  :uglystupid: όχι τα δεδομένα  :uglystupid:

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..  :uglystupid:

καλως τον φιλο μου και συναδελφο! ΕΚλεκτο συναδελφο θα ελεγα
μιας και οι περισσοτεροι ειναι στα χαρτια συναδελφοι!!!
Εμπλεξα και αποψε με τα δικα μου εδω και δεν παρακολουθησα το θρεντ
ποσταρα και εφυγα!
ΛΟιπον βασικα οι "μηχανικοι λογισμικου" - αναλυτες που εκαναν την σχεδιαση
φταιγανε (πολιτικοι) αλλα εφταιγε φυσικα και ο προγραμματιστης που ναι μεν
ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας σε κατι τετοιο αλλα θα επρεπε να ειχε ρωτησει
και να ειχε ενημερωθει για τι προτζεκτ προκειται ποσο συνθετο θα ειναι
και τι διορια εχει... γιατι αν φιλε σου δινουν να υλοποιησεις προγραμματακι σε C
πχ με ουρες , στοιβες , λιστες κτλπ και εσυ ακομη δεν εχεις καταλαβει ουτε τους δεικτες
ε αστο να παει στο διαολο... καλυτερα να μην το αναλαβεις καν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δικια μου αποψη?

Πλεον θα πρεπει να πετανε εξω τον οποιονδηποτε

α. τεμπελιαζει

β. δεν του αρεσει αυτο που κανει.

Γιατι γεμισαμε συνδικαλιστες ξερεις? Επειδη δεν τους αρεσει αυτο που κανουν
και το εριξαν στην πολιτικη.... ειμαι σιγουρος πως ειμαστε η χωρα με τους περισσοτερους δημοσιους
και συνδικαλιστες... οι συνδικαλιστες τι δουλεια κανουν ακριβως? Παλευουν για τα δικαιωματα μας? Αυτα θα επρεπε να τα κατοχυρωνει το πολιτικο μας συστημα. ΟΙ συνδικαλιστες αν ειναι γιατροι , οικονομολογοι ή πληροφορικαριοι ας παρατησουν τον συνδικαλισμο.... και ας αρχισουν να καταπιανονται ΜΟΝΟ με αυτο που επελεξαν. Αυτο δεν επελεξαν ρε παιδια? Ε λοιπον? Να υπαρχει ταξη... καθενας να απασχολειται με αυτο που επελεξε

ο γιατρος να κανει καλα τον κοσμο
ο οικονομολογος να αναπτυσει την οικονομια μας
κτλπ κτλπ

τι χαλια ειναι αυτα.... τον ρωτας κατι για την επιστημη του
και δεν ξερει να σου απαντησει και αμα τον ρωτησεις για τους παπατζηδες
ξερει ολη την ιστορια απεξω και ανακατωτα να στην πει.

Τι ειναι αυτα ρε...  :jerking: :jerking: :jerking:

και αμα του πεις και τιποτα θα σου πει

"δεν εισαι ενημερωμενος... θα σε φανε" σε τι να ειμαι ενημερωμενος ρε βλακα??? στους συνδικαλισμους? στα αρχιδια μου εγω την δουλεια που εχω διαβασει θελω να κανω... παμε καλα?
για δουλεια ηρθαμε? ή σε πολιτικο γραφειο?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλως τον φιλο μου και συναδελφο! ΕΚλεκτο συναδελφο θα ελεγα
μιας και οι περισσοτεροι ειναι στα χαρτια συναδελφοι!!!
Εμπλεξα και αποψε με τα δικα μου εδω και δεν παρακολουθησα το θρεντ
ποσταρα και εφυγα!
ΛΟιπον βασικα οι "μηχανικοι λογισμικου" - αναλυτες που εκαναν την σχεδιαση
φταιγανε (πολιτικοι) αλλα εφταιγε φυσικα και ο προγραμματιστης που ναι μεν
ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξας σε κατι τετοιο αλλα θα επρεπε να ειχε ρωτησει
και να ειχε ενημερωθει για τι προτζεκτ προκειται ποσο συνθετο θα ειναι
και τι διορια εχει... γιατι αν φιλε σου δινουν να υλοποιησεις προγραμματακι σε C
πχ με ουρες , στοιβες , λιστες κτλπ και εσυ ακομη δεν εχεις καταλαβει ουτε τους δεικτες
ε αστο να παει στο διαολο... καλυτερα να μην το αναλαβεις καν.

Γεια σου ρε φιλαρακι  ;)
το προβλημα δεν ειναι στη C ουτε στην Assembly  ;)

το προβλημα ειναι στον ΠΑΡΣΕΡ και στην γραμματική υλοποίησης της ΓΛΩΣΣΑΣ προγραμματισμού στα πιο πάνω επίπεδα  :uglystupid:
που διαμορφώθηκε να παραγει λάθος "κώδικα" σε χαμηλότερα επίπεδα..

Οταν οι κανονες της γραμματικης μιας γλωσας ειναι στη θεωρια λειτουργικες αλλα στην πραξη
αυτο που παραγουν ειναι JUNK και FAKE INSTRUCTIONS..

το προγραμμα δεν δουλευει σωστα (ανεξάρτητα αν περιλαμβάνει και σωστά κομμάτια αποσπασματικά)
Tο μονο που θα εχει χρησιμοτητα ειναι ο GARBAGE COLLECTΟR αν υπαρχει  :uglystupid:
ο οποιος θα κανει μονιμως, συλογη απο ΑΧΡΗΣΤΑ ΑNΤΙΚΕΙΜΕΝΑ  :uglystupid:

ο οποίος βέβαια δεν θα προλαβαίνει τα σκουπίδια  :uglystupid:

και finally το σύστημα θα καταρρεύσει απο έλλειψη πόρων  (εκτος αν ειναι LINUX == Παττακος  :uglystupid: )

δεν ξερω αν με πιανεις, αλλα ετσι ειναι.. :cheesy:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom