Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και μούφα να ειναι, λεει αρκετες αληθειες.
Ας ακουσθει καποτε και η αποψη αυτης της πλευρας.
Να ακουστει η πιθανοτατα(που ειναι σιγουρα αλλα λεμε)ΜΟΥΦΑ"αποψη"που λεει"αληθειες"...

Για αναλυσε το αυτο γιατι ειμαι και λιγο αργος.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πόρισμα - εξπρές για τους «διαδηλωτές» με τους λοστούς, υιοθετεί την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ.

Την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. υιοθετεί και επισήμως το πόρισμα του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το βίντεο που δείχνει δύο «διαδηλωτές» με τους λοστούς να υποθάλπονται από τα ΜΑΤ στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας - εξπρές, που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για το περιστατικό, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποδέχεται και υιοθετεί την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία οι "λοστοφόροι" είναι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που απεγκλωβίστηκαν από τα ΜΑΤ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

"· Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων.

· Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος).

· Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν.".

Η έρευνα που ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή ταχύτητα, παρόμοια δεν έχει απαντηθεί σε άλλες περιπτώσεις αφήνει αναπάντητα αρκετά ερωτήματα, καθώς στο βίντεο δεν φαίνεται να μεταφέρονται οι "εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ" στη Βουλή συνοδεία αστυνομικών, αλλά είναι προφανές ότι προχωρούν ανεξάρτητη, την ίδια ώρα που προσάγεται βιαίως διαδηλωτής από το ΜΑΤ και οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ζητούν την απελευθέρωσή του.

Όπως έγινε γνώστο από το υπουργείο το σχετικό προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επισκέπτης
Με το πρώτο δακρυγόνο, έκαναν επιδεικτικά στροφή κι εγκατέλειψαν το πεδίο της μάχης (όπως ακριβώς οι δολοπλόκοι ευγενείς του, εγκατέλειψαν το Ρωμανό Διογένη στο Μαντζικέρτ), αφήνοντας τους άκαπνους Αγανακτισμένους, βορά στην παράνοια των δυνάμεων καταστολής του Χρήστου Παπουτσή-Άλπ Αρσλάν.
Οι τελευταίοι συνεπικουρούμενοι από τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες, χόρτασαν τον κοσμάκη ξύλο και χημικά.
Χερακια δεν εχουν οι"αγανακτισμενοι"να σηκωσουν δλδ.?

Περιμενουν τους ΠΑΜΕτζηδες(τους οποιους εβριζαν ενα μηνα,ε?)να ερθουν να κανουν τη βρωμοδουλεια για παρτη τους?

Που ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ μην πλακωνοντουσαν οι κουκουεδες με τους μπατσους...ΣΙΓΑ...

Οσους τις παιζαν με τους μπατσους θα καθαριζαν,αυτο που ξερουν να κανουν παντα.
Αυτο που θελει ο χιραγιαμα δλδ.

Επισκέπτης
δλδ. Μερικοι θελετε να υπαρξουν θυματα,γιατι αυτο θα γινει αν κανουν αυτα που λετε...αυτος ειναι ο στοχος;η γενικη ανωμαλια;πατε μπροστα τοτε εσεις που τα λετε αυτα να δουμε τι θα κερδισετε
Δε μου λες παιχτη,οταν τα ΜΑΤ συνειδητα(γιατι εβλεπαν τι παιζει)δημιουργουν σκηνικα τυπου θυρα επτα η Χεηζελ ποιος ειναι ο στοχος?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τρολαρεις,ε?

Απο χομπυ η παιζει μεροκαματο?

Σε στεναχωρεί η αλήθεια βλέπω...

Για τσάμπα μαγκιά - επίδειξη και κρέμασμα ανορθόγραφων πανό στην Ακρόπολη, είστε καλοί...

Όταν όμως ο ΓΑΠ έκανε συνταγματική εκτροπή μέσα στη Βουλή κι ο κόσμος δέχτηκε επίθεση στο Συνταγμα από την αστυνομία και το παρακράτος,
[size=16pt]
                    ΠΟΥ  ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ; Οέο ;;;[/size]

Που ήταν το ΠΑΜΕ να προστατεύσει τη δημοκρατία και να συγκρουστεί με το σύστημα για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο, όταν βγήκε ο κόσμος στο δρόμο  ; Οέο ;

Πότε θα σταματησετε να κάνετε τα ίδια λάθη, 67 χρόνια τώρα ; Οέο ;

Και μετά απορείτε που έχετε κολλήσει στο 7%, τόσα χρόνια τώρα....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Χερακια δεν εχουν οι"αγανακτισμενοι"να σηκωσουν δλδ.?

Περιμενουν τους ΠΑΜΕτζηδες(τους οποιους εβριζαν ενα μηνα,ε?)να ερθουν να κανουν τη βρωμοδουλεια για παρτη τους?

Που ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ μην πλακωνοντουσαν οι κουκουεδες με τους μπατσους...ΣΙΓΑ...

Οσους τις παιζαν με τους μπατσους θα καθαριζαν,αυτο που ξερουν να κανουν παντα.
Αυτο που θελει ο χιραγιαμα δλδ.

Σήκωσαν χεράκια οι Αγανακτισμένοι, αλλά χωρίς οργάνωση και υποστήριξη πήγαν άπατοι...

Σε στεναχωρει που έβριζαν το ΠΑΜΕ σαν μέρος του συστήματος, ε ;

Και γι αυτό το λόγο έπρεπε να τους αφησετε στο έλεος της προβοκάτσιας και να περασει και το Μεσοπρόθεσμο συνάμα, έτσι ;

Ωραία αντίληψη για το πατριωτικό καθήκον έχετε...

Ο Αριστείδης, αρτι αφιχθείς απο την εξορία που τον είχε διαολοστειλει ο Θεμιστοκλής, δε διστασε στιγμη να τα παραμερήσει ολα και να συνδραμει το Θεμιστοκλη για τη σωτηρία των Ελλήνων, πριν τη μαχη της Σαλαμίνας.

Το ΠΑΜΕ όμως κάνει νάζια..επειδη το έβριζαν...το καημένο....και θα επιλέξει αυτό ποιος αγώνας είναι ο σωστός.....κι ας περνάει ολοκληρο Μεσοπρόθεσμο εκεινη την ωρα στη Βουλή....

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εισαι ΤΟΣΟ τραμπαριφαδορικο τρολ που νομιζεις οτι ειμαι κουκουες. :jerking:

Μωρε μπιτι για το διαολο λεμε.

Άσε τα ...διαβόλια ήσυχα και μολόγα κανένα επιχείρημα της προκοπής!

Με το να με βρίζεις μόνο, δεν βγαίνει τίποτις και δε μαθαίνουν οι μικρότεροι !

ΥΓ : εγώ είμαι πιο κουκουές από σένα ! :cheesy:

Επισκέπτης
Και γι αυτό το λόγο έπρεπε να τους αφησετε στο έλεος της προβοκάτσιας και να περασει και το Μεσοπρόθεσμο συνάμα, έτσι ;
Ενω αν ΔΕΝ γινοταν ΚΑΝΕΝΑ επεισοδιο,αν οι κουκουεδες καθαριζαν την"προβοκατσια"(που 'σαι ρε σκασκε?)για λογαριασμο των χιραγιαμηδων,το μεσοπροθεσμο ΔΕΝ θα ειχε περασει... :jerking:

ΜΕΤΑ βεβαιως το προγκημα των προβοκατορωνε απο τα(κατα πουρεηντζερ)εμπειρα σε τετοιες φασεις ΚΝΑΤ το τιμημενο κωμα θα επρεπε να αποχωρησει απο το μαγαζι των χιραγιαμηδων,καθοτι τυγχανει ακομματιστο και απολιτικο να 'ουμ.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεξιός είναι αυτός που ψηφίζει δαγκωτό ΝΔ για να βολευτεί,κοιτάει μόνο το συμφέρον του,του αρέσει η διασκέδαση σε in στέκια πανάκριβα κ φυσικά έχει ως μόνο στόχο την συσσώρευση κεφαλαίου.

Θα μας πεις κανένα πανάκριβο in στέκι στη Λακωνία, Μεσσηνία, Καστοριά;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι αγρότες-που παραδοσιακά είναι "δεξιοί" - μήπως έχουν αδυναμία στις "in" ζωοτροφές και λιπάσματα;; :2funny: :2funny:

Ή απογοητευμένο πασόκο σε κόβω (ξέρεις, αυτούς που ετοίμαζαν τις βαλίτσες να βάλουν μέσα τα λεφτά που "υπήρχαν") ή να έχεις υπερεκτεθεί σε δηλώσεις του Λαλιώτη..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απλές ερωτήσεις:
1. πού είναι πια οι τόσοι μπαγλαμάδες που τα σπάνε στα γήπεδα κάθε κυριακή για την ομάδα τους; Γιατί δεν κάνουνε το ίδιο για τη χώρα τους ή άντε για την τσέπη τους; μάλλον δεν ενοχλούνται ή είναι οι ίδιοι

2. τώρα που πέρασε το μεσοπρόθεσμο, όλα καλά, έτσι; φταίγανε οι ειρηνικοί διαδηλωτές και τώρα θα κοιτάξουμε την ανάπτυξη;; χαχαχα....φοβερός ο Παπουτσής...σε όποιο υπουργείο πέρασε...τα γήμεσε πατόκορφα...
ξαναψηφίστε τον, έχει και άλλα υπουργεία να πάρει.

3. μπορεί κάποιος να μου μαζέψει τα δικαιολογητικά για ενεργειακό πιστοποιητικό; τα κόβω κομματάκι δύσκολο να τα μαζέψω τόσα σε ηλεκτρονική μορφή

τα σουβλάκια από την πλατεία φύγανε ή ακόμα εκεί είναι; τα μαγαζιά που δουλέψανε ένα μήνα...τώρα βγήκανε χαμένα ή κερδισμένα μετά από 2 μέρες;

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
απλές ερωτήσεις:
1. πού είναι πια οι τόσοι μπαγλαμάδες που τα σπάνε στα γήπεδα κάθε κυριακή για την ομάδα τους; Γιατί δεν κάνουνε το ίδιο για τη χώρα τους ή άντε για την τσέπη τους; μάλλον δεν ενοχλούνται ή είναι οι ίδιοι

2. τώρα που πέρασε το μεσοπρόθεσμο, όλα καλά, έτσι; φταίγανε οι ειρηνικοί διαδηλωτές και τώρα θα κοιτάξουμε την ανάπτυξη;; χαχαχα....φοβερός ο Παπουτσής...σε όποιο υπουργείο πέρασε...τα γήμεσε πατόκορφα...
ξαναψηφίστε τον, έχει και άλλα υπουργεία να πάρει.

3. μπορεί κάποιος να μου μαζέψει τα δικαιολογητικά για ενεργειακό πιστοποιητικό; τα κόβω κομματάκι δύσκολο να τα μαζέψω τόσα σε ηλεκτρονική μορφή

τα σουβλάκια από την πλατεία φύγανε ή ακόμα εκεί είναι; τα μαγαζιά που δουλέψανε ένα μήνα...τώρα βγήκανε χαμένα ή κερδισμένα μετά από 2 μέρες;
Μα ήρθαν αυτοί οι μπαγλαμάδες που λες.... τις ημέρες της απεργίας έδωσαν βροντερό παρόν.....

Ακόμα όμως και να μην ήταν αυτοί (μεταξύ άλλων) και να τους παρεξήγησα, για να κάνουν τα ίδια για τη χώρα τους, απαιτείτα как минимум, ένα στοιχειώδες IQ, κάτι το οποίο φρονώ πως δε διαθέτουν...  Αμοιβάδες γαρ...

Για το δε λαμόγιο Παπουτσή, τι να πω, προτιμώ να μη βρωμίσω το στόμα μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συνέβη το απόγευμα της 21.03.2011.

Ήμουν επιβάτης στη λεωφοριακή γραμμή 852 που συνδέει το Αιγάλεω με την Νεάπολη της Νίκαιας. Στο ύψος του γενικού κρατικού μπήκε στο λεωφορείο ελεγκτής της εθέλ. Του έδειξα το μηνιαίο εισιτήριο που κατείχα και συνέχισε τον έλεγχο.

Στις πίσω θέσεις του λεωφορείου καθότανε μια παρέα παιδιών, μαθητών λυκείου υποθέτω, οι οποίοι δεν είχαν ακυρώσει εισιτήριο. Η συνέχεια γνωστή: απειλές και λεκτικοί προπηλακισμοί από το ''όργανο'' και τα παιδιά να παρακαλούν να μην κοπεί το πρόστιμο. Σε μια στιγμή απείλησε ότι θα τους πάει στο αστυνομικό τμήμα...

Ως εκεί καλά... εγώ ωστόσο περίμενα να πει την μαγική πρόταση: ''οδηγέ, κλείσε τις πόρτες''. Και φυσικά την είπε. Και τότε μίλησα: '' σας ενημερώνω ότι μόλις πράξατε το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης. Το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι μετά από μήνυση. Στο αστυνομικό τμήμα θα έρθω και εγώ μαζί με τα παιδιά για να ζητήσω την ποινική σας δίωξη από τις αρμόδιες αρχές.'' Μου απάντησε: '' δεν είπα να κλείσει τις πόρτες, είπα να κατέβουν οι παραβάτες στην επόμενη στάση και να ειδοποιηθεί η αστυνομία''. Εγώ συνέχισα: ''θα διαπράξετε και το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης, αφού οι επιβάτες θα δηλώσουν απερίφραστα ότι τους εγκλωβίσατε στο λεωφορείο. Προσωπικά θα σας καταθέσω μήνυση για το αδίκημα αυτό και χαλάλι το κατοστάρικο του παραβόλου''.

Για να μην πολυλογώ, τα παιδιά κατέβηκαν από το λεωφορείο και πήγαν στην ευχή του Θεού, χωρίς πρόστιμο. Ο ελεγκτής ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει, αφού αν έκοβε 7 κλήσεις, προς 80 πάνω-κάτω ευρώ η καθεμία, σύνολο 560 ευρώ, βάσει κανονισμού θα καρπωνόταν το 50% του ποσού, ήτοι 280 ευρώ. Έτσι άλλωστε εξηγείται και η μανία του να βεβαιώσει τα πρόστιμα σώνει και καλά.

Είμαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό και παίρνω 1100 ευρω το μήνα... Είναι ελεγκτής, απόφοιτος δημοτικού που μπήκε με κομματικό βύσμα και παίρνει 2,5 με 3 χιλιάρικα.... Και πήγε να βγάλει λεφτά από τους μαθητές..... Συμμαζευτείτε ''κύριοι''. Θα έρθει η ώρα που θα σας πετάνε από τα λεωφορεία εν κινήσει και καλά θα σας κάνουν.

Το κείμενο αυτό το αφιερώνω στον ακατανόμαστο χοντρό ελεγκτή (με φάτσα νταβατζή) που ''συχνάζει'' στις γραμμές 3, 13 και 10 του τρόλλευ στην κηφισίας, ο οποίος εδώ και κάτι μήνες μου έκοψε πρόστιμο επειδή το εβδομαδιαίο εισιτήριο που κατείχα, είχε λήξει 10 λεπτά πριν τον έλεγχο. Τότε δεν ήξερα τη νομοθεσία και τα περί παράνομης κατακράτησης. Τώρα όμως ξέρω. Και ξέρετε και εσείς. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν είναι δικό μου το από πάνω...μου ήρθε σε μέιλ
οπότε..είναι απλώς προς βρώσην και σκέψην

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ελεγκτης να παίρνει 3 χιλιάρικα και άλλα παραμυθια ειναι μονο για παιδακια του δημοτικου. Απο κατι τετοιους παπαρες σαν αυτον και τα κωλοπαιδα που δεν ακυρωνουν το εισιτηριο τους πληρωνουμε την μαυρη τρυπα των συγκοινωνιων(μαζι με τη λαμπρη διαχειριση των εκαστοτε κυβερνωντων) Προστιμο και ξυλο στα μαλακισμενα....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ελεγκτης να παίρνει 3 χιλιάρικα και άλλα παραμυθια ειναι μονο για παιδακια του δημοτικου. Απο κατι τετοιους παπαρες σαν αυτον και τα κωλοπαιδα που δεν ακυρωνουν το εισιτηριο τους πληρωνουμε την μαυρη τρυπα των συγκοινωνιων(μαζι με τη λαμπρη διαχειριση των εκαστοτε κυβερνωντων) Προστιμο και ξυλο στα μαλακισμενα....

σιγα ρε φιλε παιδια ειναι  :headbang: :headbang: :headbang:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
και 20 χρονια φυλακη στα κολοπαιδα,ακους να μην ακυρωσουν τα εισητηρια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Συνέβη το απόγευμα της 21.03.2011.

Ήμουν επιβάτης στη λεωφοριακή γραμμή 852 που συνδέει το Αιγάλεω με την Νεάπολη της Νίκαιας. Στο ύψος του γενικού κρατικού μπήκε στο λεωφορείο ελεγκτής της εθέλ. Του έδειξα το μηνιαίο εισιτήριο που κατείχα και συνέχισε τον έλεγχο.
............

Το κείμενο αυτό το αφιερώνω στον ακατανόμαστο χοντρό ελεγκτή (με φάτσα νταβατζή) που ''συχνάζει'' στις γραμμές 3, 13 και 10 του τρόλλευ στην κηφισίας, ο οποίος εδώ και κάτι μήνες μου έκοψε πρόστιμο επειδή το εβδομαδιαίο εισιτήριο που κατείχα, είχε λήξει 10 λεπτά πριν τον έλεγχο. Τότε δεν ήξερα τη νομοθεσία και τα περί παράνομης κατακράτησης. Τώρα όμως ξέρω. Και ξέρετε και εσείς. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.

όλα αυτού του τύπου τα βαρύγδουπα μέιλ που συνήθως συνοδεύονται και από προσωπική μαρτυρία του συντάκτη τους, είναι γραμμένα στο ίδιο πάντα ύφος, λες και τα γράφει ο ίδιος μαλάκας :think: κοινό χαρακτηριστικό τους ότι όλα τα περιστατικά που περιγράφονται κάθε φορά σε αυτά, είναι "τραβηγμένα από τα μαλλιά"...
κοινώς, μούφες, με κάποια ψήγματα αλήθειας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom