Επισκέπτης
Να ακουστει η πιθανοτατα(που ειναι σιγουρα αλλα λεμε)ΜΟΥΦΑ"αποψη"που λεει"αληθειες"...Και μούφα να ειναι, λεει αρκετες αληθειες.
Ας ακουσθει καποτε και η αποψη αυτης της πλευρας.
Για αναλυσε το αυτο γιατι ειμαι και λιγο αργος.
Να ακουστει η πιθανοτατα(που ειναι σιγουρα αλλα λεμε)ΜΟΥΦΑ"αποψη"που λεει"αληθειες"...Και μούφα να ειναι, λεει αρκετες αληθειες.
Ας ακουσθει καποτε και η αποψη αυτης της πλευρας.
Τρολαρεις,ε?Οι Πραιτωριανοί του ΠΑΜΕ άφησαν τους Αγανακτισμένους να φάνε αβοήθητοι το ξύλο της αρκούδας από τα ΜΑΤ.
Χερακια δεν εχουν οι"αγανακτισμενοι"να σηκωσουν δλδ.?Με το πρώτο δακρυγόνο, έκαναν επιδεικτικά στροφή κι εγκατέλειψαν το πεδίο της μάχης (όπως ακριβώς οι δολοπλόκοι ευγενείς του, εγκατέλειψαν το Ρωμανό Διογένη στο Μαντζικέρτ), αφήνοντας τους άκαπνους Αγανακτισμένους, βορά στην παράνοια των δυνάμεων καταστολής του Χρήστου Παπουτσή-Άλπ Αρσλάν.
Οι τελευταίοι συνεπικουρούμενοι από τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες, χόρτασαν τον κοσμάκη ξύλο και χημικά.
Δε μου λες παιχτη,οταν τα ΜΑΤ συνειδητα(γιατι εβλεπαν τι παιζει)δημιουργουν σκηνικα τυπου θυρα επτα η Χεηζελ ποιος ειναι ο στοχος?δλδ. Μερικοι θελετε να υπαρξουν θυματα,γιατι αυτο θα γινει αν κανουν αυτα που λετε...αυτος ειναι ο στοχος;η γενικη ανωμαλια;πατε μπροστα τοτε εσεις που τα λετε αυτα να δουμε τι θα κερδισετε
Τρολαρεις,ε?
Απο χομπυ η παιζει μεροκαματο?
Εισαι ΤΟΣΟ τραμπαριφαδορικο τρολ που νομιζεις οτι ειμαι κουκουες.Και μετά απορείτε που έχετε κολλήσει στο 7%, τόσα χρόνια τώρα....
Χερακια δεν εχουν οι"αγανακτισμενοι"να σηκωσουν δλδ.?
Περιμενουν τους ΠΑΜΕτζηδες(τους οποιους εβριζαν ενα μηνα,ε?)να ερθουν να κανουν τη βρωμοδουλεια για παρτη τους?
Που ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ μην πλακωνοντουσαν οι κουκουεδες με τους μπατσους...ΣΙΓΑ...
Οσους τις παιζαν με τους μπατσους θα καθαριζαν,αυτο που ξερουν να κανουν παντα.
Αυτο που θελει ο χιραγιαμα δλδ.
Εισαι ΤΟΣΟ τραμπαριφαδορικο τρολ που νομιζεις οτι ειμαι κουκουες.
Μωρε μπιτι για το διαολο λεμε.
Ενω αν ΔΕΝ γινοταν ΚΑΝΕΝΑ επεισοδιο,αν οι κουκουεδες καθαριζαν την"προβοκατσια"(που 'σαι ρε σκασκε?)για λογαριασμο των χιραγιαμηδων,το μεσοπροθεσμο ΔΕΝ θα ειχε περασει...Και γι αυτό το λόγο έπρεπε να τους αφησετε στο έλεος της προβοκάτσιας και να περασει και το Μεσοπρόθεσμο συνάμα, έτσι ;
Δεξιός είναι αυτός που ψηφίζει δαγκωτό ΝΔ για να βολευτεί,κοιτάει μόνο το συμφέρον του,του αρέσει η διασκέδαση σε in στέκια πανάκριβα κ φυσικά έχει ως μόνο στόχο την συσσώρευση κεφαλαίου.
Μα ήρθαν αυτοί οι μπαγλαμάδες που λες.... τις ημέρες της απεργίας έδωσαν βροντερό παρόν.....απλές ερωτήσεις:
1. πού είναι πια οι τόσοι μπαγλαμάδες που τα σπάνε στα γήπεδα κάθε κυριακή για την ομάδα τους; Γιατί δεν κάνουνε το ίδιο για τη χώρα τους ή άντε για την τσέπη τους; μάλλον δεν ενοχλούνται ή είναι οι ίδιοι
2. τώρα που πέρασε το μεσοπρόθεσμο, όλα καλά, έτσι; φταίγανε οι ειρηνικοί διαδηλωτές και τώρα θα κοιτάξουμε την ανάπτυξη;; χαχαχα....φοβερός ο Παπουτσής...σε όποιο υπουργείο πέρασε...τα γήμεσε πατόκορφα...
ξαναψηφίστε τον, έχει και άλλα υπουργεία να πάρει.
3. μπορεί κάποιος να μου μαζέψει τα δικαιολογητικά για ενεργειακό πιστοποιητικό; τα κόβω κομματάκι δύσκολο να τα μαζέψω τόσα σε ηλεκτρονική μορφή
τα σουβλάκια από την πλατεία φύγανε ή ακόμα εκεί είναι; τα μαγαζιά που δουλέψανε ένα μήνα...τώρα βγήκανε χαμένα ή κερδισμένα μετά από 2 μέρες;
Ελεγκτης να παίρνει 3 χιλιάρικα και άλλα παραμυθια ειναι μονο για παιδακια του δημοτικου. Απο κατι τετοιους παπαρες σαν αυτον και τα κωλοπαιδα που δεν ακυρωνουν το εισιτηριο τους πληρωνουμε την μαυρη τρυπα των συγκοινωνιων(μαζι με τη λαμπρη διαχειριση των εκαστοτε κυβερνωντων) Προστιμο και ξυλο στα μαλακισμενα....
και 20 χρονια φυλακη στα κολοπαιδα,ακους να μην ακυρωσουν τα εισητηρια
Συνέβη το απόγευμα της 21.03.2011.
Ήμουν επιβάτης στη λεωφοριακή γραμμή 852 που συνδέει το Αιγάλεω με την Νεάπολη της Νίκαιας. Στο ύψος του γενικού κρατικού μπήκε στο λεωφορείο ελεγκτής της εθέλ. Του έδειξα το μηνιαίο εισιτήριο που κατείχα και συνέχισε τον έλεγχο.
............
Το κείμενο αυτό το αφιερώνω στον ακατανόμαστο χοντρό ελεγκτή (με φάτσα νταβατζή) που ''συχνάζει'' στις γραμμές 3, 13 και 10 του τρόλλευ στην κηφισίας, ο οποίος εδώ και κάτι μήνες μου έκοψε πρόστιμο επειδή το εβδομαδιαίο εισιτήριο που κατείχα, είχε λήξει 10 λεπτά πριν τον έλεγχο. Τότε δεν ήξερα τη νομοθεσία και τα περί παράνομης κατακράτησης. Τώρα όμως ξέρω. Και ξέρετε και εσείς. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.