Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είσαι 10 χρόνια παραπάνω από εμένα στο τιμόνι του καραβιού. 10 χρόνια παραπάνω ψήφους. Έχω ψηφίσει 4 φορές πρέπει να έχεις ψηφίσει 10.

Και ΝΑΙ πιστεύω ότι η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι το καλλίτερο πολίτευμα. Εσύ;
προφανώς δεν έχεις δει άλλα πολιτεύματα
έχεις σκεφτεί την προεδρευόμενη δημοκρατία;
έχεις σκεφτεί ο Πρόεδρας να εκλέγεται απευθείας από το λαό και να έχει λόγο στα σκηνικά; Να πρέπει να είναι ανεξάρτητος κομμάτων;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι το καλύτερο πολίτευμα αυτό που έχουμε;;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
αλλά τι ρωτάω...τα ευκόλως εννοούμενα....
ρε πούστη μου, εμείς φταίμε...
εμείς μεγαλώσαμε αυτές τις όρνιθες που σκέφτονται έτσι

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έχεις σκεφτεί ο Πρόεδρας να εκλέγεται απευθείας από το λαό και να έχει λόγο στα σκηνικά; Να πρέπει να είναι ανεξάρτητος κομμάτων;

ΠΑΣ ΚΑΛΑ;
γιατί το είσαι στο τιμόνι
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν μπορώ άλλο

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pakistan_rickshaw_driver_PakWheels(com).jpg
    pakistan_rickshaw_driver_PakWheels(com).jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 12

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και σήμερα εκεί είνσι όμως, όσοι τουλάχιστον την παλεύουν.
Τι κατάφερε λοιπόν ο μέσος μαλάκας μπάτσος χθές?
Α ναι, στο επόμενο περιστατικό τύπου ΔΙΑΣ ή Ζωνιανά να στέλνονται σκατοσακούλες αντί λουλουδικών...
Αυτά..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

Ρε παίχτη, ο Πρόεδρος τι θα ειναι?
Ε.Τ ο εξωγήινος ή Νεφελίμ?
Δεν θα προέρχεται από κάποιο πολιτικό χώρο - κόμμα?
Στη Γαλλία ο Σαρκοζί τι είναι?
Στισ ΗΠΑ ο Ομπάμα?
Αυτόφωτοι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
[size=12pt]Προταση πρωην αστυνομικου: οι διαδηλωτες να προμηθευτουν μπαλονια με μπογια ή καποια παρομοια κολλωδη, παχυρευστη και ακινδυνη ουσια και να στοχευουν τις ασπιδες και τις μασκες αεριων των ματατζηδων. Μετα απο μερικα χτυπηματα οι ματατζηδες θα εχουν δυο επιλογες: Η δε θα βλεπουν τιποτα ή θα βγαλουν τις μασκες και θα αναπνεουν τα χημικα μαζι με τον κοσμο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ[/size]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειναι δεδομενο οτι τους εβγαλαν χτες με την εντολη γαμηστε τους παντες(εχουμε και καλυψη απο το υπουργειο)και οταν τους λενε γαμηστε τα αυτα ειναι τα αποτελεσματα.Γινονται χειροτεροι απο τους αναρχικους.Γιαυτο θα τους γαμησουμε μια μερα ολοι μαζι(αριστεροι-δεξιοι-παναθηναικοι-ολυμπιακοι κτλ)για να βαλουν μυαλο.Δεν αργει αυτη η μερα.Μετα τα χτεσινα ειναι πολυ πιο κοντα απο οσο φανταζονται ολοι τους.
μια και το ανέφερες....
τόσοι και τόσοι οργανωμένοι με τόσα και τόσα πυρομαχικά σε όλες τις ομάδες...
γιατί δεν μαζεύονται τώρα να γίνει μανούρα κατά των "αγαπημένων" τους Ματατζήδων;
μόνο για το γήπεδο είναι καλοί αυτοί; Πατρίδα δεν έχουνε - μόνο ομάδα;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η αλόγιστη ρίψη χημικών και η ωμή βία την οποία χρησιμοποίησαν τα ΜΑΤ προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών στο κέντρο και να «καθαρίσουν» την πλατεία Συντάγματος.

Με τίτλο «Η Διεθνής Αμνηστία καταδικάζει τις μεθόδους καταστολής των ελληνικών διαδηλώσεων», η διαδικτυακή πύλη euobserver.com, αναφέρει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν εις βάρος των ειρηνικών διαδηλώσεων , ήταν απαράδεκτοι.

Και συνεχίζει στο σχετικό δημοσίευμα: «Μαρτυρίες αλλά και σχετικά βίντεο δείχνουν ότι υπήρξε επανειλημμένη χρήση βίας από την αστυνομία στις πρόσφατες διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της σε υπερβολικό βαθμό χρήσης δακρυγόνων και άλλων χημικών εναντίον των διαδηλωτών που στην πλειοψηφία τους διαμαρτύρονταν ειρηνικά. Οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας που ήταν παρόντες στην Πλατεία Συντάγματος έγιναν μάρτυρες περιστατικών ξυλοδαρμού ειρηνικών διαδηλωτών από τις δυνάμεις της αστυνομίας».

Τέλος, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι  εκατοντάδες πολίτες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τραυματισμούς από τις επιθέσεις.

Ρομπααααα!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα πληρωσουν την επομενη φορα...

Συνημμένα

• 256681_223003254400600_214528901914702_725213_8208999_o.jpg
    256681_223003254400600_214528901914702_725213_8208999_o.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • 269549_222982234402702_214528901914702_725123_6589261_n.jpg
    269549_222982234402702_214528901914702_725123_6589261_n.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 8

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γράφετε, γράφετε, όπλα, ξεβρακώματα κτλ κτλ.

Κατ' εμέ ασχολείστε με πράγματα που είναι αναποτελεσματικά.

Το τί θα κάνετε όταν βρεθείτε μπροστά στην κάλπη δεν σκέπτεστε. Το πώς θα μεταχειριστείτε αυτή τη δύναμη. Το τί ΔΕΝ θα ξανακάνετε μάλλον. Ο καιρός κοντοζυγώνει και σχεδόν όλοι είστε μετανοιωμένοι για αυτά που κάνατε έως τώρα.

Πώς θα πράξετε όταν θα μετράει περισσότερο, όταν θα είναι η ώρα σας να εκφραστείτε, όταν θα είναι η δυνατή σας (και συνάμα η αδύνατή τους) στιγμή. Όχι τώρα.

Ας ανοίξουν εκείνη την Άγια Κυριακή το βράδυ την κάλπη και ας πάθουν 5 εγκεφαλικά και 8 εμφράγματα πριν μπουν οριστικώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
1. το ρώτησα πριν από 150 σελίδες - δεν έδωσε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για μένα αυτό σημαίνει πως θα ξαναψηφίσουνε τα ίδια
εγώ τη στάση μου την είπα
2. Ακόμα και να ψηφίσουμε όπως είπα (και εγώ θα το κάνω, ξέρω και καναδύο ακόμα από εδώ μέσα που έπραξαν το ίδιο και στις προηγούμενες εκλογές), η άποψή μου είναι πως το παιχνίδι των εκλογών ανέκαθεν ήταν στημένο για τα δύο κόμματα ...ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η αριστερά θέλει μόνο τα λεφτά της αντιπολίτευσης και να κρατάει τα συνδικάτα. Να δώσει λύσεις ούτε μπορεί ούτε θέλει. Άλλωστε είναι μέρος του προβλήματος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το να περικυκλωσης την βουλη δεν ειναι εφικτο.Το να μπεις σε μια διαδικασια να γαμησεις τον καθε πουστη ομως που ψηφιζει εν γνωση του το τελος της οικονομιας και της χωρας για μια 15ετια ειναι εφικτο.Χτες καποιοι υπεγραψαν μαζι με το ναι και το πολιτικο τους τελος δια παντως.Οπως παει μεσα σε μια 2ετια απο τωρα θα το εχουν υπογραψει ολοι.Μεσα απο την πλατεια καποιοι θα βγουνε συντεταγμενα και θα πουν τα αυτονοητα.Αυτοι θα κλεψουν την εξουσια με τροπο που ισως ακομα δεν εχει φανταστει το συστημα.Εδω ειναι ελλαδα και ο ελληνας παντα εχει την λυση.Εχουμε αυτο το ταλεντο.Θα το δειτε.
αισιόδοξο...
αλλά ματαιόπονο.
σόρρυ αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος
ο Έλληνας θα καταλάβει μόνο όταν δεν θα μπορεί τον Αύγουστο να πάει παραλία. Μόνο όταν δεν θα μπορεί να πάρει ούτε παγωτό για το παιδί του.
Και ακόμα και έτσι...δεν μου δείχνει σημάδια πως πρόκειται να παραδεχτεί πως έσφαλε στην κρίση του ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί πως πρέπει να αλλάξει.
Για αυτό και οι εκλογές δεν είναι λύση.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Κουκουλοφορος αφου φοραει μασκα και καπελο

και "γνωστος-αγνωστος" που τα σπαει σε καθε πορεια

Μπαχαλακιας με πειρα αν δουμε τα χρονακια του

οπλισμενος με νερομπουκαλο

*πουτανας γεννημα που να σου κοπει το χερι απο την ριζα και να ψοφολοησει ολο σου το σοι που σε καμαρωνει στην
  υπηρεσια του Κρατους σου μουνοσκυλο*

Συνημμένα

• παππους.jpg
    παππους.jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like