Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όλοι λένε πως δεν υπάρχει δεύτερο πλάνο
και δεν υπάρχει γιατί απλά το πρώτο πλάνο θα περάσει κανονικά

θα περάσει .. 152 ΠΑΣΟΚΟΙ και ίσως και η Ντόρα με τους δικούς της...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
βουτάω τον πιο απομακρυσμένο και αποκομένο από τους υπόλοιπους κουκουλοφόρο και τον λιώνω στο ξύλο φροντίζοντας να μην με πάρουν χαμπάρι οι άλλοι..

φροντίχω να με βλέπουν οι δικοί μου.. για να πάρουν παράδειγμα..
Α, τοσο ευκολο ειναι? Κοιτα να δεις τι χαζος που ειναι ο κοσμος και δεν το εχει σκεφτει τοσα χρονια..... Α, οχι λαθος μου. Δεν ειναι οτι δε το εχει σκεφτει ή οτι δε γινεται ή οτι δεν ειναι διατεθιμενος να παιξει στα παιχνιδια μπατσων και προβοκατορων (με πανω απο 50% πιθανοτητες να τις φαει), απλα ειναι υπερ των κουκουλοφορων... Ή ακομα καλυτερα οπως λενε οι φιλαληθεις, μορφωμενοι και μη κατευθυνομενοι φιλοι μας οι δημοσιογραφοι, ο κοσμος ΕΙΝΑΙ οι κουκουλοφοροι.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
βουτάω τον πιο απομακρυσμένο και αποκομένο από τους υπόλοιπους κουκουλοφόρο και τον λιώνω στο ξύλο φροντίζοντας να μην με πάρουν χαμπάρι οι άλλοι..

φροντίχω να με βλέπουν οι δικοί μου.. για να πάρουν παράδειγμα..

Ώπα ρε ...Ζούπερμαν !

Για εξηγησέ μας κι άλλα για τους χαζοβιόληδες κουκουλοφόρους που ...βόσκουν σαν προβατάκια, αμέριμνα και κατά μόνας στους πέριξ της Πλατείας χώρους, περιμένοντας εσένα να τους ξεμοναχιάσεις και να τους δειρεις, προς παραδειγματισμό !

Ρε τι ακούμε σήμερα ;!!!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
ηταν ν ανεβω επανω τωρα,εκει που το σκεφτομουνα οτι μ εχει κουρασει αυτη η ιστορια λιγακι τωρα με τα επεισοδια μου ξαναφτιαξαν τη διαθεση,πρεπει καποια στιγμη ν αφησουμε τις ειρηνικες διαδηλωσεις και να προχωρησουμε σε πιο δραστικες λυσεις
Παντως οσο μας πληγωνουν τοσο μας πορωνουν ,αυτο εχω να πω,αυριο βλεπω να γινεται της πουτανας,επομενως ολοι οι μπουρδελιαρηδες πρεπει να δωσουμε το παρων :cheesy:

Επισκέπτης
Παντως οσο μας πληγωνουν τοσο μας πορωνουν ,αυτο εχω να πω,αυριο βλεπω να γινεται της πουτανας,επομενως ολοι οι μπουρδελιαρηδες πρεπει να δωσουμε το παρων :cheesy:

Αν φτιαξετε μπλοκ και κατεβητε οργανωμενοι παραταω δουλειες κι ερχομε Αθηνα να διαδηλωσω με τους συναγωνιστες πουτανιαριδες. Με δικα μας συνθηματα και συγκεκριμενα αιτηματα.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα με τους αγανακτισμενους εχει παραγινει
Δεν φταινε μονο οι πολιτικοι ασχετα αν σε αυτους ξεσπα η λαικη οργη, φταινε και αυτοι που κινουν τα νηματα της διαπλοκης προς οφελος τους, μεγαλοκαρχαριες λεγονται.
Αντι λοιπον να ξεσπα ο κοσμος στους πολιτικους που στην παρουσα φαση μοιαζουν με αποδιοπομπαιοι τραγοι, ας χτυπησουν και αυτους που κινουν τα νηματα της διαπλοκης, αν τους εντοπισουν.
Το μεσοπροθεσμο ειναι μονοδρομος και θα πρεπει να ψηφιστει οπως κι αν εχουν τα πραγματα.
Ισως ετσι δωθει μια δευτερη ευκαιρια στην χωρα μας να βρει τροπους να δωσει εμφαση στην αναπτυξη μεσω της αποκεντρωσης και να συμβαλει στην δημιουργια νεων επενδυσεων στον τοπο,
μειωνοντας τους εργαζομενους στο δημοσιο και περικοπτωντας περιττες δαπανες χωρις αντικρισμα
Ας δουμε μια φορα να κυνηγουν και ολους αυτους που πραγματικα εβγαλαν τα αντερα τους εις βαρος των εργαζομενων παντα και εις βαρος του κρατους ειτε με το οχημα της εισφοροδιαφυγης ειτε με το οχημα της φοροδιαφυγης.
Αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να ανασυσταθει μια 17 νοεμβρη να καθαριζει τον τοπο απο τα διαπλεκομενα καθαρματα ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Α, τοσο ευκολο ειναι? Κοιτα να δεις τι χαζος που ειναι ο κοσμος και δεν το εχει σκεφτει τοσα χρονια..... Α, οχι λαθος μου. Δεν ειναι οτι δε το εχει σκεφτει ή οτι δε γινεται ή οτι δεν ειναι διατεθιμενος να παιξει στα παιχνιδια μπατσων και προβοκατορων (με πανω απο 50% πιθανοτητες να τις φαει), απλα ειναι υπερ των κουκουλοφορων... Ή ακομα καλυτερα οπως λενε οι φιλαληθεις, μορφωμενοι και μη κατευθυνομενοι φιλοι μας οι δημοσιογραφοι, ο κοσμος ΕΙΝΑΙ οι κουκουλοφοροι.
+1

ηταν ν ανεβω επανω τωρα,εκει που το σκεφτομουνα οτι μ εχει κουρασει αυτη η ιστορια λιγακι τωρα με τα επεισοδια μου ξαναφτιαξαν τη διαθεση,πρεπει καποια στιγμη ν αφησουμε τις ειρηνικες διαδηλωσεις και να προχωρησουμε σε πιο δραστικες λυσεις
+1

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θεμα με τους αγανακτισμενους εχει παραγινει
Δεν φταινε μονο οι πολιτικοι ασχετα αν σε αυτους ξεσπα η λαικη οργη, φταινε και αυτοι που κινουν τα νηματα της διαπλοκης προς οφελος τους, μεγαλοκαρχαριες λεγονται.
Αντι λοιπον να ξεσπα ο κοσμος στους πολιτικους που στην παρουσα φαση μοιαζουν με αποδιοπομπαιοι τραγοι, ας χτυπησουν και αυτους που κινουν τα νηματα της διαπλοκης, αν τους εντοπισουν.
Το μεσοπροθεσμο ειναι μονοδρομος και θα πρεπει να ψηφιστει οπως κι αν εχουν τα πραγματα.
Ισως ετσι δωθει μια δευτερη ευκαιρια στην χωρα μας να βρει τροπους να δωσει εμφαση στην αναπτυξη μεσω της αποκεντρωσης και να συμβαλει στην δημιουργια νεων επενδυσεων στον τοπο,
μειωνοντας τους εργαζομενους στο δημοσιο και περικοπτωντας περιττες δαπανες χωρις αντικρισμα
Ας δουμε μια φορα να κυνηγουν και ολους αυτους που πραγματικα εβγαλαν τα αντερα τους εις βαρος των εργαζομενων παντα και εις βαρος του κρατους ειτε με το οχημα της εισφοροδιαφυγης ειτε με το οχημα της φοροδιαφυγης.
Αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να ανασυσταθει μια 17 νοεμβρη να καθαριζει τον τοπο απο τα διαπλεκομενα καθαρματα ?
δεν μας λες ρε μαλάκα τι πίνεις;;
2 χρόνια κοντεύει να είναι πάνω...τι το εμπόδιζε το ΠΑΣΟΚ να κόψει από το δημόσιο; Δικό του είναι, αορίστου είναι πλέον οι περισσότεροι, πού κόλλαγε;
και αφού δεν το έκανε τόσο καιρό γιατί να το κάνει τώρα;

ακούς εκεί έχει παραγίνει το κακό με τους αγανακτισμένους......
έχει παραγίνει το κακό με τους κοιμισμένους λέω εγώ

βγάλε τα ταμπόν από τα αφτιά σου και τις παρωπίδες και κοίτα τι γίνεται.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν μας λες ρε μαλάκα τι πίνεις;;
2 χρόνια κοντεύει να είναι πάνω...τι το εμπόδιζε το ΠΑΣΟΚ να κόψει από το δημόσιο; Δικό του είναι, αορίστου είναι πλέον οι περισσότεροι, πού κόλλαγε;
και αφού δεν το έκανε τόσο καιρό γιατί να το κάνει τώρα;

ακούς εκεί έχει παραγίνει το κακό με τους αγανακτισμένους......
έχει παραγίνει το κακό με τους κοιμισμένους λέω εγώ

βγάλε τα ταμπόν από τα αφτιά σου και τις παρωπίδες και κοίτα τι γίνεται.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
:pipa3:  Πριν λιγο μπηκα,δυο πραματα να πω........

1) ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που να ψοφησετε ολοι αυριο το πρωι μαζι με τις οικογενειες σας
    κανενας οικτος στα βρωμοσκυλα της εξουσιας,κανενα ελεος στους λοβοτομημενους προβοκατορες
    του Μνημονιου.....Μουνοσκυλα ευχομαι να σας γαμησουν ασαλιωτα αυτοι που προστατευετε,να
    σας εχουν να δουλευεται για 500 ευρα το μηνα,ψοφοσκυλα του κερατα....

2) Γαμιεται το ΠΑΜΕ και η τακτικη του...Δεκανικια και πατεριτσες του συστηματος,προδοτες
    του Λαου,υπερφιαλοι αγωνιστες του κωλου....

Αυτα τα ολιγα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
κτισμενοι στο συνταγμα

με τοσα τουβλα ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δηλαδή δεν είναι μαζί στην πλατεία? και γιατί ο κοσμάκης δεν τους βάζει στην μέση να τους κάνει να βλαστημήσουν το γάλα της μάνας τους?? γιατί τους αφήνει να αμαυρώνουν τον αγώνα τους ??

Ελα Τραβαμουνιε,μην με κανεις να παραβω τις αρχες μου και να σε βρισω
 Θελω να συνεχισω να σεβομαι το τσιπουρο που εχω πιει μαζι σου,μη με κανεις να παρεκτραπω...
 Και πιστεψε με δεν το θελω,ειμαι κομματια απο την κουραση και τα χημικα....

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μου κανει εντυπωση παντως που σε τετοιους αγριους και αδικους καιρους οι τρομοκρατικες δρασεις εκλειπουν. Προς Θεου δεν επικροτω τετοιες ενεργειες (αν και μαλλον ακακα ειναι τα γκαζακια σε τραπεζες κ οργανισμους) αλλα ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΕ ειχες τοση οργη για κυριους Σοντερς, Μπακογιαννηδες και εφτανες να αφαιρεις ΖΩΕΣ και δεν εχεις για τα σημερινα λαμογια που ξεπουλανε τη χωρα σου καμια ουσιαστικα επιθεση!;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
  Ελα Τραβαμουνιε,μην με κανεις να παραβω τις αρχες μου και να σε βρισω
  Θελω να συνεχισω να σεβομαι το τσιπουρο που εχω πιει μαζι σου,μη με κανεις να παρεκτραπω...
  Και πιστεψε με δεν το θελω,ειμαι κομματια απο την κουραση και τα χημικα....

Τώρα στα "γεράματα" αρχίσαμε και τη "χημεία"?  :new_shocked:  :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom