Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως την ευκαιρία τη χάσαμε εκεί που έγινε η "νέα" κυβέρνηση. Χωρίς να αλλάξουνε τίποτα απολύτως τουμπεκιάσανε όλοι χωρίς λόγο

τώρα περνάνε τα πάντα - βρήκανε τον τρόπο.
Lastmoican μάλλον με έχεις παρεξηγήσει. Εϊμαστε στο ίδιο πλευρό, δεν είμαστε αντίπαλοι. Δε διαφωνώ σε τίποτα απ'όσα λες, όμως πρέπει από δω και πέρα τι θα γίνει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  ελα ρε μην εισαστε κυνικοι....

θα ειμαστε λαοθαλασσα και τις δυο μερες
ναι, μάλιστα, κυνικοί είμαστε...μάλιστα
κοίτα ρε συ γκάμπα...σε συμπαθώ
αλλά χωρίς ίχνος κυνισμού, την ίδια στιγμή που γράφουμε σε αυτό το θρεντάκι παίζουνε εδώ μέσα άλλα 20 θρεντάκια και είναι όλα για στούντιο και μασατζίδικα - εντελώς σπάνια για κανά μπουρδελάκι φτωχούλι

θα μου πεις - πώς βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα;
μα η στατιστική βγάζει από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα συμπεράσματα για το σύνολο.
καταλαβαίνεις τι βλέπω;
πως ο Έλληνας πιο πολύ σκέφτεται το πουλί του και λιγότερο το παιδί του.
ρε αδερφέ...κατεβαίνει για "διαμαρτυρία" κάτω και έχει το νού του μη χάσει την Χ τάνα που του κάνει πρόγραμμα από 3 μέχρι 7 το απόγευμα!
σε αυτά τα πράγματα που ζούμε τώρα δεν υπάρχει περιθώριο να διασπάσεις την προσοχή σου.
ο εχθρός είναι συγκεντρωμένος και σκοπό έχει να σε γαμήσει ασάλιωτα

μιλάω πάντα για αυτά που βλέπω εδώ
είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξεκολλάνε από εκεί....
αλλά είναι λίγοι γκάμπα...

έχει λίπος ακόμα
και όχι μόνο αυτό
αλλά αποδεικνύεται πως ο Έλληνας δεν φτάνει στο παρά 5
αντιδρά στο ΚΑΙ 5. Και αν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Lastmoican μάλλον με έχεις παρεξηγήσει. Εϊμαστε στο ίδιο πλευρό, δεν είμαστε αντίπαλοι. Δε διαφωνώ σε τίποτα απ'όσα λες, όμως πρέπει από δω και πέρα τι θα γίνει
οχι ρε φιλαράκι
δεν σε έχω παρεξηγήσει ουδόλως
απλά απογοητεύτηκα
με την κατάσταση είμαι εξοργισμένος
με τους πολίτες είμαι απογοητευμένος
και ξέρεις....δυστυχώς αυτό περιμένουνε οι άλλοι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στάη με παπακωνσταντίνου στο ΝΕΤ :jerking: ας του πάρει μία πίπα να έχει λίγο ενδιαφέρον η συνέντευξη :jerking:

σιχάματα δημοσιογράφοι

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε φιλαράκι
δεν σε έχω παρεξηγήσει ουδόλως
απλά απογοητεύτηκα
με την κατάσταση είμαι εξοργισμένος
με τους πολίτες είμαι απογοητευμένος
και ξέρεις....δυστυχώς αυτό περιμένουνε οι άλλοι
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς. Νομίζω, οι περισσότεροι σκεπτόμενοι έτσι νιώθουμε...
Τι να πω.
Από τη μία λέω δεν υπάρχει ελπίδα και από την άλλη λέω, η ελπίδα είμαστε εμείς - κάτι πρέπει να κάνουμε. Εμείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στάη με παπακωνσταντίνου στο ΝΕΤ :jerking: ας του πάρει μία πίπα να έχει λίγο ενδιαφέρον η συνέντευξη :jerking:

σιχάματα δημοσιογράφοι
και λέω εγώ τώρα
αυτή η συνέντευξη είναι ζωντανή;

γιατί αν είναι ....τότε ντου με τη μία στη ΝΕΤ και όποιον πάρει ο χάρος.
σιγά μην καθήσουμε να τους ακούσουμε κιόλας τι άλλο θα πούνε
ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
δεν είνα ιδυνατόν να έχουνε το θράσος να μιλάνε ακ΄΄ομα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς. Νομίζω, οι περισσότεροι σκεπτόμενοι έτσι νιώθουμε...
Τι να πω.
Από τη μία λέω δεν υπάρχει ελπίδα και από την άλλη λέω, η ελπίδα είμαστε εμείς - κάτι πρέπει να κάνουμε. Εμείς.
πάντως το ειρηνικά μας πέθανε
το "κάτι" πρέπει να είναι κάτι πιο δραστικό

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ο ΗΣΑΠ τον παιζει οπως παντα αλλωστε  :jerking:

OP
OP
P

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
  Να αφησει πισω και τα 10τοσα σπιτια και μαγαζια που εχει αποκτησει με τον "ιδρωτα" του
  και ας παει στο καλο....

όόόχιιι φίλε gaba, να μην πάει στο καλό...στον διάολο να πάει...να τον φάνε τα πεινασμένα σκυλιά,έτσι όπως θέλει να μας κάνει ο βόθρος.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όόόχιιι φίλε gaba, να μην πάει στο καλό...στον διάολο να πάει...να τον φάνε τα πεινασμένα σκυλιά,έτσι όπως θέλει να μας κάνει ο βόθρος.....
γιατί να πάει πουθενά;
δεν του αρέσουνε οι φυλακές μας;;
ξέρεις τι καλή παρέα μπορεί να κάνει με τον Κοσκωτά; Μπορεί να του πει και μυστικό να χάσει κιλά ρε συ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ειναι οντως εναλλακτικη ομως....αντε κ μπηκαμε,μετα;
άντε πάλι η ίδια συζήτηση
το μετά θα το δεις μετά

ξέρεις τι μου λες;
είσαι σε μια παραλία και δεν ξέρεις τι υπάρχει στην ενδοχώρα, δεν ξέρεις αν έχει τέρατα, άγρια ζώα, έρημο, δάσος, τίποτα. Και σου έρχεται τσουνάμι από τη θάλασσα
κι εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι: οκ...θα μπω στην ενδοχώρα...αλλά αν έχει φίδια;;;

έλεος

Επισκέπτης
άντε πάλι η ίδια συζήτηση
το μετά θα το δεις μετά

ξέρεις τι μου λες;
είσαι σε μια παραλία και δεν ξέρεις τι υπάρχει στην ενδοχώρα, δεν ξέρεις αν έχει τέρατα, άγρια ζώα, έρημο, δάσος, τίποτα. Και σου έρχεται τσουνάμι από τη θάλασσα
κι εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι: οκ...θα μπω στην ενδοχώρα...αλλά αν έχει φίδια;;;

έλεος
Nαι ρε συ,ακριβώς έτσι έχει το πράγμα,αν έχει φίδια,άγρια κτήνη,τέρατα κτλ δεν θα επιβιώσεις,πιο πιθανό είναι να επιβιώσεις από τσουνάμι.....
Πουθενά που εξεγέρθηκε ο κόσμος(πρόσφατα,μην πιάσουμε 21',επανάσταση των μπολσεβίκων κτλ) δεν ήρθαν καλύτερες μέρες,είναι πολύ αβέβαιο κ τότε το μέλλον σου.
Άλλωστε χρωστάς κ είναι γεγονός,επίσης το βασικότερο γεγονός είναι ότι τους χρειάζεσαι δυστυχώς. :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Nαι ρε συ,ακριβώς έτσι έχει το πράγμα,αν έχει φίδια,άγρια κτήνη,τέρατα κτλ δεν θα επιβιώσεις,πιο πιθανό είναι να επιβιώσεις από τσουνάμι.....
Πουθενά που εξεγέρθηκε ο κόσμος(πρόσφατα,μην πιάσουμε 21',Ρώσικη επανάσταση κτλ) δεν ήρθαν καλύτερες μέρες,είναι πολύ αβέβαιο κ τότε το μέλλον σου.
Άλλωστε χρωστάς κ είναι γεγονός,επίσης το βασικότερο γεγονός είναι ότι τους χρειάζεσαι δυστυχώς. :P
χαχαχαχααχαα
οχι, δεν χρωστάω
και όχι δεν τους χρειάζομαι

για την ακρίβεια αυτοί με χρειάζονται - για να μου πουλήσουνε τα άκυρα οπλικά τους και τα βιομηχανικά τους
για την ακρίβεια αυτοί μου χρωστάνε όσα ΔΕΝ μου πλήρωναν τόσο καιρό σαν χώρα και όσα μας έφαγαν σαν χώρα από τους πολίτες.

και αν το θες, προσωπικά δεν χρωστάω σε κανέναν. οπότε αν θέλει να του δώσω κάτι , θα είναι τα αρχίδια μου.

πρέπει να μου δώσεις ορισμό καλύτερης ημέρας
αυτή τη στιγμή Ο,ΤΙ και να γίνει καλύτερη μέρα ΔΕΝ θα έρθει - πάρτο χαμπάρι. Οπότε τι προσπαθείς να μου συγκρίνεις; τις χειρότερες μέρες;
ε, για μένα καλύτερη μέρα είναι αυτή που εγώ αποφασίζω για το μέλλον μου και δεν δέχομαι να αποφασίζει κάποιος άλλος για μένα - πολύ δε περισσότερο να δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αποφασίζει να με γαμάει όποτε γουστάρει εκείνος.

ο κόσμος δεν εξεγείρεται για να κάνει κάτι καλύτερο, εξεγείρεται για να αλλάξει το μέλλον του και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
χαχαχαχααχαα
οχι, δεν χρωστάω
και όχι δεν τους χρειάζομαι

για την ακρίβεια αυτοί με χρειάζονται - για να μου πουλήσουνε τα άκυρα οπλικά τους και τα βιομηχανικά τους
για την ακρίβεια αυτοί μου χρωστάνε όσα ΔΕΝ μου πλήρωναν τόσο καιρό σαν χώρα και όσα μας έφαγαν σαν χώρα από τους πολίτες.

και αν το θες, προσωπικά δεν χρωστάω σε κανέναν. οπότε αν θέλει να του δώσω κάτι , θα είναι τα αρχίδια μου.

πρέπει να μου δώσεις ορισμό καλύτερης ημέρας
αυτή τη στιγμή Ο,ΤΙ και να γίνει καλύτερη μέρα ΔΕΝ θα έρθει - πάρτο χαμπάρι. Οπότε τι προσπαθείς να μου συγκρίνεις; τις χειρότερες μέρες;
ε, για μένα καλύτερη μέρα είναι αυτή που εγώ αποφασίζω για το μέλλον μου και δεν δέχομαι να αποφασίζει κάποιος άλλος για μένα - πολύ δε περισσότερο να δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αποφασίζει να με γαμάει όποτε γουστάρει εκείνος.

ο κόσμος δεν εξεγείρεται για να κάνει κάτι καλύτερο, εξεγείρεται για να αλλάξει το μέλλον του και ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ
Ω ναι, ειτε σου αρεσει ειτε οχι, χρωστας.
Και ναι, φυσικα αποφασιζουν αλλοι για σενα. Αντιπροσωπευτικη δημοκρατια λεγεται.
Καλωσορισες στον κοσμο.

Επισκέπτης
Πουθενά που εξεγέρθηκε ο κόσμος(πρόσφατα,μην πιάσουμε 21',επανάσταση των μπολσεβίκων κτλ) δεν ήρθαν καλύτερες μέρες

Σωστά , ενώ παλιά , στην επανάσταση των μπολσεβίκων ,
ήρθαν καλύτερες μέρες για το ρωσικό λαό ...
Και παλιότερα με τη γαλλική επανασταση,
ήρθαν καλύτερες μέρες για το γαλλικό λαό ...

Επισκέπτης
Σωστά , ενώ παλιά , στην επανάσταση των μπολσεβίκων ,
ήρθαν καλύτερες μέρες για το ρωσικό λαό ...
Και παλιότερα με τη γαλλική επανασταση,
ήρθαν καλύτερες μέρες για το γαλλικό λαό ...
Κοίτα εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι οι Ρώσοι κ οι Γάλλοι περνούσαν καλύτερα με τους τσάρους κ βασιλιάδες αντίστοιχα στην εξουσία....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom