1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε παλιοπούστη γαμώ το μπελά σου!
Όντως αυτό ακριβώς λες εδώ και πολύ καιρό (ίσως και περισσότερο από 1 χρόνο).
Κοίτα να δεις που δικαιώνεσαι!
Μπορεί να έχουμε πει πολλά καριολίκια μεταξύ μας, αλλά οφείλω να σου πω ένα πράγμα: ρισπέκτ.
μάγκα είναι απλό και ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
θα στο πω με απλή παραβολή να το καταλάβεις.
ζεις σε ένα τσιφλίκι.
ο τσιφλικάς σου γαμάει τη γυναίκα και την κόρη.
εσύ το έμαθες και κοιτάς τις επιλογές σου.
πήγες στον τσιφλικά και του είπες ξέρω τι κάνεις έχω στοιχεία.
σου λέει...
εάν με καρφωσεις έχω το κύκλωμα να σε βγάλω μαλάκα και ψεύτη και όλο το σύστημα είναι μαζί μου.
εάν κάνεις το μαλάκα και συνεχίσεις να δουλεύεις για πάρτη μου θα σε αφήσω να τρως απο τα αποφάγια αλλά εάν κάνεις μπραφ σε έστειλα στον βούρκο να βοσκάς φύκια.
και σένα και τη γυναίκα σου και την κόρη σου.
α και που σαι επειδή το παιζεις μαγκας θα σε γαμάω και σένα απο δω και πέρα και τον γιο σου.
οι επιλογές σου είναι οι εξής.
α.
συνεχίζεις να τρως τα αποφάγια και να μένει η οικογένειά σου στην καλύβα του μπαρμπα θωμά.
β.
κόβεις το πουλί του τσιφλικά του το βάζεις στο στόμα και τον αφήνεις να πεθάνει απο αιμορραγία για να μην μπορεί να ξαναγαμήσει ούτε εσένα ούτε την οικογένειά σου ούτε τον επομενο.
εν συνεχεία σε συλλαμβάνουν, σε βάζουν 10 χρόνια στη μπουζού αλλά η οικογένειά σου ελευθερώνεται και τα παιδιά σου έχουν την ελπίδα να ζήσουν μια μέρα ανεξάρτητοι στην πολη.
ο θυρωρός και ο μπάτλερ του τσιφλικά που μένουν στην έπαυλη προκειμένου να μη χάσουν τα προνόμια σου κάνουν πλύση εγκεφάλου να πρυτανεύσει η λογική και να δεχθείς την κατάσταση ως θέσφατο.
κάνε τις αναγωγές σου.