Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παλιοπούστη γαμώ το μπελά σου!
Όντως αυτό ακριβώς λες εδώ και πολύ καιρό (ίσως και περισσότερο από 1 χρόνο).
Κοίτα να δεις που δικαιώνεσαι!

Μπορεί να έχουμε πει πολλά καριολίκια μεταξύ μας, αλλά οφείλω να σου πω ένα πράγμα: ρισπέκτ.

μάγκα είναι απλό και ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ να το ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

θα στο πω με απλή παραβολή να το καταλάβεις.

ζεις σε ένα τσιφλίκι.
ο τσιφλικάς σου γαμάει τη γυναίκα και την κόρη.
εσύ το έμαθες και κοιτάς τις επιλογές σου.
πήγες στον τσιφλικά και του είπες ξέρω τι κάνεις έχω στοιχεία.
σου λέει...
εάν με καρφωσεις έχω το κύκλωμα να σε βγάλω μαλάκα και ψεύτη και όλο το σύστημα είναι μαζί μου.
εάν κάνεις το μαλάκα και συνεχίσεις να δουλεύεις για πάρτη μου θα σε αφήσω να τρως απο τα αποφάγια αλλά εάν κάνεις μπραφ σε έστειλα στον βούρκο να βοσκάς φύκια.
και σένα και τη γυναίκα σου και την κόρη σου.
α και που σαι επειδή το παιζεις μαγκας θα σε γαμάω και σένα απο δω και πέρα και τον γιο σου.

οι επιλογές σου είναι οι εξής.
α.
συνεχίζεις να τρως τα αποφάγια και να μένει η οικογένειά σου στην καλύβα του μπαρμπα θωμά.
β.
κόβεις το πουλί του τσιφλικά του το βάζεις στο στόμα και τον αφήνεις να πεθάνει απο αιμορραγία για να μην μπορεί να ξαναγαμήσει ούτε εσένα ούτε την οικογένειά σου ούτε τον επομενο.
εν συνεχεία σε συλλαμβάνουν, σε βάζουν 10 χρόνια στη μπουζού αλλά η οικογένειά σου ελευθερώνεται και τα παιδιά σου έχουν την ελπίδα να ζήσουν μια μέρα ανεξάρτητοι στην πολη.

ο θυρωρός και ο μπάτλερ του τσιφλικά που μένουν στην έπαυλη προκειμένου να μη χάσουν τα προνόμια σου κάνουν πλύση εγκεφάλου να πρυτανεύσει η λογική και να δεχθείς την κατάσταση ως θέσφατο.

κάνε τις αναγωγές σου.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδή δεν κοιτάζουν το συμφέρον μας
και εμείς τους ψηφίζουμε?
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα

soon to a theater next to you

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μόνο που περσόνα εδώ στα καθ ημάς υπάρχει το εξής. Πολλοί τσιφλικάδες φοράνε την προβιά του " μπαρμπα θωμά"...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Pouranger.Αυτά τα χουμε πει τα χουμε ξαναματαπεί. Τι κάνουμε είναι το θέμα, γιατί υπάρχει ένας βραχνάς. ότι είναι κακό το μεσοπρόθεσμο και το μνημόνιο και και και γνωστά είναι και δεδομένα.

Εγώ  αγάπη  μιλάω  με  τα  ανωτέρω  δεδομένα
Έχοντας  πλέον διβάσει  και το  μεσοπρόθεσμο  και  τον εφαρμοστικό
Γι  αυτό  και  δεν πόσταρα  για  λίγο .
Διάβασέ  εσύ  που  ξέρεις και καλύτερα  οικονομικά  και  υπολόγισέ  μου  τις  απώλειεςτου Κράτους  από  το ΦΠΑ  , π.χ.  χωρίς  ισοδύναμο  εξεύρεσης  άλλης  πηγής  πορισμού κρατικού  πρωτογενούς  πλεονάσματος .
Δέυτερον , που  δεν το  λέω  για ψάξε  το σενάριο  του  πρωτογενούς  πλεονάσματος !  
Και  μετά  πες  μου  πως  πάει  το  σύστημα  με ποσοστό  ανοχής 0%

Το  μετά  δεν μπορεί  κανείς  να  το σκεφτεί  έτσι
Το  μετά  το  σκεφτόμαστε μέσω  της  πιο πιθανής  εκδοχής , που  είναι  το μεσοπρόθεσμο .
Με  υποθέσεις  , εικοτολογίες  και  φαντασία  δεν  υπολογίσουμε  το μετά .
Γράφουμε  σενάρια  για  ταινίες  επιστημονικής  φαντασίας .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Δεν παρακολουθεις μου φαινεται
 Και το "Μετά" (χωρις μεσοπροθεσμο εννοω)το εχουμε επεξηγησει εδω μεσα

Θέλει ριζικά πράγματα. Γκρέμισμα όλα και ξαναστήσιμο από την αρχή.  Γενικό reset σα να ξεκινάμε από το μηδέν. Αποδόμηση τούβλο τούβλο και ξαναστήσιμο. σε κάθε επίπεδο.
Το κυριότερο είναι ότι νέο ξαναχτιστεί να χτιστεί με άξονα τη δικαιοσύνη.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο που περσόνα εδώ στα καθ ημάς υπάρχει το εξής. Πολλοί τσιφλικάδες φοράνε την προβιά του " μπαρμπα θωμά"...
ένας είναι
με πολλούς μπάτλερ
ο τσιφλικάς απαξιεί να γαμεί τη κόρη σου
τη γαμεί ο τριτοτέταρτος μπάτλερ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το  μόνο  που  μπορεί  να  πει  κανείς  είναι  ότι υποθέτουμε  βάσει των δηλώσεων  των  εταίρων  μας  , ότι  αν  περάσει το μεσοπρόθεσμο  και ο εφαρμοστικό  δεν  θα  χρεωκοπήσουμε  εντός  του  θέρους .

Ωραία

Πόσο  χρόνο  όμως αγοράζουμε , ένα  εξάμηνο ? Δύο  εξάμηνα ?
Με  τί  κόστος ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Θέλει ριζικά πράγματα. Γκρέμισμα όλα και ξαναστήσιμο από την αρχή.  Γενικό reset σα να ξεκινάμε από το μηδέν. Αποδόμηση τούβλο τούβλο και ξαναστήσιμο. σε κάθε επίπεδο.
αυτό είναι θεωρητικά σωστό και θεμιτό
αλλά πρακτικά πλέον μόνο στα παραμύθια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το  μόνο  που  μπορεί  να  πει  κανείς  είναι  ότι υποθέτουμε  βάσει των δηλώσεων  των  εταίρων  μας  , ότι  αν  περάσει το μεσοπρόθεσμο  και ο εφαρμοστικό  δεν  θα  χρεωκοπήσουμε  εντός  του  θέρους .

Ωραία

Πόσο  χρόνο  όμως αγοράζουμε , ένα  εξάμηνο ? Δύο  εξάμηνα ?
Με  τί  κόστος ?

ούτε συ ρε δεν το χεις καταλάβει.
ΔΕΝ αγοράζεις εσύ ΧΡΟΝΟ.
ΑΥΤΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ..........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ  αγάπη  μιλάω  με  τα  ανωτέρω  δεδομένα
Έχοντας  πλέον διβάσει  και το  μεσοπρόθεσμο  και  τον εφαρμοστικό
Γι  αυτό  και  δεν πόσταρα  για  λίγο .
Διάβασέ  εσύ  που  ξέρεις και καλύτερα  οικονομικά  και  υπολόγισέ  μου  τις  απώλειεςτου Κράτους  από  το ΦΠΑ  , π.χ.  χωρίς  ισοδύναμο  εξεύρεσης  άλλης  πηγής  πορισμού κρατικού  πρωτογενούς  πλεονάσματος .
Δέυτερον , που  δεν το  λέω  για ψάξε  το σενάριο  του  πρωτογενούς  πλεονάσματος !  
Και  μετά  πες  μου  πως  πάει  το  σύστημα  με ποσοστό  ανοχής 0%

Το  μετά  δεν μπορεί  κανείς  να  το σκεφτεί  έτσι
Το  μετά  το  σκεφτόμαστε μέσω  της  πιο πιθανής  εκδοχής , που  είναι  το μεσοπρόθεσμο .
Με  υποθέσεις  , εικοτολογίες  και  φαντασία  δεν  υπολογίσουμε  το μετά .
Γράφουμε  σενάρια  για  ταινίες  επιστημονικής  φαντασίας .

φίλε μου μερικά πράγματα απλά θέλει. Απλά είναι συμφέροντα από πίσω και κάνουν τα εύκολα, δύσκολα.

Καταρχήν το όλο θέμα είναι δημοσιονομικό, πράγμα που σημαίνει έχει να κάνει με το κράτος και τα συμφέροντα τα δεμένα σε αυτό. Αυτό πιάνουν όλους  μα όλους όσους είναι μπλεγμένοι σε αυτό. Και για αυτό γδέρνουν την κοινωνία, για να μη πλήξουν το κράτος -τέρας που έχουν δημιουργήσει. Ενώ με 2-3 απλές κινήσεις μπορούν να πετύχουν θεαματική βελτίωση. Αλλά το θέμα είναι όχι σε λίγο να ξαναγίνουν τα ίδια.
 Με δυο λόγια πρέπει να μειωθεί το κράτος και να ενισχυθεί ο ιδιωτικός τομέας με ανάπτυξη. Όχι βέβαια στυλ μπανανιών κλπ. Οι σχεδιασμοί και αυτά που πρέπει να γίνουν δεν είναι τίποτα δύσκολο δεν είναι ο τετραγωνισμός του κύκλου. Απλά αυτοί που τα δημιούργησαν όλα αυτά, δεν θα φέρουν και τη λύση. Άμα δε καταλάβουμε ότι τη σταυφροφορία της βελτίωσης της ελληνικής κοινωνίας οδηγούν αυτοί που την έφεραν σε αυτό το σημείο, προκοπή δε βλέπουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το  μόνο  που  μπορεί  να  πει  κανείς  είναι  ότι υποθέτουμε  βάσει των δηλώσεων  των  εταίρων  μας  , ότι  αν  περάσει το μεσοπρόθεσμο  και ο εφαρμοστικό  δεν  θα  χρεωκοπήσουμε  εντός  του  θέρους .

Ωραία

Πόσο  χρόνο  όμως αγοράζουμε , ένα  εξάμηνο ? Δύο  εξάμηνα ?
Με  τί  κόστος ?

μέχρι να ξεφορτωθούν τα ομόλογά μας και να τα πάρει όλα η ΕΚΤ ίσως?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

μη ξεχνάμε πως σκάνε μύτη και οι κιτρινιάρηδες σιγά σιγά.... κόβουν λάσπη από το αμέρικα ( εκεί πλέον κάνουν άμεσα επενδύσεις) και θα μας ψήσουν να βγάλουμε κάνα eurobond για αρχίσουν να κάνουν τέτοιες συλλογές. Βέβαια με το αζημίωτο :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θέλει ριζικά πράγματα. Γκρέμισμα όλα και ξαναστήσιμο από την αρχή.  Γενικό reset σα να ξεκινάμε από το μηδέν. Αποδόμηση τούβλο τούβλο και ξαναστήσιμο. σε κάθε επίπεδο.

Με  τί  λεφτά  ?
Με  τί  πλουτοπαραγωγικές  πηγές ?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.005
Πόντοι
42.697
Θέλει ριζικά πράγματα. Γκρέμισμα όλα και ξαναστήσιμο από την αρχή.  Γενικό reset σα να ξεκινάμε από το μηδέν. Αποδόμηση τούβλο τούβλο και ξαναστήσιμο. σε κάθε επίπεδο.
ουτε ετσι γινεται...
γιατι ο σκληρός δισκος και το μικροτσιπ θα παραμεινουν τα ιδια....
οπως και να το χτίσεις δηλ πουτανα θα τα κανουμε παλι στο τελος...ειναι στο DNA μας...μια απλη αναγνωση της νεωτερης ελληνικης ιστοριας απο το 1800 και μετα τα εξηγει ολα...
δεν υπαρχει σωτηρια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μη ξεχνάμε πως σκάνε μύτη και οι κιτρινιάρηδες σιγά σιγά.... κόβουν λάσπη από το αμέρικα ( εκεί πλέον κάνουν άμεσα επενδύσεις) και θα μας ψήσουν να βγάλουμε κάνα eurobond για αρχίσουν να κάνουν τέτοιες συλλογές. Βέβαια με το αζημίωτο :cheesy:

ο απλός μαλάκας πρέπει να καταλάβει.
α.
η εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας έχει προαποφασισθεί ως πειραμα για δημιουργία ταιβάν και χονγκ κονγκ εντός ΕΕ.
β.
η χρεοκοπία έχει τελεστεί.
γ.
στο ευρώ ο έλληνας μένει για να μην γίνει τρίγκερ πιστωτικό γεγονός και κλάψουν οι ευρωπαίοι λίμαν μπράδερς.
δ.
εάν ο περήφανος έλληνας θέλει να σώσει τα γκόλντεν μπουζ της ευρώπης τρώγοντας την πούτσα σκυμμενος ας πρόσεχε.
άλλωστε για να σε γαμήσουν πρέπει πρώτα να σκύψεις ή να σκοτώσουν.
σκύφτε όμορφα και τουρλώστε κωλάρια. Ραγιάδες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με  τί  λεφτά  ?
Με  τί  πλουτοπαραγωγικές  πηγές ?

τον πλούτο τον δημιουργεί ο άνθρωπος με την εργασία του μη το ξεχνάμε αυτό. Αλλά έτσι και αλλιώς αυτά θεωρητικά εντελώς είναι. Είναι δεδομένο πως το μεσοπρόθεσμο είναι μια καθαρή τρέλα δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που το περνάνε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom