Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε μαλάκες χίλιες φορές να με καταραστείτε να μη γαμήσω ξανά παρά να γίνω εμμονή του φφφφφφφφανάτικ
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
βρηκαμε αχιλλειο πτερνα περσονακο
ρε μαλάκες χίλιες φορές να με καταραστείτε να μη γαμήσω ξανά παρά να γίνω εμμονή του φφφφφφφφανάτικ
Μολις εδωσες εναν πολυ καλο λογο
για να παω για πρωτη φορα στην ζωη μου
σε μια διαδηλωση .. θα παιξω και εγω τον αγανακτισμενο
χθες σκεφτομουν να μπουμε σε κανα φορουμ με στιβο ρε ξερεις τι μουνια θα εχει εκει?
Γινεται παιχνιδι ,ειναι σαν να εισαι σε μια μεγαλη παρεα,χθες με ενα φιλαρακι πιασαμε κουβεντα με γυναικοπαρεα
Μιλουσαμε για το σαπιο συστημα
Γυρω στα 20 τυπε,μια χαρα κοπελες..καλες? τι ηλικια ρε?
Κανα κινητο τσιμπησατε ?
Δεν μιλησα εγω για καμακι,απαντησα στο αν υπαρχουν γυναικες και αν πιανεις κουβεντα σε ολο το σκηνικο..ελεος λεμε πφφφφφφφφφφφφ κουβεντα πιανεις και σε μια συναυλια...
μαθε τι να λες ε
μη παμε απροετοιμαστοι
αμα εχεις κανα φιλο που να ασχολειται παρε τηλ για ατακες /πληροφοριες
παρε και κανα ταχα ψαγμενο μπλουζακι να βαλεις και εισαι οκ
ελεος λεμε πφφφφφφφφφφφφ κουβεντα πιανεις και σε μια συναυλια...
Γυρω στα 20 τυπε,μια χαρα κοπελες..
Κουβεντα πιασαμε με αυτες αλλα και με το κοσμο τριγυρο,δεν το προχωρησαμε το θεμα,συζητησεις για την συγκεντρωση καναμε
δως μου δυο κατοσταρικα και σβηνω το ποστ,δωσμουυυυυυ....ρε μαλάκες χίλιες φορές να με καταραστείτε να μη γαμήσω ξανά παρά να γίνω εμμονή του φφφφφφφφανάτικ
Δεν μιλησα εγω για καμακι,απαντησα στο αν υπαρχουν γυναικες και αν πιανεις κουβεντα σε ολο το σκηνικο..
αν δεν σας μιλαμε ειμαστε μαλακες βρωμομπουρδελιαρηδες
με ψυχολογικα ενω οταν σου μιλαει ο αλλος θα του πεις
και σε ποιο μερος πρεπει να το κανει? Γαμημενες ελλεινιδες.
καλησπερα σε ολους
μπαινω ακυρος στο θεμα αλλα ακουσα πως συνταγμα παιζει καλο καμακι με γκομενες που εχουν παει εκει για να εκφρασουν τους πολιτικους τους προβληματισμους και γινεται πολυ ευκολα κουβεντα και οπως βγει μετα
δεν εχει μονο θειαδες/παπουδες κτλ και εχει ενδιαφεροντα πραματα
λεω να περασω μια τσαρκα αυριο πριν τη βραδυνη εξοδο να δω τι παιζει και να κανω και λιγο ταχα τον αγανακτισμενο
Αστους ρε τυπε,να πειστουν οτι εχει γκομενακια μπας και παρουν το κωλο τους και κατεβουνΔεν τραβασ καμμια παχεια, να γλυτωσεις χρονο, για αλλη μια.....
Αστους ρε τυπε,να πειστουν οτι εχει γκομενακια μπας και παρουν το κωλο τους και κατεβουν
μλκ μα το θεο αν εχει καλο καιροΑστους ρε τυπε,να πειστουν οτι εχει γκομενακια μπας και παρουν το κωλο τους και κατεβουν
τραβηξα πρινΔεν τραβας καμμια παχεια, να γλυτωσεις χρονο, για αλλη μια.....
Και πίστεψέ με δεν είναι ο μόνος.