Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ρε βλάκας είσαι;
και ο αλεξ κομμούνι είναι...

Υ.Γ.
οι αυστριακοι είναι 8 μύρια.
μόνο εσύ τους πολλαπλασιαζεις σε 10.....και μάλιστα τα υπόλοιπα 2 τα οριζεις ακροδεξιούς.
ααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
Πότε εγινες κομμουνιστης εσυ?
Εχω χασει κατι?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποσοι απο σας κατεβαινετε ΟΝΤΩΣ Συνταγμα?

εαν δεν υπηρχαν τα καναλια στης αστικης ταξης (μεγκα, σκαι, αντεννα) κανεις δεν θα παταγε στην πλατεια αυτη κανανε μοδα το κινημα... δηλαδη δεν ειναι ενα κινημα αυτοφυες μεσα απο κοινωνικες διεργασιες αλλα οφειλει τη υπαρξη του στο προμοσιον και στο αντι-πασοκ κλιμα

οπως και με τον πεταλωτη... ηταν εξω απο το ΚΑ.ΠΗ αργυρουπολης 80 ατομα και μολις ειπαν τα καναλια οτι γινονται επεισοδια γινανε τα ατομα 1000

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1. Ναι στην πλεονότητά τους. Έλληνες έμειναν κάποιοι εκδιωγμένοι ή κρυμμένοι μέσω μυστικών εταιρειών.
2. Οι Γερμανοί έχουν το όνομά τους από το γνήσιος. Γνήσιος Βάρβαρος ήταν ο Αλεμανός σύμφωνα με τον Καίσαρα. Ο πιο ορίτζιναλ
3. Οι Ρώσοι του Πόντου ήταν από το 1 που σου περιεγραψα. Οι άλλοι Νορμανδοί υπάλληλοι των Βυζαντινών
Για την ηλικία αν θέλεις στείλε πμ το ρωτάω για να δω αν έχουμε κοινές παραστάσεις και γνωστούς. Εγώ είμαι 40+

Μας εξηγείς πώς αλλάζοντας το θρήσκευμα σε εκατομύρια Έλληνες στην Αν Μεσόγειο, άλλαξε και η ράτσα; Ι am really curious :o
Έπίσης, όταν από τη μητριαρχία οι Έλληνες, πήγαν στο Δωδεκάθεο πάθαν και εκεί μετάλλαξη;...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μας εξηγείς πώς αλλάζοντας το θρήσκευμα σε εκατομύρια Έλληνες στην Αν Μεσόγειο, άλλαξε και η ράτσα; Ι am really curious :o
Έπίσης, όταν από τη μητριαρχία οι Έλληνες, πήγαν στο Δωδεκάθεο πάθαν και εκεί μετάλλαξη;...
αυτά αν θέλεις από κοντά
στο δεύτερο η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ
εγώ είμαι με αυτούς που οι αρχαίοι έλεγαν αρχαίους.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Ποσοι απο σας κατεβαινετε ΟΝΤΩΣ Συνταγμα?
:rockon: :2funny:ΕΤΣΙ ρε συ...ΚΑΝΤΟ πλατειες γενικοτερα,μπορει καποιος να μην μενει αθηνα...
ΔΕΙΤΕ τις πλατειες με αλλο ματι,κατεβειτε,μιληστε,ανακαλυψτε οτι στην ιδια πολη με σας ζουν και αλλοι ,με τα ιδια προβληματα και τις ιδιες αγωνιες για το μελλον...ΕΠΙ δεκαετιες απανθρωπα συστηματα μας απομωνονουν ,μας καθιστουν ανικανους να επικοινωνησουμε ουσιαστικα και μας μετατρεπουν σε καταναλωτικα ΖΟΜΠΙ,προς οφελος λιγων ελαχιστων διεστραμενων απο το χρημα ανθρωπων...ΟΙ διαμαρτυριες στις πλατειες ολου του κοσμου ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να αντιληφθουμε οτι δεν ειμαστε ΑΡΙΘΜΟΙ και ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ σε ακαταλαβιστικους οικονομικους δεικτες...ειναι ακατανοητο να ειμαστε χωρισμενοι ιδεολογικα ,μπροστα σε εναν αδηφαγο εχθρο που δεν εχει καμια ιδεολογια -μα μονο ενα πιστευω-ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ παση θυσια...
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...ΖΩΗ ΤΩΡΑ....ΘΑΡΡΟΣ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πότε εγινες κομμουνιστης εσυ?
Εχω χασει κατι?

ο διαχωρισμος στο τι ειναι δεξια ή αριστερα με βαση τον ελεγχο του κεφαλαιου ειναι αριστερη εμπνευσεως... η δεξια θεωρει ως δεξιους αυτους που αποδεχονται την υπαρξη εθνους... μετα απο αυτο τον διαχωρισμο επεται ο διαχωρισμο περι της φυσης της οικονομιας...

ΜΕ αυτο το διαχωρισμο ο περσονας ειναι οπως λεει "οτι κατσει" και στην καλυτερη ειναι κομμουνιστη..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο διαχωρισμος στο τι ειναι δεξια ή αριστερα με βαση τον ελεγχο του κεφαλαιου ειναι αριστερη εμπνευσεως... η δεξια θεωρει ως δεξιους αυτους που αποδεχονται την υπαρξη εθνους... μετα απο αυτο τον διαχωρισμο επεται ο διαχωρισμο περι της φυσης της οικονομιας...

ΜΕ αυτο το διαχωρισμο ο περσονας ειναι οπως λεει "οτι κατσει" και στην καλυτερη ειναι κομμουνιστη..

αναρχοζάμπλουτο με λένε οι φίλοι μου.
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αυτά αν θέλεις από κοντά
στο δεύτερο η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ
εγώ είμαι με αυτούς που οι αρχαίοι έλεγαν αρχαίους.

Τύπε, επειδή δεν πιστεύω στις μεταλλάξεις, βλέπω τα Χ-Men ως comic..
Αντιθέτως πιστεύω στη γλώσσα και τη κουλτούρα οι οποίες σε πολλά σημεία είνα αναλοίωτες (ή αμετάλλαχτες :cheesy: )

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ρε βλάκας είσαι;
και ο αλεξ κομμούνι είναι...

Υ.Γ.
οι αυστριακοι είναι 8 μύρια.
μόνο εσύ τους πολλαπλασιαζεις σε 10.....και μάλιστα τα υπόλοιπα 2 τα οριζεις ακροδεξιούς.
ααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα

οκ, το 25% στο 8 ειναι 2 μυρια...λαθος μου...αυτο δεν αναιρει οτι μπορει να κρινει την δημοκρατικοτητα του αλλου μια ιδεολογια που λαμβανει ποσοστα πανευρωπαικα χαμηλοτερα απο "πατριωτικο χωρο"

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε, επειδή δεν πιστεύω στις μεταλλάξεις, βλέπω τα Χ-Men ως comic..
Αντιθέτως πιστεύω στη γλώσσα και τη κουλτούρα οι οποίες σε πολλά σημεία είνα αναλοίωτες (ή αμετάλλαχτες :cheesy: )
ok ότι πεις
να σαι καλά

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ok ότι πεις
να σαι καλά

Ευχαρίστως, να συζητήσω. Θα ήθελα καποιες διευκρυνίσεις για το πώς εννοείς το Έλληνας. Κατά την άποψή μου, μία φυλή δεν αλλάζει επειδή αλλάζει θρησκεία. Αν έχεις αντίθετη, παρουσίασε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα, διότι ανθρωπολογικά δε στέκει, at least

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ευχαρίστως, να συζητήσω. Θα ήθελα καποιες διευκρυνίσεις για το πώς εννοείς το Έλληνας. Κατά την άποψή μου, μία φυλή δεν αλλάζει επειδή αλλάζει θρησκεία. Αν έχεις αντίθετη, παρουσίασε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα, διότι ανθρωπολογικά δε στέκει, at least
αν θες περαιτέρω μέσω πμ

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ελλειπή σας βρίσκω εις τα Ιστορικά
Otto I, Holy Roman Emperor had requested a Byzantine princess for his son, Otto, to seal a treaty between the Holy Roman Empire and the Eastern Roman Empire. The unwise reference by the pope to the Nikephoros II Phokas, the ruler in Constantinople, as "Greek" in a letter[citation needed] while Otto's ambassador, Liudprand of Cremona, was in the Byzantine court, had destroyed the first round of..
...Adelaide of Italy, and this caused an estrangement between Otto II and Adelaide. According to Odilo, Abbot of Cluny, Adelaide was very happy when "that Greek woman" died

Doesn't make ANY SENSE!

What's your POINT?

If Any?

PS. COPY/PASTE = DOES NOT REFRECT REAL MEANING ! NIT PICKERS!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom