Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ένα κάρο μαλακίες έγραψες από το στρατό που έστειλε η Ισπανία μέχρι τις απολαβές του Μέσι κι εσύ στάθηκες στο ότι μ'ενόχλησε η αφορμή της συγκέντρωσης για να μου χρεώσεις ρεφορμισμό.
Όταν γράφεις κάτι να τα λες όλα, όχι περίπου για να μείνει αυτό που θέλουμε,εντάξει??
ασε φιλαρακι σε πηραμε χαμπαρι...εσυ και ο συντροφος κουβελησσσσσσσσσ...αχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η βια ειναι απαραιτητη για το κρατος,ειτε πηγαζει απο το μικροφωνο της ολγας ειτε απο το γκλομπ του ματατζη...αναλογα φυσικα σε ποιον απευθυνεται...

Ως γνωστόν μόνο η δική μας βία είναι καλή, δικαιολογημένη, στοχευμένη και σωστή...
Η έκφραση αντίθετης άποψης (έστω και δια των μμε, έστω και αν μπορείς να την ξεμπροστάσεις- τόσα μέσα μας δίνει πια ο καπιταλισμός, από ίντερνετ μέχρι αφίσσες) και η προστασία από τη δική μας βία είναι καταδικαστέες...
Γιατί;
Θέλει και ρώτημα;
Εμείς μονάχα ξέρουμε τί είναι σωστό....Οι υπόλοιποι είναι πρόβατα που απλά θέλουν καθοδήγηση από μια επανασταστική ελιτ...

Επισκέπτης
ασε φιλαρακι σε πηραμε χαμπαρι...εσυ και ο συντροφος κουβελησσσσσσσσσ...αχαχαχα

ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ti malaka..

Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές φίλε??

Υ.Γ. Μπέρδεψες τα τηλέφωνα και μου'στειλες ακυρωτικό sms?
Γιατί για κανα 5λεπτο έξυνα το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ως γνωστόν μόνο η δική μας βία είναι καλή, δικαιολογημένη, στοχευμένη και σωστή...
Η έκφραση αντίθετης άποψης (έστω και δια των μμε, έστω και αν μπορείς να την ξεμπροστάσεις- τόσα μέσα μας δίνει πια ο καπιταλισμός, από ίντερνετ μέχρι αφίσσες) και η προστασία από τη δική μας βία είναι καταδικαστέες...
Γιατί;
Θέλει και ρώτημα;
Εμείς μονάχα ξέρουμε τί είναι σωστό....Οι υπόλοιποι είναι πρόβατα που απλά θέλουν καθοδήγηση από μια επανασταστική ελιτ...
αντε να σου κανω τη χαρη ισιε...θες να μιλησουμε για βια?για σενα βια μπορει να ειναι μια πετρα που την εξισωνεις με ενα ξυλοδαρμο απο τα ματ,μια μολοτωφ που την εξισωνεις με μια σφαιρα ασφαλιτη,μια "παρανομη" εισοδος μεταναστη που την εξισωνεις με τις ριπες ενος συνοριοφυλακα...αλλα υπαρχει ισιε και μια αλλη μορφη βιας που δεν χρειαζεται να πας σε μια συγκεντρωση για να την νοιωσεις ουτε να 'σαι "παρανομος"...ειναι η βια που ασκειται καθημερινα,στους χωρους δουλειας,ο εκφοβισμος της απολυσης,η κλαψα του αφεντικου που επεσαν τα υπερκερδη του,η "αξιολογηση" της παραγωγικοτητας με κριτηρια τη ρουφιανια και την υποταγη...ειναι η βια που ασκειται εξω απο τα γραφεια του οαεδ σε χιλιαδες "αχρηστους"-"μη παραγωγικους"-"τεμπεληδες" που καθονται στην ουρα για το επιδομα πεινας και η εναλλακτικη τους ειναι ενα επιδομα πεινας που καποιοι το ονομασαν βασικο μισθο(επιχορηγησιμος πια!)...
ειναι η βια που ασκειται στα σχολεια,σε χιλιαδες παιδια,με την εντατικοποιηση,το σφιχτο προγραμμα,τα εξοντωτικα φροντιστηρια με προσχημα το παραμυθι της προσωπικης ανελιξης και της επαγγελματικης καρριερας...ειναι η βια που νιωθει ενας ανθρωπος στα 65-70 του χρονια,οταν ανοιγει μια επιταγη των 600-700 ευρω,που πισω της κρυβονται 35 και 40 χρονια δουλειας...

αυτη ειναι βια, κυριε ισιε...προστατη της δημοκρατιας τους

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ti malaka..

Όλα καλά ή να βάλω τις φωνές φίλε??

Υ.Γ. Μπέρδεψες τα τηλέφωνα και μου'στειλες ακυρωτικό sms?
Γιατί για κανα 5λεπτο έξυνα το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής :2funny: :2funny:
καλυτερα απο ποτε,φιλαρακι...αντε ανεβα καμια βολτα ή θα κατεβω γω :think: να κανω κανα χιλιομετρο...

αφου ειμαι τρελος γκατζετακιας...αχαχαχα,καινουριο κινητο ρε θα μου παρει χρονο...αλλα ημουν γρηγορος  :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γιατί αλλιώς οι περιπτεραδες της πλατείας θα είναι οι πιο κερδισμένοι.

Μέμοοοοοοοο δεύρο έξω ρε τύπε. Εσύ τα οργάνωσες όλα;

Ντάξει, μας δέρνεις όλους, αν γίνουμε λαϊκή δημοκρατία εσύ θα μας δώσεις τη χαριστική κονσερβοκουτιά, μην επαναλαμβανόμαστε!

Τύπε, αρχίζω να προσανατολίζομαι ότι με τόσο ξύλο που μοιράζει το ποντίκι, πρέπει να είναι μάλλον ο τσακ.

Επισκέπτης
καλυτερα απο ποτε,φιλαρακι...αντε ανεβα καμια βολτα ή θα κατεβω γω :think: να κανω κανα χιλιομετρο...

αφου ειμαι τρελος γκατζετακιας...αχαχαχα,καινουριο κινητο ρε θα μου παρει χρονο...αλλα ημουν γρηγορος  :2funny: :2funny: :2funny:
Nαι ρε να κανονίσουμε.
Εντός των ημερών θ'ανέβω όπως και να'χει. Αλλά και κατα δώθε όσο καλοκαιριάζει είναι καλύτερα..

Ρε συ με τις γκατζετιές τι έπαθα τις προάλλες. Πήρα ένα μπλουτούθι για το μοτοσακό και την πρώτη μέρα την ώρα που έπιανα το κλιπ στο μπουφάν πήρα τον petrosyn 7 το πρωί πατώντας κατα λάθος το κουμπί. :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πώς να νιώθουν άραγε οι επαγγελματίες καλοπληρωμένοι διαδηλωτές του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ,που χωρίς την καθοδήγησή τους,βγήκαν στο δρόμο πενταπλάσιοι άνθρωποι????

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αντε να σου κανω τη χαρη ισιε...θες να μιλησουμε για βια?για σενα βια μπορει να ειναι μια πετρα που την εξισωνεις με ενα ξυλοδαρμο απο τα ματ,μια μολοτωφ που την εξισωνεις με μια σφαιρα ασφαλιτη,μια "παρανομη" εισοδος μεταναστη που την εξισωνεις με τις ριπες ενος συνοριοφυλακα...αλλα υπαρχει ισιε και μια αλλη μορφη βιας που δεν χρειαζεται να πας σε μια συγκεντρωση για να την νοιωσεις ουτε να 'σαι "παρανομος"...ειναι η βια που ασκειται καθημερινα,στους χωρους δουλειας,ο εκφοβισμος της απολυσης,η κλαψα του αφεντικου που επεσαν τα υπερκερδη του,η "αξιολογηση" της παραγωγικοτητας με κριτηρια τη ρουφιανια και την υποταγη...ειναι η βια που ασκειται εξω απο τα γραφεια του οαεδ σε χιλιαδες "αχρηστους"-"μη παραγωγικους"-"τεμπεληδες" που καθονται στην ουρα για το επιδομα πεινας και η εναλλακτικη τους ειναι ενα επιδομα πεινας που καποιοι το ονομασαν βασικο μισθο(επιχορηγησιμος πια!)...
ειναι η βια που ασκειται στα σχολεια,σε χιλιαδες παιδια,με την εντατικοποιηση,το σφιχτο προγραμμα,τα εξοντωτικα φροντιστηρια με προσχημα το παραμυθι της προσωπικης ανελιξης και της επαγγελματικης καρριερας...ειναι η βια που νιωθει ενας ανθρωπος στα 65-70 του χρονια,οταν ανοιγει μια επιταγη των 600-700 ευρω,που πισω της κρυβονται 35 και 40 χρονια δουλειας...

αυτη ειναι βια, κυριε ισιε...προστατη της δημοκρατιας τους

Αυτό ακριβώς και άλλα πολλά.

Ετσι ακριβως αλλα δεν ειναι μονον θεμα βιας.

Ειναι κυριως οτι η συγκεντωσεις του ειδους"απολιτικ αγανακτισμενοι"ειναι ενας αχταρμας χωρις αρχη και τελος.

Οποτε δυο τινα παιζει να συμβουν με τα σκηνικα αυτα,εδω και στην Ισπανια.

α)οι φιλοτιμοι κουραζονται,οι μοδατοι ποζεραδες την κανουν για παραλια,φινιτο λα μουζικα πασατο λα φιεστα(πιθανοτερο σεναριο).

β)ο αχταρμας καθαριζει απο τους οτιναναιτζηδες και πολιτικοποιειται ειτε προς τα αριστερα,ειτε προς τα δεξια(λιγοτερο πιθανο σεναριο).

Το α θα γίνει.

Μοναδική περίπτωση να γίνει κάτι άλλο είναι το να παρερμηνευθεί αυτή η κίνηση και να γυρίσει στον κώλο μας σα μπούμερανγκ κάποιου ψωλαρά αβορίγινα.

Διαφωνείς με το να αποκτήσει ηγέτη και στόχους;

Γιατί το κάνεις γαργάρα; Δεν είναι σημαντικής σημασίας η ύπαρξη αποδεκτής (ή ικανής να εμπνεύσει) ηγεσίας;

Και μετά να αρχίσει η κλάψα περί καπελώματος.

Στα γρήγορα να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου για το θέμα.

Συμφωνώ μέσες άκρες με νάτσο, σουπερμαους, και κάποια άλλα ποστ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σε διαδηλώσεις τέτοιου τύπου είναι ότι λείπει το ιδεολογικό υπόβαθρο.

Η βάση η οποία παίζει το βασικότερο ρόλο της επόμενης ημέρας. Όταν δεν υπάρχει αυτό μιλάμε απλά για ένα συμπαθητικό και καθόλου αρνητικό βήμα μεν, αλλά επί της ουσίας για ένα "ψωλάρισμα-βιολάρισμα".

Είμαι αντίθετος με τέτοιου είδους διαδηλώσεις και το έχω δηλώσει στο παρελθόν (νομίζω και στο θρεντ του Γρηγορόπουλου περί των φεισμπουκάδων που έδιναν λουλούδια στους μπάτσους).

Η διαδήλωση τύπου κάθομαι στο πεζοδρόμιο (μέσα-μέσα κιόλας να μην ενοχλώ και τους πεζούς) και κρατάω την ανάσα μου μέχρι να σκάσω κατ'εμέ είναι απλά αναποτελεσματική (για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερες λέξεις).

Διαδήλωση στην οποία (εάν δεν είχαν προηγηθεί κανά δυο γιαούρτια και ένα καντάρι ξύλο) μπορεί να κατέβαιναν μέχρι και πολιτικοί για να το παίξουν παιδιά του λαού και να εκφράσουν τις "αντιρρήσεις τους" εμένα δε μου λέει κάτι.

Στις διαμαρτυρίες όπως και στις εκλογές (για να μη στενοχωρώ και τον ΦΠ), πρέπει να υπάρχει ιδεολογική βάση. Αν λείπει αυτή τότε μιλάμε είτε για μπάχαλα άνευ ουσίας (που όμως μπορεί να έχουν κάποια χρησιμότητα αλλά αυτό ειν'άλλο θέμα) είτε για φεισμπουκοδιαδηλώσεις.

Δε βλέπω με κακό μάτι τη συγκεκριμένη διαδήλωση με την έννοια του να διαφωνήσω με όσους το κάνουν.

Μαγκιά τους, γούστο τους, καπέλο τους. Καλά ξηγιούνται και ορθώς πράττουν αν έτσι θεωρούν ότι πρέπει να πράξουν.

Κατ'εμέ όμως, επανάσταση με λευκά μπλουζάκια και για πολιτικό μανιφέστο το προφίλ της "ΜaRySuCkalOtxoxoxoxoxο" στο φατσοβιβλίο δε γίνεται.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

[size=40pt]ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ[/size]

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πώς να νιώθουν άραγε οι επαγγελματίες καλοπληρωμένοι διαδηλωτές του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ,που χωρίς την καθοδήγησή τους,βγήκαν στο δρόμο πενταπλάσιοι άνθρωποι????

Μη χαίρεσαι.

Δε βγήκαν για να ρίξουν το ΠΑΣΟΚ και να ανεβάσουν τη ΝΔ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
@σοισιξ καιρο ειχα να δω σεντονι σου :cheesy:
μου λειψαν!

@7 η ωρα τον πετρακη?? χχαχα καποιος θα ακουσε μπινελικια :P

@λακη <3

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να τραβήξεις τα βυζιά σου.

Θα συγκινηθεί ο ΓΑΠ και θα σου παραδώσει εξουσία. :2funny:

απα δεν παρω τη δόση θα πεθάαανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

«Αβέβαιη» η επόμενη δόση από το ΔΝΤ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011, 21:22

Μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται η πέμπτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα από το ΔΝΤ, αφού η χώρα φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις βραχυπρόθεσμες οικονομικές υποχρεώσεις της.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Eurogroup κ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι η ευρωζώνη θα μπορούσε να καταβάλει σε αυτή τη φάση το μερίδιο του ΔΝΤ - αν και όπως είπε θα υπάρξουν δυσκολίες, ενώ ο πρόεδρος της ΕΕ κ Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ δήλωσε ότι η ΕΕ θα κάνει «τα πάντα» για να αποφύγει ένα «πιστωτικό επεισόδιο» στη ζώνη του ευρώ.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ , « οι εγγυήσεις που δίνει η Ελλάδα  δεν υφίστανται πλέον και για να επαναληφθούν οι πληρωμές,( οι οποίες ως γνωστό αναλογούν στο 30% των δανείων προς την Ελλάδα), θα πρέπει οι χώρες του ευρώ να διευρύνουν ποσοτικά και χρονικά την αρωγή τους προς την Αθήνα».

Επίσης, απαίτηση του ΔΝΤ είναι η αρωγή αυτή να είναι επαρκής ούτως ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες ως προς την ικανότητα της Ελλάδας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της το 2012.
Την αβεβαιότητα της πέμπτης δόσης έρχεται να ενισχύσει και η κ. Κάρολιν Άτκινσον ,η οποίας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ δεν μπορεί να δώσει το πράσινο φως για να δανείσει χρήματα αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οικονομικές εγγυήσεις από μέρους της χώρας που δέχεται την οικονομική βοήθεια».

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Λιγοτερος κοσμος σημερα ..Μολις αρχησε να βρεχει η μιση περιπου που δεν ειχαν ομπρελες κατεβηκαν κατω στο μετρο για να καλυφθουν,αλλοι εμειναν στη θεση τους και χωρις ομπρελες,αλλα το κεφι δεν χαθηκε..Μολις σταματησε η βροχη αρχισε να μαζευει κοσμο οχι στα χθεσινα επιπεδα ομως,θελω να πιστευω λογο καιρου..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Nαι ρε να κανονίσουμε.
Εντός των ημερών θ'ανέβω όπως και να'χει. Αλλά και κατα δώθε όσο καλοκαιριάζει είναι καλύτερα..

Ρε συ με τις γκατζετιές τι έπαθα τις προάλλες. Πήρα ένα μπλουτούθι για το μοτοσακό και την πρώτη μέρα την ώρα που έπιανα το κλιπ στο μπουφάν πήρα τον petrosyn 7 το πρωί πατώντας κατα λάθος το κουμπί. :2funny: :2funny: :2funny:
ταβερνιτσα στη θαλασσα μεχρι να σουρουπωσει... :rockon:

χαχαχαχαχαχα...7 το πρωι,ατακα:μωρο μου, ειναι ηλιθιος?

εγω παταω δυο-τρια κουμπια μαζι,χαμος...καλα για μπλουτουθ και τετοια,η κληση σας προωθειται.... :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom