Επισκέπτης
1> Εγω γαμαω με ΔΑΝΕΙΚΑ
2> ΝΑΙ
3> Λύχνο εχω![]()
Τι κρίμα τώρα με τη ζέστη να μην έχουμε A/C ε;;;;
Είναι και ακριβό το άτιμο
1> Εγω γαμαω με ΔΑΝΕΙΚΑ
2> ΝΑΙ
3> Λύχνο εχω![]()
Τι κρίμα τώρα με τη ζέστη να μην έχουμε A/C ε;;;;![]()
Είναι και ακριβό το άτιμο
πες τους ότι όταν εμείς φτιάχναμε τον παρθενώνα εκείνοι ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε βαρέθηκα farm boy ....
μου πέφτεις λίγος ....
βρες κανένα στα μέτρα σου ....
Τι να σου πω ρε κακομοιρη... ( οτι ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ;;; )
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.. ειμαστε φτωχακια ;)
τι σημασία έχει ?
οι σημερινοί κατοικοι της ελλάδος τι σχέση έχουν με αυτους που δημοούργησαν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα ? ελαχίστη ..... αρβανιτοβουλγαροφραγκοτουρκοαραβες οι νων έλληνες ....
Με συκοφαντείς σιχαμένε επειδή ξέμενες συνέχεια, ενώ εγώ ανέβαινα τις ανηφοριές με το χαμόγελο. Ουστ.![]()
Τι θα πουν οι αγανακτισμένοι;Δε μας αρέσει το σημερινό βιοτικό επίπεδο ζητάμε χρεοκωπία και όχι δάνεια για να το κρατήσουμε;Αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή είναι το ίδιο εγκλωβισμένοι με αυτούς που την πολιορκούν.Είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
spell it out .... οτι σκέφτεσαι... αρνητικό η και θετικό ....
Ειρωνικο νομιζω ηταν το σχολιο του κακιασμενου![]()
Kman τα χρόνια που έρχονται θα είναι τρομερά δύσκολα για όλους τους ευρωαπικούς λαούς αλλά και ευρύτερα .... ειδικά όμως για την ελλάδα το επίπεδο διαβίωσης και γενικότερα η ποιότητα ζωής θα πλησιάσει το βαλκανικό .... Αν έχεις επαφή με επενδυτικα φαντσ μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων μπορείς να μελετήσεις προβλεψεις και προβολές 10ετίας διαπιστωνοντας εκρηκτικές μεταβολές στον κοινωνικό περίγυρο .... ανέχεια, εγκληματικότητα, διάρηξη κοινωνικού ιστού, επιμειξία με αλλοδαπούς ασιάτες μετανάστες .... απελπισία ....
do u ?
selfknowledge ......
pourquoi pas ? if u deserve it ......
spell it out ....
Ειρωνικο νομιζω ηταν το σχολιο του κακιασμενου![]()
και βέβαια.... και αυτό μπορεί να είναι .... δεκτό .... οι φίλοι εδω - μη έλληνες - μου λένε οτι οι ελληνες περισσότερο με τουρτκολιβανέζοι μοιάζουν ....
σεξουαλικά πεινασμένοι και απατεωνίσκοι εκ φυσεως ... αλλά και πολύ συμπαθείς και καταφερτζήδες .....
και βέβαια.... και αυτό μπορεί να είναι .... δεκτό .... οι φίλοι εδω - μη έλληνες - μου λένε οτι οι ελληνες περισσότερο με τουρτκολιβανέζοι μοιάζουν ....
σεξουαλικά πεινασμένοι και απατεωνίσκοι εκ φυσεως ... αλλά και πολύ συμπαθείς και καταφερτζήδες .....