pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ο σούπερμαν πριν μάθει να γαμάει βάραγε μαλακία ?Εμπλοιερ ηταν οι γονεις μας,μετα εμεις.....ο σουπερμαν βοηθουσε,δεν γαμουσε.μονο την λοις,που και που.
Ο σούπερμαν πριν μάθει να γαμάει βάραγε μαλακία ?Εμπλοιερ ηταν οι γονεις μας,μετα εμεις.....ο σουπερμαν βοηθουσε,δεν γαμουσε.μονο την λοις,που και που.
Εμπλοιερ ηταν οι γονεις μας,μετα εμεις.....ο σουπερμαν βοηθουσε,δεν γαμουσε.μονο την λοις,που και που.
τύπου Μπόλεκ και Λόλεκ ή ελληνιστί Λαδάκης και Μαρτάκηςτυπου "Μπλεκ " ?
ο νικολαίδης εσπαγε αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών που δεν δέχονταν να πληρωθούν το 70% των χρεωστούμενων.
όταν τα κανόνισε άρχισε να μοιράζει DVD γι αυτούς που τν έβαζαν να πληρώνει πρόστιμα για τα καθίσματα που σπαγαν στο γήπεδο.
απλά και ηθικά και κομμουνιστικά.
γιου πέι μάι ντέτς
ι πέι γιορ σέρβισες.
γνωστη κουμουνα ο ντεμης.αλλα του ηρθαν μπουμερανγκ.δεν μπορεις να τα βαλεις με τον οχλο.νομος.ο νικολαίδης εσπαγε αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών που δεν δέχονταν να πληρωθούν το 70% των χρεωστούμενων.
όταν τα κανόνισε άρχισε να μοιράζει DVD γι αυτούς που τν έβαζαν να πληρώνει πρόστιμα για τα καθίσματα που σπαγαν στο γήπεδο.
απλά και ηθικά και κομμουνιστικά.
γιου πέι μάι ντέτς
ι πέι γιορ σέρβισες.
τυπου "Μπλεκ " ?
δεν ξερω τυπε ολα τα εμαθε στο διαστημοπλοιο πριν φτασει εδω.Ο σούπερμαν πριν μάθει να γαμάει βάραγε μαλακία ?
ουτε τον εαυτο του δεν μπορει να βοηθησει.οσο για το αν γαμαειο ΓΑΠ είναι καλύτερος. και γαμάει και βοηθάει.
σωστόγνωστη κουμουνα ο ντεμης.αλλα του ηρθαν μπουμερανγκ.δεν μπορεις να τα βαλεις με τον οχλο.νομος.
τη λοισ τη γάμαγε από τον κώλο ?δεν ξερω τυπε ολα τα εμαθε στο διαστημοπλοιο πριν φτασει εδω.![]()
![]()
![]()
Ειναι μοντερνοι κουμουνες αυτοι ρε.σωστό
Οποιος έχει κόκκινη φερράρι είναι κομμούναρος.
δε μπορείς να τα βάλεις με τον όχλο. εναλλακτικά μπορείς να τον προσλάβεις. περσόνας.
εγώ είμαι μπαναλ αναρχοζάμπλουτος τοτε.Ειναι μοντερνοι κουμουνες αυτοι ρε.
τύπου Μπόλεκ και Λόλεκ ή ελληνιστί Λαδάκης και Μαρτάκης
ον δε φλάι που λέμε.τη λοισ τη γάμαγε από τον κώλο ?
Εχει πολυ πλακα, σε μια χωρα που κανενας δεν μπορει να καθοδηγησει κανεναν, να νομιζουμε οτι οι μονοι που καθοδηγουνται ειναι οι...μπαχαλακηδες.
Εμπλοιερ ηταν οι γονεις μας,μετα εμεις.....ο σουπερμαν βοηθουσε,δεν γαμουσε.μονο την λοις,που και που.
μη γίνεσαι thliveross τωραΩπα ,η Τζύμπρια σε αφήνει να βλέπεις και κινούμενα σχέδια ?
Προχωράει η drama therapy που σου κάνει η Τζυμπριούλα.
Γιάυτό γίνεσαι δραματικός !
Ειναι μοντερνοι κουμουνες αυτοι ρε.
ν από
The clock is ticking away on the bomb, boy george, and you didn't manage to drop it...
Παλιοπουστα.εγώ είμαι μπαναλ αναρχοζάμπλουτος τοτε.
όταν η οικονομία κάνει default τότε οι κομμούνες είναι φερραρίστι by default.Όλα τα default κουμούνια θες να πεις μάλλον.