Α οχι δικε μου... Εγω δεν ΑΝΗΚΩ.. εις την ΔΥΣΗΝ ;)
παρολα αυτα για το ΠΑΣΟΚ εχεις ΔΙΚΙΟ... άλλωστε συνεταίροι άλλων ήταν και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ;)
Εσύ τύπε. Οι υπόλοιποι Έλληνες έσπειραν το Δυτικό πολιτισμό
Α οχι δικε μου... Εγω δεν ΑΝΗΚΩ.. εις την ΔΥΣΗΝ ;)
παρολα αυτα για το ΠΑΣΟΚ εχεις ΔΙΚΙΟ... άλλωστε συνεταίροι άλλων ήταν και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ;)
Το προβλημα για μενα δεν ειναι τοσο οτι εχουμε συμπραξη τρανυ και βολτ....συγνωμμη,ηθελα να πω δεκσας και πασοκ,οσο το να μην προκυψει ως"σοβαρη αντιπολιτευση"καμμια σπιθα η καμμια αλλη μαλακια...
συνέντευξη τώρα στο ΑΛΤΕΡ
ο καρατζαφέρης λέει ότι πιθανή κυβέρνηση τεχνοκρατών θα είναι καταστροφική (χρησιμοποίησε τον όρο "ανθρωπάκια" για τους τεχνοκράτες) και επίσης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να στελεχωθεί από πολιτικά πρόσωπα (άρχισε να λέει ότι "θα ήταν ανέντιμο να μπει κάποιος άλλος, άλλωστε εμείς φέραμε την κατάσταση ως εδώ..." και εκεί τον έκοψε ο χατζηνικόλας και δεν μας άφησε να γελάσουμε)
τέλος, πρότεινε Κωστή Στεφανόπουλο για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής...
Περίμενε, οι φήμες λένε ότι ο Γιώργος γράφει μόνος του το διάγγελμα.
Δε νομίζω τύπε. Το χρεός το '89 ήταν 85% του ΑΕΠ.
Μπαρδον,δεν το επιασα.Περίμενε, οι φήμες λένε ότι ο Γιώργος γράφει μόνος του το διάγγελμα.
Εσύ τύπε. Οι υπόλοιποι Έλληνες έσπειραν το Δυτικό πολιτισμό
ο καρατζαφερης ηταν οντως απ τους πρωτεργατες του λαικου ξεσηκωμου.τον ειχα δει στο συνταγμα να πινει μπαφα ...συνέντευξη τώρα στο ΑΛΤΕΡ
ο καρατζαφέρης λέει ότι πιθανή κυβέρνηση τεχνοκρατών θα είναι καταστροφική (χρησιμοποίησε τον όρο "ανθρωπάκια" για τους τεχνοκράτες) και επίσης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να στελεχωθεί από πολιτικά πρόσωπα (άρχισε να λέει ότι "θα ήταν ανέντιμο να μπει κάποιος άλλος, άλλωστε εμείς φέραμε την κατάσταση ως εδώ..." και εκεί τον έκοψε ο χατζηνικόλας και δεν μας άφησε να γελάσουμε)
τέλος, πρότεινε Κωστή Στεφανόπουλο για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής...
Αυτο δε σημαινει οτι ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ
Η ΔΥΣΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ![]()
Τυπε το 1985 αν κοιτάξεις τι έλεγε ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος
θα καταλάβεις ΠΟΛΑ
από κει και πέρα ΞΕΦΥΓΕ χωρίς επιστροφή ;)
σκοπίμως ;)
Μπαρδον,δεν το επιασα.
Όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να σπεκουλάρω. Έχω την εντύπωση(...) ότι καλό θα ήταν(...) να μην είναι σούργελοπολιτικός
Αμα το στησετε ομως καντε κουμαντο και για τον Καρατζαφυρερ,να σταματησει να μας σπαει τα παπαρια...Κανα ΥΠΕΘΑ θα ηταν μια χαρα,να μουτζουρωνει κολλες κι ετσι.Εεεεεε, μην το θεωρείς και δεδομένο ακόμη.
Αμα το στησετε ομως καντε κουμαντο και για τον Καρατζαφυρερ,να σταματησει να μας σπαει τα παπαρια...Κανα ΥΠΕΘΑ θα ηταν μια χαρα,να μουτζουρωνει κολλες κι ετσι.
Δε νομίζω τύπε. Το χρεός το '89 ήταν 85% του ΑΕΠ.
θα εκδημοκρατισει την αστυνομια?μπα... στην θέση του Παπουτσή θα μπεί... ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση
θα εκδημοκρατισει την αστυνομια?
Το 1980 όμως , ήταν κάτω από το 10%.
Ποιός το γάμησε λοιπόν;;;
Ο σκατάς ο σιδερένιος.
Σκατά στον τάφο του.
μπα... στην θέση του Παπουτσή θα μπεί... ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση
Το 1980 όμως , ήταν κάτω από το 10%.
Ποιός το γάμησε λοιπόν;;;
Ο σκατάς ο σιδερένιος.
Σκατά στον τάφο του.
λες να κανει προσληψεις απο σταθμο λαρισης μερια?χτυπαει κοκκινα η ανεργια τα "παιδια"πιθανόν να την κάνει και πάλι αστυνομία...